Çığır aştı artık ya..

Ablanın lohusa depresyonuna girdiği belli
Üstüne üstük istenmiyor
Es bikmis...
Çocuk umrunda değil
.
Destek ol ona...

yeni doğum depresyonu canım o hem çocuk hem de eş olayı ağır gelmiş de kardeşin bile tahamülsüzken kim tahamül etsin sana be bacım üzüldüm

Adamı çenesiyle bıktırmış nedir?

Hangi kadın, hangi sebep ile karnında bebesiyle ya da kucağında bebesiyle bu davranışları hakeder? Önceki konunuzda demişsiniz, kadın hamile tokat atmış adam, 6 aylık hamileyken babanızı çağırmış, hastanede ağlamış hep böyle demiş, yanında durmamış.

Bu davranışların sebebi ablanın çenesi ve dırdır mı ? Elin adamına karaktersiz demek yerine ablanıza etmediğiniz laf yok.

Çok tehlikelisiniz. Üzgünüm ama kardeş olmak böyle birşey değil.

Neymiş 14 dakikalık konuşma atmış, aynı şeyleri anlatıyormuş hep. Kadının aklı mı yerinde kalır bu kadar şeyden sonra?

Cok konusan ayrintili anlatan insanlar benide sikar.
Fakat burada konu farkli ablaniz terk edilmis en yakin gordugu kisi kardesi olaraj sizsiniz ona destek olmalisiniz.
Abla kardes bundan daha yakin bir bag yok.dinleyin onu elestirmeden anlamya calisin uasadigi durum normal bir durum degil allah yardimcisi olsun

Kardeşlik sınavın bu...
Kadın yeni doğum yapmış terkedilmiş ne yapmasını bekliyordunuz.
Bence olabildiğinizden daha fazla destek olun. Ablaniz inşallah yakın zamanda feraha erer.

Yeni doğum yapmış daha ablan çocuğuda istemiyorum seni de istemiyorum diyen bir Ada'mın karısı sence mantıklı düşünebilir mi şu an? He deyin haklısın abla diyin motive edin.Sen eşin eve geç geldiğinde bile göremiyorum diye üzülüyorsun.Canın sıkkın diye aileni anneni tersliyorsun haliyle ablan da senin huylarına sahiptir.O yüzden alttan al yaşadıkları kolay değil hiçbir kadın bu sözleri duymak istemez.

İki aylık çocuğu var lohusa sayılır yazık ablana çok zor dönemden geçiyor
Psikiyatriste götürün destek alsın
Eşine de tazıklar olsun şimdi mi gelmiş aklına karısıyla anlaşamadığı
Allah yardımcısı olsun abkanın sen de sabret o yeni çocuğun olduğu zamanlar çok ayrı bir jafada oluyorsun

Ne enişte ne abla ne sen. Ben sadece anana babana üzüldüm. Yazık insanları bir yaştan sonra rahat bırakmıyorlar. Al kızını git demiş enişten babana. Bir baba için ne kadar üzücü bişey

Sürekli ablan Hakkı'nda konu açıyorsun sanırım sende ablanla bozdun biraz.Sevmedigin belli her hareketi eniştenin yaptıklarını bildigin halde ablanın hareketleri sana batıyor.Bence kendi evinle ilgilen yarın öbür gün aynı durumla karşılaşmaman için

Cnm bunalmakta haklısın ama sana çok ihtiyacı var anlatmak fikir almak istiyor çok bunalmasa günde 5 kez ararmi

Lütfen anlayışlı ol insan kardeşine de anlatamayacaksa kime anlatir

Biz bile çok doluyoruzda burda gerekli gereksiz konu açıyoruz birde kardeş bunu yaparsa yazık ben kadına acıdım

PARDON PARDON...YANLIŞ ANLAMADIYSAM EĞER BU KIZ ABLASI HAKKINDA MI BÖYLE KONUŞUYOR??UMARIM YANLIŞ ANLAMIŞIMDIR...EĞER DOĞRU ANLADIYSAM YUH ARTIK DİYORUM SANA...YA KARDEŞ YA KARDEŞŞŞŞ...KARDEŞ KADAR TATLI NE VAR DÜNYADA???BENİMDE ABLAM HAMİLELİĞİNDE Bİ TAKIM SIKINTILAR YAŞADI AMA BİZ DESTEK OLDUK...ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME ŞİMDİ 6 YILLIK EVLİ,DÜŞÜNSENE YA DEMEKKİ ÇARESİZ Kİ SANA SIĞINMIŞ,SANA SORUYO NE YAPACAĞINI..YAZIKK ÇOK YAZIKKK

Yine bi abla konusu ve yine leonardo.
Allah göstermesin de ablana bişey olsa oh çekeceksin arkasından.
Ablanın yaşadıkları ne kadar ağır farkında mısın.kucağında küçücük Bebek'le kalmış.ablan haksız bile olsa,sürekli seni bunaltıyo bile olsa en başta insani olarak yanında olman lazım.kaldı ki o senin kardeşin.
Bence ciddi psikiyatrik tedavi al.bir gün ablana zarar verme ihtimalin çok yüksek arkadaşım.

E İNŞALAH SENİN KARŞINA DA BÖYLE Bİ EŞ ÇIKMAZ...ABLANA ÇOK ACIDIM...ASIL SUÇLU SENSİN Kİ ABLANIN İLK ARAMASINDA DERDİNE DERMAN OLMUYORSUN,EĞER OLSAYDIN ABLAN GÜNDE BEŞ KEZ ARAMA İHTİYACI DUYMAZDI...ANLAYIŞLI OL,SANA Bİ ABLA TAVSİYESİ,YAŞIN KAÇ BİLMİYORUM AMA DÜŞÜNCELERİN ÇOK ÇOCUKÇA...ABLANI KINAMA,KINADIĞINI YAŞAMADAN ÖLMEZSİN,ONA YARDIMCI OL,DİNLE ONA DESTEK OL...EN AZINDAN DESTEK OLMUYORSAN ARKASINDAN BÖYLE KONUŞARAK KÖSTEKTE OLMA...BAK YARIN SENİN YOLUNA ÇIKAR HAYIRSIZ Bİ EŞ,SONRA ANLATACAK YÜZÜN OLMAZ...UMARIM BENİ VE BURADAKİLERİ DİNLER,ABLANA DESTEK OLURSUN...ONA HSJ AT GÜN İÇİNDE,SABRET HERŞEY DÜZELECEK,EŞİN PİŞMAN OLUP AYAĞINA GELECEK GİBİ ŞEYLER SÖYLE,RUHUNU OKŞA,EMİN OL O DA GÜNDE BEŞ KEZ ARAMA İSTEĞİ DUYMAZ...BELLİ Kİ ABLANIN BU TÜR SÖZLERE İHTİYACI VAR...ALLAH ABLANA SABIR,SANA DA AKIL FİKİR VERSİN...

kuzum niye bu ilk değil mi????hepmi böyle bu kız???çok saçma ya benim ablam da ilk aylarında sorun yaşadı,ama onun kaynanasıyla sorunları vardı,eş, de az ana kuzusuydu...ablam bizim eve yerleşti kaç aylığına,hamileydi geldiğinde şükürler olsun rabbime evimizde doğumunu yaptı,tabi bizim destek olduğumuzu görünce eniştem de allah razı olsun karısını bırakmadı,bebeğine de biz baktık hala da bakıyoruz 5 yaşında oldu maşallah...ablam ve eşi de işe girdiler hala çalışıyorlar...destek olacağı yerde neler diyo ya

Bence kocam olaya karışacakta başım ağrıyacak diye aklı çıkıyor yoksa eniştesiyle kocasının arası iyiymiş bir aramamış

O adam ona asla donmez ben okurken bunaldim.ama ablanin pskoljisi bozuk ondan boyle .degisecegini zannetmem .allah kolaylik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…