Çıkmazdayım..

pembetilki

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
887
135
323
Eskişehir
Merhaba.
Onceki konumda esimle ilgili problemden bahsetmistim. Basit bir kıskançligi cok fazla abartip bana siddet uygulamisti, darp raporu almistim. İsin kotu tarafi ben bosanmam gerektigini bildigim halde hala bi sucum olmadığını anlatmaya calisiyorum ona. O da hala kendisini hakli goruyor. Aslinda benim elim guclu, dava acarsam hem iftiradan hem darptan hem hakaretten tazminat dahi alirim gorustugum avukat soyledi. Ama icimde bisey var. Diyorum ki kendime, ne yani 8yillik evliligim boyle basit bi sebepten dolayi mi bitecek. Cok alistim ona, evliligime, tamamen yalniz kalicam gibi geliyo. Ailem farkli sehirde. Ama destekciler. Esimin kendi abisi bile beniistemiyorum hakli goruyor. Herkes bosan diyo, ki ben degil de bi baskasi bunlari yasamis olsa deli misin hemen bosan derim. Elim bir turlu bosanmaya gitmiyo. Karsimda af dileyen bi adam da yok. Yaza kadar bekleyelim okullar kapansin oyle bosaniriz diyo. Ben yaza kadar böyle devam edemicem dedim, o zaman ya sen gidersin yada ben giderim dedi. Burasi benim evim ben bi yere gitmiycem dedim, o zaman haftaya ben giderim dedi. (1hafta oldu hala gitmedi)
Darp raporu aldim diye cok fazla tepki gostermisti. Simdi de kamu davasi acilmis. Ese karsi oldugu icin sikayete bagli degilmis.
Ben calisiyorum. Kendi ayaklarımın uzerinde dururum. Yani sadece manevi duygusal yonden cok cok uzuluyorum. Bu kadar seye ragmen dön dese donucem. Yoklugu beni korkutuyo

Şiddetin de bir mazereti olamaz
Eski konunuzu bilmiyorum ama sanirim yanlış anlamış sizi öyle anladım
Eski sözlüm beni aldattığında ben şiddet gösterdim tekme tokat attım telefonunu bilgisayarunı kırdım
Şuan ayrıldık ve çok pişmanım ayrıldığıma değil şiddet gösterdiğime
Eşiniz pişman olduğunu kanıtlarsa
Çaba gösterirse belki barışabilirsiniz
Ama bu bir alışkanlığa dönüşmemeli
Ben küçükken babam annemin bacağına tekme atmıştı inanın o görüntü gözümden gitmez içim yanar o ortamda çocuklar daha mutsuz olur
Biz annemle evi terk ettik babam geldi bizi aldı özürlerle
Bidaha öyle bsy oldu annemin kolyesinden çekiştirdi
Biz yine evi terk ettik bu sefer dedem dedi ki ben kızımı senin yanına yollamam bir şekilde geri döndük eve
Bidaha şiddet olayı olmadı ama neden çünkü annem gereksiz yere haklı da olsa alttan almaya başladı
Çok iyi düşünün
Allah yardımcınız olsun
Annem bizim için katlandı babama annelerin fedakarlığı çocukların içini yakacak kadar olmamalı belki de

Bende anlamadim.ama sen öyle saniyorsun belkide
Ama ben hemencik.bosanmazdim cocugum olsa birakmam yani sizin varmi cocuk
Tabi hemencik bosanmayin.
Hatta çocuğunuzla beraber dayak yiyin ki tam olarak boşanma sebebiniz olsun.
Şiddeti aile boyu gormedikce aaaaaa hiç koca mı bosanilir ayol ?

Burada istenmeyen sizsiniz yalnız. Eski konulariniza baktım. Yani siz her şeyi unutmak istiyorsunuz ama karşınızdaki kişi sizi istemiyor ki. Ne yapabilirsiniz?

Kendin söylemişsin karşımda af dileyen bir adam yok
Neyi affedeceksin?
İstersen git sana hakaret edip iftira atan şiddet uygulayan adamdan sen özür dile
Ne olur yanında kalayım de
Biraz gurur

Ayrıca yaza kadar bekleme sebebi darp raporunun zaman aşımına girmesini sağlamak
Sen hala evliliğim deyip dur

Sizin kendinize reva görmüş olduklarınıza karşılık olarak nasıl yardım almayı düşünüyorsunuz ki , sevmek karşılıklı olması gereken bir olay değil mi?
Sizin ki uslanmazlık bence bi 18 yıl daha heba etmeyi gözden çıkarmışsınız

İste ben de bunu yediremiyorum kendime. Hazir hissetsem hic durmiycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…