çikmazdayim..:'(

Bende böyle olmaya böyle pozitif bakmaya calisuyorm ama basaramiyrm..kimsenin yuvasından huzur eksik olmasin

Bana ispat yoluna gittiği icin sevmedigine inaniyrm diyelim bide kadını biliyrm o yüzden sevmiş olama zaten diyrm..ama evet evlilogime zindan durumdaq

Acayip boş vaktim var hemde suan açık öğretim okuyrm tekrar uni sınavına giricem evlenucem diye dersaneyi boaladim okulu yarım biraktim..galiba hiç nesgalem olmadığı icin kendimi dinleme fırsatım cok var o yüzden seyatn vesveselari daha daraltıyor beni

Geçmişi unutmaya bak canım.
Mutluysan tadını çıkarmaya bak,kendi kendine hayatı zehir etme bence.
Kafanı meşgul edecek birşeyler bul..
Mutlu olmakta mutsuz olmakta bizim elimiz de.

Normalde elimi hayatta bırakmaz yani normalde yaşanması gerktigi gibi o yüzden o yalanını normal karşıladım aynı sizin gibi

o el tutuşma konusunda nesi yalan. anlamadım ben...

eşinizle gerçekten güven sorunu yaşıyorsunuz.... sadece daha önce evlendiği için mi yoksa başka sebepleri de var mı?

Bu durumu artı gormuyrm zaten eminm çocuk büyüdükçe tabi anne kötü de olsa iyide olsa annesi onu atip beni tutsun istemm

Teşhisi koyduk, çözüm kolay o zaman. Hadi kalk canım, eşini bir kenara bırak , ben bir birey olarak ne istiyorum bu hayatta, nasıl bir ben görmek isterim diye otur düşün, karar ver bu hafta sonu. Sonra Pazartesi'den itibaren hedefin doğrultusun da gerekli adımları atmaya başla birer birer. İnşallah herşey daha güzel olacak o zaman. Bir dene, büyük tavsiyesi bu

.

o el tutuşma konusunda nesi yalan. anlamadım ben...

eşinizle gerçekten güven sorunu yaşıyorsunuz.... sadece daha önce evlendiği için mi yoksa başka sebepleri de var mı?

Yalan yazmak istedim o konuda demek iatemism tel den yaziyrm...benim güvenimi sarsicak bişey yapmadı ama geçmişe yaptıkları korkutuyor

Cok tsk ederm şimdi eşimle konuştum aradı bak böyle huzursuz olma benide uzuyosun dedi yine..kalkıp silkelenmem kendi pskojimi duzeltmem lazım

Canım öncelikle merhaba anlamdigim şu buna benzer şeyler bende yaşadım sevgili dönemlerimde eşimle üstelik beni aldatti ama sevgim ve onun sevgisi üstesinden geldi sen bence eşinin seni gerçekten sevip sevmediğini bile bilmiosun bilsen böyle bir bunalıma girmen yersiz olurduHe desenki kiskaniorum tamam söyle söyliyim eşimle ortaokul zamnlarnda çıkmaya başladık evlendiğimizde 9 senelik bir ilişkimiz vardı sevgiliyken beni aldatti ve ayrıldık dengesiz kararsız ne istedigini bilmeyen bi insandı bir insan gecmisinde hatalar yapabilir insanları uzebilir ama bir süre sonra gerçekten değişebilir ve eskisiyle hiç alakası bile olmayabilir ben bunu esimde yaşadım resmen kafasına saksı düşmüş gibi 360 derece döndü ve yaptığı hataları anladı ve tekrar barıştik ki ben çok büyük konusmustum yaptığı şeylerden tiksinmistim artık bir daha onunla olmam imkânsızdı ama rabbim öyle bir nasip etti ve onu öyle bir degstrdiki tekrar baristik ilk 1 sene bende zor zamanlar yaşadım acaba bana dokundugu gibi ona da dokndumu onun gozlerinede baktimi bana soyledikelrini onada söyledimi kiskancligimdan ve bu dusuncelerimden hasta bile ettim kendimi sonra dedimki topla kendini kızım herseyiyle degsmis ve kendini sana teslim etmiş adam var karşında kaybediceksin onada zarar veriosun ogunden sonra hersey bitti benm için biliorumki eşim suan benim sacmin teli için canını verir ve etrafimizdaki herkez parmak ısırır bizim iliskimize hayata birdaha gelmiceksin böle şeyleri düşünme ya eşini kaybetmeyi göze al yada çıkar aklından geçmişini yaptığı hataları belki aptalliklari arkanzda kalsın konuşma sorma duyma kimseden bişey ve inan dünyanın en mutlu insanı olursun Rabbim kimseyi sasirtmasn ve herkezin yuvasına huzur versin ama böyle düşünmeye devam edersen Üzgünüm ki bu evliligin sonu açık ve net offf amma uzun yazmisim beee :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…