- Konu Sahibi pembetilki
-
Bunca seye ragmen nasil onu sevebiliyorum hala. Nasil duzelirSeviyorsun ondan korkuyorsun sende haklısın bence duzelir birazdaha bekle
Bende anlamadim.ama sen öyle saniyorsun belkideBunca seye ragmen nasil onu sevebiliyorum hala. Nasil duzelir
Tabi hemencik bosanmayin.Bende anlamadim.ama sen öyle saniyorsun belkide
Ama ben hemencik.bosanmazdim cocugum olsa birakmam yani sizin varmi cocuk
Acaba ben kacsam artik ben cok ugrastim cok cabaladim gerisini sen dusun desem olay tersine doner mi diye dusunmuyo degilim. Cok sert karakterlidir zaten normalde de. Daha kotu olmasindan korkuyorumVay be.Bu durumda bile kaçan kovalanıyormuş . Şu an inandım bu kaçan kovalayan şeysine.
Kendin söylemişsin karşımda af dileyen bir adam yokMerhaba.
Onceki konumda esimle ilgili problemden bahsetmistim. Basit bir kıskançligi cok fazla abartip bana siddet uygulamisti, darp raporu almistim. İsin kotu tarafi ben bosanmam gerektigini bildigim halde hala bi sucum olmadığını anlatmaya calisiyorum ona. O da hala kendisini hakli goruyor. Aslinda benim elim guclu, dava acarsam hem iftiradan hem darptan hem hakaretten tazminat dahi alirim gorustugum avukat soyledi. Ama icimde bisey var. Diyorum ki kendime, ne yani 8yillik evliligim boyle basit bi sebepten dolayi mi bitecek. Cok alistim ona, evliligime, tamamen yalniz kalicam gibi geliyo. Ailem farkli sehirde. Ama destekciler. Esimin kendi abisi bile beniistemiyorum hakli goruyor. Herkes bosan diyo, ki ben degil de bi baskasi bunlari yasamis olsa deli misin hemen bosan derim. Elim bir turlu bosanmaya gitmiyo. Karsimda af dileyen bi adam da yok. Yaza kadar bekleyelim okullar kapansin oyle bosaniriz diyo. Ben yaza kadar böyle devam edemicem dedim, o zaman ya sen gidersin yada ben giderim dedi. Burasi benim evim ben bi yere gitmiycem dedim, o zaman haftaya ben giderim dedi. (1hafta oldu hala gitmedi)
Darp raporu aldim diye cok fazla tepki gostermisti. Simdi de kamu davasi acilmis. Ese karsi oldugu icin sikayete bagli degilmis.
Ben calisiyorum. Kendi ayaklarımın uzerinde dururum. Yani sadece manevi duygusal yonden cok cok uzuluyorum. Bu kadar seye ragmen dön dese donucem. Yoklugu beni korkutuyo
Giz bende hemen bosanirim ama cocuk olunca bi kac defa düşünürümTabi hemencik bosanmayin.
Hatta çocuğunuzla beraber dayak yiyin ki tam olarak boşanma sebebiniz olsun.
Şiddeti aile boyu gormedikce aaaaaa hiç koca mı bosanilir ayol ?
Çocuk olunca seni döven adam çocuğu sevecek mi sanıyorsunuz ki ?Giz bende hemen bosanirim ama cocuk olunca bi kac defa düşünürüm
Aman yarabbim kimseye vermesin
Orasi ele tabi giz gorktum bi an bosanirim gelemem ele seye Allahim sen koruÇocuk olunca seni döven adam çocuğu sevecek mi sanıyorsunuz ki ?
Cocuk var evet 6 yasinda. Ama o gormedi uyuyodu o siradaBende anlamadim.ama sen öyle saniyorsun belkide
Ama ben hemencik.bosanmazdim cocugum olsa birakmam yani sizin varmi cocuk
Allah yardimcin olsun çocuk icin cok zor olunur gitmiyorsa evlilik bosanin tabiCocuk var evet 6 yasinda. Ama o gormedi uyuyodu o sirada
İste ben de bunu yediremiyorum kendime. Hazir hissetsem hic durmiycamSizin kendinize reva görmüş olduklarınıza karşılık olarak nasıl yardım almayı düşünüyorsunuz ki , sevmek karşılıklı olması gereken bir olay değil mi?
Sizin ki uslanmazlık bence bi 18 yıl daha heba etmeyi gözden çıkarmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?