Çığır aştı artık ya..

Su an cok zor durumda az bucuk kendi durumumdan dolayi anlayabiliyorum kimbilir ablanin aklindan neler neler geciyordur sen sadece cocuk dersin ama yasayan ablan olmcak seyler aklina gelir yani o kadar kolay degil bu durumda olmak e bide cocuk varmis allah yar ve yardimcisi olsun cok uzuldum. Muhakkak bi psikologa gozuksun ve sende oturup dinleyemem cart curt dicegine bir gun benimde basima gelebilir o benim ablam canim diyip anlamaya calis destek ol tek sen degil ailende.

Bence destek olmalısın kendini rahatlatmak istiyor yazık ya 2 aylık bebek bide Vicdan siz niye ariyo ki o kossun peşinden ablan niye ariyo sürekli aramasin bi daha ya kendini küçük düşürmesin daha çok

Kocaya baksanıza kayın babasına istediğim kadınla olurum demiş. Terbiyesiz saygısız.
Ablanın yerinde olsam çok pis intikam alırdım. :sopa:

Kocaya baksanıza kayın babasına istediğim kadınla olurum demiş. Terbiyesiz saygısız.
Ablanın yerinde olsam çok pis intikam alırdım. :sopa:
Benim halama demişti kocası sonra kaza yaptı sakat kaldı Allah a havale edip yoluna bakmalı

annesini ve kızkardeşini çenesiyle bıktıran kadın, kocayı er geç kaybeder.
hiç kimse kimseye bu kadar katlanmaz.

Bence normal.
Lohusalik zamani tamda boyle bisey yasamak felan, kolay kabul edilicek bisey degil.
Ama eger kocasinin bu davranisinin sebebi kendisiyse, zamaninda akilli olsaymis.

Dünyanın en kötüsü de olsa o senin ablan kendi canın kanın.
Aile demek böyle bişey demek koşulsuz şartsız her türlü durumda destek olmak gerekir.
Yoksa sen zaten böyle düşüneceksen komşu ayşe teyzeden ne farkın var bi kardeş olarak?
Üzgünüm ama resmen ablanın bu durumundan zevk alıyosun o kadar belli ki yazdıklarından.
Senin görevin özellikle böyle bi dönemde ablana koşulsuz şartsız destek olmak.

Ayrıca ablayı haksız bulanlara soruyorum.Siz hamileyken eşiniz size vursa, gecenin bi körü ailenizi arayıp gelin kızınızı alın dese, 2 aylık bebeğinizle ortada kalsanız eşinizi haklı mı bulacaktınız?

Bu kadar çok konuşuyo olmanın bedeli bu mu yani?
Dilerim başınıza gelmez o zaman...ne kadar ucuzmuş sevgi, hayat arkadaşlığı falan.
Yazık valla...

Ablaniz daha lohusaa.....
Ah o evre oyle beter zaten..
Birde öküzotti bi kocasi var.. Allah sabirlar versin ablana..
Cok normal boyle olmasi...
Kadinligi ayri annelige adapte sureci ,bebegine alisma ,bakma ,uykusuzlugu ..
Ve .....adamdan bosanma lafini duymasi. Sersem tavuk olmasi normal.
Serefsiz herif cocuk isterken iyi de ... gibi ortada birakmasi. Allah beter etsin o adami. Anca sevisirken babalik bilir.

Kardes olarak yapmaniz gereken ablanizin uzman yardimi almasini saglamak.

Ablanizla ne çok derdiniz varmış..Konuları aç aç bitirememissiniz. Bu olayi geçtim ama daha önceki konularınızdanda anladığım kadarıyla ablanizin zor bi hayati varmış Diger taraftan (eş)saygı sevgi göremeyince size sarmış nazi geçtiğini düşünerek çocukluklar yapmış..Alınmış kırılmış belkide..Sizse onu anlamak yerine hep yargılamissiniz...
Suan yaşadığı öyle ağır bi travmaki Allah kimseye yaşatmasın...Keşke bu kadar şikayet edeceğinize onu anlamaya çalışsanız.Psikolojisini düzeltmek için yardım almaya ikna etseniz...
Hayatta hep bi kız kardeş yada abla istemişimdir dert ortağı olarak..Ama Suan bakıyorumki kardeşin bile hayırlısı gerek insana..

Ablam ve iki aylık yeğenim bayramdan beri annemde kalıyo. Kocası da eve döndü başka şehirde evleri. Neyse ablam ile araları çok kötü. Eskiden ettikleri kavgalar birikmiş adam bıkmış artık ablamın kapris ve hareketlerinden. ablam da facesini dondurmuştu kocası fark etmedi diye trip atmış kocası da fareden ablamı silmiş engellemiş telefon dan da engellemiş mesaj ve aramaları. Üç gündür ablam ağlıyo bi kere bile aramamış. Babam aramış işte babama da istediğim kadınla olurum boşanınca artık istemiyorum filan demiş. Ablam da annemden aramış işte o kocası dediğim adamı.. Niye böle yapıyorsun filan demiş. O da kapat telefonu sesini duymak yüzünü görmek istemiyorum burdan da ararsan bunu da engellerim demiş. Orda kal sakın gelme eşyaları da istersen yollarım çocuk filan da umrumda değil zaten hiç birşey hissetmiyorum demiş. ( ki çocuğu kendi istedi kendi zorladı illa çocuk çocuk diye) . Ablam da sürekli ağlıyor çok üzgün. Annem ablama arama rahat bırak demiş ablam sen karışma deyip süreklş aramaya çalışıyo. Sürekli beni arayıp şöle yapsak bi bakar mısın şunu yapar mısın bi bakar mısın engelledim seni aranmadan ara bakalım beni filan. İyce delirdi. Sürekli 7\24 yazıyor. aynı şeyleri anlatıyorum anlamıyor. Ya ayrıntıda çığır aştı artık kafayı yycem ben. Yardım etmeye çalışan kişiyi bile çığırından çıkarttı ya. Kocasının arkadaşıyla konuşmuş durumu bana konuşmanın özetini anlatacağına 14 dakikalık konuşmalarını WhatsApp dan atıyo dinliycekmişim.
Kayınvalidesi ile konuşmuş telefondan bana konuşmalarını kaydetmş onu dinletiyor. Off kafayı yedim ya. Özet geç artık çığırından çıktın ya dedim. Sürekli günde beş kez arıyo yazıyo. tmm arasın yazsın da milletle konuşma kaydını da otuz dakka oturup dinleyemem ki ben ya. Oturup insan gibi mantıklı olgun bi kadın gibi düşüneceğine hala küçük çocuk gibi sence arar mı ararsa ne zaman arar. Süslenip püslenip facebook profilini değiştircem olur mu demeler ile uğraşıyor. Ya valla zaten üzülüyorum. Ben bile bıkıyorum. Madem dnlemiycen kimseyi sorma. Yazık iki aylık bebeğe yazık ya.

Önceki konularınızda tamamen size hak verdim. Ama bu seferki özel bir durum. Gerçekten çok acı çekiyor. Şimdi destek olmazsanız ne zaman olacaksınız? Mesafe koyacaksanız, eski olaylarda koymalıydınız. Şimdi mesafe koymanın sırasısı değil.

Dayanamıyorsanız gönderdiklerini dinlemeyin ama dinledim deyin, fikir verin, zaten ne konuştuklarını biliyormuşsunuz. Veya dayanamıyorsanız aradığında açmayın, sonra aradığınızda bir bahane söyleyin ve iyi konuşun. Sıkılırsanız bir bahane bulup kapatın ama bir dahaki konuşmanızda yine iyi konuşun.

Kendinizi de düşünmek zorundasınız tabii. Bir sınır koyun ve örneğin günde yarım saatten çok konuşmayın. Zaten sağlık için de zararlı. Ama konuştuğunuzda iyi konuşun.

Konunuz eskiyip arkalarda kaldığında kadınlar kulübünden bahsedin isterseniz. Belki burada alacağı yorumlar onu rahatlatır. Ama sizi ve konularınızı bulacağını düşünüyorsanız yapmayın tabii. Allah kolaylık versin.

B Baharyagmuru35 açtığın konularda eğer senin görüşüne ters yorumlar gelince hep arazi oluyorsun. .:işsiz:
Evet öyle oluyor birde sıkılmadan bir hafta on gün sonra yeniden "ablam " temalı konu aciyor...

Bayram öncesi ablasinin esi geliyor diye bagris çağris konu acti bayram sonrası ablam hemen kalkti bize geldiğinde neden diye açtı birazda unutkanlık var kendisinde sanirim nedenleri unutuyor...
Ayrica kendisine ters birşey yazincada beğenmeyip kızıyor değişik durumlar

Konularınıza bi baktım da ablanızla ilgili bi ton konu açmışsınız.
Eee peki bir sonuç var mı? Tamam çok konuşuyor her şeyi çok detaylı anlatıyor falan filan anladık tamam eeeeee peki sonuç ne ?
Ablanızı bi doktora bi psikoloğa götürdünüz mü ?
Çözüm bulmak için ne yaptınız bu soruna ?
Yani buraya sürekli konu açarak ne olacak ne kazanacaksınız anlamadım ben?
Ablanızı ortadan mı kaldıracaksınız yok mu edeceksiniz ?
Kadının huyu böyle bazı insanlar böyledir gevezedir çenesi düşüktür.
Alacaksın karşına konuşacaksın saatlerce anlamıyor mu tutacaksın kolundan doktora götüreceksin.
Yapılacak şey bu bitti gitti sürekli şikayet etmekle bir yere varılmaz.

Koca denilen zeka yoksununa gelince de o adamı def etsin gitsin araması için engel olun kendini düşürmesin daha fazla.
Alın elinden telefonları falan bebeğiyle ilgilensin.
Adam zaten sevmiyor istemiyor keşke çocuk bari yapmasaymış ama artık çok geç boşanıp hayatına bakacak.

Ne zamandan beri böyleler ablanın kaprisleri hamileliğin verdiği stresle mi başladı şimdi de lohusalığı devam ediyor herhlde. Eniştenle sen konuşamaz mısın ablandan habersiz belliki ablanla konuşman fayda etmiyor

Ablanızın durumuna çok üzüldüm. En çok el üstünde tıtulması gereken durumda kocası tarafından terkediliyor ve ne yapacağını ,nasıl davranacağını bilemiyor. Lütfen söylenmek yerine ona yardım etmeye çalışın. Off ne fırtınalar kopuyordur şimdi onun içinde.. Ne yapacağını bilememek en kötüsü. Fevri davranıp daha fazla yanlış yapmayayım diye danışıyordur size. Lütfen yanında olun. O öküz eniştenizide aklamaya çalışmayın. Ablanız ne kadar zor ,kaprisli ,huysuz biri bile olsa bu eniştenizin yaptığı acımasızlığı haklı duruma getirmez. Her ne şekilde olursa olsun ablanızın yanında olun

Ya bana 14 dakikalık konuşmayı dinleyim diye atıyo ve aynı şeyler konuşma benim bildiğim şeyler. Kaynanası ile konuşuyo konuşma kaydını bana telefonda zorla dinletiyor duyamadım diyorum tek tek diyalog olarak anlatıyor kayıttan konuşmayı duyayım diye aynılarını tekrar ediyo filan. Direk özet geçse keşke bana da kafayı yedirmese
bunu dinleyemem özet gec demediniz i

Back
X