- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ya bana 14 dakikalık konuşmayı dinleyim diye atıyo ve aynı şeyler konuşma benim bildiğim şeyler. Kaynanası ile konuşuyo konuşma kaydını bana telefonda zorla dinletiyor duyamadım diyorum tek tek diyalog olarak anlatıyor kayıttan konuşmayı duyayım diye aynılarını tekrar ediyo filan. Direk özet geçse keşke bana da kafayı yedirmeseDinle yada dinlemis gibi yap. Yeni dogum yapmis hemde kocasi bi hoş. Teselli vermeye calis. O kardesin ya la.
Ya bana 14 dakikalık konuşmayı dinleyim diye atıyo ve aynı şeyler konuşma benim bildiğim şeyler. Kaynanası ile konuşuyo konuşma kaydını bana telefonda zorla dinletiyor duyamadım diyorum tek tek diyalog olarak anlatıyor kayıttan konuşmayı duyayım diye aynılarını tekrar ediyo filan. Direk özet geçse keşke bana da kafayı yedirmese
Anlatsın anlatsın da zaten sürekli telefonda konuşuyorum dün yanında idim yine gidicem de 14 dakikalık konuşmayı bana atıyo dnliyim diye. Kaynanası ile konuşmasını kaydediyor konuşurken bana dinletiyor filanzor anında cıkmazdayken sizi yakın bulmuş demekki ama siz şikayetleniyorsunuz bravo boyle kardese
O sizin kardesiniz caniniz,o bu haldeyken destek olacaginiza bide sikayet ediyorsunuz pes vallahi..zor bir surecten geciyor ustelik lohusa bu kadin biraz daha sabirli ve hosgorulu olabilirsiniz sanirim..
Zaten kafayı yedrmiş adama yaniSiz kardeşi olarak dayanamıyorsunuz enişte bey napsın, yetmiş adamın canına....
Anliyorum arkadasim aci cekiyor kardesiniz cirpiniyor resmen,bu durumda cokta normal seyler bekleyemeyin onu sakinlestirmeye calisin..Lohusalık btti. Ayrıca bildiğim şeyleri on kere anlatması konuşmayı anlatabilirken direk 14 dakikalık konuşmayı WhatsApp dan dinle diye tamamını atması. Kaynanası ile konuşmasını kaydedip zorla dinlenmeye çalışması çok normal ben mi hoşgörülü değilim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?