Çıglık

:rolleyes:Ay bu bi bizde var sanıyordum meger adi bilem varmis... uyku terörü...

31 aylık oğlum bu konuda baya iddialı..
Telsiz takılı anlıyorum da hiç mızıldanıp annemi hazırlayayım demez. Uyanması ile ayağa dikilip anneee! diye çığlık atması bir oluyor. :KK45:
Dişler çıkalı çok oldu bahanesi de yok.

Bazen öyle hızlı kalkıp gidiyorum ki odasına tansiyonum dengelenmiyor başım dönüyor :işsiz:

Bebekler ağlar normal olarak ama bebegimin ağlaması şuan korkutuyor gecenin 3 de nasıl bağırıyor. Uykunun ortasında ben böyle çok korkuyorum ve artık büyüdü sesi çok çıkıyor.
Ama bence tuhaf olan sizsiniz.
Ben niye tuhafmışım ki?
Siz derdinizi tam anlatmamışsınız ben de soruyorum.
Ve evet bebeğinin sesinden korkan anne tuhaftır bence. Benim de bebeğim var gece de çok ağlıyor, sinirleniyorum bazen uyumayınca ama korkmuyorum sesinden . Geriliyorum en fazla.

Korkuyorum derken, aniden gelen çığlık sesinden mi korkuyorsunuz, yoksa neden ağladığına anlam veremeyip fizikötesi bir durum olduğunu düşünmekten dolayı mı korkuyorsunuz?

Benim oğlumunda gece terörü vardı, gecenin bir vakti çığlık çığlığa ağlardı, ne yapsam fayda etmezdi, beni duymuyor gibi davranırdı, sarılmaya çalışsam kurtulmaya çalışırdı.Çünkü zaten çocuk uyanmıyor, çığlığı rüyasında atıyor, beni görmeyişi duymayışı ondan dolayıydı.Arkadaşlar da söylemiş gece terörünü araştırın siz.

Evladim kucukken bizde cok yasadik feryat figan sanki bisey olmus gbi aglamalar kendinden gecmeler cok sukur yas ilerledikce azaldi hatta bitti diyebilirim.tek onerim bi an evvel tekrar uykuya gecmesini saglamak
K
Korkuyorum derken, aniden gelen çığlık sesinden mi korkuyorsunuz, yoksa neden ağladığına anlam veremeyip fizikötesi bir durum olduğunu düşünmekten dolayı mı korkuyorsunuz?

Benim oğlumunda gece terörü vardı, gecenin bir vakti çığlık çığlığa ağlardı, ne yapsam fayda etmezdi, beni duymuyor gibi davranırdı, sarılmaya çalışsam kurtulmaya çalışırdı.Çünkü zaten çocuk uyanmıyor, çığlığı rüyasında atıyor, beni görmeyişi duymayışı ondan dolayıydı.Arkadaşlar da söylemiş gece terörünü araştırın siz.
Aniden gelen çığlık sesinden evet.

31 aylık oğlum bu konuda baya iddialı..
Telsiz takılı anlıyorum da hiç mızıldanıp annemi hazırlayayım demez. Uyanması ile ayağa dikilip anneee! diye çığlık atması bir oluyor. :KK45:
Dişler çıkalı çok oldu bahanesi de yok.

Bazen öyle hızlı kalkıp gidiyorum ki odasına tansiyonum dengelenmiyor başım dönüyor :işsiz:
Sağlık olsun da geçer gider inşaallah :)

Sizi çok iyi anlıyorum, benim oğlum da 5-6 defa bu şekilde inanılmaz çığlıklarla uyanıp ağladı. Dizlerimin bağı çözüldü, aklım çıktı uyku sersemi. Sakin kalmaya çalışın ve Uyku terörünü araştırın, inşallah biran önce düzelir.

Benim oğlumda 3 yaşında böyleydi allahim o neydi cocuk bağırıyor agliyor sakinleştiremiyordum, konuşsam daha deliyordu sessize kucağımda sakinleştirmeye calisiyordum, bi yudum su içse birden geçip uyuyordu ama o suyu icirene kadr akla karayı seçiyordum. Hergün hergün oluyordu olmadan kaldırıyordum wc ye, su ya ama saati gecsin başlıyordu. Kendiliğinden geçti zor bir durum hadi bize neyse o çocuğun halini görünce insan cok üzülüyor

Benim oğlumda 3 yaşında böyleydi allahim o neydi cocuk bağırıyor agliyor sakinleştiremiyordum, konuşsam daha deliyordu sessize kucağımda sakinleştirmeye calisiyordum, bi yudum su içse birden geçip uyuyordu ama o suyu icirene kadr akla karayı seçiyordum. Hergün hergün oluyordu olmadan kaldırıyordum wc ye, su ya ama saati gecsin başlıyordu. Kendiliğinden geçti zor bir durum hadi bize neyse o çocuğun halini görünce insan cok üzülüyor
Canim ben de uyku teroru yasayan bir anneyim ve bu dertten muzdarip olan anneleri tek cati altinda toplamak icin uyku teroru adli instagram sayfasi actim orada konusuyoruz doktora giden tedavi goren atlatan aileler var.. yasamayan bilmez cok berbat bisi uykusuz 2 yildir ruh gibiyiz..Ben instagramdan ulasabildiklerime ulasmaya calisiyorum..

Benim büyük oğlumda aynı sıkıntı var, 2buçul yaşında.
Uyku-gece terörü diye geçiyor adı.
Çok zor valla, yaşayan bilir.
Sebepsiz yere ağlamalar, çığlıklar, kendinden geçme falan.
Nasıl düzelecek bilmiyorum.
Canim ben de uyku teroru yasayan bir anneyim ve bu dertten muzdarip olan anneleri tek cati altinda toplamak icin uyku teroru adli instagram sayfasi actim orada konusuyoruz doktora giden tedavi goren atlatan aileler var.. yasamayan bilmez cok berbat bisi uykusuz 2 yildir ruh gibiyiz..Ben instagramdan ulasabildiklerime ulasmaya calisiyorum..

Gece bebeğim çığlık çığliga ağlıyor..
Gece bian uyanıyorum ve çok korkuyorum o agladikça..
Büyüdü ve artık sesi daha kalın
O agladikca sesler çok korkutuyor benı o susunca rahatlıyorum..
Cidden rahatsız edici o_O:KK42:
Aklımı kaybedeçek gibi oluyorum.
Uyku sersemi.
Oda inadına sanki daha çok bağırıyor.
Biyeri ağrıyodur belki
Yoksa niye ağlasın öyle
Derin uykudan aniden uyanınca öyle oluyo

Uyku terörü haricinde gün içinde korkuncada olabiliyor. Benim kız 16 aylık 9. ayda başladı. Biri değişik bir hareket yapsın, yeni bir hayvan görsün veya televizyonda aniden tuhaf bir şey görsün gece mutlaka ağlıyor. Böyle bir anda sanki bir şey ısırmış gibi hızla ve yüksek tonda. İlk böcek falan aradım. Sonra diş mi dedim. Sonraki gün güvercin uçtu önünden bir sürü, ifadesini gördüm ve gece feryat figan olunca tamam dedim.

Bakın sebep bu olabilir. Eğer buysa yeni şeyleri tatlı tatlı tanıştırmak, alıştırarak yaklaştırmak çok işe yarıyor.

Uyku terörü haricinde gün içinde korkuncada olabiliyor. Benim kız 16 aylık 9. ayda başladı. Biri değişik bir hareket yapsın, yeni bir hayvan görsün veya televizyonda aniden tuhaf bir şey görsün gece mutlaka ağlıyor. Böyle bir anda sanki bir şey ısırmış gibi hızla ve yüksek tonda. İlk böcek falan aradım. Sonra diş mi dedim. Sonraki gün güvercin uçtu önünden bir sürü, ifadesini gördüm ve gece feryat figan olunca tamam dedim.

Bakın sebep bu olabilir. Eğer buysa yeni şeyleri tatlı tatlı tanıştırmak, alıştırarak yaklaştırmak çok işe yarıyor.
Biyeri ağrıyodur belki
Yoksa niye ağlasın öyle
Derin uykudan aniden uyanınca öyle oluyo
Şükür o günler geçti..teşekkür ederim

Benim kizimda yapardi, şimdi baya azaldi ve nerdeyse 2.5 yaşinda. Birden çiğlik oluyordu fakat biz uyumadan olurdu çoğu zaman. Yani saat aksam 10-11 gibi.

Hiç yanina gitmiyorum, tekrar kendiliğinden uykuya daliyor çünkü.

Sende biraz su iç, tekrar uykuya dalmaya çaliş. Yapacak birşey yok.

Sorun ağlaması değil çığlık atmasıda ben
Korkuyorum bian aklımı kaybedecek gibi oluyorum. Uyku sersemi
bende de oluyor yorgunluktan okadar derin daliyoruz ki gece birden bir ses duyunca insan urperiyor
bir gun cigligi duyup noluyo ya diye kalkip odaya kosarken karanliklta kapali kapiya kafa attigim bile oldu 😁😁😁
ciglik attigi gecenin sabahi veya ertesi gun dişi patlamış oluyor

Back
X