Tatlı Tarifi Çiki çiki Çikitop-Resimli

havani yiyim ben senin yavrim,banada lazim degel elbette,sadece ve sadece seksiligimi korumak icin dikkat etmem gerekiyor,lokmalarima,seksilik zor zanaat.......şakkıdısengözlerimebaksanab
bilmem anlatabildimmi:1closedeyes:

Hiihii bende bugun yaptim senin meshur cikileri.Uzerine hazir cikolata sosu kullandim ,icine de ceviz ve tarcin kattim.
Boyle goturduk hepsini -->

Cok pratik ve leziz ,tesekkurler libiskom a.s. a.s.
Opuyorum seni

Bu arada smileylerimi de cumle icinde kullanmak istedim biraz yer isgal ettik libi teyzesi kusura bakma kaydirigubbakcemile3

ya bende aksam denedım ama sankı bıskuvıler bıraz hamur tadı verdı gıbı.yanı 3 paket bıskuvı ve 2 elma kullandım.pıknıgın kucuk bısvılerınden.nerde hata yapmıs olabılırım.

Merhabalar
Arzunuza göre bisküvi oranını ayarlayabilirsiniz
ellerinize sağlık

yarın misafirim gelicekmiş hemen aklıma geldi geçen gün okumuştumm..pikniğin kakaolu bisküvisiyle yaptım ve içine tarçında ilave ettim bol çikulata sosu döktüm ve hindistan cevizine buladımm..çok şık ve lezzeti olduu..cokacimcoook buu kolayyy ama leziz tariff için teşekkürlera.s.

:) afiyet olsun can..
Benim de dün misafirlerim vardı mozaik toplar yaptım bu sefer üzerine puding döktüm o da süper oldu..
sevgiler

Teşekkürler arkadaşlar,epeydir yoğundum mesajlarınızı henüz okuma ve cevaplayabilme fırsatı buluyorum.
Gecikmeden dolayo özür dileriz

canım senin tarifleri keşfettim hergün açıp açıp aralarından seçip seçip yapmaya çalışıyorum ve hiç içime sinmeyeni olmadı tarif leriçin cok sağol.
ben bunu evde burçak vardı onla yaptım. üstlerini de hindistan cevizi ile süsleyip minik pasta kağıtlarına koydum, eşim hazır olmadığına inanamadı ya.

canım çok güzel bunlar ellerine sağlık en kısa zamanda yapmaya çalışacam inşallah​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…