Çıkmazdayım bir ses bir nefes olun bana lutfen:(

Bir çocuğun şekere kanar gibi kira yardımına kanıp, tamah etmesi ve düzeninizi bozması, eşinizin ne derece aç gözlü ve bencil olduğunu gösteriyor.
İş bulun yine, kazandığınız parayı biriktirin. Yanlış yaptığını anlasa ne anlamasa ne. Olan olmuş. Tüm gücünüzü kullanıp, düzeninizi bozdurmamalıydınız.
Elimden geleni yaptım gitmemek için direndim ama beni dinlemedi keşke daha fazla ısrar etseydim diyorum şimdi yalvarsaydim ha o zamanda eminim diyecektik en ufak bi sorunda senin yüzünden burda kaldık diyecekti

Elimden geleni yaptım gitmemek için direndim ama beni dinlemedi keşke daha fazla ısrar etseydim diyorum şimdi yalvarsaydim ha o zamanda eminim diyecektik en ufak bi sorunda senin yüzünden burda kaldık diyecekti
Ne yalvarması yahu, ne yazsam boş. iş işten geçmiş bir kere. İçinizi rahatlatacak gelişmeler olur umarım.

Son düzenleme:
ben öyle önümde insanlar var sıra gelmez olaylarına inanmıyorum pek. çalışan insan birilerini eleyip bir yere gelebiliyor. ben yaptım ordan biliyorum.
desteğinize ihtiyacı olduğu anda köstek olmak olmuş sizinki biraz kusura bakmayın.

Sizde öyle oldu diye herkestemi öyle saniyorsunuz? Cok yükseklerden konusuyorsunuz. Durumu yasayan konu sahibi fakat bilgi sahibi sizsiniz öyle mi? Ki torpilin çok oldugu bir ülke Türkiye, onuda inkar edersiniz simdi de neyse.

N Nazille0 Artik yapacak birsey yok. Olmus ile ölmuse çare yok derler. Esin yine gelecek yillarda ilçeye geçmek için mücadele etsin. Sende is bulmaya çalis. Ve esin kp'er ile konussun ve kira masrafini ödesin bir zahmet. Yok öyle kandirmaca oynamak. Sen bu zor durumu yasarken, oda biraz zorlansin.

Sizde öyle oldu diye herkestemi öyle saniyorsunuz? Cok yükseklerden konusuyorsunuz. Durumu yasayan konu sahibi fakat bilgi sahibi sizsiniz öyle mi? Ki torpilin çok oldugu bir ülke Türkiye, onuda inkar edersiniz simdi de neyse.

N Nazille0 Artik yapacak birsey yok. Olmus ile ölmuse çare yok derler. Esin yine gelecek yillarda ilçeye geçmek için mücadele etsin. Sende is bulmaya çalis. Ve esin kp'er ile konussun ve kira masrafini ödesin bir zahmet. Yok öyle kandirmaca oynamak. Sen bu zor durumu yasarken, oda biraz zorlansin.
başardığım bişey varsa yüksekten konuşurum. sadece kendimde değil başkalarında da bunu gördüm, şahit oldum. imkansız birşey değil anlamında yazdım.

belli ki siz önünüzde sıra yoksa bile yükselemeyeceğiniz için meyve vermiş ağacı taşlamayı seçmişsiniz.

size başarılar.

başardığım bişey varsa yüksekten konuşurum. sadece kendimde değil başkalarında da bunu gördüm, şahit oldum. imkansız birşey değil anlamında yazdım.

belli ki siz önünüzde sıra yoksa bile yükselemeyeceğiniz için meyve vermiş ağacı taşlamayı seçmişsiniz.

size başarılar.

Türkiye ve dünya sizin cevrenizden ibaret degil. Sizin cevrenizi tanimiyorum ki siz her durumun iç tarafini tanidiginizi da düsünmüyorum. Türkiyede liyakat olsa, herkes kapasitelerinden dolayi yükselse, çok çok farkli bir ülke olurdu.

Elbette istisnalar var, sizin gibi fakat bu genel olan seyi degistirmiyor. Dahasi bu konuda konu sahibi "öyle bir sans yok" diyor. Siz ondan daha bilgilimisiniz?

Bir iki is basardiniz diye, hemen kendinizi meyve veren agaça konumlandirmayin. Daglari siz yaratmadiniz. Ve sizi taslamadim. Muhtesem isler yapan biri olarak, çabuk kendinizi magdur duruma sokuyorsunuz, bakiyorum da.

Türkiye ve dünya sizin cevrenizden ibaret degil. Sizin cevrenizi tanimiyorum ki siz her durumun iç tarafini tanidiginizi da düsünmüyorum. Türkiyede liyakat olsa, herkes kapasitelerinden dolayi yükselse, çok çok farkli bir ülke olurdu.

Elbette istisnalar var, sizin gibi fakat bu genel olan seyi degistirmiyor. Dahasi bu konuda konu sahibi "öyle bir sans yok" diyor. Siz ondan daha bilgilimisiniz?

Bir iki is basardiniz diye, hemen kendinizi meyve veren agaça konumlandirmayin. Daglari siz yaratmadiniz. Ve sizi taslamadim. Muhtesem isler yapan biri olarak, çabuk kendinizi magdur duruma sokuyorsunuz, bakiyorum da.
valla konu sahibi bu kadar yükselmedi :) öyle bir şans yok sözünü de benim mesajım üzerine yazdı. kime neden kızgınsınız bilmiyorum ama bana yüklenmenize gerek yok.

he işime gelince, tüm dünyaya ilaç gönderen bir firmanın mühendislik departmanında yöneticiyim. muhtemelen bozulacaksınız buna ama evet baya baya güzel işler başarıyorum :)

Gurur yapıyor beyefendi istemezmiş bir kere söylemiş bir daha soyleyemezmiş ya ben napayim ya kayın valideme birkez söyledim neden kirada yardımcı oluruz dediniz demeseydiniz belki gelmeyecekti dedim yok babasbabası ona kirayi veririm dememis arada bir çok sıkıntıya girerse söylesin o zaman vereyim demiş güya
valla konu sahibi bu kadar yükselmedi :) öyle bir şans yok sözünü de benim mesajım üzerine yazdı. kime neden kızgınsınız bilmiyorum ama bana yüklenmenize gerek yok.

he işime gelince, tüm dünyaya ilaç gönderen bir firmanın mühendislik departmanında yöneticiyim. muhtemelen bozulacaksınız buna ama evet baya baya güzel işler başarıyorum :)
Hayat herkese eşit şartlar vermiyor malesef siz yukselmissiniz ne kadar güzel tebrik ederim ama eşimin böyle bir imkanı yok çalıştığı kurum itibari ile o yüzden bu çırpınışlarım çözüm bulamayislarim lütfen ortamı germeyin gerek yok ben içim biraz olsun rahatlar paylasırsam diye dusumdum destek bekledim burdaki arkadaşlardan

Ben niye bozulayim? Ben hemcinslerimin en yüksek pozisyonlarda çalismalarini isterim. Bu yinede "kücük daglari ben yarattim" edasini vermemeli. Hepimiz insaniz, hiçbirimiz baska birinden daha "yüksek" degildir. Baska bir kadin yurtdisinda yasayp, sizden daha fazla para kazaniyordur. Ancak bu sizden daha önemli ve daha iyi oldugu anlamina gelmez.

Asil siz bu arada konu sahibine yüklendiniz. Onu esini desteklemeyen kadin olarak konumlandirdiniz. Ve sizden daha öncede konu sahibi yazmisti, öylel bir imkanin olmadigini.

Mrb herkese direk konuya geceyim yaklaşık 3 aydır bütün hayatım değişti 2 bucuk yil önce evlendim ve eşimin çalıştığı ilçede bir ev tuttuk merkeze yakın oldukça güzel ulaşım imkanı olan kirası uygun bizim için çok çok güzel bir evdi evlendikten bir ay sonra güzel de bir iş buldum eşim özel bir kurumda calisiyor bu arada. Düğün borçlarımızı kendimiz ödedik eşyalarınızı kendimiz ödedik calisma ortamim cok guzel di belli bir çevrem oluşmustu cok cok mutluydum orda bir düzen kurduk araba aldık onun borcunu ödüyorduk takı 3 ay öncesine kadar eşime ilden teklif geldi oturdugumuz ilceye mesafesi 1bucuk saat aynı şirket ama pozisyonu fakli maaş olarak hic bir değişiklik olmayacaktı sadece il olduğu için imkanlar daha iyi olur ilçeye diye düşündü bak dedim ben burdan gitmek istemiyorum işimi cevre mi seviyorum hem orda gecinemeyiz ben hemen iş bulamam ilde kiralar ilçeye göre daha pahalı ulaşım daha masraflı ilçede her yere yürüme mesafesiydi işe giderken araba kullanmıyorduk öğlen yemeğe para vermiyor eve geliyordu eşim ne dediysem dinlemedi babası siz ile gelin ben kiraniza yardımcı olurum diye kandirdi çünkü ile gecsek bize daha kolay geleceklerdi ilcedeyden mesafe uzak ve ben çalışıyorum diye gelemiyolardi fazla ha yinede her istediği zaman geliyorlardı ama şimdi burda daha fazla geliyorlar kiraya yardım edicem dedi ne ediyor ne bişey üstelik taşınırken de dünya masraf oldu hiç kolay değilmiş taşınmak yeni evin yeni eksikleri oluyor hala iki odam boş eşya alamadık gerekirse boş durur napayim onuda geçtim artık. burda eşimin aldığı para yetmiyor kira çok pahalı yol ulaşım ve yemek parası kredi kartıydı bir kuruş para kalmıyor ay sonuna benim düzenimi bozdular asla hakkımı helal etmiyorum evde sıkıntıdan patliyorum çalışmaya alışmıştım insanın kendi kazandığı para gibisi yokmuş hemde kendime bir ozguvenim vardı şimdi kendimi işe yaramaz paspal kadının teki hissediyorum kendim geldim ama buraya aklım ruhum hep orda eşimle hergün kavga ediyorum neden gelsin buraya degdimi beni dinlemedin diye kendisi de pişman oldu çoktan ama iş işten geçti artık ve kendisi gelmek istediği için memnunmuş pozları veriyor oysaki oda aradığını bulamadı burda ilçede iş konusunda da rahattı yaşam tarzında da öyle düşün düşün kafayı yiyorum artık akşama kadar duvarlarla konusuyorum
Canım acil iş aradı ilçede iş buylan merkezde hayda hayda iş bulur.

özel olmazsa ne iş yapıyorsunuz? ilde aynı pozisyonda iş bulma imkanınız olur mu acaba? bir deneseniz keşke. hem kendinizi iyi hissederdiniz hem de ekonomik anlamda biraz olsun kalkınmaya başlardınız

özel olmazsa ne iş yapıyorsunuz? ilde aynı pozisyonda iş bulma imkanınız olur mu acaba? bir deneseniz keşke. hem kendinizi iyi hissederdiniz hem de ekonomik anlamda biraz olsun kalkınmaya başlardınız
Özel bir okulda öğretmendim şuan zaten okullar açıldı herkes öğretmeni buldu şu saatten sonra da zor bulurum

Ben niye bozulayim? Ben hemcinslerimin en yüksek pozisyonlarda çalismalarini isterim. Bu yinede "kücük daglari ben yarattim" edasini vermemeli. Hepimiz insaniz, hiçbirimiz baska birinden daha "yüksek" degildir. Baska bir kadin yurtdisinda yasayp, sizden daha fazla para kazaniyordur. Ancak bu sizden daha önemli ve daha iyi oldugu anlamina gelmez.

Asil siz bu arada konu sahibine yüklendiniz. Onu esini desteklemeyen kadin olarak konumlandirdiniz. Ve sizden daha öncede konu sahibi yazmisti, öylel bir imkanin olmadigini.
yahu ben öyle bi anlamda yazmamıştım ilk mesajımı konu sahibine. siz kendi kendinize bana böbürlenme dediniz, ben de böbürlensem de hakkmdır dedim.

kendi bakış açımı söylemekte özgürüm. tek tek her mesajı okumadım. ilk mesajdan ne anladıysam ona göre cevap yazdım. gerçekten uzattınız. konu sahibi bu derece alınmadı.

Gurur yapıyor beyefendi istemezmiş bir kere söylemiş bir daha soyleyemezmiş ya ben napayim ya kayın valideme birkez söyledim neden kirada yardımcı oluruz dediniz demeseydiniz belki gelmeyecekti dedim yok babasbabası ona kirayi veririm dememis arada bir çok sıkıntıya girerse söylesin o zaman vereyim demiş güya

Hayat herkese eşit şartlar vermiyor malesef siz yukselmissiniz ne kadar güzel tebrik ederim ama eşimin böyle bir imkanı yok çalıştığı kurum itibari ile o yüzden bu çırpınışlarım çözüm bulamayislarim lütfen ortamı germeyin gerek yok ben içim biraz olsun rahatlar paylasırsam diye dusumdum destek bekledim burdaki arkadaşlardan
ortamı ben germedim, farkındaysanız günler sonra bambaşka biri kalkıp alıntı yapıp bana yüklendi. ben de şahsıma ait becerime edilen söze karşılık verdim. sizin şartlarınız farklıdır, doğaldır, umarım en iyisi olur nihayetinde.

ortamı ben germedim, farkındaysanız günler sonra bambaşka biri kalkıp alıntı yapıp bana yüklendi. ben de şahsıma ait becerime edilen söze karşılık verdim. sizin şartlarınız farklıdır, doğaldır, umarım en iyisi olur nihayetinde.
Umarım teşekkür ederim

Eşiniz kesinlikle yanlış yapmış ama sizin hatanız bunu kabul etmek. Tamam demeyecektiniz çok istiyorsa ilçeyi gider gelirdi madem hamama giren terler derler yolu masrafı göze alsaydı.

Back
X