çıkış yolum yok gibi

ozledigimkendim

vücudumun dörtte üçü dert
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
242
170
53
32
arkadaşlar 9 aydır nişanlıyım daha önce nişanlımın iş beğenmediğinden çalışmadığından bahsetmiştim.
25 kasımda nikahım var babamların vesilesiyle çalıştığım yere baya yakın bir işe girdi işi biraz ağır ama 8-6 calısıyor 1900+300 yemek parası var yemeği babamların yanında yiyoruz yani o para da ona kalıyor ve patronu yeni yılda 300 lira zam yapacağını soyledi dünya iyisi insanlar. yalnız beyefendiye iş ağır geliyor nikahımıza 59 gün var krediler benim üzerime bin tane ödememiz var ailesinin zerre bize faydası yok babası sorumsuzun bayrak taşıyanı bir kuruş bize hayrı dokunmadı ve dokunacak gibi de durmuyor. 20 bin daha kredi çekecektm kalan harcamalar için neyse evi tuttuk temizledik yavaş yavaş eşyalarım da geliyor.
Dün beni aramış bana diyor ki toki sitesinde yönetime sokacak beni babam. birincisi yönetici o sitede yaşar ben evimi daha yeni tuttum 1 yıllık kontratım var daha eve bile girmedim hayaliyle uyuyamıyorum bile bazen neyse. daha buradaki işe başlayallı 2 hafta olacak o kadar iyi insanlar ki ayıp olucak diyorum ki bir süre sabret ödemeler hafiflesin yine yap yapacağını benden ayrılsan da bu işi arıycam sorucam maaşı daha iyiyse giderim diyor. şimdi diyeceksinizki belki neden rahatsız oluyorsun.. babasının muvaffak olduğu herhangi bir iş görmedim ve mütehattliğe dönmek icin bunu tokiye maşa olarak sokmaya çalışıyo ayrıca işin garantisi yok bütün ödemeler benim üzerimde şuan ayrılma eşiğindeyiz hiçbirşeyi görmez gözüm alırım ailemi gider yaşarım en kötü tuttuğum evde diyorum ama yinede üzülüyorum çıkış yolum çok ama bi o kadar da yok

Günaydın.
Aslında perşembenin gelişi çarşambadan belliymiş.
İlk cümleni tekrar oku ve neden bu adamla nişanlandığının cevabıyla ne kadar bağdaşıyor onu düşün.
Bile bile isteye isteye neden mutsuzluğa koşulur?
Sorumsuz bir adamın nesi sevilir?
Anlamadım,anlamaycağım da...

Günaydın.
Aslında perşembenin gelişi çarşambadan belliymiş.
İlk cümleni tekrar oku ve neden bu adamla nişanlandığının cevabıyla ne kadar bağdaşıyor onu düşün.
Bile bile isteye isteye neden mutsuzluğa koşulur?
Sorumsuz bir adamın nesi sevilir?
Anlamadım,anlamaycağım da...
askere gitmeden önce böyle değildi askerden izne geldi nişan yaptık gitti iki ay sonra temelli geldi işte geldikten sonra bambaşka biri oldu. önce babasının taksimde dükkanına girdi yemek yeri gecesiz gündüzsüz ordaydı oraya yakın calısıyorum ancak 15 gün aralıklı görüşür olmştuk hergün kavga kıyamet gece geliyordu eve 2 de falan öğlen gidiyor 3 te rahatlığa alıştı dükkan battı 3 ay evde yattı işi ağır ama orada tek calısan o değil orda en yeni calısan personel bile 5 yıllık herkes süpermande benimki pamuk prenses mi ben anlamıyorum

askere gitmeden önce böyle değildi askerden izne geldi nişan yaptık gitti iki ay sonra temelli geldi işte geldikten sonra bambaşka biri oldu. önce babasının taksimde dükkanına girdi yemek yeri gecesiz gündüzsüz ordaydı oraya yakın calısıyorum ancak 15 gün aralıklı görüşür olmştuk hergün kavga kıyamet gece geliyordu eve 2 de falan öğlen gidiyor 3 te rahatlığa alıştı dükkan battı 3 ay evde yattı işi ağır ama orada tek calısan o değil orda en yeni calısan personel bile 5 yıllık herkes süpermande benimki pamuk prenses mi ben anlamıyorum
Olabilir,insanlar değişebilir.
Hayat görüşleri değişir,beklentileri azalır,çoğalır.
Git gide tembelleşir ya da gün geçtikçe çalışkanlaşabilir.
Bunlar anormal değil ki.
Benim çözemediğim adamın şu anda seni mutlu edemediği belli.
Neden ısrar ediliyor?

Olabilir,insanlar değişebilir.
Hayat görüşleri değişir,beklentileri azalır,çoğalır.
Git gide tembelleşir ya da gün geçtikçe çalışkanlaşabilir.
Bunlar anormal değil ki.
Benim çözemediğim adamın şu anda seni mutlu edemediği belli.
Neden ısrar ediliyor?
işte bende kendime bu soruyu soruyorum cevap bulamıyorum aynalarla konuşur oldum çok çevresi olan biri değilim azıcık düzelme eğilimi gösterince hah diyorum tamam bütün sıkıntımı unutuveriyorum. mesela bu işe girdiğinde o kadar sevindim ki mükemmel geldi gözüme herşey tam yoluna giriyor dedim dün akşam bu çıktı psikoloji bırakmadılar bende yemin ederim

Bu sıkıntıları öngördüğüm ıcın sadece 1 ay dayanabıldım nısanlıma ıyıkı ayrılmısım dıyorum sımdı.
Çekmek zorunda degılsınız bu sorumsuz aıleyı hayat kısa sureklı borc odeyıp bırseylerı sız mı yapmak ıcın ugrasacaksınız

işte bende kendime bu soruyu soruyorum cevap bulamıyorum aynalarla konuşur oldum çok çevresi olan biri değilim azıcık düzelme eğilimi gösterince hah diyorum tamam bütün sıkıntımı unutuveriyorum. mesela bu işe girdiğinde o kadar sevindim ki mükemmel geldi gözüme herşey tam yoluna giriyor dedim dün akşam bu çıktı psikoloji bırakmadılar bende yemin ederim
Belli ki çok gençsin.
Boşuna zaman kaybetme bence.
Değmez yani.

Bu sıkıntıları öngördüğüm ıcın sadece 1 ay dayanabıldım nısanlıma ıyıkı ayrılmısım dıyorum sımdı.
Çekmek zorunda degılsınız bu sorumsuz aıleyı hayat kısa sureklı borc odeyıp bırseylerı sız mı yapmak ıcın ugrasacaksınız
suan 15 bin tl borcun altındayım beyefendinin bana 1500 lira borcu var calısmıyorken odemelerini yaptım zora düşmesin diye haftaya kredi cekecektik ben daimi sgklı oldğm iicn bana cıkıor kredi ona çkmıyor 20 bin çekecektik. site yöneticisi olmak istemesinin bana göre tek sebebi taşınrm siteye evden çalışırım işte
ben kadın halimle kaç vesait işe geliyorum gerçekten beynim allak bullak

Belli ki çok gençsin.
Boşuna zaman kaybetme bence.
Değmez yani.
peki nasıl bitirmeli ? ya böyle yapacaksın ya bitsin mi diyeyim o zaman da beni yönetemezsin diyor halbuki bana ne hacet zaten babası yönetiyor onu
o evden çıksa abisinden ve babasından uzak olsa bu kadar sorun yaşamayacağımıza eminim biraz saf kafalı bu çocuk bakın övmüyorum cidden öyle sürekli beynini yıkıyolar

suan 15 bin tl borcun altındayım beyefendinin bana 1500 lira borcu var calısmıyorken odemelerini yaptım zora düşmesin diye haftaya kredi cekecektik ben daimi sgklı oldğm iicn bana cıkıor kredi ona çkmıyor 20 bin çekecektik. site yöneticisi olmak istemesinin bana göre tek sebebi taşınrm siteye evden çalışırım işte
ben kadın halimle kaç vesait işe geliyorum gerçekten beynim allak bullak
yaslarınız kac acaba ?
sız ne ısle mesgulsunuz

yaslarınız kac acaba ?
sız ne ısle mesgulsunuz
ben 25 muhasebedeyim bir firmada ama çok bir maaş almıyorum asgariden azıcık fazla
o 26 bu babamların soktuğu iş bir sac işleme firması çok anladığım bir iş değil demir elekler vs var satılıyor depolara mal taşıyolar ediyorlar işte ama o benden iyi alıyor şuan maaş olarak
benim 1650+330 onun 1900+300 bir de zam yapacaklar ona kalırsa devam ederse 300 lira kadar

ben 25 muhasebedeyim bir firmada ama çok bir maaş almıyorum asgariden azıcık fazla
o 26 bu babamların soktuğu iş bir sac işleme firması çok anladığım bir iş değil demir elekler vs var satılıyor depolara mal taşıyolar ediyorlar işte ama o benden iyi alıyor şuan maaş olarak
benim 1650+330 onun 1900+300 bir de zam yapacaklar ona kalırsa devam ederse 300 lira kadar
15 bın aldıgınız esyaların borcumu ?
eger dedıgın gıbı kendı kararlarını kendısı veremeyen bır erkekse ugrasmaya degmez kendını mahfetmeye

15 bın aldıgınız esyaların borcumu ?
eger dedıgın gıbı kendı kararlarını kendısı veremeyen bır erkekse ugrasmaya degmez kendını mahfetmeye
8 bini mobilya kresinden kalan kısım 2 bin lira ev tutarken üstünü tamamlamak icin annemden aldığım kısım 4bin benim kendi kyk odemem baslıyor onu dahil etmesemde olur ama sonucta üstümde olan bir borc kalan bin tl ise yine taksitli alışveriş yerlerinden yapılan ev için alınan eşya taksitleri
bunlardan çok öncede beyaz eşyalarımızı almıştık 10 ay vade ile 7 ayı ben ödedim sadece 3 ay ödeyebildi halbuki 5 / 5 demiştik sözde ödeyecek bana

peki nasıl bitirmeli ? ya böyle yapacaksın ya bitsin mi diyeyim o zaman da beni yönetemezsin diyor halbuki bana ne hacet zaten babası yönetiyor onu
o evden çıksa abisinden ve babasından uzak olsa bu kadar sorun yaşamayacağımıza eminim biraz saf kafalı bu çocuk bakın övmüyorum cidden öyle sürekli beynini yıkıyolar
Ben olsam şöyle yaparsan ayrılırız,böyle yaparsan devam ederiz işlerine girmem.
Koca adam sorumsuzluğun nelere mal olacağını bilmiyor mu?
Saf kafalı değil bence. Adam sadece babasının ve abisinin fikirlerine değer veriyor,onları mantıklı buluyor.

alırım ailemi gider yaşarım en kötü tuttuğum evde
Sence de çok mantıklı değil mi :)

Evleneceğin adam sorumluluk kaldırabilecek biri değil .yarın evleneceksiniz hala oturmuş bir işi ve düzeni yok .babası da öyle diyorsun ,7 sülalesini araştırmaya gerek yok .çok yorulursun, bunalirsin! Evliliğin yükü maddi manevi tek omuza ağır gelir .

Bir kere aile sorrumsuz canım, babası sorumsuz olunca evlatta kendini salmış. keşke onun üzerine alsaydınız coğu borcu zor sizin için gerçekten.
Bence ikna etmeye çalış düzgün bulduğu bu işte devam etsin çalışmaya.
Orası mechul değil belki olmaz yönetici boş hayaller.
Kaldıramazsın bir süre sonra gerçekten iyi düşün derim zor iş bunlar canım.

8 bini mobilya kresinden kalan kısım 2 bin lira ev tutarken üstünü tamamlamak icin annemden aldığım kısım 4bin benim kendi kyk odemem baslıyor onu dahil etmesemde olur ama sonucta üstümde olan bir borc kalan bin tl ise yine taksitli alışveriş yerlerinden yapılan ev için alınan eşya taksitleri
bunlardan çok öncede beyaz eşyalarımızı almıştık 10 ay vade ile 7 ayı ben ödedim sadece 3 ay ödeyebildi halbuki 5 / 5 demiştik sözde ödeyecek bana
aılen ne dıyor pekı onun bu davranıslarına ?

Ben olsam şöyle yaparsan ayrılırız,böyle yaparsan devam ederiz işlerine girmem.
Koca adam sorumsuzluğun nelere mal olacağını bilmiyor mu?
Saf kafalı değil bence. Adam sadece babasının ve abisinin fikirlerine değer veriyor,onları mantıklı buluyor.
aslında çok doğru bi cümle hiç bu açıdan düşünmemiştim bunu ama beynini yıkıyorlar demem neyden ötürü örneğin benim dediklerimi önce mantıklı buluyor ev tutarken mesela semt seçimi bana hak verdi verdi
babasıyla konuştu hop fikir değiştirdi gerçi yine benim dediğim oldu ama bilmiyorum

Back
X