çıkmazdayım ne olur bakın...

kuzeyyildizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
835
384
18
45
o 24 yaşında ben 30..
o başlattı ilişkiyi ne vaatlerle ...geldi ailemle tanıştı ben gittim ailesiyle tanıştım kaç kez evime geldi yaşadığım yer küçük gelme adım çıkar dedim "çıkacaksa çıksın benimle çıkacak ben senin kocanım " dedi.şu anda "ben artık oraya gelmem en azından evlenmeden gelmem" diyor.
son zamanlarda sinirli davranmıştım adet döneminin de etkisiyle daha önce de agresif yönetici tavırlarım olmuştu ama belli etmiyordu bunların hepsini biriktirmiş ayrılalım diyor şimdi olmayacak beni bekleme hayatına bak diyor..
ağladım yalvardım iyi kötü yazıyor şimdi evlenecez ama ne zaman bilmiyorum diyor (onun planına göre bu vakitlerde nikahlanmamız gerekti.)
önceden yaş farkı ne olacak dediğimde umrumda ddeğil ailem istemese de ben senin yanındayım diyordu şimdi "aile duası almadan nasıl evlenecem ben" diyor.
bilmiyorum sabah mesaj yazdım günaydım aşkım dedim.günaydın aşkım demiş nasılsın dedim görüldü ama cevap yok..
napıcamı bilmiyorum müthiş bir hayal kırıklığı yaşıyorum işime odaklanamıyorum.bu ilişkiyi ben mi bitirdim yoksa o mu döneklik yaptı? nedir durum bana bir yol gösterin ne olur..
......................
22 mart 2016
çok iğrenç bir insanmış mesaj yazdım şimdi sen beni oyalıyorsun bitti her şey dedim.benim burda üzülmem beklenti içinde olmam seni etkilemiyor dedim ayrılmak daha iyi olacak buna karar verdim dedim.bakalım ne yapacak.
......................................................................
24Nisan 2016..
1 yıl önce undan tam bir yıl önce bugün takmış olduğu8 yüzüğü bir yıl sonra bugün çıkardım.
siz haklıydınız hanımlar olmayacak olmuyor..
bir ara barışmıştık iyi gidiyordu her şey.bu hafta nikah için yanıma gelecekti.aşmıştık çoğu sorunu.hatta soruyorlardı etrafımda ne zaman nikah diye çok yakında diyordum.şimdi takmicam o yüzüğü nikahı sorarlarsa da olmadı anlaşamadık dicem..
dün ailesine açtı konuyu ailesi çok tepki verdi onun gelmesine nikah yapmamaıza benim de gönlüm razı olmadı onlar orda üzülürken biz burda mutlu olamayız onları ikna et gel dedim.ne diyeyim nasıl diyeyim diyr.onu sen bileceksin dedim.şimdi henüz işine başlamadı birkaç ay sonra işe başlayacak ailesi işine başla öyle evlen diyormuş.kızlar işi de öyle bişey ki bir gidecek 4 ay sonra gelecek.belki araya iyice soğukluklar kırgınlıklar girecek...
ona doğum günü pastası hazırlatmıştım.özel olarak hediyesi de hazırdı.çünkü planımıza göre bu akşam burada olacaktı .o kadar zoruma gitti üzüldüm ki....pastayı annemlere bıraktım siz yiyin diye ben tek lokma alamadım .şu anda da oturup ağlıyorum.nolur bana bir yol gössterin bu kaçıncı hayal kırıklığı nasıl yapmam ne yapmam doğru mantıklı olur? o yüzüğü takmayayaım mı artık? herkes soracak biey diyecek.sonumuz ne olacak bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açtığın konulara bir bakayım dedim..sadece bu ilişki hakkında konular açmışsın ve başlık farklı olsada içerikler hep aynı. .sürekli kendini suçlama ve bir özgüven eksikliği yaşıyorsun.
Bırak defolup gitsin.seni bu kadar çok üzüyorsa neden hala birlikte olmak istiyorsun ki??

Kendinizi suclamayi birakin once agresif tavirlar sergilediniz diye vaz mi gecmesi gerekiyor, yaninizda olmalıydı. Belki kafasini karistiran bazi durumlar vardır çünkü is ciddiye binince değişebiliyorlar. Başlangıçta sizi elde etmek icin biraz sallamis galiba yaparim ederim diye suan siz bir ciddiyet bekliyorsunuz ve o kararsiz anlasilan.

Kendinizi suclamayi birakin once agresif tavirlar sergilediniz diye vaz mi gecmesi gerekiyor, yaninizda olmalıydı. Belki kafasini karistiran bazi durumlar vardır çünkü is ciddiye binince değişebiliyorlar. Başlangıçta sizi elde etmek icin biraz sallamis galiba yaparim ederim diye suan siz bir ciddiyet bekliyorsunuz ve o kararsiz anlasilan.
şimdi mesajlaştık anlattım ona içimdekileri güzel olacak düzelecek her şey diyor merak etme düşünme kötü şeyler diyor :(

o 24 yaşında ben 30..
o başlattı ilişkiyi ne vaatlerle ...geldi ailemle tanıştı ben gittim ailesiyle tanıştım kaç kez evime geldi yaşadığım yer küçük gelme adım çıkar dedim "çıkacaksa çıksın benimle çıkacak ben senin kocanım " dedi.şu anda "ben artık oraya gelmem en azından evlenmeden gelmem" diyor.
son zamanlarda sinirli davranmıştım adet döneminin de etkisiyle daha önce de agresif yönetici tavırlarım olmuştu ama belli etmiyordu bunların hepsini biriktirmiş ayrılalım diyor şimdi olmayacak beni bekleme hayatına bak diyor..
ağladım yalvardım iyi kötü yazıyor şimdi evlenecez ama ne zaman bilmiyorum diyor (onun planına göre bu vakitlerde nikahlanmamız gerekti.)
önceden yaş farkı ne olacak dediğimde umrumda ddeğil ailem istemese de ben senin yanındayım diyordu şimdi "aile duası almadan nasıl evlenecem ben" diyor.
bilmiyorum sabah mesaj yazdım günaydım aşkım dedim.günaydın aşkım demiş nasılsın dedim görüldü ama cevap yok..
napıcamı bilmiyorum müthiş bir hayal kırıklığı yaşıyorum işime odaklanamıyorum.bu ilişkiyi ben mi bitirdim yoksa o mu döneklik yaptı? nedir durum bana bir yol gösterin ne olur.
Daha evlenmeden ben senin kocanım diyorsa o zaten ciddi sorunludur. Bence ayrıl, başını da yakma. Hiç pozitif elektrik almadım, hiç.

Ayrıl ya da devam et ilişkiyi sen yaşıyorsun en iyi sen bilirsin.fakat önceleri evinize gelirken evlenmeden gelmem demesi ailenin duasını almadan olmaz demesi sanki kafasında git gel ler yaşıyor.büyük ihtimalle bırakacak bana öyle geldi

Kafası karışmış ya da ayrılmak için ortam yaratmaya çalışıyor. Sizi buna alıştırmaya çalışıyor gibi geldi bana.

eeee noldu enson hepsi geçti aşkım diyodu sana ?
önceki konun böyle sonlanmıştı şimdi sıkıntı ne?
ya evet aslında öyle diyor ama çok uzak eskisi gibi değil eskiden zırt pırt arardı mesaj yazardı bugün yazmadı ben de oturdum ağladım sonra mesaj attım buna bu da üzülme iyi olacak diyor ama soğuk gibi :(

Ben yaş farkına karşıyım altı yaş yahu o ne be . Ada'm daha cocukkkkkkkk erkek ker geç olgunlaşur siz 30 yaşındaıznız. Tamam yaşıtın bırı de ıyı çıkamayabilir ama ılerde bşde sen benden büyüksün daha şunu bilmıyon yaşlandın ben daha gencım kızlar bana bakıyor daha vs vs vs. Bır ıkı yaş neyse de sızınkı cok . Gıdın başka bırını bulun zaten evlılıkle r sorunlu bıde söze yaşla alakalı bı suru sorun eklenır

Back
X