Çıkmazdayım...

tabi konuştuğumuzda birkaç gün önceydi bu kavga olmamıştı.. anneme anlattım.
ben bu hayata ait değlim.. kendi kafama göre yaşamak istiyorum okulumu bıraktığımada pişmanım dedim.. oda ne desin, seviyorsan sabret diyor..

tabiki annenizde yuvanızın yıkılmasını istemiyor biraz daha caba göstermenizi istiyor grcktnde bosanmak kolay birsey deildir ilişkiyi ayakta tutmak önemlidir.. eşinizle bu konuları tartısmadan sevecn sefkatli bir sekilde konusmalısınz..eger bi souca ulasamazsnz eşinize bu ilişkinin bosanmaya dogru gittigini ayrı ewe cıkmzsanz yıkılcagnızı belirtmeye baslarsnz yavastan, belki ozmn bişeler degisir ??

kayın vailden senin bu kadar fedakarlıgını görmezden gelip ezmeye kalkmış ya yatacak yeri yok valla!!!!!!!!!! bence alttan alma sende lafını sözünü saygı çerçevesi içinde söyle!!! eşinlede konuş, seni çok seviyorum ama bu tür olayları kaldıramıyorum de!!! kendini ezdirme sakın. ayy gece gece sinir oldum kadına !!!!

babam ise ayrı bir hüzün.. babamıda aradım o gün, çok bunalmıştım.. bir sıcaklıık umut ettim, 2.5 dk konuştuk sadece numaramı bilmiyordu açtı mecburen benim olduğumu anlayınca işim var sonra ara dedi kapadı.. sonra aradım açmadı bidaha aradım meşgule aldı neyse yılmadım bidaha aradım açtı nasılsın dedim.. acı bir sesle iyiyim sen dedi.. bnde iyiyim.. oraya gelcem dedim neden dedi.. sizi özledim dedim.. geç kaldın dedi..bir sıkıntın varsa çık gel dedi, iyiysen gelme..!! ben seni özlemedim dedi.. yanımda olmanı istiyorum dedim.. yanındayken istemiyordun dedi..
seni göremeyecekmiyim dedim.. ölümü görürsün yakında ölcem dedi.. ben yokken gel anneni gör dedi.. kapadı.. kendine iyi bak dedim duymadı..((((

kaçtıktan sonra bi kez ayrılmadan önce söylemişti sen yapamazsın okulunu bırakma pişman olrsun, rızam yok evleniyorsun sakın iyi gününde beni arama kötü gününde ben hep burdayım kapımda açık demişti..

evlenipte kısa zamnda ayrılıgı düşünen insanlara cok üzülüyrum.. sonucta sizinde haylleriniz vardı böyle olmasını istemezdiniz tabiki.. ama yasamadan göremiysun hiçbi gerçigi.. kayınvalidenzin yaklasımı cok yalnıs sizi el üstünde tutacagına yaptıgı olmamıs.. eşinizin size biraz destek olması lazım bence.. annesiyle konusabilir..kendinizi üzmeyin hersey olacaına varır.. hakkınzda hayrlısı olsun

burası benim evim bizi göndermeye çalıştığının farkındayım teyzende bende ölene kadar burdayız.. ben ne dersem onu yapcan senin düzenin falan yok bitti bana göre yaşıycan.. ben senin okulunlada uğraşamam ben bu yaştan sonra oğlumun kendimin rahatına bakcam banada oğlumada misafirimede hzmet etcen misafir gelince yanında oturcan.. 3 ayda s..tın zıvadın (AFEDERSiniZ) hzur bırakmadın şimdi babaı arayıp söyleyecem

söylediği sözler beynimden gitmiyor ya dün geceden beri yaşadıklarıma inanamıyorum.. çok üzgünüm.. hemde çok.. biraz param olsaydı ahh ahh babam demişti o gün.. cebinden çıkardı 10 tl yi bak kızım bu yoksa sen hiçbişeysin okulunu bitir dedi ahh aptal kafam.. kimlere esir oldum

kendini çok yıpratma istersen sonuçta esir falan olmadın..
hersey senin elinde..
tabiki keske keske önce kendi ayakların üstünde dursaydın sonra evlenseydın..
ama sadece paraya baglamamak lazım..
kimi insanlar o olmadan da insanın kıymetiini biliyolar ona gereken degeri veriyolar
bazende kaçtıgın için bunu karsı taraf sonuna kadar kullanıp seni ezebiliyo
ne desek bos canım bi olmusa bide ölmüse çare yok işte

eşimle konuştum haklısın ama ne yapabilirim diyor.. beni sevdiğini dünkü boşanma lafını çok sinirli olduğu için söylediğini, seviyorum ama gidip hayatıı kurtarmanıda istiyorum diyor.. ailenin laf söz demeyeceğini bilsem git derim dio şimdi annemle konuşsam 2 gün sonra yine laf söylese ben oturduğum yerden napcam diyo yine sen huzursun olcan diyor..
o gözlere kıyamıyorum.. eşimle evlenmeden önce 1 yıldan fazla konuştuk hiç üzmemişti beni dün geceki kadar Allah kimseye ailenin hzursuzluğunu vermesin..

amin Allah kimseye vermesin canm
ins hersey bian önce düzelirrr..

biz kaçınca aileler bir araya gelmişti kaynvalidem dedi.. ben ondan yemek istemem iş istemem oğlumla mutlu olsun yeter okulu istiyorsa gitsin istiyorsa burda tekrar gitsin ben okusun isterim.. ya şimi olanlar kabusmu bu ya nasıl bir kabuss

Yine ayrılmayın ara veremez misiniz her şey düzelene kadar üzüldüm senin adına , karşılığı kötü verilmiş sana ama böylede olmaz bu hayat değil ki bence konuş eğitimin önemli annesinin sana tek bi laf dememesi gerekiyo yaptığın fedakarlık karşısında ama ne denir ki bu durumada klasik kaynana işte

bu laflarını ona hatrlatabilrsin...
belkide gerçek yüzünü sonradan gösterdi buda olabilir.:S

çook çok zor bir durum bence vicdan yapmamalısın.çünkü vicdan yapılacak bişey yok ortada eşin boşanıcaz ara annesini demiş.ki sen okulunu aileni bırakıp ona gelmişssin onun için annesinden ne laflar yemişsin.sen bu değilsin ki kimsenin istediği hayatı yasamak zorundada değilsin.çok zor evet karar vermek ama bence ailene dönmelisin.boşanmasan bile ara vermelisiniz.kafa dinlemelisiniz.bu süredede eşin ailesiyle iyice konuşmalı.sorunlar halledilmeden bir araya gelmeyin.belki annesinede dank eder sizin değeriniz.çünkü büyük fedakarlık yapmışsınız.

onuda söyledim eşime ayrılmayalım boşanmayalım ben gidip okulumu bitirayim dedim belki yıllar sonra devam ederiz.. kabul etmedi.. aileler sorun çıkarırmış laf edermiş.. oda şaşırdı annesinin laflarına eskiden derdi annemle hiç kavga etmezsiniz biz kavga bile etsek senin tarafını tutar derdi.. nerdeee..
dün gece hiç sesimi yükselmemiştim eşim birden bağırmaya başladı ben onu sakinleştireyim derken annesi girdi .. bana diyorki bğırıp çağırdın komşular ydu mahalleye reklam oldum huzursuzluk çıkarıyorsun hep

aileler değil onun ailesi sorun çıkarırmış bence of ya buda kötü ona da izin vermiyolar kendi ailenle konuş onlar girsinler araya böyle olmaz ki çok ezilirsin üzülürsün mahvolursun bu hayat mı

çok üzüldüm canım allah sabır versin sana inşallah düzelir durumlarınız :85:

beynim durdu artık.. eşimede güvenemiyorum artık ben alışmaya çalışırken durduk yere kavga çıkarıp pardon yüz astım diye.. boşanalım dedi.. inanamıyorum 2 gün sonra okulun vaktide geçince daha kötü olursa herşey naparım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…