Çıkmaz

Ezgi uray

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2019
35
3
18
31
merhabalar bende yaklaşık 6 aydır rüyada gibi hissrtme durumu var aslında sebebi hayatımdaki insana ksrşı duygularım değişti ve sanki dünyam ters döndü aileme çevreme herkese başka şekilde bakar oldum sanki onu severkenki ben başkaydı şuanki kendimi hiç sevmiyorum intiharı da denedim ama son bi umut vazgeçtim bilmiyorum hayattan öyle kopuğum ki Sanki bu beden bu eller yüz benim değil o kadar çirkinleştim ki bunu gerçekten görüyorum çok tuhaf kendimi aşırı suçluyorum bunun hiç sonu çaresi yok mu çok çaresizim hayatımdaki insanla evlişik yokundayız vve uzun bi ilişki olduğu için bitirdiğimde toparlananamsm biliyorum o benim için şehir değiştirdi bilmiyorum sürekli kendşmi suçluyorum böyle giderse zateb sonumun intihar olduğunu biliyorum çünkü bana resmen mutlu olmamam için tuzak kuruldu her şey yolunda mutlu olmam gerekirken bu haldeyim inancımı da kaybettim boşluktayım psikolojik destek için malesef maddi durumum ve şartlar uygun değil

Devlet hastanesine gittim fakat ilaç vermek dışında pek bi şey yapmadı ama araştıracağım eğer devkette yararlanabileceğim iyi bi doktor varsa destek alacağım
Devlet Hastanesi'ne gidebilirsiniz. Psikiyatriste de gidebilirsiniz ilk önce

İntihar kurtuluş değildir önce bunu bilin. 2. Olarak da lütfen bir destek alın. Hiç kimseden daha fazla ya da eksik bir tarafınız yok kendinizi kötü görmekten vazgeçin.
Her birimiz farklı zorluklardan geçiyoruz. Ama silkelenmeyi kendimizi tokatlamayi kendine gel demeyi de mecburen biliyoruz kendimize.
Çünkü bize en iyi gelen bir şey varsa o da yine biziz.
Kendinizi sevin .

Psikoloğa/psikiyatriyegidin diyecektim ama bizzat yaşadım bazen saçma sapan ilaçlar veya olayı sanki çözecekmiş gibi tekrar tekrar anlatmak hiçbir çare olmuyor, çare sizsiniz lütfen açın gözlerinizi bu yaş bu can bir daha gelmeyecek

Devlet hastanesine gittim fakat ilaç vermek dışında pek bi şey yapmadı ama araştıracağım eğer devkette yararlanabileceğim iyi bi doktor varsa destek alacağım
Psikiyatra terapi almak istediğinizi söyleyin psikologa yönlendirsin, hangi şehirdesiniz? Belediyenin, kaymakamlığın ya da universitelerin ücretsiz hizmetleri olabiliyor

Bu yorumunuz insanları kötü etkileyebilir ama konu sahibi büyük ihtimalle depresyonda ilaç ve terapi desteği gerekiyor

Bu yorumunuz insanları kötü etkileyebilir ama konu sahibi büyük ihtimalle depresyonda ilaç ve terapi desteği gerekiyor
Aslında sizde çok haklısınız ama ben bir süre sonra farkettim ki gerçekten zaman ve biz her şeyin üstesinden geliyoruz onlar eğer doğru adrese gidersek yol gösteriyor gibi

Aslında sizde çok haklısınız ama ben bir süre sonra farkettim ki gerçekten zaman ve biz her şeyin üstesinden geliyoruz onlar eğer doğru adrese gidersek yol gösteriyor gibi
Her şeyin üstesinden ne kadar sağlıklı bir şekilde geliyoruz , terapide de zaten yine biz üstesinden geliyoruz, bizim yerimize kimse gelmiyor

Kendine yabancılaşma çok ciddi bir rahatsızlık anlatıp sizi tedirgin etmek istemiyorum acil tedavi görmelisiniz.

Doktor teşhis koydu mu? Verdiği ilaçları alın mutlaka. Depersonalizasyon belirtileri gibi duruyor ama doğru teşhisi uzman koyar. İhmal etmeyin tedavinizi olun.
Evet karışık anksiyete ve depresif bozukluk dedi ilaç verdi kullandım ama sadece anlık uyku hali ve rahatlama oldu daha sonrasında bıraktım. Evet internetten baktığımda ben de o rahatsızlığa yakın olduğumu gördüm ama inşallah değildir bilmiyorum

Tam olarak ne oldu anlamadım . Sevgilinizden mi ayrıldınız ? Yoksa bir anda ona karşı hisleriniz değişti ve artık sevmiyormusunuz ? Keşke biraz daha özenli yazsaydınız …

Tam olarak ne oldu anlamadım . Sevgilinizden mi ayrıldınız ? Yoksa bir anda ona karşı hisleriniz değişti ve artık sevmiyormusunuz ? Keşke biraz daha özenli yazsaydınız …
Haklısınız pek kendimde olmadığım için sıkıntımı ifade edememiş olabilirim.Evet sanki bi şey oldu ve ona karşı olan hislerim değişti ve tam da rahat edeceğimiz zamanda oldu bu ve sürekli onu kaybedeceğim ve pişman olacağımı bilerek uyanıyorum her güne

İnternetten teşhis koymayın kendinize. Tekrar gidin randevu alıp. İlaçları sakın kafanıza göre kullanmayın / birden bırakmayın. Bu tür ilaçların etki etmesi minimum 2 hafta sürer. Çok kullandım ben de birden bırakınca daha kötü oldum, fiziksel sıkıntılar da yaşadım. Gözüm kararıyordu saniyelik beynim kapanıyordu sanki. Uyku hali, çene kasılması vs yan etkilere de bünyeniz alışacak merak etmeyin. Biraz sabır. Ağrı kesici değil ki bu ilacı alalım yarım saat sonra mucize bekleyelim..

Olabilir gayet normal bir durum bu. Belliki birinden hoşlanıyordunuz ve hislerinizin gerçek hisler olamadığını farketmiş olabilirsiniz. Kesip atmak yada ismini koymak zorunda değilsiniz . Bence zamana bırakın . Belliki yaşınız daha çok genç , o olmazsa demekki kısmet değilmiş dersiniz ve karşınıza muhakkak başkaları da çıkacaktır.

Doğru söylüyorsunuz en doğrusu zaman ama sorun şu ki kısa bi zaman sonra evleneceğiz yani bunu farketmek için her zaman olduğu gibi geç kaldım işler çoktan ciddiye bindi aileler herkes derken bitirmek beni daha da tüketecek ama bi taraftan bu korkuyla da yaşanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…