Üniversite okuyan geleceği açık gençlerin bir anlık heyecanla böyle hatalar yapmalarına cok uzuluyorum.
ama hıcbısey için geç değil : üniversite affı var hemen araştırmanı tavsıye ediyorum.
Açıköğretimi yıne okursun önce normal öğretimine donmeye çalış bence ..
Ayrıca Dik dur ! Bırak kayınvalidenin eşinin bile sana sesini yukseltmelerıne izin verme
Sen o evde bakıcı yada hızmetçi değilsin ; sevdiğin adamın eşi , evinin de hanımısın .. önce sen buna inan sonra bunu onlarada duruşunla göster ..
Allah yardımcın olsun ..
eşim eskiden ilgiliydi konuşurken ama evlenince değişti sabah zorla öpüyorum saçma saçma şakalr yapıyor sinirle uyanıyorum.. sonra ilgilenmiyor benimle işi gücü bilgisayar.. sabah açıo yatana kadar.. ben bişey konuşmak istiyorum off puff yapıo kendi isteyince konuşuyo, hiç acıadan kalbimi kırdı insan değilsin dedi.. çocuk avutamam dedi.. boşancaz dedi kulaklarımda çınlıyo iki gecedir.. daha anlatayaımmı dışarı çıkmıyorum belki bi hafta oldu hiç çıkmadım 4 duvarın arasında yaşıyorum çıksam nolcak ki bi kolumda kaynana bi kolumda teyzesi.. kendime göre alışveriş bile yapamıyorum hiç bir özelim yok birde söylemem ne kadar doğru bilmiyyorum ama cinsel hayatımızda yok
evet katılıyorum..
kayınvalidene haddini bildir canım,tekrar edemesin o terbiyesizliğini..
misafir geldiğinde ya çıkma,yada hoşgeldiniz deyip kaç odana..
işine gelirse kabul eder,gelmezse söylenir oturur aşağı
ayrıca annen ve baban eli öpülesi ana babaymış..
çok duygulandım babanla konuşmanı okurken..
onların gönüllerini de almalısın..
ben baba denilince bile ağlayasım geliyor nasıl üzdüm onları diye
ben baba denilince bile ağlayasım geliyor nasıl üzdüm onları diye
ama artık gerçekleri tam olarak görebiliyosun değil mi..
anlatımından,kendini eleştirmenden belli..
sen biliyosun doğru olanı..
ve yapıcaksındır..
eşim eskiden ilgiliydi konuşurken ama evlenince değişti sabah zorla öpüyorum saçma saçma şakalr yapıyor sinirle uyanıyorum.. sonra ilgilenmiyor benimle işi gücü bilgisayar.. sabah açıo yatana kadar.. ben bişey konuşmak istiyorum off puff yapıo kendi isteyince konuşuyo, hiç acıadan kalbimi kırdı insan değilsin dedi.. çocuk avutamam dedi.. boşancaz dedi kulaklarımda çınlıyo iki gecedir.. daha anlatayaımmı dışarı çıkmıyorum belki bi hafta oldu hiç çıkmadım 4 duvarın arasında yaşıyorum çıksam nolcak ki bi kolumda kaynana bi kolumda teyzesi.. kendime göre alışveriş bile yapamıyorum hiç bir özelim yok birde söylemem ne kadar doğru bilmiyyorum ama cinsel hayatımızda yok
Neden kendinize işkence çektiriyorsunuz? Hiçbir aşk bu saçmalığa değmez, kaldı ki böyle bir aşk türü yok, olsa olsa mazoşizm denir buna. Bu küstah ve kendini bilmez, dengesiz insanlarla ne işiniz var sizin? Ailenizin yanına dönüp okulunuzu bitirin, ve yaşadıklarınıza tecrübe gözüyle bakın. Allah'tan çocuğunuz yok, olsaydı eğer, boşansanız da hayatınız boyunca o insanları görmek zorunda kalırdınız. Eşiniz ve annesi de kendilerine başka bir "köle" bulsunlar bulabiliyorlarsa!
Hakaretin olduğu yerde asla sevgi ve saygı barınamaz. 2 gün iyi olurlar sonra yine gerçek yüzleri ortaya çıkar. Zaten ben ya da diğer arkadaşlar bunları yazalım ya da yazmayalım fark etmez, siz bunları yaşayarak gördünüz ve devam ettiğiniz sürece göreceksiniz.
evet zamanla saygı sevgi hep bitecek yol yakınken döneyim..
arkadaşlar babm bn sana söylmiştm çek derse bu sıkıntıyı
arkadaşlar babm bn sana söylmiştm çek derse bu sıkıntıyı
arkadaşlar derdime ortak oldunuz çok teşekkürler..şimdi çıkıyorum hepinize iyi geceler gelişmeleri yazacağım inşallah.. ama bakarsınız eşim birden pat diye bana boşancaz git der bi süre giremezsem merak etmeyin dua edin :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?