- 7 Mart 2014
- 968
- 43
- 43
- 35
- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
Bu ne kadar pozitif, ne kadar iç rahatlatıcı bi yorumdur böyle... Tecrübeyle birleşen tatlı dil, valla harikasınız.
Konu sahibi arkadaşın yerinde ben olsam kesinlikle şu yorumu okuduktan sonra derdi tasayı bi köşeye atar, eşime daha bi sevgi dolardım :)
Kk'ndeki varlığınız, ve evliliğinizdeki yuvanızdaki huzurunuz mutluluğunuz daim olsun :)
Hangi evlenmiş ayrılmış ve ikinci evliliğini yapıcağı kişiye eşimi çok severek evlendik ama olmadı yürümedi ayrıldık der ki acaba... Sevmiyordum zorla evlendim der illaki... Siz bunu bilerek evlenmişsiniz ve kabullenmişsiniz şimdi neden bitmiş bir ilişkiyi kafanıza sokup evliliğinizi zindan ediyorsunuz ki tadını çıkarın mutlu olmaya bakın
Sorun ne biliyor musun? Bence çok boş vaktin var. Boş insanla şeytan uğraşır derler ya, sen de evde oturup kendi kendine kurup duruyorsun.
Hayatının merkezinde eşinden başka birşey yok mu senin? Gencecik bir insansın. Çalışmalı, ya da kendi eğitmek, geliştirmek adına bişeyler yapmalısın. Bundan artan vaktinde de, ev işlerinle ilgilen, arkadaşlarılna gez. Bu kadar boş vaktin olmasa, saçma sapan kuruntularla kendini üzmezsin.
Adamda bir süre sonra bıkar. Al işte bu evlilik de yürümüyor diye, sonlandırmayı düşünmeye başlarsa, asıl o zaman bunalımlardan çıkamazsın gibi gözüküyor. Acil silkelen ve hayatına bir düzen ver. Kendi değerini farkederek at ilk adımı.
.
Normalde elimi hayatta bırakmaz yani normalde yaşanması gerktigi gibi o yüzden o yalanını normal karşıladım aynı sizin gibi
Canım benim,sen kendini avutuyorsun.O şu an bir çocuk.Sen kan bağı kan çekmesi nedir bilmen lazım.Onun annesinin yerini hiç alma,hatta sana anne demesine izin verme annesi yaşarken.Çocuk bu.babadan yüz bulur babada kalmak ister,anne yasaklar koyuyordur herşeyine ziin vermiyordur gitmek istemez.Bu durumu bile artı olarak görme.Dünyanın en kötüsü de olsa AN-NE-Sİ
Acayip boş vaktim var hemde suan açık öğretim okuyrm tekrar uni sınavına giricem evlenucem diye dersaneyi boaladim okulu yarım biraktim..galiba hiç nesgalem olmadığı icin kendimi dinleme fırsatım cok var o yüzden seyatn vesveselari daha daraltıyor beni
o el tutuşma konusunda nesi yalan. anlamadım ben...
eşinizle gerçekten güven sorunu yaşıyorsunuz.... sadece daha önce evlendiği için mi yoksa başka sebepleri de var mı?
Teşhisi koyduk, çözüm kolay o zaman.Hadi kalk canım, eşini bir kenara bırak , ben bir birey olarak ne istiyorum bu hayatta, nasıl bir ben görmek isterim diye otur düşün, karar ver bu hafta sonu. Sonra Pazartesi'den itibaren hedefin doğrultusun da gerekli adımları atmaya başla birer birer. İnşallah herşey daha güzel olacak o zaman. Bir dene, büyük tavsiyesi bu
.
Evet mutlu değilm pskolojim bozuk böyle iğrenç insanlarla muhatap olduğum icin ailemi dinlemedigim icin...onumu artık göremedigim icin...nefret ediyrm herşeyden herkesten he kendime itiraf edemesen bile galiba kocamdan sogumaktan korkuyrm cunku kendimi biliyrm dogursam umrumda olmaz..evet o cocuk tecavüzle olmadı ama benim kocamda o zamanlar sadece uckurunu düşünen bi varlikmis içip içip kendinden geçen kadının geçmişteki yaşamına deginmiyrm deginmicemde..gerçekten mutsuzum
Sana ne desek boş.Hala kadının geçmişi diyorsun.Yani senin kocan ak sütteki ak kaşık,inat uğruna evlendi,içkili anında BİRKEZ karısıyla yattı çocuk oldu.
Bırak Allah aşkına ya.Sen iğrenç insanlar dediklerinle muhatap olmak zorunda değilsin.Muhatabın kocandır.Dünya kadar insan 2.3.evliliklerini yapıyor.Dünya kadar insanın 2 tane 3 tane çocuğu oluyor eski evliliğinden.Diyelim ki,kadın şu dünyanın en kötü en ahlaksız insanı.Diyelim ki senin kocan inat uğruna evlendi.Kadın onu kandırdı evlendi.Kandırdı hamile kaldı.Eeee sonuç?Sana ne faydası var bunların.
Bu kadın senin kocanı mı ayartıyor
Evine gelip rezillikmi çıkartıyor
kocan gecesini gündüzünü kadının yanın da mı geçiriyor
kadın sana hakaret mi ediyor
saldırı da mı bulunuyor.
Ne?
Bak kendin diyorsun çocuk benimle çok iyi anlaşıyor.O kadın isteseydi,çocuğu bile sana düşman yapıp evde huzur bırakmazdı.Biraz elini vicdanına koy da düşün.
Bu evliliği bile isteye sen yaptın.Kocan dövmüyor,hakaret etmiyor,aldatmıyor,tembellik yapmıyor.Sağlık sorununuz,dermansız hastalığınız,çaresiz derdiniz yok.Bak sana ben birşey söyş,y,m son olarak.Kocan sana deliler gibi aşık olsun isterse,gencecik adam,her eve geldiğinde ağlak bir kadın,eskileri takıntı haline getiren bir kadınla bir yere kadar yapar.Bir gün sen de kucağında çocuğunla baba evine dönersin Allah korusun.Kocan başka bir kadınla evlense,o kadın aynı senin gibi seni taksa ne hissedersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?