- 26 Mart 2017
- 44
- 27
- 18
- 33
- Konu Sahibi mavisaclizombi
-
Ya bazen kadinlar ole dusunemiyo olabiliyor bence arkadasimjzda o tarz bi kisi kurbni olmjs anlicagimiz kimi insan war benm esim bisi yapmadi o geldi onu yoldan cikardi der. Herkes sen ben gibi saglikli ve olgun dusunemiyor malesef tabi bende durumu burda yazildigi gibi biliyorum o yuzden ona gore yorumluyorum.söylemeye niyeti olsa çoktan söylerdi.ayrıca siz emin misiniz olayların sadece bu kadar olduğuna?yani sanki siz eğer gerçekten bilmiyordunuz ve sonrasında öğrendiniz ama adamla görüşmeye devam ettiniz kadın da o yüzden sizi yeni hattınız abiniz babanıza kadar kovalıyor.ya da evli olduğunu bile bile görüştüğünüzü öğrendi.yoksa derdi ki adam o kadını da kandırmış.
Çünkü o namussuzu boşayacak cesaret yok, e hırsını birinden alması, zihninde bu yaşadığı olayı birine mal etmesi lazım.Sizin ailenizle tehdit edene kadar evdeki gereksizi boşasın. Sizle ne uğraşıyor ki? Farz edelim adamın evli olduğunu biliyordunuz. Ee? Siz mi verdiniz sadakat sözünü? Herkes önce kendine baksın.
Bu kadınların eşleri yerine elin kadınına sarmalarını anlamıyorum ben!
Gerçekten bilmiyormuydun peki ?Herkese Merhaba,
Konuştuğum kişi evli olduğunu gizledi eşide konuşmaları yakalamış olmayan ithamlarda bulunuyor,ben zaten öğrenir öğrenmez uzaklaşıp hattımı değiştim.Eşi erkek kardeşime ve babama söylemekle tehdit ediyor bana bir yol gösterirmisiniz?Sağlıklı düşünemiyorum
Çok teşekkür ederim
Saygılarımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?