Dur bakım doğru anlamışmıyım...kocanı koluna takıp gezemıyorsun...Evinde saygı göremiyorsun... yatakta birlikte olamıyorsun..yasın çok genç...Bu dediklerimi yapabilecek birine özlem duyabilirsin zamanla... Evlilikte insanı yuvasına bağlayan şeyler vardır...
:85: baştan sona okudum çok üzüldüm..Arkadaşlar yapılabilecek yorumları yapmışlar, kendin için en doğru kararı verirsin umarım iyi dileklerim seninle.
mavi gözlümü diye neden sordunuz?
sizin adınızada üzüldüm.Allah yardımcınız olsun.. benden şanslısınız benim eşim annesine ezdirdi beni.. o kadar kırıldığımı anlattm bana haklısın dedi sadece annesi onun yanında işine geldiği gibi kouşurken ses çıkarmadı.. hoş kendide ağlatıyo hep..
öyle bir tanıdığım vardı da ondan sordum
teşkkür ederim.. ben kararımı verdimde sanki babam yönünden bişey olcak gibime gliyor.. istwmeyebilir naparım o zaman??
hayatını başkalarına özenerek geçiremezsin. fevri bir kararla evlenmişsin fevri bir kararla boşanma derim ama yapacak çok da bişey yok bu durumda. şartlar belli.
engelli eşimle voleybol basketbol masa tenisi oynarız. birlikte yüzer sahilde gezeriz. tatiller arkadaşlarla paylaşımlar herşey var hayatımızda. bir de çocuk:) eşin ya kendini toplasın ya da sen eşyalarını topla!
mavi göz olayına takıldım sonuç ne? eşin mavi gözlü tanıdık olan kişi mi?
onu senin eşin sanıyo heralde ben öyle anladım o tanıdığı senin eşin miydi diye :S
hayatını başkalarına özenerek geçiremezsin. fevri bir kararla evlenmişsin fevri bir kararla boşanma derim ama yapacak çok da bişey yok bu durumda. şartlar belli.
engelli eşimle voleybol basketbol masa tenisi oynarız. birlikte yüzer sahilde gezeriz. tatiller arkadaşlarla paylaşımlar herşey var hayatımızda. bir de çocuk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?