amin Allah kimseye vermesin canm
ins hersey bian önce düzelirrr..
biz kaçınca aileler bir araya gelmişti kaynvalidem dedi.. ben ondan yemek istemem iş istemem oğlumla mutlu olsun yeter okulu istiyorsa gitsin istiyorsa burda tekrar gitsin ben okusun isterim.. ya şimi olanlar kabusmu bu ya nasıl bir kabuss
bu laflarını ona hatrlatabilrsin...
Belkide gerçek yüzünü sonradan gösterdi buda olabilir.:s
Yine ayrılmayın ara veremez misiniz her şey düzelene kadar üzüldüm senin adına , karşılığı kötü verilmiş sana ama böylede olmaz bu hayat değil kibence konuş eğitimin önemli annesinin sana tek bi laf dememesi gerekiyo yaptığın fedakarlık karşısında ama ne denir ki bu durumada klasik kaynana işte
onuda söyledim eşime ayrılmayalım boşanmayalım ben gidip okulumu bitirayim dedim belki yıllar sonra devam ederiz.. Kabul etmedi.. Aileler sorun çıkarırmış laf edermiş.. Oda şaşırdı annesinin laflarına eskiden derdi annemle hiç kavga etmezsiniz biz kavga bile etsek senin tarafını tutar derdi.. Nerdeee..
Dün gece hiç sesimi yükselmemiştim eşim birden bağırmaya başladı ben onu sakinleştireyim derken annesi girdi .. Bana diyorki bğırıp çağırdın komşular ydu mahalleye reklam oldum huzursuzluk çıkarıyorsun hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?