• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çığır aştı artık ya..

Y
kuzum niye bu ilk değil mi????hepmi böyle bu kız???çok saçma ya benim ablam da ilk aylarında sorun yaşadı,ama onun kaynanasıyla sorunları vardı,eş, de az ana kuzusuydu...ablam bizim eve yerleşti kaç aylığına,hamileydi geldiğinde şükürler olsun rabbime evimizde doğumunu yaptı,tabi bizim destek olduğumuzu görünce eniştem de allah razı olsun karısını bırakmadı,bebeğine de biz baktık hala da bakıyoruz 5 yaşında oldu maşallah...ablam ve eşi de işe girdiler hala çalışıyorlar...destek olacağı yerde neler diyo ya
grçmişe dönük konularına bak.canım siz en güzelini yapmışsınız.sizi kutluyorum.aile olmak,kardeş olmak böyle günler için değil mi.hep iyi günümüzü mü paylaşacağız.

Benim de aklıma o geldi.eşiyle eniştesinin arası iyiydi.sanki isterse arabulabilirler gibi.
Bulmasada onu dinler ama eşini kıskanıyor asla bu olaya sokmaz ablada bence ondan arıyor ama yanından bile geçirmiyor bence

Zaten kafayı yedrmiş adama yani
Bence sen ablani kiskaniyorsun ;)
Ablaya bu kadar takmanin baska izahi yok!
Ya senden guzel ya senden akilli ya senden daha iyi ozellikleri var ..
Bu kadar kiskanmanin sonucu da ablam da ablam diyerek 1049204958 kez konu acip bizi de bezdirdin ...
Baska izahi yok !

İnanamadım okurken resmen şikayet ediyorsunuz ablanızı
Ayıptır yeni doğum yapmış ne yapsamda ablamı bu dırumdan kurtarırım diye konu açsaydınız keşke
Ablanızı buraya üye yapın konu acsın azıcık kafası dağılsın tanımadığı insanlarla dertleşsin

Ablanızın yaşadıkları ve ruh hali bana çook tanıdık geldi...o şu an yaşadıklarını kabullenemiyor,içindeki acıyı anca böyle şeylerle dışarı vuruyor.Zamanla yaptıklarının boş olduğunu(umarım olmaz eşi barışır) farkına varacaktır ama ZAMANLA.

Ablam ve iki aylık yeğenim bayramdan beri annemde kalıyo. Kocası da eve döndü başka şehirde evleri. Neyse ablam ile araları çok kötü. Eskiden ettikleri kavgalar birikmiş adam bıkmış artık ablamın kapris ve hareketlerinden. ablam da facesini dondurmuştu kocası fark etmedi diye trip atmış kocası da fareden ablamı silmiş engellemiş telefon dan da engellemiş mesaj ve aramaları. Üç gündür ablam ağlıyo bi kere bile aramamış. Babam aramış işte babama da istediğim kadınla olurum boşanınca artık istemiyorum filan demiş. Ablam da annemden aramış işte o kocası dediğim adamı.. Niye böle yapıyorsun filan demiş. O da kapat telefonu sesini duymak yüzünü görmek istemiyorum burdan da ararsan bunu da engellerim demiş. Orda kal sakın gelme eşyaları da istersen yollarım çocuk filan da umrumda değil zaten hiç birşey hissetmiyorum demiş. ( ki çocuğu kendi istedi kendi zorladı illa çocuk çocuk diye) . Ablam da sürekli ağlıyor çok üzgün. Annem ablama arama rahat bırak demiş ablam sen karışma deyip süreklş aramaya çalışıyo. Sürekli beni arayıp şöle yapsak bi bakar mısın şunu yapar mısın bi bakar mısın engelledim seni aranmadan ara bakalım beni filan. İyce delirdi. Sürekli 7\24 yazıyor. aynı şeyleri anlatıyorum anlamıyor. Ya ayrıntıda çığır aştı artık kafayı yycem ben. Yardım etmeye çalışan kişiyi bile çığırından çıkarttı ya. Kocasının arkadaşıyla konuşmuş durumu bana konuşmanın özetini anlatacağına 14 dakikalık konuşmalarını WhatsApp dan atıyo dinliycekmişim.
Kayınvalidesi ile konuşmuş telefondan bana konuşmalarını kaydetmş onu dinletiyor. Off kafayı yedim ya. Özet geç artık çığırından çıktın ya dedim. Sürekli günde beş kez arıyo yazıyo. tmm arasın yazsın da milletle konuşma kaydını da otuz dakka oturup dinleyemem ki ben ya. Oturup insan gibi mantıklı olgun bi kadın gibi düşüneceğine hala küçük çocuk gibi sence arar mı ararsa ne zaman arar. Süslenip püslenip facebook profilini değiştircem olur mu demeler ile uğraşıyor. Ya valla zaten üzülüyorum. Ben bile bıkıyorum. Madem dnlemiycen kimseyi sorma. Yazık iki aylık bebeğe yazık ya.
ablanıza okuyup üfleyin özellikle anneniz faydasını görür inşallah

sureklı ablanı sıkayet edıyorsun
bı cogumuz sureklı ablanız sıkayet etmenden bıktı :)

hanı atom muhendısı-genetık muhendıssen asırı yogunsan yemek yemege bıle vaktın yokken ablan surelı konusuyorsa haklısın
oyle mı ? bukadar sıkayet ettıgıne gore oyle olmalı...

ablan lohusayken terkedılmıs cocuguyla annesının evınde kalıyor suan bunalım ıcınde bırde sızın gıbı kardese sahıp
allah ablanıza yardım etsın
ve eger ablanızın cok konusmasından sıkayetcıysenız bunun seceneklerı var
1- ya anlamıyorsunuz bu yuzden ablanız 938983892 kere anlatıyor
2- ya sureklı dınlıyor, dınlıyor gıbı yapıyorsunuz ablanızda dınlendıgını sanıp konusuyor ama gelıp buraya sıkayet ettıgınızı bılmıyor
3- onu konusturmakdan zevk alıyorsunuz

eger gercekden sıkılmıs olsaydınız taa en bastan oyle bı tavır koyardınız kı sızınle uzun uzadıya zaten konusmak ıstemezdı

aaa sımdı bı baktım bende cok uzun yazmısım

demek kı neymıs anlamanız ıcın uzun yazmak konusmak gerekıyormus ;)

ablanız ıcın cok uzuldum yasadıkları cok zor...

Vallahi icime oturdu bu konu benim. Durup durup aklima geliyor. Oturup o abla icin aglayasim var. Kadin kimlerin eline kalmis boyle. Keske o abla yakin cevremden biri olsaydi da o dinlemeye usenilen 14 dklik konusmayi 40 kere dinleyip ustune konussaydik, herkesin dedikodusunu yapsaydik, kaynanayi kocayi yerden yere vursaydik da kadincagizin ici biraz sogusaydi bi nebze rahatlasaydi. Konusmaktan baska caresi yok ne kadar iyi gelirdi. Valla ruhum daraliyor kadinin halini dusundukce

Vallahi icime oturdu bu konu benim. Durup durup aklima geliyor. Oturup o abla icin aglayasim var. Kadin kimlerin eline kalmis boyle. Keske o abla yakin cevremden biri olsaydi da o dinlemeye usenilen 14 dklik konusmayi 40 kere dinleyip ustune konussaydik, herkesin dedikodusunu yapsaydik, kaynanayi kocayi yerden yere vursaydik da kadincagizin ici biraz sogusaydi bi nebze rahatlasaydi. Konusmaktan baska caresi yok ne kadar iyi gelirdi. Valla ruhum daraliyor kadinin halini dusundukce
Kesin o dinlediği Zaman'da da enişte ve tarafını haklı gösterip suç sende abla demiştir ve kadını iyice delirtmiştir.Durup dururken bu hale gelir mi kadın.Önce delirtirler sonra aa bu deli derler.Kardeş ölsün de istemezmiş olsun da istemezmiş o hesap işte.

50 yaşındaki erkek kardeşim,eşiyle kötü günler geçiriyor.günde 4-5 kez arayıp,en az yarım saat konuşuyor.dinliyorum,akıl vermeye,derdine ortak olmaya çalışıyorum.kardeşlik bu değil miydi?,ablanıza üzüldüm.
buraya yazsın bari,onu dinleyen ve akıl verenler olur,hiç olmazsa.

Hic sorma :KK51:benim de aklim ablada kaldi kimbilir nasil ici yaniyordur:(keske biseyler gelseydi elimizden..ablasi yazssa
Ya kk ya bi nebze olsun belki rahatlardi be

Yanlış hatırlamıyorsam önceki konularda da abladan şikayet ediyordunuz hamile cok konuşuyor vs diye.

Bakın benim bir kız kardeşim yok. Hayatımın bir döneminde cok fazla aci cektim. Kimseye anlatamayacagim şeyler yaşadım. Bir çocukluk arkadaşım var ki kız kardeşim olsa bu kadar severdim. Her gün saatlerce onu arayıp konuşuyordum. Aylarca surdu bu durum. Bir kere bile "yeter" demedi. Elimden tutup beni doktora goturdu. Vücudum artık tepki vermeye başladığında hastanede yanımda saatlerce bekledi. Ben anlatmadigim , ailemin bile bilmediği sıkıntılarla uğraşırken hep yanımdaydı. Ben iyilestim. Tam iki yilimi aldı ama iyilestim. Yıllar sonra oturup geyigini yaptık bunun. "Vay arkadas ne konuştum, ne cümle israfı ettim. önümüzdeki on yıl susucam söz" dedim.

Şimdi o arkadasim benim yerime öl dese tereddüt etmem. Sizin yaptığınız gibi şikayet edip yardım etmeye çalışmasaydı ben asla duzelmezdim. Ben konuşmaya aynı derdin içinde cirpinmaya devam ederdim. Bunları ağlayarak yazıyorum, tekrar o günleri hatırlayarak. Lutfen Allah rızası için ablaniza yardım edin. Dinlemek çözüm değil. Onu tedavi olması için gerekirse zorlayin. Kolundan tutun doktora goturun.

Yahu ablan lohusa sendromu ile karışık kafayı sıyirmis yazık valla. 2 aylık bebek vaktini almıyor mu hiç ya. Bebeği ne yapıyor ilgileniyor mu

Olmaz böyle, gerçekten ablan sorunlu dahi olsa bu şartlar altında destek olman gerekli. Doktora gidin beraber gerekirse. Benim kardeşimin de buhranlı uzun bir dönemi olmuştu, evden dışarı çıkmıyordu, işten izin alıp eve gelip zorla doktora götürüyordum. Senelerce ben çalıştım baktım kardeşime, çok zor zamanlar geçirdik beraber. Hayat böyle kimse dört dörtlük değil ki, birbirimizin arkasını toplamazsak yapayalnız kalırız, yalnızlığı da geçtim boş bir hayat olur yasadigimiz. Şimdi sorunlarinla bas edebiliyorsun, kişiliğini değiştirecek kadar büyük bir sorun yaşarsan anlarsın ablani aslında. Hani ben yapmam diyorsun ya ablam gibi, o yapmamlar gün gelir değişmez umarım. Şunu da unutma her insanın kaldırabilecek yük kapasitesi farklıdır. Kimine hafif gelen bir başkasına dünyanın sonu gibi gelebilir. Ailenin elinden tutmayacaksan, ne anlamı kalır kan bağının. Lutfen ablana düşman olmak yerine ona yardımcı ol, hastaysa da sen götür dediğim gibi. Ailenle konus gerekirse ortak hareket edin.

Anlatsın anlatsın da zaten sürekli telefonda konuşuyorum dün yanında idim yine gidicem de 14 dakikalık konuşmayı bana atıyo dnliyim diye. Kaynanası ile konuşmasını kaydediyor konuşurken bana dinletiyor filan
Kadın konuşup ferahlamak istiyor canım ama sen de artık sabır kalmamış o yüzden buraya yönlendir ki bizimle konuşup rahatlasin yoksa senin peşini bırakmaz bize de ona üzülmek kalır

Ablana kkya yazmasını açılan tesbih et biz ona yardım ederiz.
O kafa karışıklığıyla tam kelimeleri yazamaz sonra millet anlamadık yazıyor anlamadıysan yorum yapma geç git bilmem ne bazısı da ego tatmin ediyor iyi bir teklif değil bence çoğu kişi konu açtığına pişman oluyor
Kadının zaten durumu kötü daha da içi şişebilir

Back
X