Bebek İhtiyaçlarınızı liste yapıp fiyatlarıyla birlikte verin eşinize. Ne zaman almaya başlıyoruz deyin. Beşiği, arabası, ıvırı zıvırı bayağı tutar zaten. Israrla kullandırıcam kredi kartımı derse, bir ay bile ödeyemez, gecikirse planın nedir diye sorun. Borcunu takılarımla kapattım diyorsunuz, ben kredi kartını alır vermezdim böyle bir durumda ama neyse gaza getirmeyeyim sizi. Bebeğin ihtiyaçlarını yavaş yavaş almaya başlayacağım, kart bende kalsın diyebilirsiniz bence.
Gorumcede bir sorun gormuyorum ben. Gorumceden nezaket beklerseniz uzulen siz olursunuz. Sizi saymasi ve dusunmesi gereken insan esiniz. Eve giren para, kredi kartlari, vs sadece onun degil ikinizin. Borca girerse borc da ikinizin. Hem size acil para lazim olursa limiti dolmus kartla ne yapacak? Kafasina gore, size danismadan is yapamaz o yuzden.
Ben kesinlikle müsade etmezdim gidip eşi ya da kendisi kredi kartı alsın onu da bırakın artık her yer senette yapıyo madem ödeyebilecek o zaman öyle yapsın .eşiniz de limitim yok ve biz bebek bekliyoruz masraflarimiz var böyle bişey yapamam diyiversin . Eşinizden yüz bulmasa böyle bişey teklif bile edemez .Merhaba ben 2 yıllık evliyim şuan hamileyim benim gorumcem evli öyle kıskanç öyle sinsi birisidir ki anlatacak o kadar şey var ama neyse son olarak kendisi kirada değil bi çocugu var benim hamileligimi duymasına rağmen bana ne bi mesaj attı ne bişey neyse dedim ama günlerdir kocama mesaj atıp arayip duruyor bizim evimize gelince benim koltuk takımımı beğendi dedi bende böyle bişey istiyorum fiyatını nerden nasıl aldığımızı herşeyi söyledim gitti oturma odasindakileri letgoda satti salon takımını küçücük odaya sıkıştırdı salonunu boşalttı şimdi de kendisi 11 bin liralık bi koltuk beğenmiş kocamın kredi kartı var 15 binlik ordan alalım diye kocama baski yapiyor ben bebek bekliyorum bizimde ihtiyaçlarımız var besik araba doğum vs gebeliğimi duyduğundan beri kocama yapıştı bana al diye taksit yap ben sana öderim diyor ayda bin bin kirada olan bebek bekleyen biziz o kredi kartının borcunu biz
altınlarımı satarak kapattık şimdi onun keyfi harcamak istemesine deliriyorum üstelik nakit parası var kenarda 15 bin kadar onu harcayamam diyor simdi ben ne yapayım bu arada bende görüp beğendiği koltuk 4000 tl ama nedense 11 000 lik istiyormuş onu beğenmiş
bunun kocasi yokmu. ben boyle bise abimden talep edeyim esim beni bosar vallah kendileri memelekete. koy peyniri bile isteyemem cunku esim kizar boyle seylere ben alamiyor muyum diye bence o seni kiskanmiyor gkzu acccMerhaba ben 2 yıllık evliyim şuan hamileyim benim gorumcem evli öyle kıskanç öyle sinsi birisidir ki anlatacak o kadar şey var ama neyse son olarak kendisi kirada değil bi çocugu var benim hamileligimi duymasına rağmen bana ne bi mesaj attı ne bişey neyse dedim ama günlerdir kocama mesaj atıp arayip duruyor bizim evimize gelince benim koltuk takımımı beğendi dedi bende böyle bişey istiyorum fiyatını nerden nasıl aldığımızı herşeyi söyledim gitti oturma odasindakileri letgoda satti salon takımını küçücük odaya sıkıştırdı salonunu boşalttı şimdi de kendisi 11 bin liralık bi koltuk beğenmiş kocamın kredi kartı var 15 binlik ordan alalım diye kocama baski yapiyor ben bebek bekliyorum bizimde ihtiyaçlarımız var besik araba doğum vs gebeliğimi duyduğundan beri kocama yapıştı bana al diye taksit yap ben sana öderim diyor ayda bin bin kirada olan bebek bekleyen biziz o kredi kartının borcunu biz
altınlarımı satarak kapattık şimdi onun keyfi harcamak istemesine deliriyorum üstelik nakit parası var kenarda 15 bin kadar onu harcayamam diyor simdi ben ne yapayım bu arada bende görüp beğendiği koltuk 4000 tl ama nedense 11 000 lik istiyormuş onu beğenmiş
harika :)Bebek İhtiyaçlarınızı liste yapıp fiyatlarıyla birlikte verin eşinize. Ne zaman almaya başlıyoruz deyin. Beşiği, arabası, ıvırı zıvırı bayağı tutar zaten. Israrla kullandırıcam kredi kartımı derse, bir ay bile ödeyemez, gecikirse planın nedir diye sorun. Borcunu takılarımla kapattım diyorsunuz, ben kredi kartını alır vermezdim böyle bir durumda ama neyse gaza getirmeyeyim sizi. Bebeğin ihtiyaçlarını yavaş yavaş almaya başlayacağım, kart bende kalsın diyebilirsiniz bence.
Burda is kocasiniza dusuyo ailesini cocigunu dusunup hayir demesini bilecekMerhaba ben 2 yıllık evliyim şuan hamileyim benim gorumcem evli öyle kıskanç öyle sinsi birisidir ki anlatacak o kadar şey var ama neyse son olarak kendisi kirada değil bi çocugu var benim hamileligimi duymasına rağmen bana ne bi mesaj attı ne bişey neyse dedim ama günlerdir kocama mesaj atıp arayip duruyor bizim evimize gelince benim koltuk takımımı beğendi dedi bende böyle bişey istiyorum fiyatını nerden nasıl aldığımızı herşeyi söyledim gitti oturma odasindakileri letgoda satti salon takımını küçücük odaya sıkıştırdı salonunu boşalttı şimdi de kendisi 11 bin liralık bi koltuk beğenmiş kocamın kredi kartı var 15 binlik ordan alalım diye kocama baski yapiyor ben bebek bekliyorum bizimde ihtiyaçlarımız var besik araba doğum vs gebeliğimi duyduğundan beri kocama yapıştı bana al diye taksit yap ben sana öderim diyor ayda bin bin kirada olan bebek bekleyen biziz o kredi kartının borcunu biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?