Çığır aştı artık ya..

Kimse kusura bakmasın da ablanız çekilecek biri değil, enişte iyi bile dayanmış. Eski konularını da okumuştum, ablanın kliniğe falan yatıp tedavi görmesi lazım kesinlikle normalin yanından bile geçmiyor. Tek üzüldüğüm bebek

yazık yahuu ne iğrenc bir kocası varmış

Adam bıkmış çünkü ablam çok kaprisli. Ama adam da az ddğil yaptığı şeyleri hala savunuyorum. Burda bi dengesizlik yok bnce? İkisininde hataları var ama bu ablamın kocasını bıktırmış olduğu gerçeğini değiştirmez

Millet mutlu huzurlu yuvasinda lohusa depresyonuna giriyor.siz esi terk etmis el kadar bebekle ortada kalmış ablanizin neler hissettigini tahmin bile edemezsiniz.lutfen vicdanli ve sabirli olun.bu ne canim.insan kardesinden destek goremeyecekse olmasin öyle kardeş.sakin ve sabirli davranin.bir uzman psikologa yonlendirin.esiyle evlilik terapisine de gitse iyi olur.zor zamanda destek şart.kadin aklini dagitmis günah yaa

Anlaşılan Ablanız eşini kaybetmekten çok korkup kaybetmemek için elinden gelen herşeyi yapıyor ama belli ki bu çabalama kendisine zarar verecek bence bi psikolojik yardım alması gerekiyor diye düşünüyorum en azından biraz olsun kendine getirir.
Allah yardımcısı olsun

İnsan kardesi diye anlatiyor. En yakini diye dertlesiyor. En ince detaya kadar anlatiyor cunku konusmaktan baska yapabilecegi hicbir sey yok bu durumda. Anlatip rahatlamak istiyor. Kardes bikiyor adami da biktirdin diyor.
Kadin adamin kafasina estiginde esya gibi gelip babasina iade ediliyor ama kardes diyor ki ablam adami biktirdi. Abla degil de s.refsiz eniste savunuluyor.
Ablaniz sizin ne dusundugunuzu bilse bi daha size tek kelime etmez bence.
Allah kardesin de hayirlisini versin.

Valla leo ablanı kınıyosun da. Sende eşinizi az bıktırıp kapris yapıyorsun hatırladığım kadarıyla. . Şimdi eşin seni terkedip babanın kapısına koysa ablan arkandan adam daha fazla çekemedi dese hoşuna gider mi? Yani ne olursa olsun kardeşimin böle düşündüğünü bilse iki kez kahrından ölür. .

Son olarak inşallah sütü çekilmez ablanın..

Abla şuan iyi değildir, destek olmalısın..
Bluzunu tele sıkıştırıp koparmadı bu kadın ki abartıyor diyesin.. Zor şeyler yaşıyor..

tavsannn 'ın dediği gibi konuşmaktan başka elden bişey gelmiyor kadın ne yapsın..

ben olsam aradığında açmam ve anneniz ile babanıza söyleyin psikologa götürsün ablanızı ruh hali normal değl

Kadın yeni doğum yapmış, yuvası dağılma noktasında, kocası tarafından hem evladı hem kendisi istenmiyor ki bu da sorunun enişteden kaynaklandığının göstergesi.

İnsan eşiyle ne yaşarsa yaşasın annelikten ya da babalıktan istifa edemez. Zaten adam başka kadınlarla da olurum demiş, niyeti bozmuş belli. Abla zor durumda, psikolojisi bozuk ama sen kardeşi olarak 14 dklık konuşmayı dahi dinlemekten sıkılıyor, enişteyi haklı görüyorsun. Allah senin gibi kardeşi düşmanımın başına vermesin.

Kardeşlik böyle birşey mi ?
Ablanızın yaptığında anormallik yok, terkedilmiş, ufacık bebekle ortada kalmış, kocası acımasız bir şekilde konuşuyor, büyük bi çaresizlik yaşıyor ve kadın çıkmazda..

Ama kardeşi burda gelip ablasının bu durumundan yakınıyor..

Ne var bunda? Canımız sıkkınken en ufacık olayda herkese anlatmaya çalışıp akıl almazmıyız hepimiz?
Yok 30 dakikalık konuşma göndermiş bilmem ne, atom mu parçalıyorsunuz, ameliyattan ameliyata koşan bir cerrah mısınız ?

Yahu kardeşin,ablan. Hayatının belki de en zor günlerini yaşıyor, hem sevdiği adam tarafından istenmiyor, resmen kovulmuş, hemde sevdiği adam ufacık bebeğini dahi istemiyor. Bu nasıl bir travma onun için farkındamısın?

Birde enişteyi haklı bulmuşsun, kardeşlik kimlere kalmış, sizin gibi kardeş olmasada olurmuş.

Allah yardım etsin ablana hem lohusa hem ufacık bebeyle terkedilmiş,belliki ne yapacağını şaşırmış kime dert yansın kadıncağız ,yazıklar olsun size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…