- Konu Sahibi mavisaclizombi
-
Sadece 2 gün konuştuk haGerçekten bilmiyormuydun peki ?
Adamın evli olduğunu gerçekten bilmiyorsan neden bu kadar panikledin ki ? Hem aileni nerden tanıyor? O senin aileni tanıyorsa sen de onların ailesini tanıyorsundur . Bana karışık geldi pek inanamadım kusura bakma.
Bunları söyledim üstüne hakarette yedim hiçbir şekilde bir daha muhattap olmamak adına ama 3 ay sonra ortaya çıkıp herseyi dağıtmak için çabalıyor kadın adeta olayın üstündenn üç ay geçti.Esine evli oldugundan haberiniz olmadığını bundan sonra hiçbir şekilde iletisime geçmek istemediğinizi belirtseniz olmaz mı ki ?
Soylemek isteyen tehdit etmez, aninda soylerdi.
Bence sizi korkutmak icin oyle soyluyor.
Hic bir sey yapmayin, bekleyin ...
söylemeye niyeti olsa çoktan söylerdi.ayrıca siz emin misiniz olayların sadece bu kadar olduğuna?yani sanki siz eğer gerçekten bilmiyordunuz ve sonrasında öğrendiniz ama adamla görüşmeye devam ettiniz kadın da o yüzden sizi yeni hattınız abiniz babanıza kadar kovalıyor.ya da evli olduğunu bile bile görüştüğünüzü öğrendi.yoksa derdi ki adam o kadını da kandırmış.
O zaman kadin ruh hastasiOlayın üstünden üç ay gibi bir süre geçtikten sonra kardeşime ulaşıyor amacı olayları farklı yerlere çekmek.Oda bunu başarıyor galiba
Sizin ailenizle tehdit edene kadar evdeki gereksizi boşasın. Sizle ne uğraşıyor ki? Farz edelim adamın evli olduğunu biliyordunuz. Ee? Siz mi verdiniz sadakat sözünü? Herkes önce kendine baksın.
Bu kadınların eşleri yerine elin kadınına sarmalarını anlamıyorum ben!
Bilmemeniz imkansız.hangi devirde yasıyoruz.bu bir yalan dolan.ben de esimin pisligini ögrenince gidip mshallesind3 bu kadın bnm kocamla otelde yatmıs dedim...çünkü beni biliyodu...beni spor kulubune getirtmiş esime söylemiş mrak edyrm diye....dalga gecmişler....oylemi..anneside mahalleside öğrendi...gidip mahallesinde bunu b6nu yspmıslar diye Bagirdım....kızkardesinin nişsanında da aynı şeyi yaptım.her kezin gözü önünde...pistte hiç kimse sadece o varken çıktım bu kadın bnm cocugumun arkadasının annesi beni bile bile kocanla otelde yattı diyip tokadı patlattım...haaaa eş pisligininde kıçına tekmeyi vurdum....Herkese Merhaba,
Konuştuğum kişi evli olduğunu gizledi eşide konuşmaları yakalamış olmayan ithamlarda bulunuyor,ben zaten öğrenir öğrenmez uzaklaşıp hattımı değiştim.Eşi erkek kardeşime ve babama söylemekle tehdit ediyor bana bir yol gösterirmisiniz?Sağlıklı düşünemiyorum
Çok teşekkür ederim
Saygılarımla
Ne demek ya farz edin ki evli oldugunu biliyordunuz.....bu bir ahlaksızlık....evt ben evimdeki pislikten sorumluyum.ama sen evli bile bile bunu yspıyorsan onun kdr o...sun.Sizin ailenizle tehdit edene kadar evdeki gereksizi boşasın. Sizle ne uğraşıyor ki? Farz edelim adamın evli olduğunu biliyordunuz. Ee? Siz mi verdiniz sadakat sözünü? Herkes önce kendine baksın.
Bu kadınların eşleri yerine elin kadınına sarmalarını anlamıyorum ben!
Nasl anlamaz ya...anlamıstır.Hiç anlamadın mı bu süre içinde
Bakın evli erkekle aksamları geceleri konusamazsınız...bu bir belirtidir...çünkü ben yasadım...her dk arayamaz soramax...açmaz telini....ben inanmıyorm bilmemesine....bu devirde...faceside mi yoktu....hiçmi yırum yapmıyordu canımlı cıcimli...yapmıuorsa sorgularım.neden ben bir sey yazamıyorum dıye....masal okumasımlar.söylemeye niyeti olsa çoktan söylerdi.ayrıca siz emin misiniz olayların sadece bu kadar olduğuna?yani sanki siz eğer gerçekten bilmiyordunuz ve sonrasında öğrendiniz ama adamla görüşmeye devam ettiniz kadın da o yüzden sizi yeni hattınız abiniz babanıza kadar kovalıyor.ya da evli olduğunu bile bile görüştüğünüzü öğrendi.yoksa derdi ki adam o kadını da kandırmış.
Bana değil kardeşime sosyal medyada fake bir hesap üzerinden ulaştı.Öğrenince hemen hattinizi degistirdiyseniz kadın size nasıl ulaştı?
Sadece 2 gün konuştum gerisi gelmedi buna izin vermedim.Bakın evli erkekle aksamları geceleri konusamazsınız...bu bir belirtidir...çünkü ben yasadım...her dk arayamaz soramax...açmaz telini....ben inanmıyorm bilmemesine....bu devirde...faceside mi yoktu....hiçmi yırum yapmıyordu canımlı cıcimli...yapmıuorsa sorgularım.neden ben bir sey yazamıyorum dıye....masal okumasımlar.
Sadece 2 gün konuştum ve ikinci gün gecesinde hattımı değiştim birdahada hiç bağlantıya geçmedim.Nasl anlamaz ya...anlamıstır.
Vermedim zaten ben yeterince vijdan azabı çektim kendimi çok zor affettimKocasına ne yapacakmış? Rest çekin kadına ya. “Aynı evde yaşadığın adamın seni aldattığını anlamamışsın, ben evli olduğunu nasıl anlayacaktım? Adamı boşa bana sarmak yerine” diyin. Gidin anlatın babanıza kardeşinizede. Sevgilinizin olması çok normal. Kişi bilgisi vermeyin, nolur nolmaz.
Bana değil kardeşime sosyal medyada fake bir hesap üzerinden ulaştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?