Çıkış Kapım Var mı?

Adamın evli olduğunu gerçekten bilmiyorsan neden bu kadar panikledin ki ? Hem aileni nerden tanıyor? O senin aileni tanıyorsa sen de onların ailesini tanıyorsundur . Bana karışık geldi pek inanamadım kusura bakma.

Adını soyadını kadını öğrendim buldum ama o benden daha güçlü inanıp inanmamak size kalmış saygı duyarım.

Esine evli oldugundan haberiniz olmadığını bundan sonra hiçbir şekilde iletisime geçmek istemediğinizi belirtseniz olmaz mı ki ?
Bunları söyledim üstüne hakarette yedim hiçbir şekilde bir daha muhattap olmamak adına ama 3 ay sonra ortaya çıkıp herseyi dağıtmak için çabalıyor kadın adeta olayın üstündenn üç ay geçti.

Ben sadece 2 gün konuştum son mesajları ağzından oymuş gibi attı onları kullanıyor ,2 günden sonra hiç irtibatım ollmadı olayın üstündende 3 ay geçti.

Evet aynen öyle ama diğer ikinci ucuz kadınlarda bundan muaf değil. Böyle söyleyerek akliyorsunuz.

Sadakat sözünü ben mi verdim aman " diyemez. Prim vermezlerse bu omurgasizlara avucunu yalarlar.

Serefsizle şerefsiz olunuyor.

Kocasına ne yapacakmış? Rest çekin kadına ya. “Aynı evde yaşadığın adamın seni aldattığını anlamamışsın, ben evli olduğunu nasıl anlayacaktım? Adamı boşa bana sarmak yerine” diyin. Gidin anlatın babanıza kardeşinizede. Sevgilinizin olması çok normal. Kişi bilgisi vermeyin, nolur nolmaz.

Hiç bir hatanız yok. O yüzden ailenize siz söyleyin. Eşini suçlamayıp kadınlara saldırıyorlar deliriyorum yahu. Zaten öğrenince kesmişsiniz alakanızı.

Bilmemeniz imkansız.hangi devirde yasıyoruz.bu bir yalan dolan.ben de esimin pisligini ögrenince gidip mshallesind3 bu kadın bnm kocamla otelde yatmıs dedim...çünkü beni biliyodu...beni spor kulubune getirtmiş esime söylemiş mrak edyrm diye....dalga gecmişler....oylemi..anneside mahalleside öğrendi...gidip mahallesinde bunu b6nu yspmıslar diye Bagirdım....kızkardesinin nişsanında da aynı şeyi yaptım.her kezin gözü önünde...pistte hiç kimse sadece o varken çıktım bu kadın bnm cocugumun arkadasının annesi beni bile bile kocanla otelde yattı diyip tokadı patlattım...haaaa eş pisligininde kıçına tekmeyi vurdum....

Ne demek ya farz edin ki evli oldugunu biliyordunuz.....bu bir ahlaksızlık....evt ben evimdeki pislikten sorumluyum.ama sen evli bile bile bunu yspıyorsan onun kdr o...sun.

Bakın evli erkekle aksamları geceleri konusamazsınız...bu bir belirtidir...çünkü ben yasadım...her dk arayamaz soramax...açmaz telini....ben inanmıyorm bilmemesine....bu devirde...faceside mi yoktu....hiçmi yırum yapmıyordu canımlı cıcimli...yapmıuorsa sorgularım.neden ben bir sey yazamıyorum dıye....masal okumasımlar.

Sadece 2 gün konuştum gerisi gelmedi buna izin vermedim.

Vermedim zaten ben yeterince vijdan azabı çektim kendimi çok zor affettim

Bana değil kardeşime sosyal medyada fake bir hesap üzerinden ulaştı.

bize burada anlattığınız gibi kardeşinize siz anlatın, babanıza da uygun bir dille anlatırsınız. her şey anlattığınız gibiyse aileniz zaten gerekeni yapar.
kadına da kafana göre takıl deyin. sizi tehdit etmesine prim vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…