çıkmazdayım ne olur bakın...

Tam olarak olaylar neler ki?
Gercekten senin hatalarin da etken olmus olabilir, adam bahane arayip her seyi sana yıkıyor da olabilir?
lavanta sorun bendeydi o benden küçük olduğu için çok ukala davrandım bahane ettiğini çok düşünmüyorum açıkçası :( aslında bahane etse vicdanım daha rahat olurdu.o bana çok anlayışlı davrandı saygılı davrandı ama ben onu hep eleştirdim bağırdım çağırdım sanki küçük kardeşim gibi :( birkaç kez de uyarmıştı beni bana saygılı davran diye :( çok mu geç kaldım her şey için :(

Yaş farkı cok fazla
Siz erkek o bayan olsa neyse ama 24 yasında bir erkek daha çocuktur bence

İleride daha buyuk sorunlar cıkabilir karsınıza

O yastakı erkekler genelde kendinden olgun bayanlarla flört etmek isterler ama iş ciddiye cok zaman gelmez

o 24 yaşında ben 30..
o başlattı ilişkiyi ne vaatlerle ...geldi ailemle tanıştı ben gittim ailesiyle tanıştım kaç kez evime geldi yaşadığım yer küçük gelme adım çıkar dedim "çıkacaksa çıksın benimle çıkacak ben senin kocanım " dedi.şu anda "ben artık oraya gelmem en azından evlenmeden gelmem" diyor.
son zamanlarda sinirli davranmıştım adet döneminin de etkisiyle daha önce de agresif yönetici tavırlarım olmuştu ama belli etmiyordu bunların hepsini biriktirmiş ayrılalım diyor şimdi olmayacak beni bekleme hayatına bak diyor..
ağladım yalvardım iyi kötü yazıyor şimdi evlenecez ama ne zaman bilmiyorum diyor (onun planına göre bu vakitlerde nikahlanmamız gerekti.)
önceden yaş farkı ne olacak dediğimde umrumda ddeğil ailem istemese de ben senin yanındayım diyordu şimdi "aile duası almadan nasıl evlenecem ben" diyor.
bilmiyorum sabah mesaj yazdım günaydım aşkım dedim.günaydın aşkım demiş nasılsın dedim görüldü ama cevap yok..
napıcamı bilmiyorum müthiş bir hayal kırıklığı yaşıyorum işime odaklanamıyorum.bu ilişkiyi ben mi bitirdim yoksa o mu döneklik yaptı? nedir durum bana bir yol gösterin ne olur.
sana ayrıl veya ayrılma dıyemem ben suan benımde senın gıbı güzel bırılıskım vardı aramızda 6 yas vardı basta hersey guzeldıde aılesı benı ıstemedı bu benı bırakmadı göya aynısenınkının yaptığı gıbı bı gun askım bı gun benı arama deyıp durdu bu böle 1 sene devam ettı sımdıkı aklım olsa beklemezdim en son buluşalım knusalım dedı sonra ne oldu bılıomusun ertesı gun aradığımda yanında daha bır gun once nısanlandıgı kız vardı dustugum durumu anlayabılıyormusun?aılesının bulduğu ıstedıgı bı kızla evlendı bende evlendım tabı dıcem o ki tipik ayrılcak olan erkek sendromu bu hepsi aynı;)bana en son dedıgıde ıntıhar edersın dıe ırtıbartımızı kesemedim karar senın canım iyi dusun ama

lavanta sorun bendeydi o benden küçük olduğu için çok ukala davrandım bahane ettiğini çok düşünmüyorum açıkçası :KK43: aslında bahane etse vicdanım daha rahat olurdu.o bana çok anlayışlı davrandı saygılı davrandı ama ben onu hep eleştirdim bağırdım çağırdım sanki küçük kardeşim gibi :KK43: birkaç kez de uyarmıştı beni bana saygılı davran diye :KK43: çok mu geç kaldım her şey için :KK43:
Yani bilemiyorumki.. Karsidakinin beklentisi ve dusuncelerinu bilemiyorum.. Ama su var, senin onaylamadigi davranislarin iliskiyi yiprattiysa ve degismeyecegine inandiysa, biraz zor gibi..
Ve kimse degismez zaten.. Sen bu yapidaysan birbirinizi tamamlayabilecegini biriyle olsan daha iyi olur sanki.. Cunku sen de yipranirsin bu sekilde..

bence bu kadar çok abartma artık,
gitmek istiyosa bırak gitsin zaten yeterince yıpranmış ve yıpratmışsın belli oluyo bu.
30 yaşındasın ama öyle davranmıyosun.

herhangi bi işte calışmıyo musun ? kafan sadece bununla meşgul sanki.

Bir insan bilmiyorsa ne istedigini hem seni ziyan eder hem kendini ...dibini gormedigin denize dalmadigin gibi emin olmadigin sevdaya teslim etme kendin..Hz.Mevlana(kaddesAllahusirruh)

Yaaa iste konu sahibesi evlenme vadi sizi etkilemesin o eski o degil gecti artik...ne yalvariyorsunuz?hemen.ayrilin hemen vakit kaybetmeyin gozunum yasina bakmayin ki aglayacagini sanmam...kismet degilmis diyin msjla bitirin konusmaya bile luzum gormeyin ...hayal kiriklikliginiz gecer uzatmayin emin olun yanlis yonlendirmiyorum suan hemen ayrilin...

Kardesim 24 yasinda ve hala cocuk simdi herkes ayni degildir diyeceksin ama erkeklerin geneli boyle bence ve coguda ana kuzusu hal boyle olunca ailesiyle senin aranda kalacak cirpinip cirpinip batacak ve en son kacacak. O herseyi duzelticem lafida kulliyen yalan zaman kazanmak icin bir parmak bal calmak. Konu sahibi yasiniz olgun artik lutfen vaktinizi bunlara harcamayin cunku cok yipranirsiniz.

Benim fikrime göre bırak aynı yaşta olmayı erkeğin büyük olması gerekli bence.
Ayrıca bu adam sana gayet dengesiz davranıyor. Bigün öyle bigün böyle. Belirsizlik dünyada yaşanabilecek en berbat durumlardan biri. Ben senin yerinde olsam karşısına geçip sorardım senin derdin ne amacın ne diye. Baktın aynı şekilde davranmaya devam ediyor. Kendini yok yere üzmenin sana faydasımı olacak yol ver gitsin.

24 yaşındaki erkek nekadar olgun olabikirki? Yaş farkı önemsiz diyenler yok öyle bisey kadın herzamn küçük olmalı hadi bi iki yaş neysede 6 büyük. Erkekler geç olgunlaşır. Heves etmiş demekki şimdi ayrılmanın nerdinde. Yanı şenlik bisey yok gitmeyi kafasına koymuş.sal gitsin

Daha evlenmeden böyle bir şey oluyorsa hiç zorlama arkadaşım. Biraz mantıklı düşün sen değerlisin kıymetlisin erkek adam verdiği sözün arkasında olmalı sonradan dönme yakışmaz ki senden de soğumuş bu soğumanında telafisi yok daha evlilik bile olmamışken Allaha dua edip hayırlısını isteyin zaten buraya yazacak kadar düşünmüşseniz sizin de içinizde ikilemleriniz var evlilik öyle zor birşey ki evlenince mutsuz olmaktansa bekar olup mutsuz olmak daha iyidir Rabbim kolaylık versin size

Iliskinin kimin bitirdigi önemli degil pekte. Evet 24 yas erkek icin evlenmek icin erken bir yas olabilir. Ama her 24 yasindaki erkekte olgun degil diye birsey yok. (Herkez ayni seyi söylemiste) Yasanmisliklar insanlari daha erken yaslarda olgunlastirabilir. BAna sizin yasiniz erkek arkadasinizdan büyük olmasina ragmen konularinizi okuyunca erkek arkadasiniz daha olgun geldi. Tavirlarinizla (karsilikli veya degil bilemem) birseyleri tüketmissiniz gibi geldi. Hakkinizda hayirlisi.

Seninle yaşıtız, sana böyle davranan çocuğu kendi haline bırak, sensizliğe bırak.

Keyfine bak, hayatına bak...

Çok çok iyi birisi karşına çıkacaktır, bol bol dua et!!!

o 24 yaşında ben 30..
o başlattı ilişkiyi ne vaatlerle ...geldi ailemle tanıştı ben gittim ailesiyle tanıştım kaç kez evime geldi yaşadığım yer küçük gelme adım çıkar dedim "çıkacaksa çıksın benimle çıkacak ben senin kocanım " dedi.şu anda "ben artık oraya gelmem en azından evlenmeden gelmem" diyor.
son zamanlarda sinirli davranmıştım adet döneminin de etkisiyle daha önce de agresif yönetici tavırlarım olmuştu ama belli etmiyordu bunların hepsini biriktirmiş ayrılalım diyor şimdi olmayacak beni bekleme hayatına bak diyor..
ağladım yalvardım iyi kötü yazıyor şimdi evlenecez ama ne zaman bilmiyorum diyor (onun planına göre bu vakitlerde nikahlanmamız gerekti.)
önceden yaş farkı ne olacak dediğimde umrumda ddeğil ailem istemese de ben senin yanındayım diyordu şimdi "aile duası almadan nasıl evlenecem ben" diyor.
bilmiyorum sabah mesaj yazdım günaydım aşkım dedim.günaydın aşkım demiş nasılsın dedim görüldü ama cevap yok..
napıcamı bilmiyorum müthiş bir hayal kırıklığı yaşıyorum işime odaklanamıyorum.bu ilişkiyi ben mi bitirdim yoksa o mu döneklik yaptı? nedir durum bana bir yol gösterin ne olur.
oyalıyo seni. iki seçenek var. defol git dersin yine köpeğe bağlayıp sana köle olur. yada ALLAHtan bulmuş gibi hemen bırakır seni

o 24 yaşında ben 30..
...........
22 mart 2016
çok iğrenç bir insanmış mesaj yazdım şimdi sen beni oyalıyorsun bitti her şey dedim.benim burda üzülmem beklenti içinde olmam seni etkilemiyor dedim ayrılmak daha iyi olacak buna karar verdim dedim.bakalım ne yapacak.

Back
X