• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cikmazdayim

Acelya11

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
791
182
103
Selam arkadaslar yine ben..

Hislerimi dusuncelerimi iyi anlatamiyam biriyim, insallah anlatabilirim icimdekileri:( Artik utaniyorum resmen ama baska icimi dokecek kimse yok.
Esimle bi cok kez sorun yasadik. Esimin kafasi nasil calisiyor anlamadim hic..Bi cok iyi bi bakmisin cildirmis yine..
Eski konularimi bilenler az cok bilir sorunlarimi. Esim kotu bi insan degildir, kafa dengi oldugu zamanlarda coktur, cimri degildir, sofra kurmakta ve kaldirmakta yardim eder genellikle. Kendi moreli iyi oldugunda banada iyidir. Aslinda iyi bir insan oldugunuda bilmenizi istedim. Daha iyi yardim edebilmeniz icin yazdim bunlari.

Esim yillardir bi isle ugrasir ve o yaptigi is ( kendi sirketi var) para getirsede yetiremiyor esim ve bendende bi cok kez para aldi ve aliyorda. Bu durum beni artik sinir ediyor tabiki. Bazen vermesemde bazen dayanamiyorum aciyorum veriyorum. Kac kere isi birak dedim ama birakmadi ve birakmiycakta bu gidisle. Sanki bu isi birakirsa olecekmis gibi davraniyor. Gel birak borclarini beraber odiyelim dedigim halde birakmadi yani. Isin icinden cikamam diyemi dusunuyor anlamiyorum.

Bu is meselesinin yaninda bide esimin kotu huylarini sayim. Esim cok kinci, inat, nefret dolu bazen. Ve bazen hic merhameti yok gibi ama bazende cok merhametli gibi. Esim sinirlendiginde bana agzina geleni sayar ve en kotusu ayrilik kelimesi hep agzindadir neredeyse her buyuk kavgada. Bana karsi kendini ezik gorur, kendini erkek gibi gormez. Cunku benden surekli para ister. Tatile neredeyse hic gidemeyiz isi yuzunden ve para yuzunden. Benim aklimin almadigi, eger bukadar takiyosun baska is yap be adam demi? Her neyse. Biz yine kavga ettik tabi 4 ay once ve dort ay boyunca neredeyse kedi kopek gibiydik. Bana kac kere ayrilalim dedi bavulunu topladi bilmem ne. Cok sinir bozucu ya yazarken bile sinirleniyorum cildiracagim. Hep ben bi sekilde engelledim yani ayrilmiyalim demedim ama iyi dusun soyle yap boyle yap dedim. Mesela annemlere gidip soylemek istiyordu ama ben gitmedim kendin git dedim. Esim cok sinirli ve ofkeli oldugu icin bende ona katilmiyim dedim cunku herzaman pisman olur yaptigindan en sonunda. Ona uyup bende pisman olacagim bisey yapmiyim dedim. Gecenlerde bana hic bisey olmamis gibi davranmaya basladi. Bende bi hafta kadar dayandim sonra biktim yani hic bisey olmamis gibi davrandigi icin. Bu yuzdende kavga ettik. Ve hic duzelme olmadi bu kavgadan sonra. Sonra yine bi kac gun kotuyduk ve simdi bi kac gundur yine bisey olmamis gibiyiz. Askimlar bilmem neler. Bende bisey olmamis gibi davraniyorum. Icimden oylemi geliyor yoksa gelmiyormu bilmiyorum:( Hep aklimda o bana yaptiklari ve soyledikleri hakaretler var ama. Ve ailemede laf saydi utanmadan. Hep bunlar aklimda. ( ve bu arada hanimlar, diger kavgalarimizda ayrilmak istediginde ben neredeyse her seferinde yalvardim ve vazgecirdim) (bikeresinde blöf yaptigini soylemisti bana dedigini yapim diye)

Ben napicam nasil konusmam gerek, hangi kelimeleri kullanmam gerek onuda bilmiyorum. Bazen diyorum biterse dahami mutlu olurum acaba? Ama sonra diyorum hayir cok uzulurum, cok guzel gunlerimiz oldu dolu dolu yasadigimiz gunler, hatta seneler. Biz cok uzuuun yillardir beraberiz. Ben buna hic haddini bildirmemisim tabi, sevgiliykende beni cok uzdugu olmustur cok cok mutlu etmis olsada. Off cikmazdayim. Yilbasida geliyor..
Yilbasindan sonrami konusim yoksa? Bana akil verin hanimlar uzun oldu kusura bakmayin. Hislerimi anlatamiyorum bile inanin. Merhametli olmaktan, acima duygumdan, pisman olma korkusundan biktim artik:(

Eşiniz ayrilmak istemeyisinizi bal gibi kullaniyor blof yaptigini kendi soylemis .bir dahaki ne tamam diyin blofu kendi yesin.
Benim esimde sizin gibiydi ama asla ayrilalim demezdi.gozunun ustunde kasin var derdi kavga cikarirdi. Bir aile dostumuz tuttu kolundan dr a goturdu ogunden beri ilac kullaniyor ve kedi gibi. Yeryuzunde benden iyi kadin oldugunu dusunmuyor artik:KK16:

Evcilik oyunu gibi sürekli ayrılıkla tehdit etmesine ne kadar daha katlanacaksınız?

Fiili hakaret ve ebeveynlerinize kadar dil uzatması normal mi sizce?

Paranızı sürekli çar çur ediyorsa önünü kesin vermeyin paranızı madem içinize de sinmiyor yada daha başarılı olabileceği yatırımlara odaklanabilirsiniz evliliği sürdürme niyetindeyseniz eğer.

Bana kalırsa sırtını size dayadığı gibi sizi de önemsemiyor ona göre kararınızı verin ya ömür boyu blöflerini sineye çekip susarsınız yada en kısa süre de biz olduğunuzun farkına varmazsa bu nedenlerle devam edemeyeceğinizi söylersiniz.Yoksa daima bu şekilde hibe edersiniz benliğinizi olan yine size olur.

Incelmis ipi kopmamasi icin durmadan dügüm atmanin bir faydasi olmaz o ip kopulmasi gereken yerden kopar.size saygisi kalmamis olmaliki agzina geleni saya biliyor. hatta ailenizi bile agzina alabiliyor. Bence dahada yipranmadan kendiniz icin bir karar alip bir an önce konusup bir cözüme varin.

Sanırım çalışıyorsunuz eee bu adama daha bağınız ne?? Sevgi her şeyi halletmiyor borç insanı her türlü yola sürükler kocanız borç içinde ve hala yaptığı işe devam ediyor siz kızınca da bavulunu toplar?? Çok ilginç yerinizde olsam bir kere de daha konuşur başka işe geçmesi için baskı yaparım baktım yok bildiğini okuyor alır bavulumu çıkarım

Tüm duygu kelimelerinize amenna ama şu
Acımak kelimesini kullanmayın ya acıdım yaptım falan ne kadar itici bisey.

aynen, eşe acımak da nedir. siz ayrı varlıklar değilsiniz, siz birsiniz berabersiniz bütünsünüz. ne yapılıyorsa sizin için. eşiniz ya da konu sahibi kişi için değil. her şeyden önce biz olmak lazım

Incelmis ipi kopmamasi icin durmadan dügüm atmanin bir faydasi olmaz o ip kopulmasi gereken yerden kopar.size saygisi kalmamis olmaliki agzina geleni saya biliyor. hatta ailenizi bile agzina alabiliyor. Bence dahada yipranmadan kendiniz icin bir karar alip bir an önce konusup bir cözüme varin.

+111111

Neden? Acimak kotu biseymi? Icim el vermiyor ve yinede veriyorum. Ben bu duyguya acimak diyorum, yanlis kelime kullandiysam bilemiyorum tabi. Yurt disinda yasiyorum yanlis kelime kullanmis olabilirim

aynen, eşe acımak da nedir. siz ayrı varlıklar değilsiniz, siz birsiniz berabersiniz bütünsünüz. ne yapılıyorsa sizin için. eşiniz ya da konu sahibi kişi için değil. her şeyden önce biz olmak lazım
Biz oldugumuz icin hatta evlenmeden once bile biz olarak gordugum icin zaten buzamana kadar dayandim. ama iste biyerden sonra insan kendini enayi yerine konulmus gibi hissediyor. Para vermiycem diyorum ama sonra aciyip veriyorum icim el vermiyor o yuzden acidigimi soyledim

Katılıyorum hatta o yorum da sadece bu baslık icın degıl cok denk geliyorum burda

Sanırım çalışıyorsunuz eee bu adama daha bağınız ne?? Sevgi her şeyi halletmiyor borç insanı her türlü yola sürükler kocanız borç içinde ve hala yaptığı işe devam ediyor siz kızınca da bavulunu toplar?? Çok ilginç yerinizde olsam bir kere de daha konuşur başka işe geçmesi için baskı yaparım baktım yok bildiğini okuyor alır bavulumu çıkarım
Off bende son kez daha konusim diyorum ama nasil konuscami bilmiyorum. Ciddi oldugumu nasil anlatabilirim ona:(

Neden? Acimak kotu biseymi? Icim el vermiyor ve yinede veriyorum. Ben bu duyguya acimak diyorum, yanlis kelime kullandiysam bilemiyorum tabi. Yurt disinda yasiyorum yanlis kelime kullanmis olabilirim
Niyetiniz kötü olmayabilir tabiki ama o kelime hos değil ne sizin ne de kimsenin size acıma olayı olamaz evet yurtdışındaysanız ondan olabilir.

Katılıyorum hatta o yorum da sadece bu baslık icın degıl cok denk geliyorum burda
Arkadaslar yanlis anladiniz galiba. Esim para getirmeyen bi isle ugrasiyor ve surekli ben para veriyorum. Halbuki naska is yapabilir. Ben ona yine veririrm bu benim umrumda degil. Ama bile bilede para getirmeyen bi is yapinca kocaniz insan vermek istemiyor. Cok merhametli oldugum icinde dayanamiyorum bazen veriyorum genede

Hani isi birakacakti??? Sana söz vermisti? Noldu o laflara sözlere? Adam seni sevmiyor. Yillarin verdigi aliskanlik var vede tabi senin ona sundugun maddi imkanlar. Sana eski konunda da demistim. Ilerde cocugun oldugunda yadayacaksin sen asil aciyi kederi üzülmeyi.....

Arkadaslar yanlis anladiniz galiba. Esim para getirmeyen bi isle ugrasiyor ve surekli ben para veriyorum. Halbuki naska is yapabilir. Ben ona yine veririrm bu benim umrumda degil. Ama bile bilede para getirmeyen bi is yapinca kocaniz insan vermek istemiyor. Cok merhametli oldugum icinde dayanamiyorum bazen veriyorum genede
Şimdi oldu merhamet dediginiz içinden eşinizin ne yapıp yapmasıyla ilgili bi hprum yapmadm konu kelimeydi ve sanıyorum ki çözüldü

Senin esin 'bana 200 euro ver yoks kardesinin dogum gününe gelmem' diyen hi adam ne bekliyosun ki.....

Back
X