Çıkmazdayım...

evet katılıyorum..
kayınvalidene haddini bildir canım,tekrar edemesin o terbiyesizliğini..
misafir geldiğinde ya çıkma,yada hoşgeldiniz deyip kaç odana..
işine gelirse kabul eder,gelmezse söylenir oturur aşağı

ayrıca annen ve baban eli öpülesi ana babaymış..
çok duygulandım babanla konuşmanı okurken..
onların gönüllerini de almalısın..

ben bişey anlmadım bu işten, sabahtan akşama kadar bilgisayar başında bir eş, onun sizin temizlik-alışveriş vs herşeyinize müdahale eden annesi, sürekli 4 duvar arasında olan ve cinsel hayatı da olmayan bir de siz. Nasıl evlilik bu?

ben cinselliğide sorun etmiyorum hep alttn alıyorum 3 aydır bi doktora gitmedi bizimki evlilik değilki..
hergün güzelce giyiniyorum makyajımı yapıyorum bakmıo bile bu nasıl sevgi işte bunlar bir araya gelince en doğrusu ayrılık bunlrıda kendisine söyleyince beni suçluyorsun diyo başka bişe demiyo valla hergü aynı o bilgisayarla evli gibi biliyor söyledim bana işgisiz olma dayanamam katlanama dedim.. belki 10 kez ama yine aynı.. güzelimde.. kendimi beğenmem ama fiziğimde yüzümde güzeldir çekik göz bembeyazım niye ben..
kendi eşekliğimden ben...

ciddi olamazsın

dön evine güzel arkadaşım........
yazık olmasın sana..........

Son düzenleme:

ben baba denilince bile ağlayasım geliyor nasıl üzdüm onları diye

gerçekten yürümez bitanem bu evlilik..
ben son göremiyorum..

annen ve babanı uzun süre üzmesen..
cinsellik yok,bebek olamıcak,kaynana berbat,kocan kifayetsiz ve dengesiz..

Son düzenleme:

ama artık gerçekleri tam olarak görebiliyosun değil mi..
anlatımından,kendini eleştirmenden belli..
sen biliyosun doğru olanı..
ve yapıcaksındır..

arkadaşlar ben size dürüstçe söylüyorum
iyiym saygılıyım elimden geldiğince yapıyorum işimi misafirede bakıyorum
güzelim 52 kiloda 160 boyda minyon tipliyim
zekiyim çlışmadan üniv. kazandım öğretmenlik..

ama anne babasını üzecek kadar aptalım işte..

siz siz olun benim yaptığım hatayı yapmayın ne kadar iyi güzel zekide olsan ne kadar eşine kendini anlatsan onu tanıdığını sansan ne kadar kanaatkarda olsan.. karşı tarafın bedeni naylondan değilki içini göresin.. kimseye güvenmeyin önce hayatnızı kurun.. benim gibi olmayın düşmanımın başına gelmesin bunlar amin...

ama artık gerçekleri tam olarak görebiliyosun değil mi..
anlatımından,kendini eleştirmenden belli..
sen biliyosun doğru olanı..
ve yapıcaksındır..

evet biliyorum kararımı %95 verdim bu evde duramm artk.. geri kaln %5 babama bağlı bakalım ne diycek yarın anneme anltcm herşeyi kararım kesin diycem

Neden kendinize işkence çektiriyorsunuz? Hiçbir aşk bu saçmalığa değmez, kaldı ki böyle bir aşk türü yok, olsa olsa mazoşizm denir buna. Bu küstah ve kendini bilmez, dengesiz insanlarla ne işiniz var sizin? Ailenizin yanına dönüp okulunuzu bitirin, ve yaşadıklarınıza tecrübe gözüyle bakın. Allah'tan çocuğunuz yok, olsaydı eğer, boşansanız da hayatınız boyunca o insanları görmek zorunda kalırdınız. Eşiniz ve annesi de kendilerine başka bir "köle" bulsunlar bulabiliyorlarsa!
Hakaretin olduğu yerde asla sevgi ve saygı barınamaz. 2 gün iyi olurlar sonra yine gerçek yüzleri ortaya çıkar. Zaten ben ya da diğer arkadaşlar bunları yazalım ya da yazmayalım fark etmez, siz bunları yaşayarak gördünüz ve devam ettiğiniz sürece göreceksiniz.

evet zamanla saygı sevgi hep bitecek yol yakınken döneyim..

evet zamanla saygı sevgi hep bitecek yol yakınken döneyim..

aman okula dönmek için gerekli şeyleri yapmayı unutma..
açıköğretimden ziyade,eğitim fakültesini bitirmelisin canım..
bak zaman az kalmış,ihmale gelmez..

kaçan insan aslında i çok seyi göze alıp gidiyo ailesini geride bırakıyo
eşin hasta oldugu için cinsel hayatın olamıcanıda bilysundur evlenmeden önce
zaten kaçan insanın karsı taraf için degeri olmuyo....
misal bu aiilesinden kaçıp gelmiş zaten diye eziyolar
bunlar aslında olayın basından görünen gerçekler...
ama işte biz illa yasamadan bazı gerçekleri anlamıyruz acı cekmeden
bu konu hepimize ders olsun....:93:

aslında film senaryosu gibi bir hayat hikayesi..
film olarak izliyor olsak,sanırım hepimiz mutlu sonla bitmesini isterdik..

kız,okuluna devam eder..
kaynana hatasını anlar ve aradan çekilir..
erkek,tedavisine tam gaz devam eder ve iyileşir..
anne baba damadı ve kızlarını bağırlarına basarlar..

ama gerçek dünyada olamıyor böyle mutlu sonlar işte.. seninkisi gibi durumlarda..

arkadaşlar babm bn sana söylmiştm çek derse bu sıkıntıyı

demez... hic sanmiyorum... annen ikna eder onu sonucta...

Okulun cok onemli.. Ona devam et biran once...

Ve anlayamadim ben, esin madem sana isteksiz, hem de daha 3 aylik evlisiniz, neden evlendi ki o zaman? Butun gun bilgisayar basinda oturcaksa...

Bence cok ezdirme kayinvalidene kendini... Onlarin seni el ustunde tutmalari gerekirken dedikleri seylere bak, cok sasirdim...

arkadaşlar derdime ortak oldunuz çok teşekkürler..şimdi çıkıyorum hepinize iyi geceler gelişmeleri yazacağım inşallah.. ama bakarsınız eşim birden pat diye bana boşancaz git der bi süre giremezsem merak etmeyin dua edin :=)

Allah yardımcın olsun canım..
sen çoookk cesur bir kızsın..
yaptığının yanlış olduğunu anladığın gibi,doğru olanı yapmayı da bilirsin..
yaz evet gelişmeleri,öpüyorum..

Son düzenleme:
Tüm bu yaşadıkların bedeninde ve psikolojinde onarılması zor arızalar bırakmadan mutlu olacağın yolu seç ve en kısa zamanda onu hayata geçir.Daha çook küçüksün ve önünde çook güzel yıllar var.Hayatın en büyük zorluğunda ondan daha büyük mükafatı vardır buna inan.Yani aslında tüm benliğimle evine dön demek istiyorum ama senin hayatın seni gerçekten ne mutlu edecekse artık zaman kaybetmeden onu seç.Bahtın açık,Allah yardımcın olsun kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…