Çıkamıyorum işin içinden bir bakın nolur

Kadın; kadından bile korkacak hale gelmiş ya yazıklar olsun.
Bu ruh hastaları yüzünden insanlar ne hale geliyor ve belki de gelecekleri kararıyor..
Halbuki tedavi edilmesi gereken onlarken!
Madem kendi cinsine ilgi duyuyorsun git isteyen yaşıtın biri ile yaşa ne yaşıyorsan.
Ufacık çocukla işin ne???
Canım...
Kendini suçlama nolur.
Olanlar senin kontrolünde değildi.
Bir an önce bir psikologa git bence.
Şu hayatta bir tek ölüme care yok buna inan.

Bu durumu insanlar yasamadan bilemez malesef cok zor asilmasida cok zor unutamiyorsun aklina geliyor ve resmen seni kilitliyor. O an icin sadece kendini korumaya aliyorsun ama disaridan baska bir insana donusmus gibi oluyorsun. Ben sevgilime soylemistim. Benim olaylar dahada buyuktu. Oturup aglamisti. Sanirim verebilecegi en guzel tepkiyi beraber atlaticagimizi soylemisti o an rahatlamistim aslinda ama arada geliyor aklima keske soylemeseydim diye sonrasinda utanma. Durumunu anlatip anlatmamak sana kalmis sonucta onu taniyan sensin

Kendime anlam veremiyorum inanın. Konuşurken, o flört halindeyken gülüşmeler kalpler güzel. Fakat zevkin etkisi geçince, o tatlı heyecan geçince nefret duygusu başlıyor. Naparım nasıl aşarım bilmiyorum. Kirlendin sen kötü sayılan kadınlardansın diyorum. Annen bilse ne çok üzülür diyorum. Sevgilin seni zevk için kullanıyor sen de izin veriyorsun diyorum. Nolur yardım edin bana

Anlattım aslında. Tamamını dinlemek istemedi. Kötü oluyorsun anlatma dedi. Zaten hatırladığım şeyler en canımı acıtan en iğrendiğim şeyler. Cinsellikle alakalı olan herşeye tepkiliyim. Zevk aldığım için kendimden nefret ediyorum.

Her ne yaşamak zorunda kaldıysan bu senin suçun günahın değil bunu açık gönüllükle anlatabilirsin kime kendini yakın samimi hissediyorsan güveniyorsan bunu saba yaşatanların ayıbı vs ...

Siz anlayabileceginiz bir yasta yasamadiniz ki bunu. Suistimal edildiniz. Birgun bir uye burda tacizle ilgili bir konu acmisti. Anket. Hic tacize ugramayan var mi diye. Yuzlerce kadin yorum yapti oraya. Kimi kucukken, kimi buyuk yasta, kimi tanidigi biri tarafindan, kimi yolda gordugu birinden hep tacize ugramis. İnanin yalniz degilsiniz. Ama bunun faturasini sevdiginiz adama kesmeyin. Bunun tek sorumlusu size bunu yasatan insan. Ve sizin o ani geri almak icin yapabileceginiz hicbir sey yok. Simdiden sonrasina bakin. Terapiye gidin. Bazi yaralar kendi kendine iyilesmiyor.

Randevu aldım. Umarım hepsi geçer

Hepimiz bir konuda kesinlikle hemfikiriz değil mi, senin kendini suçlayacağın birşey yok. O yaşlar neyin ne olduğunu anlama, değerlendirme, reddetme yaşları değil, herşey oyun gibi geliyor. Sadece başına gelen bir şansızlık ya da tatsız bir anı olarak atmaya çalış bunu bir kenara hayatında. Bence hayatına giren insanlarla da konuşma bunu, çünkü sadece hatırlamak olacaktır bu, ne kimse artık birşey değiştirebilir ne de sana iyi gelir.. Cinselliği de bununla bütünleştirmemeyi zamanla becerebilirsin sanıyorum, bu cinsellik değil senden başka birisinin hastalığı. Bizimki gibi herşeyin ayıp günah diye saklandığı toplumlarda bu tip taşkınlıklar daha bol malesef. Terapiste gitmek işi daha da hızlandırır, iyi yapmışın ama unutma bunun hayatına ne kadar gölge düşüreceğine karar verecek olan senin iç gücün.

Çok teşekkür ederim. Bu kadar anlayışlı bir adamı sevdiğim için şanslıyım. Güvenmediğimi beni seks objesi olarak gördüğünü düşündüğümü her fırsatta söylüyorum. Dışarıda şortla gezebiliyorum ama ona şortlu fotoğraf atınca şimdi bacaklarıma mı bakıyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Herkese potansiyel sapık gözüyle bakıyorum. Yoruldum inanın

Sevdiğin ve sevildiğin kişinin sana doğru her türlü isteği, merakı, arzusu normaldir, sağlıklıdır bunda kendine eziyet edeceğin birşey yok. Kaldı ki kendimizi hayat koşuşturmacası içinde hiç tanımadığımız yabancıların niyetlerinden ya da aklından geçirdiklerinden de sakınamayız, imkansız. Sadece harekete geçerlerse farkedip, rahatsız olup başımızdan savabiliriz. Yavaş yavaş bu soğukkanlılığa erişirsin, muhakkak bunun bir zamanı vardır, acele etme. Biz kadınlar hep kendimizi korumak üzere programlanmış yaşarız bu konularda, ama bir de kendimiz şüphe üretip kendimizi yıpratmamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…