Cikarci gorumce

budur aklın yolu bir

Canım ben araya kendimi kattım hemen ama ben de bir görümce olarak ‘görümceden nezaket beklerseniz üzülen siz olursunuz’ yorumuna katılmadığımı söylemek istiyorum .
Abimin eşiyle , abimden daha iyi anlaşırım , hemen hemen herşeyimi bilir , birşey olduğunda araya köprü olur . Ben de asla onu üzecek kıracak birşey yapmam , hep arkasında dururum. Demem o ki bence o karakter meselesi. Görümce -kaynana olayı değil.
Görümceler-kaynanalar kadın olduğu için kadınların içinde bu doğal kıskançlık -çekememezlik duygusu olduğuna inanıyorum. Yoksa dünyanın genelinde bu problem başka türlü açıklanamaz
Ama iş kocada bitiyor , orda yerden göğe haklısın . Benim de çocuğum olacak veremem desin , küserse küser , barışır illaki ya da sevgili konu sahibi G Geccem şimdiden alıp o kartı sen kendin ve bebeğin için borç yap , eşyalarını vs. Al , zaten biz harcadık dersiniz

Eşiniz ile uzlaşmanız gerekiyor.
Onunla konuşarak durumu netleştirip, görümcenize gereken cevabı eşinizin vermesi gerek.

Ben kesinlikle müsade etmezdim gidip eşi ya da kendisi kredi kartı alsın onu da bırakın artık her yer senette yapıyo madem ödeyebilecek o zaman öyle yapsın .eşiniz de limitim yok ve biz bebek bekliyoruz masraflarimiz var böyle bişey yapamam diyiversin . Eşinizden yüz bulmasa böyle bişey teklif bile edemez .

Bu insanların nasıl bu kadar yüzsüzleşebildiklerine inanamıyorum artık ya!
Eşinizle konuşun vermesin.Kendi kocası yok mu?İnsan utanır evli barklı abisinden böyle bir şey istemeye.Sizde tavrınızı koyun bence.Yoksa bu istekleri hiç bitmez.

bunun kocasi yokmu. ben boyle bise abimden talep edeyim esim beni bosar vallah kendileri memelekete. koy peyniri bile isteyemem cunku esim kizar boyle seylere ben alamiyor muyum diye bence o seni kiskanmiyor gkzu accc

verme tabiki.kocası yok mu onun.

harika :)

G Geccem eşinize sakın verdirmeyin kredi kartını ne diyor eşiniz bize de yazın
bu arkadaşın dediği gibi yapın
baktınız görümcelik çıngar çıkarıp dırdır yapıyor geçin karşısına
"hamileliğimi tebrik dahi etmemiş çocuğumun halasının rahatı için kendi huzurumu bozamam canım kusura bakma
bizim de birçok eksiğimiz var onları alacağız" diyiverin
ben içimde tutamam böyle birşeyi

bence enisteye duyur.
sen nasil bunaliyorsan oda bunalsin, büzülsün.

Burda is kocasiniza dusuyo ailesini cocigunu dusunup hayir demesini bilecek

Diyelim ki sizin hiç masrafınız yok bebek yok.Sizde koltuk takımını aldınız.Ben görğmcenizin düzenli olarak ödeyeceğine asla inanmıyorum.Olan yine size olacak.Eşinizin tepkisi ne merak ettim.Ben kıyametleri kopartırdım.Hatta arayıp görümceye bir güzel sayar kapatırdım.

Ben böyle görümcelerin kocalarına şaşıyorum.
Süs bitkisi mi bu adamlar?
Karıları abilerinin keselerine ortak olmaya çalışırken uyuyorlar mı, işlerine mi geliyor bu eniştelerin?

Ayrıca eşinizin aklı yok mu, varsa o da şu dönemde 15bini çöpe atmak istemeyecektir.
Çöp evet.

Bu evli kardeslere dadan insanlara sinir oluyorum hanımefendi okadar lüks yaşıyorsa bi Zahmet kendi imkaniyla yapsın ki eğer sizin kartla alırsa ödeyeceğini sanmıyorum aynı gorumce den bendede var eşiniz saf Birimi kabul ediyormu bunu kesinlikle aldırma bence benim gorumce de arabasının modelini yükseltirken kredi cekmemizi ve bizim odememizi istemişti normalde hiç bişey demez dim ozman eşime onun yanında ben izin vermiyorum senle buzun baglarimiz kopar diye tehit etmiştim kabul etmedi eşiniz nasıl biri bilmiyorum ama bence az üstüne gidin hatta gorumce de duysun ve kussun de kurtulun ay ne dengesiz insanlar var ben bile suan sinir oldum sert tepkini koy bence

Kendi kocasi bostan korkuluğu mu?

Madem kenarda o koltuk takımını alacak kadar parası varmıs ozaman baskaısna taksıt oder gıbı her ay kenarına 1000lıra koysun hem kımseye borclu kalmaz.. Mılletı enayı yerıne koyuyolar koymak ıstıyolar nasılsa kardesı ya belkı bır ıkı taksıdını almaz dıye dusunmus olabılır. Ama sımdı burda aaa kardes candır ne fesatsınız dıyenler de olacaktır. Koca sızın aıle sızın kart sızın butce sızın. Ama ben olsam koltuk takımı alacak dıye (yıyecek fatura degıl) lüx tüketim yapacak dıye ne kardesım ıcın boyle bı rısk alırım ne de esım yapsın ısterım. Bu konudakı net tavrınızdan odun vermeyın odemese ne yapacaksınız ne dıyebılır kı esınız aa odemedın deyıp kardeslıkten sılemez kapısına dayanamaz olan sıze olur. Sızde aıle olacaksınız esınıze bunu anladıgı dılden anlatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…