bence şuan yatıp uyumaya çalış..yarın sakin kafayla hareket et..şuan ihtiyacın olan tekşey uyuyup o beyni biraz olsun bşaltmak inan yarın daha verimli beyne iihtiyacın olacak dualarım sennle canım gelişmeleri takip edicem..
iyi de ama bu kadar özel bir bilgi sorulmaz ki..
yani kişi tanıdık mı acaba diye merak edilir de göz rengi sorulur mu..
hadi çok merak edildi,özelden sorulmalı vs vs vs..
insan ağız tadıyla derdini paylaşamıcak demek forumda..
ben bile rahatsız ve tedirgin oldum..
annemle konuştum biraz önce.. kayınvalidem sabah aramış.. kızın gitcem diye tutdurdu biz her istediğini ypıyoz demiş.. annemde bunlar telde konuşulcak şeyler değil demiş..
annemle konuştuk işte biz sana söylemiştik böyle olcağını her evlilikte olur babana söylemedim sen iyi düşün dedi.. bende geç olmadan okulama döneyim işte dedim.. annem hala olur böyle şeyler diyordu..kayınvalidem kendi yaptıklarını söylememiş tabi.. annemde tartışma olmasın diye sormamış..
tamam dedim anneme konuşmayalım daha dedim kapaım.. çok moralim bozuk..
peki ne var aklında tam olarak???
ben anladımki burda yerim yok çabalasamda sabretsemde ne için* bugün bana bunları yapan sahip çıkmayan adam yarın neler yapmaz iş işten geçmeden üniv. affından yararlanıp okuluma dönmek istiyorum birde babamın beni affetmesini bunlrı düşünüyorum sadece artık gitsem mi kalsam mı diye düşünmüyorum..
ailenden nasil kactiysan, onlara geri dön.
seni koruyamayan adamdan ne hayir gelicek?? kabus bu ya...
ailene dönemesen bile, bari ayri bi yere git te üniyi oku bitir. arkadasim allah sabir versin...en basindan hata yapmissin.degmezmis böyle bi aile icin aileni ve okulunu birakmaya
yürüsem bile annemi bırakmam dedi bu kavgadan önceydi ama..
bu konudaki son kararını sor bitanem..
çok şey değişmiş olabilir.
seni kaybetmeyi göze alamaz bence..
ve böylesi çok daha değerli olmaz mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?