- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi pembetilki
-
Maas kartini aldin mi.. vermiyorsa ara bankayi kaybettum de iptal etsinler yenisini cikar... sifreyi de degistir... bosanmasan bile..Ben boyle devam etmek istemiyorum dedigimde ya sen git yada ben gideyim dedi, ben gitmem burasi benim evim dedim (evi terkeden ben olmayayim diye) o zaman haftaya giderim dedi, bugun 1hafta doldu, pek gitcek gibi bi hali yok. Suanda da ayni odada oturuyoruz ama tek kelime konusmuyoruz. Giderse bitmiştir zaten. O kadar aldattigima inaniyoduysa o zaman gitseydi simdiye kadar. Bi de kavga ettigimiz ilk gun ben gidicem maas kartimi ver dedim (maas kartim ondaydi) vermemisti, babama demis ki yaza kadar bekleyelim.
Aldim iki gun sonra verdi kendiMaas kartini aldin mi.. vermiyorsa ara bankayi kaybettum de iptal etsinler yenisini cikar... sifreyi de degistir... bosanmasan bile..
O zaman,onunla açıkça konuşun.Eğer suçlu olduğuma inanıyorsan yazı beklemeye gerek yok.Senden şikayetçi olmayacağım yasal süreyi bekliyorsan bunun için beklemene gerek yok deyin.Bu işte babanızın yaklaşımı da bana tuhaf geldi.Neden sizin arkanızda durmadı ki?Babanızda sizi suçlu görmüş ve damat ne derse kabul etmiş demek ki.Eşinize son olarak yaşattığını yaşamadan ölmemesini ve hakkınızı helal etmediğinizi söyleyip geri çekilin.Daha birşey sormayında,konuşmayında.Ben boyle devam etmek istemiyorum dedigimde ya sen git yada ben gideyim dedi, ben gitmem burasi benim evim dedim (evi terkeden ben olmayayim diye) o zaman haftaya giderim dedi, bugun 1hafta doldu, pek gitcek gibi bi hali yok. Suanda da ayni odada oturuyoruz ama tek kelime konusmuyoruz. Giderse bitmiştir zaten. O kadar aldattigima inaniyoduysa o zaman gitseydi simdiye kadar. Bi de kavga ettigimiz ilk gun ben gidicem maas kartimi ver dedim (maas kartim ondaydi) vermemisti, babama demis ki yaza kadar bekleyelim.
KesinlikleBende eşinin şiddet hariç haklı olduğunu düşünüyorum.
Ben bu konuma düşmem ama eşim bir bayanla olan konuşmasını fazla samimilestirdi bizde boşanma aşamasına geldik ama boşanamadım ne yazık ki her Allah'ın günü pişman oluyorum oni bisanmadigim için o da sizin gibi mağduru oynuyor ben bir şey yapmadım iftara atıyorsun diyor gözümle gördüğüm şeye hepimiz çalışıyoruz kadınlı erkekli ortamlarda her seyin bir sınırı vardır bu siniri koyamiyorsaniz calışmayn o zamanBen hicbi sekilde aldatmadim ki. Mesajlari herkes gordu. Kendi abisi ailesi bile. Bunda bisi yok diyo onlar bile. Satis isindeyiz. İletisimimiz guclu olmasi gerekiyo. 5 senedir neredeyse ayni insanlarla calisiyorum ben. Valla bu olayi o kisiye soyleyemedim bile yani. Oha daha neler der ya ayip. Bu duruma düşün de bi görun. İftiraya ugramak nasil oluyomus.
Her ortamda kadin var erkek var kiminle nasil konusacagimi cok iyi biliyorum ilerlemesine zaten ben izin vermem. Madem ki guvenmiyor, çalışmama izin vermesin carsafa soksun o zaman beni. Kavgamizdan sonra da aldigim maasi istemeyi biliyo madem o..pulukla kazandim o parayi, tamah etmesin o zaman? Hala para pesinde.. O..pu dedi ya bana hani. Nerde kaldi o dedigi? Kendi de inanmiyo da bakma iste b.k surdurmemek. Kendi öz kardesinin kocasindan bile kiskandi o zaman da siddet uygulamisti. Tovbe yarabbim o konu basli basina bi konu zaten. Paranoyak derecede kiskancligi.Ben bu konuma düşmem ama eşim bir bayanla olan konuşmasını fazla samimilestirdi bizde boşanma aşamasına geldik ama boşanamadım ne yazık ki her Allah'ın günü pişman oluyorum oni bisanmadigim için o da sizin gibi mağduru oynuyor ben bir şey yapmadım iftara atıyorsun diyor gözümle gördüğüm şeye hepimiz çalışıyoruz kadınlı erkekli ortamlarda her seyin bir sınırı vardır bu siniri koyamiyorsaniz calışmayn o zaman
Şu yazdığını başka birinin mesajı gibi oku. Ne cevap yazardın bunu yazan kadına. O yazdığın cevabı uygulaman dileği ile ..Her ortamda kadin var erkek var kiminle nasil konusacagimi cok iyi biliyorum ilerlemesine zaten ben izin vermem. Madem ki guvenmiyor, çalışmama izin vermesin carsafa soksun o zaman beni. Kavgamizdan sonra da aldigim maasi istemeyi biliyo madem o..pulukla kazandim o parayi, tamah etmesin o zaman? Hala para pesinde.. O..pu dedi ya bana hani. Nerde kaldi o dedigi? Kendi de inanmiyo da bakma iste b.k surdurmemek. Kendi öz kardesinin kocasindan bile kiskandi o zaman da siddet uygulamisti. Tovbe yarabbim o konu basli basina bi konu zaten. Paranoyak derecede kiskancligi.
Şiddet göre göre,evliliğinizi sürdürmekHer ortamda kadin var erkek var kiminle nasil konusacagimi cok iyi biliyorum ilerlemesine zaten ben izin vermem. Madem ki guvenmiyor, çalışmama izin vermesin carsafa soksun o zaman beni. Kavgamizdan sonra da aldigim maasi istemeyi biliyo madem o..pulukla kazandim o parayi, tamah etmesin o zaman? Hala para pesinde.. O..pu dedi ya bana hani. Nerde kaldi o dedigi? Kendi de inanmiyo da bakma iste b.k surdurmemek. Kendi öz kardesinin kocasindan bile kiskandi o zaman da siddet uygulamisti. Tovbe yarabbim o konu basli basina bi konu zaten. Paranoyak derecede kiskancligi.
Her ortamda kadin var erkek var kiminle nasil konusacagimi cok iyi biliyorum ilerlemesine zaten ben izin vermem. Madem ki guvenmiyor, çalışmama izin vermesin carsafa soksun o zaman beni. Kavgamizdan sonra da aldigim maasi istemeyi biliyo madem o..pulukla kazandim o parayi, tamah etmesin o zaman? Hala para pesinde.. O..pu dedi ya bana hani. Nerde kaldi o dedigi? Kendi de inanmiyo da bakma iste b.k surdurmemek. Kendi öz kardesinin kocasindan bile kiskandi o zaman da siddet uygulamisti. Tovbe yarabbim o konu basli basina bi konu zaten. Paranoyak derecede kiskancligi.
Ben de kendime cok kiziyorum. Onu seviyorum demeye bile utanıyorum kendi kendime. Hersey cok gucume gidiyo. Hala hakliymis gibi burnundan kıl aldirmiyo. Yapmam gereken herseyi biliyorum ama bisey beni resmen tutuyo. Onda beni ceken ne var dusunuyorum da. Aliskanlik mi, sevgisi mi, iyi gunlerimize karsi ozlem mi, yoksa oglum mu, bi turlu çözemiyorum. Uzuluyorum. Haketmedim. Psikolojim darma duman. Her gun agliyorum. Bosanmaktan baska bi cozum yok ama elim bi turlu gidemiyo. Hala cok kötüyüm. Neden hala o diyorum kendime..İşte bunlara rağmen, eşiniz bir adım atsa seve seve barışacaksınız ya insan hayret ediyor.
Giden o olduğunda size çok daha pis koyacak bu durum. Adam dövüyor, sövüyor ve zerre kaybetme korkusu yok. Vardır bi B planı kafasında. Hem aşağılanan hem terk edilen siz olunca asıl o zaman pişman olacaksınız.Ben de kendime cok kiziyorum. Onu seviyorum demeye bile utanıyorum kendi kendime. Hersey cok gucume gidiyo. Hala hakliymis gibi burnundan kıl aldirmiyo. Yapmam gereken herseyi biliyorum ama bisey beni resmen tutuyo. Onda beni ceken ne var dusunuyorum da. Aliskanlik mi, sevgisi mi, iyi gunlerimize karsi ozlem mi, yoksa oglum mu, bi turlu çözemiyorum. Uzuluyorum. Haketmedim. Psikolojim darma duman. Her gun agliyorum. Bosanmaktan baska bi cozum yok ama elim bi turlu gidemiyo. Hala cok kötüyüm. Neden hala o diyorum kendime..
Giden o olduğunda size çok daha pis koyacak bu durum. Adam dövüyor, sövüyor ve zerre kaybetme korkusu yok. Vardır bi B planı kafasında. Hem aşağılanan hem terk edilen siz olunca asıl o zaman pişman olacaksınız.
O istedigini soyleyecek, yapacak, sen susacaksin, sen de soyleyince kusecek bitti bu is diyecek. Yok oyle bi dunya. Kusura bakma da kocan kendini senden cok üstün goruyo. Ben olsam o eve gelmeden valizine bikac esya koyar daire kapisinin disina koyardim. Bu is oyle bitmez boyle biter diye. Agzinin ayari yokmus onun da. Laflarini olcup tartmayi ogren oyle gel diye de not yaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?