Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ablanız anlattığınız gibi biriyle katlanilir gibi değil. Ya kendini olumlu yönde değiştirecek yada değiştirecek baska yolu yok. Bence enisteniz hakli . O evlilik şimdi bitmese bile ilerde bu tip şeyleri bol bol yaşayacaklarindan birgün mutlaka biter. Ablanız inşallah aklını başına toplar. Lohusa diye falan diyenler olmuş . Eğer ablanız özellikle doğum sonrası böyle davranmaya basladiysa sizde eside sabır göstermeli. Fakat ablanız hep böyle bir kişi olduysa birileri onu adamakilli uyarmalı ki durumun ciddiyetine varsın. İnsanlar tarafından çekilmez biri olduğunu görsün. Değişmek gelişmek elimizde. Umarım ablanız olumlu bir değişim yaşar.
Bence sen ablani kiskaniyorsun
Ablaya bu kadar takmanin baska izahi yok!
Ya senden guzel ya senden akilli ya senden daha iyi ozellikleri var ..
Bu kadar kiskanmanin sonucu da ablam da ablam diyerek 1049204958 kez konu acip bizi de bezdirdin ...
Baska izahi yok !
Ablam ve iki aylık yeğenim bayramdan beri annemde kalıyo. Kocası da eve döndü başka şehirde evleri. Neyse ablam ile araları çok kötü. Eskiden ettikleri kavgalar birikmiş adam bıkmış artık ablamın kapris ve hareketlerinden. ablam da facesini dondurmuştu kocası fark etmedi diye trip atmış kocası da fareden ablamı silmiş engellemiş telefon dan da engellemiş mesaj ve aramaları. Üç gündür ablam ağlıyo bi kere bile aramamış. Babam aramış işte babama da istediğim kadınla olurum boşanınca artık istemiyorum filan demiş. Ablam da annemden aramış işte o kocası dediğim adamı.. Niye böle yapıyorsun filan demiş. O da kapat telefonu sesini duymak yüzünü görmek istemiyorum burdan da ararsan bunu da engellerim demiş. Orda kal sakın gelme eşyaları da istersen yollarım çocuk filan da umrumda değil zaten hiç birşey hissetmiyorum demiş. ( ki çocuğu kendi istedi kendi zorladı illa çocuk çocuk diye) . Ablam da sürekli ağlıyor çok üzgün. Annem ablama arama rahat bırak demiş ablam sen karışma deyip süreklş aramaya çalışıyo. Sürekli beni arayıp şöle yapsak bi bakar mısın şunu yapar mısın bi bakar mısın engelledim seni aranmadan ara bakalım beni filan. İyce delirdi. Sürekli 7\24 yazıyor. aynı şeyleri anlatıyorum anlamıyor. Ya ayrıntıda çığır aştı artık kafayı yycem ben. Yardım etmeye çalışan kişiyi bile çığırından çıkarttı ya. Kocasının arkadaşıyla konuşmuş durumu bana konuşmanın özetini anlatacağına 14 dakikalık konuşmalarını WhatsApp dan atıyo dinliycekmişim.
Kayınvalidesi ile konuşmuş telefondan bana konuşmalarını kaydetmş onu dinletiyor. Off kafayı yedim ya. Özet geç artık çığırından çıktın ya dedim. Sürekli günde beş kez arıyo yazıyo. tmm arasın yazsın da milletle konuşma kaydını da otuz dakka oturup dinleyemem ki ben ya. Oturup insan gibi mantıklı olgun bi kadın gibi düşüneceğine hala küçük çocuk gibi sence arar mı ararsa ne zaman arar. Süslenip püslenip facebook profilini değiştircem olur mu demeler ile uğraşıyor. Ya valla zaten üzülüyorum. Ben bile bıkıyorum. Madem dnlemiycen kimseyi sorma. Yazık iki aylık bebeğe yazık ya.
Senin yazının ana teması ablandan yakınma. Yani ablanın yaşadıklarına yönelik çözüm değilde, ablandan bıkıp buraya yazmışsın. Ablan yuvası yıkılıyor diye üzülüyor ve herkese sarıyor. Haklı mıyım haksız mıyım sorularına falan cevap arıyor. Sende dinlemek zorunda değilsin ki yarın bir gün yapacağın tüm yorumlardan seni bile sorumlu tutarlar. Ablan eniştenle barışır, sen kötülediğinle yaptığın yorumla falan kalırsın. Sen kötü olursun. Bence en güzeli karışma. Bizimde var başımızda böyle. Ne diyeceğini, nasıl kurgu yapacağını şaşırır oldu artık. Dünyada bir o haklı sanki. Muhtemelen ablanda aynı ruh halindedir. Sende "he he" de geç.