Çıkmazdayım...

senbi an önce bişiler yapmaya çalış, ailenle konuş bence arkanda birilerinin olduğunu bilsinler sahipsiz sanıp iyice üstüne gelmesinler senin

Eşinin durumu hepinizden zor. Kocalık yapamıyor sana oğulluk yapamıyor annesine evde de kavgalar olunca tamamen üzülüyor ve psikolojisi bozulup saldrganlaşıyor..

Çok zor bi durum aşkını saygıyla karşılıyorum çoğu insan yapmaz bunu ama bunları düşünerek evlenmen lazımdı bu durumdaki bi insanı tek başına bakamayacağını düşünmeliydin..

Allah sabır ve acil şifalar versin..

kıymetini bilememişler.ama sen kendi kıymetini bil artık.
okulun vakti geçmeden, başla hemen. devam et. eşini dinlemeyip evliliğe ara versen daha iyi olur sanki..
Allah yardımcın olsunnn.hakkında hayırlısını versin

teşekkürler ilgilenen herkesten Allah razı olsun.. bu arada 20 yaşındayım.. eşim 30..

ya cnm nasıl bi aşktı acaba merak ettm
herseyi göze alıp gidebildin?
yas farkına ragmen herseye ragmen?
çok üzüldüm ya....

20 yaşındamısın...nasıl böyle bir karar aldın evlenme kararı ...ailenide karşına aldın sanırım ..

ben konuyu anlamakta zorluk cekıyorum.

11 yıldır tanısıyor musunuz yanı sız esınızle

akrabanız falan mı ?

şimdi aşk tamam ama bı yere kadar dıye dusunuyorum.

yanı sızı esınızle evlenmeye ıten tek sebep aşk değil zannımca.

insanın aşık oldugu bır kımsenın sözgelimi felç geçirmesi sonucunda ondan vazgecmemesı cok guzel ve hatta olması ıstenen, beklenen bır durumdur.

fakat ben sızın durumunuzun farklı oldugunu dusunuyorum; acaba kendinizde hissettiğiniz herhangibir eksiklikten dolayı; belki psikolojik bir zorunluluk sonucu mu yaptınız bu evliliği?

Allah yardımıcın olur inş. çok zor olmalı yaşadıkların. eşin bi anlık öfkesine yenik düşmüş olabilir, annesi de kaynanalık yapmak istemiş belliki. ancak takıldığım bişey oldu. eşin annesine demişki 'ara annesini, boşanıyoruz' niye anneni arıyolarmış pardon? bak sizin sırt çevirdiğiniz yavrucağınıza bende sırtımı dönmeye karar verdim demek içinmi.. ay insanlar çok cüretkar ve nankör, inanamıyorum, inanmak da istemiyorum.
eşinle normalde aranız nasıl? kendini sana karşı ezik mi hissediyor, bu hisleri sana öfke olarak ve seni ezme şeklinde geri mi dönüyor? bir insanın kendini borçlu hissetmesi (belkide hissettirilmesi bilemiyorum) çok zordur. hele de eli kolu bağlıyken.
inş. eşin normalde iyi ve değerini bilen biridir. annesiyle konuşsun diğer arkadaşlaında söylediği gibi. ben bi anlık öfkeyle bişeyler söyledim de, sen ne demeye işi b..ka soktun? biz aramızda hallederiz. istersek danışır fikrini alırız desin. kaynananda umarım pişman olup, çok çok ileri gittiğini, haddini aştığını anlar.

aynen bende anlayamadım 20 yaşındasın 8 yıl diye okudum ama siz kaç yaşınızda tanıştınız

cnm benim çok gerçekçi şeyler yzıcam sakın alınma gücenme yazdıkların çok üzücü ama kendi hatalarının kurbanı olmuşsun sen anneni babanı ezip geçip kaçarak evlenmşsin etrafımda nekadr kaçarak evlenen tanıdık varsa sonu boşanma.kendi anneni bırakıp başkasının annesiyle aynı evde yaşıyosun şuan ne bkliyodunki seni kendi kızı gbi bağrınamı bascak evt seni ezmeye çalışcak laf sölücek bunlar olucak ki 3 aylık evlyken bunlar olduysa ilerisini düşünemiyorum bile.ama ALLAHIM eşine acil şifalr versin inşallah.asıl engelli olan eşin değil kaynananmış bence sana o şeklde davranmaya ne hakkı var.

ailenden okulundan geleceğinden kendinden vazgeçmişsin...
ama 10 sene sonra dönüp arkana baktığında kimse sana teşekkür etmeyecek!
ne eşin ne kayınvaliden hatta olursa ne de çocuğun
daha 20 yaşındasın çok gençsin görecek o kadar güzel günlerin varken
nasıl böyle bir hata yapmışsın
sen her şikayet ettiğinde kendi ayağınla geldin diyecekler sana
sen kayınvalidene sussan saygı göstersen ne olur ki daha çok ezecek seni
şimdi 3-5 ay bilemedin 1 yıl ağlarsın
ömrünce ağlayıp pişman olmaktan iyidir bence
hayat senin karar senin çok iyi düşünmelisin
bu kulübe üye olduğuna göre ne kadar zor durumda çıkmazda olan
arkadaşlarımızı da görüyosundur
bence şuan için sen onlardan şanslısın

hayatım,

üniversite affı varken, asla düşünme, hemen okuluna dön. okulun başka şehirdeyse, yatay geçiş yaparsın. yapamazsan da okumaya devam edersin..

eşin engelli. yarın birgün kayınvalide desteği olmadan, maddi olarak kendi kendinize yetemeyebilirsiniz. ki kadınının hali ortada. sen mesleğini iyi kötü eline al..

kesinlikle okumana izin verilmezse de, ailenin yanına dön. nasıl olsa anne-baban (çok şükür ki) kötü gününde biz burdayız demiş..

bu arada aşk hikayenizi de dinlemek isterim.. merak ettim doğrusu bu kadar çılgınca nasıl davranabildiğini :)

canım bu yaşta bu eziyete niye attın kendini ahh ahh keşke okuluna devam etmek gibi bir durum olsa elinde kaynanaya bak ya

canm bütün sayfaları okumadım belki yazmışsındır ama çok merak ettim eşinle nasıl tanıştın ki, görücü usulü falan değil sizi eşinin annesi falan mı tanıştırdı

evlenirken hata yapmışsın ailene sırt çevirerek....yazdıklarını okudukça sanada kızmaya başladım...babanı telefonla arayarak gönülmü alınır..gitsene ayaklarına,seni kapıdanmı kovacaklar...istemeyeceklermi ? hangi anne baba bunu yaparki ?

sana kırılmışlardır haklı olarak..ama gitmelisin bir kere değil on kere yüz kere ...seni tamamen affedene kadar....öncelikle bunu çöz derim ben....ölümlü dünya..bugün varız yarın yokuz..annene yada babana birşey olursa daha çok vicdan azabı çekeceksin........

madem çare bulamadın. madem ne yapman gerektiğine karar veremedin...
ozaman dinsizin hakkından imansız gelir diyerek
kaynanana çatır çatır cevaplarını vereceksin.....o değil sen kaynana olacaksın...
ben bunları yaşamaya gelmedim...çok bunalırsam anneme dönerim..hayatımı senin yanında mahfedemem de......okulunada hemen başla....bak bakalım seni kaybetmeyi göze alıyor mu?

ayril yada ayrilma bu konuda bi yorum yapamayacagim ama okul konusunu sakin birakma kayin valden oklu yok dediginde sizi ilgilendirmez diyemedinmi yahu siz onun hasta cocuguna kadinlik yapiyorsunuz sizi el üstün de tutmasi lazimdi anlasilan esinin bagirmasi ona cesaret vermis sesiniz ciksin biraz

bence; yanlış bir evlilik yapmışsın başından..ne güzel öğretimin varmış okula gidip geliyorumulsun evlilik için çok acele atmişsin ve yanlış etmişsin...bence bu yanlış ilişki daha fazla uzamadan bitirir.zararın neresinden dönsen kardır..Allah yardımcın olsun..

Yeryuzunde hala bu sekilde sevgiye deger veren bir bayanin bulunmasi beni hayli mutlu etti.Siz Allahimin saf,temiz,sevecen,vefali,degerli bir kulusunuz buna butun kalbimle inandim.Felcli bir insana ISIK vermek hayata baglamak elleri ayaklari haline gelmek...Ne muhtesem bir insanlik.Sizi ayakta alkislamak ve alninizdan öpmek isterdim.Insanlarin ne hainlikler yaptigi bu alemde siz sevginize vefalisiniz.Cabalar icindesiniz.Inanin niyetiniz halis.Bir kurtulus bulunacaktir.Cennet caddelerinde elele kol kola kosacak cicekler dereceksiniz.Evliliginiz bir imkansizligin uzerine kurulmus olsada Ben sizdeki bu enerjinin ve azmin bunu basaracagina inaniyorum.Sadece kimseyi "tenkit '' etmeyin sevgi agaciniz susuz kalmasin yesertmek icin daima sevginizi hatirlayin.Allah yar ve yardimciniz olacaktir fedakar asil ruhlu kardesim...Sevgilerimle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…