çok iyi niyetli yaklaşıyorsunuz.. ama eşim sadece gidemezsin.. bu kadar şeyden boşanılırmı dio kalmam için sebeb söyle diyorum yok.. annesi bana bağırdı çağırdı pissin dedi 3 ayda huzursuzluk yarattın evde dedi neler dedi.. ben kadın kavgasına karışamam dio adam gibi sahip çıkmıo bana kavga çift taraflı olur ben cevap vermedim kaynanama sadece anneme laf etti ona cevap verdim annmi karıştırma diye... kalmam iiçin bişe yapmıo birde demezmi sanki annem sana hergünmü bağırıyo kıızıyo * kadın bana hareketli olcan sünepe der komşularım dio.. böyle bırakıp gidersen herkes demekki karı olmazzmış ondan der dio ağzını açmıo
yürüsem bile annemi bırakmam dedi bu kavgadan önceydi ama..
konunu ilk açtığında,sana boşan ve okuluna devam et bitanem,yazık olmasın sana demiştim..
ama cinsellik arada olabiliyor ve doktor tedavisiyle de iyileşmesi mümkün olabilir deyince,acaba ayrı eve çıksanız herşey düzelir mi diye düşünmeye başladım..kaynanadan ve olumsuz etkilerinden kurtulmak iyi olucaktır..
şu an kızıyosun eşine ama bazı sözlerin var ki,onu sevdiğini düşündürtüyo bana.. soradan üzülmemen ve pişman olmaman için diyorum..
demiştin ki mesela; ''gözlerine bakınca...........................''
bilemiyorum ben..
çok düşün canım benim..
ama her ne olursa olsun,okula devam..
otursun anasının dizinin dibinde dışarda seni bekleyen çook güzel bi hayat var üni var arkadaşların var ailen yeni tanışcaan insanlar belki yeni bir aşkbırak artık olumsuzlukları canım ünidede hocan niye söylesin canım arkadaşlarına.dedikodumu yapıcak oturup. babanla görüşmedin mi daha :26:
aileme v okuluma uzaktayım arkadaşlar hem babam nasıl karşılıycak bilmiyorum
ben arkama dönüp bakmak istemiyorum mümkün olsa şu dakika gitcem
soyadı konusunda bilgisi ola yokmu kızlık soyadıyla yolladım dilekçeyi
soyadı konusunda bilgisi ola yokmu kızlık soyadıyla yolladım dilekçeyi
.......canım arkadaş söylenebilecek herşey, söylemiş yoruma aynen katılıyorum eşinin bencil olduğunu düşünüyorum duygusala bağlamış seni kullanıyorlar nolur kendine gel silkelen kurtul ordan ilerde çok büyük psikoloj,k sorunlar yaşarsın hiç kurtulacak gücün kalmaz .evliliğini hemen bitiremiyorsanda ne olursa olsun okuluna dönmelisin hemde çok çabuk...Erkeklik hasta olup olmamakla alakalı bısey değildir , ıkı bacağı tutsada tutmasada bır erkek adam gibi adamsa karısına da , anasına da yüreğiyle , aklıyla sahip çıkar , orta yolu bulur .. kimseyi kimseye ezdirmez..
Demişya eşin ; yurusem de annemi bırakmam die bu aslında herşeyi ayanbeyan açıklıyor..
Bırak o anasıyla mutlu mesut yaşasın ..
Sevgi bu değildir güzelim : insan karısını seviyorsa ağlatmaz , üzmez .. ister engelli olsun ister olmasın fark etmez .. kalbı engellı değil ya ..
Kayınvalıdene dıycek söz yok ! bulmuşlar gencecık kızı çektiriyorlar : sen boşanmak ıstıyorum demene rağmen hala olumlu bır davranışları yok demekki kımsenın bu evlılıgı taktığı da yok .
Umarım hayrlı haberlerını alırız .. Okuluna döndüğünü , özgür ve mutlu olduğunu , hatalarından ders alıp daha sağlam adımlarla ailenin ve sevdiklerinin yanında olduguna bızlerde şahıd oluruz ..
beynim durdu inanın kalbim buz kesti.. hepinize tşk ediyorum Allah razı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?