Çıkmazdayım...

arkadaşlar ben bi hata yaptım galiba üniv. affı dilekçesine kızlık soyadımı yazdım okul numaramıda yazdım şimdi kabul olmazmı bu acaba? okulun resmi sayfasında yine kızlık soyadım görünüyordu birde bu okul işinde aksilik çıkmasın sakın( hoca acaba evlendiğimi farkedince arkadaşlarıma söylermi*

konunu ilk açtığında,sana boşan ve okuluna devam et bitanem,yazık olmasın sana demiştim..
ama cinsellik arada olabiliyor ve doktor tedavisiyle de iyileşmesi mümkün olabilir deyince,acaba ayrı eve çıksanız herşey düzelir mi diye düşünmeye başladım..kaynanadan ve olumsuz etkilerinden kurtulmak iyi olucaktır..
şu an kızıyosun eşine ama bazı sözlerin var ki,onu sevdiğini düşündürtüyo bana.. soradan üzülmemen ve pişman olmaman için diyorum..
demiştin ki mesela; ''gözlerine bakınca...........................''

bilemiyorum ben..
çok düşün canım benim..
ama her ne olursa olsun,okula devam..

Son düzenleme:
yürüsem bile annemi bırakmam dedi bu kavgadan önceydi ama..

otursun anasının dizinin dibinde dışarda seni bekleyen çook güzel bi hayat var üni var arkadaşların var ailen yeni tanışcaan insanlar belki yeni bir aşk bırak artık olumsuzlukları canım ünidede hocan niye söylesin canım arkadaşlarına.dedikodumu yapıcak oturup. babanla görüşmedin mi daha :26:

bu cinselliğin tedavisi olmaz die düşünüyorum en etkili ilaçları çok defa denedi.. zaten sonda kullanıyor tedavi bile olsa yatak muhabbeti olmuyor off ya kafayı yiycem ben hiç bana böyle olacağını anlatmamıştı .. ayrıca ogün ilk konuuyu açtığımda olaylar sıcaktı sora annesine hiç beni savunmamış kızdın bağırdın karıma yapma böle diyemezmiydi nerde erkeklik? gözümden düştü gerçekten böyle biri olduğunu bilmiyordum demeki herşey gözümü boyamak içinmiş..

aileme v okuluma uzaktayım arkadaşlar hem babam nasıl karşılıycak bilmiyorum
ben arkama dönüp bakmak istemiyorum mümkün olsa şu dakika gitcem

aileme v okuluma uzaktayım arkadaşlar hem babam nasıl karşılıycak bilmiyorum
ben arkama dönüp bakmak istemiyorum mümkün olsa şu dakika gitcem

kararını vermişsin..
hayırlısı olsun hakkında inşallah canım benim..

soyadı konusunda bilgisi ola yokmu kızlık soyadıyla yolladım dilekçeyi

soyadı konusunda bilgisi ola yokmu kızlık soyadıyla yolladım dilekçeyi

sisteme evlendıgın geçtiyse sorun olmaz... bende kayıt yaptırdıgımda benım yenı soyadım çıkmıştı.. okullar vs.. nufus mudurlugu ile ortak veribatanı kullanıyorlar... tc dogru olduktan sonra sorun olmaz. canım...

bu arada eger çok mutsuzsan ayrıl derim.. çunku ikilem arasında hayat geçmez.. sen düşünmuşsun.. kısa surede atlatırsın ders vs. derken..

konuyu şöyle kabataslak okudum canım
ben biraz açık sözlüyüm
kusuruma bakma seni incitmek falan değil amacım
eşinle nasıl tanıştın nasıl sevdin bilmiyorum ama
eşin resmen kendi durumuna bakmadan seni resmen
sakat haliyle kapılamak istemişbulmuş tabi güzel iyi eğitimli kızı nihayette başarmış
eğer gerçekten seni sevseydi içinde bulunduğu durumları gözönünde bulundurup
aşknı kalbine gömer çekilir seni şuan bukadar zor durumlarda bırakmazdı
hemen çocuk falanolmadan zararın neresinden dönersen kardır de ve dön geri..
sevmek bu hayatta hiç bir şeye tek başına yetmez
allah yar ve yardımcın olsun
kusura bakma yanlış anlama eğitimine devam et lütfen

Son düzenleme:
Erkeklik hasta olup olmamakla alakalı bısey değildir , ıkı bacağı tutsada tutmasada bır erkek adam gibi adamsa karısına da , anasına da yüreğiyle , aklıyla sahip çıkar , orta yolu bulur .. kimseyi kimseye ezdirmez..
Demişya eşin ; yurusem de annemi bırakmam die bu aslında herşeyi ayanbeyan açıklıyor..
Bırak o anasıyla mutlu mesut yaşasın ..
Sevgi bu değildir güzelim : insan karısını seviyorsa ağlatmaz , üzmez .. ister engelli olsun ister olmasın fark etmez .. kalbı engellı değil ya ..

Kayınvalıdene dıycek söz yok ! bulmuşlar gencecık kızı çektiriyorlar : sen boşanmak ıstıyorum demene rağmen hala olumlu bır davranışları yok demekki kımsenın bu evlılıgı taktığı da yok .

Umarım hayrlı haberlerını alırız .. Okuluna döndüğünü , özgür ve mutlu olduğunu , hatalarından ders alıp daha sağlam adımlarla ailenin ve sevdiklerinin yanında olduguna bızlerde şahıd oluruz ..

.......canım arkadaş söylenebilecek herşey, söylemiş yoruma aynen katılıyorum eşinin bencil olduğunu düşünüyorum duygusala bağlamış seni kullanıyorlar nolur kendine gel silkelen kurtul ordan ilerde çok büyük psikoloj,k sorunlar yaşarsın hiç kurtulacak gücün kalmaz .evliliğini hemen bitiremiyorsanda ne olursa olsun okuluna dönmelisin hemde çok çabuk...

ilk olarak cesaretiniz ve insanlığınız için sizi tebrik etmek lazım valla..günümüzde çoğu kadının beklentisi 'aman fakir olmasın,altında arabası olsun,evleri olsun,üniversiteli olsn hatta meslekli,bana baksın rahat ettirsin..'bunun gibiler..ama siz engele engel tanımamışsınız..
engelli olması engel değildir hiç bişe için ondan burda hatanız hiç yok zaten..ailesi ve özellikle eşiniz sizin gibisini bulmuş yatsın kalsın şükretsin yani..kızmak geldi eşinize yani aklında değil sonuçta engeli size destek olmalı köstek değil..konuşup anlatın bi sıkıntınızı..yani ailen aistemiom gibi deil sadece yalnız yaşamak istediğinizi deyin..yardım uzaktanda alınır die düşünüyorum..zor olur tabiki ama olur..evliliğin amlamımı kalır cümbür cemaat yani..anlasın oda..
sabırlı olun derim..çok sıkılmışsınız o kadar bunalmışsınızki hissettim diyebilirim..başta zaten engelli olduğundan zorluk yaşayacağınızı tahmin tmişsinizdir yoksa bu kadar gözü lapalı değildiniz herhalde..o yüzden pes etmeyin bu kadar..ailesinin yardımı olmadan yapamayacağınızı öncedende biliyorsanız bile bile lades ama bilmedense o kötü olmuş..
keşke okulunuzu açıktanda olsa bitirip mesleğiniz olsaymış..eşinizin geliri iyi ise bakıcı denilen yardımcı neden düşünmüyorsunuz?kaç kişi ömür boyu olmaktansa bir yardımcı mutlu olmanıza belki yeter..yada ille onun ailesinden biri olması şartmı evde..yardım isteyince belli sürelerde gelsinler size ayrı evde yaşayamazmısınız?yani evli değilim ama moraliniz için bişey bulmak istedim..kendinizi sıkmayın derim bu kadar..seviyorsunuz belli zaten demesenizde çok belli ondan vazgeçmein..daha mutsuz olmaın bide..değmesin size hiç..

Son düzenleme:
beynim durdu inanın kalbim buz kesti.. hepinize tşk ediyorum Allah razı olsun..

beynim durdu inanın kalbim buz kesti.. hepinize tşk ediyorum Allah razı olsun..

bu kadar da üzme kendini olan sana olur bak iki günlük dünyada
hep böyle düşün, öncelikle kendini düşün
hayatta ölümden başka her şeyin çaresi vardır
su akar yatağını bulur..
ne istediğine bundan sonra iyi karar ver
herkes düşüncelerini çok güzel yazmışş
artık sen ele mantığından içinde bulunduğun şartların süzgecinden geçir
bir karara var ne yapmak istiyorsun bu adamla yola devam edip düzelir diye beklemek mi
yoksa yol yakınken dönmek mi?
diyelim döndün getirilerini kaldırabilecek misin
ya da devam ettin...her şeye katlanabilecek misin
iyi düşün taşın ama kendini üzme daha fazla
dedim ya su akar yatağını bulur..
MEvlam yar ve yardımcın olsun arkadaşım..

Son düzenleme:
kusura bakma belki ağır konuşacağım ama...
yorumlarının birinde "yuvamı..." demişsin.
allah aşkına senin orda yuvan mı var?
orası sana değil yuva ancak zindan olur.
felçli ve kendini çok fazla düşünn, eşine hiçbirşekilde sahip çıkmayıp laf söyletebilen bir eş..
gelin değil köle almış gibi temizlik yaptırıp dışarı bile çıkmaya izin vermeyen kaynana....

allah aşkına söylermisin seni annen baban bunun içinmi okuttu, büyüttü, yetiştirdi..
eminim annennin babanın senin evliliğinle, geleceğinle ilgili çok güzel hayyalleri vardı ve sen hepsini yıktın...

buna ne hakkın var peki?
hiçbir hakkın yok ama bu hatanı hiç olmassa geri dönmekle telafi et....

daha bişey bitmiş değil...
yol yakınken daha fzla üzmeden, üzülmeden geri dön..

baban seni affedecektir..
bence biyerden para bul ve hemen o evden kaç ailenin yanına git seni kabul edeceklerdie.

unutma evlat anne babayı yarıyolda bırakabiliyor ama anne baba evladına herzaman sahip çıkıyor....
kendini affettir ve hayatını kurtar.

Allah kimseye çekemeyeceği,üstesinden gelemeyeceği yükü vermezmiş..hayatta herkes bir sınavda değilmi?sizde bu şekilde zor bi sınavdan geçtiğinizi düşünün..evlenmek zor ama boşanmak çok kolay..evlenmeden bir sürü hayaliniz vardı,emekleriniz var..bir sıkıntınızla bunları yok etmeyin..ilk açıklamamda demiştim zaten günümüzde kadınların beklentileri diyerek anlatmıştım..bakın ilk sınavı siz atlatmışsınız farkında olmadan..'engelli,benim dengimmi o' deyip burun kıvırmamışsınız..lüks düşünmemişsiniz..çoğu kadın engelli insanları hor görüyor..özellikle daha hamile bi kadın karnındaki bebeği engelli diye aldırmoyormu kendi rahatlığı için sonrada neymiş o bebeğe yazıkmış..onlar gibi bencillik yapmamışsınız..dediğim gibi zor bi sınavdan geçiyosunuz onu düşünün..Allah size yardım etsin..ama en başta dediğim gibi Allah hiç kimseye kaldıramıcağı yükü vermez..eşinizde aynı şekilde size kötü davranırsa günahıda sevabıda kendine..o yüzden siz insanlığınızı yapın derim..seviyorsunuzda en güzelide o zaten..mutlu olmanızı dilerim.umarım eşiniz anlar en kısa zamanda..kimileri eşinizin duygusal davranıp ondan kaynaklandığını demiş..ben buna inanmıyorum..o bencillikten başka şey olamaz..Allaha şükğr aklı yerinde yoksa her konuda engeli olduğunu düşünmüorum açıkcası..ne elleri olmayan insanlarımız var ama ayak parmaklarıyla reim yapıyorlar..o yüzden bunda skılacak duygusal olup kabuğuna çekilecek hiç bişi yok..eşinizde ve tüm engelli arkadaşlarımızda insan sonuçta..aynıyız hepimiz..

ah canim kardesim.. icim ciz etti.. okulun bitinceye kadar bekleseydinya... alsaydnya altin bilezigini eline.. neyse. herseyde bir hayir vardir kardesm.. kavgayla degil ama bi sekilde onlari okuluna devam etmen icin ikna et.. sabirli ol.. cok zordur tahmin edebiliyorum..dunyanin bin bir turlu hali var... yuvan icin savas Allah rizasi icin.. ama eline meslegini al guzel kardesim.. en kotu ihtimalleri bile dusunerek bunu yapmak zorundasin..Allah yardimcin olsun hersey tez zamanda duzelsin cok cok mutlu ol insallah..Allah babacinin yureginede yumusaklik versinde barisin..amin...

canım benm bak herşey senn yanında,af çıkması annenin desteği..sevgini saygını sorgulamaya başladığın an bitmiştir zaten olay..bence senin sevgin saygın yerini birazda acımaya bıraktı..vicdan da yapıosun..baban affeder seni..ben çalışıorm aynı zamanda 2.üniyi bitiriorm bu sene,kayınvalidemle yaşadığım sorunlara bazen tanık oluo ailem babam dio yani bırak gel 10 çocuğun da olsa kabulümsün die.çünkü eşimle bi problem yoktu ama evlenirken benimkilerde karşı çıkmıştı sen üni okuosn onlar çok cahil sen daha küçüksün anlaşamazsın yıpranırsın aynı dili konuşacağın kimse yok falan filan die ben direttim başedebilirim die.edemedim dediklerine geldim ona rağmen bana sırt çevirmediler başka ilde yaşıoduk benm peşimden eşimin yaşadığı yere yerleştiler emekli olup.beni hiç yalnız bırakmadılar.nolursa olsun anne baba evladını atmaz evlat ne kadar büyük hata yaparsa yapsın..
ben sana demiştim olayı da emin ol o evde yaşadıkların ve yaşıcakların kadar koymaz sana..okuluna ve evine dön..daha çok küçüksün koskoca bi hayat beklio seni..eğer eşin kusura bakma ama adam gibi adam olup sana sahip çıksaydı yaptığın fedakarlıkla gurur duyup bunu sana hissettirseydi bırakma derdim.çünkü senn yaptığını herkes yapamaz.engelli yani yarım bi hayatı seni nelerin beklediğini bilmeden ailene okuluna geleceğine sırtını dönüp sevdiğin adamın peşinden gtmişsin..ben bile sorguladım kendimi yapabilirmiydim die..en azından bununla gurur duyar ayakarıyla deil yüreğiyle sahip çıkar duyduğu minneti gösterirdi.yaşadığın hayat ve o hayattaki kimse haketmio seni..şuan orda olmaz bile hata topla herşeyini düş yola bence hemen..zaman kaybı bunlarının acısı ilerde fena çıkar fena vurur..durma artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…