Bu psikolojiyle evlenmeyin derim. Önce iyileşin sonra düşünürsünüz. Karar elbette sizin ama ben olsam ertelerdim, ki erteledim de depresyonda olduğum dönemlerde. Eşim sabırla yanımda oldu..
Doğru söylüyorsunuz en doğrusu zaman ama sorun şu ki kısa bi zaman sonra evleneceğiz yani bunu farketmek için her zaman olduğu gibi geç kaldım işler çoktan ciddiye bindi aileler herkes derken bitirmek beni daha da tüketecek ama bi taraftan bu korkuyla da yaşanmıyor
Aileler konu komşu ne der vs bunları düşünürseniz hayatınızla kumar oynamıs olursunuz. Zaten emin olacağınız bir ilişki olsaydı şimdiye kadar olurdunuz. Son dakikada olsa verilen karar en doğru karar olabilir. Umarım hakkınızda hayırlısı olur .
Geçen gün benzer bir hastalık okumuştum ama adını unuttum.
İlaç da verseler kullanın ya bayağı büyük sorun bu kendini yaşamaktan çok izlemek gibi sanırım.
Burda bana yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim dilerim hepiniz çok mutlu hayatlar yaşarsınız sadece şunu belirtmek istiyorum ki bazı insanların ruhu hastadır ve asla iyileşmez ben de onlardan biriyim bir de konuyu silmek için yardımcı olur musunuz yapamadım