çikmazdayim..:'(

Evet aldatmak cok basit bi davranış..bende bunu sorguluyrm neden sende bu kadar alcaldin diyorum...ama biliyorum gerçekten kötü günler geçirmiş ailevi olarakta..bana seni tanıdıktan sonra degistim diyi

Sorun ne o zaman.
Geçmişe takılıp kalmayın.
Eğer değişmediyse de dünyanın sonu değil bu..
Önce kendi sağlığınızı düşünün.
Beden ve ruh sağlığınızı..
Ayakta kalabilmek için şart..

Sevmedigine dair bi yüzleşme..bazen diyorum keşke olseydim hiç tanimasaydim sevmeseydim seni diye o da diyo keşke ben olseydim böyle berbat bi hayat yasamasaydim...ya ben cok aptalim esimede her koşulda inanıp siniyrm bilmiyrm belki yaşım küçük cahilce davraniyrm veya kimseyi dinlemeyip evle diyim ve suan sorunlar yaşadıgik icin içimdEbocaliyrm

Cok takintiliyim...geçen gün temizlik yapicaktim aklıma geldi bıraktım işi gücü oturup ağladim..bütün gün tv izledim...esimede yansitmk istemiyrm cunku daha yeni toparlsndik

Bence sen eşinin daha önce evlenmiş olmasını kabul edemiyorsun öncelikle. İlk evliliği ben olmalıydım, ilkleri benle yaşamalıydı diyorsun. Üstelik çocuğuda varmış. Sen de bunları bilerek evlenmişsin. Evladı olduğu için de ömür boyu görüşmek, irtibat içinde olmak zorundalar. İşte sen bunları sindirememişsin ki kendi içinde. Duyguların bunu yenme mücadelesi veriyor. Bende de eski sevgili takıntısı vardı. Geçti. Ama konu eski Evlilik olunca durum farklılaşıyor tabii. Yaşanmışlıklar açısından. Eşin sana değer veriyorsa, takılmanın anlamı yok bence. Kendine çeki düzen ver, kocanı da üzme. Yaşanmış ve bitmiş. Şimdi seninle yahu. Hem zaten sevmemiş diyorsun. Daha ne istiyorsun sen?

Şu an tek o çocuğa üzüldüm başka kimseye üzülmedim.. Dünyanın yükünü çocuklar mı çekmek zorunda? Peydahlamayın arkadaşım o zaman..yazık ya babasına gidecem diye seviniyo belki yavrucak sen git öncen al diyo adam. Saçmalık içinde saçmalık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet galiba tam da bu kabullenemiyrm..bilerke evlendim ama cok zormus..o kendi açısından ilklerimi sende tattım diyo ama ben yinede kabullenemiyrm..suan çocuğum yok maddi sıkıntılarımız da var zaten cocuk istiyomuyum sanırım uzun vadede hayır belki 5 yıl kadar istemiyrm anca eşim ben istyrm falan diye zorlarsa..onda o isteyi gorunce

Çocuk babasından cok bana agliyo babasiyla oturalım gelir nana sarilir annem diye...ben kızarım gelir öper beni babasi kızar trip atar daha ufak gerçi..çocuk annesine bile gitmk istemiyo verirken agliyo sıkı sıkı yapisiyo bana..he bende çocuğu çık seviyorm sadece dogurmadim onu tek fark

Ne kadar ayıp etmişsiniz ikinizde. Ne eşinizin ne de sizin eski eşine bunları yaşatmaya hakkınız yoktu. Bir şeyler bitmese idi boşanmazlardı. Yaşınızın ardına saklanmayın , hatalarınıza bahane olarak sunmayın lütfen. Evlilik bağı kuracak kadar kendini olgun hisseden bir insan kendini zorda hissedince ama yaşım küçük dememeli.

Bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız önce düşünce yapınızdan başlayın. Eşinizin eski eşini hırpalamayı , arkasından konuşmayı , kadının bitmiş evliliği için garip çıkarımlarda bulunmayı bırakın.

Şunu düşünün anlamakta zorlanıyor iseniz. Allah korusun çok sevdiğiniz eşinizden yarın öbür gün anlaşamayıp ayrıldınız. Yaşım küçük dediniz ya eşiniz sizden 1-2 yaş küçük bir kadınla evlendi. Ve bu defa size anlattığı hikayeleri sizin için yeni eşine anlattı. O kadın da sizinle yüzleşmeye geldi. Ne yapardınız ? Yazması kolay okuması , düşünmesi çok acı değil mi ?

Dün dünde kaldı. Bugünü yaşamaya çalışın , umarım çocukları bu süreçten zarar görmez. Sağlıcakla kalın.

o kadar ayrıntılı öğrenmen aslında iyi olmamış... kendine meşguliyet bulmalısın en iyi yol bu...

birde el ele tutuşma konusunda kendi durumumuzu yazayım. eşimle aynı işteyiz. o benim müdürüm... iş yerinde o şekilde gezmemiz uygun olmadığı için bahçede bile el ele tutuşmuyoruz. millette garip bakıyor zaten... ama bahçe dışında elini tutuyorum. başlarda o da karşı çıktı. ki burası köy gibi bi ilçe olduğu içindi... sonra alıştık. el ele dışarda geziyoruz. ama milletin çok olduğu etkinliklerde resmiyiz... başka zaman nasıl davrandığını bilirsen belki hoş karşılayabilirsin...

Bu ne kadar pozitif, ne kadar iç rahatlatıcı bi yorumdur böyle... Tecrübeyle birleşen tatlı dil, valla harikasınız.
Konu sahibi arkadaşın yerinde ben olsam kesinlikle şu yorumu okuduktan sonra derdi tasayı bi köşeye atar, eşime daha bi sevgi dolardım :)
Kk'ndeki varlığınız, ve evliliğinizdeki yuvanızdaki huzurunuz mutluluğunuz daim olsun :)

Hangi evlenmiş ayrılmış ve ikinci evliliğini yapıcağı kişiye eşimi çok severek evlendik ama olmadı yürümedi ayrıldık der ki acaba... Sevmiyordum zorla evlendim der illaki... Siz bunu bilerek evlenmişsiniz ve kabullenmişsiniz şimdi neden bitmiş bir ilişkiyi kafanıza sokup evliliğinizi zindan ediyorsunuz ki tadını çıkarın mutlu olmaya bakın

Son düzenleme:
Bende kendimi anlayamıyorum ama bi mutsuzluktur gidiyo kimseyi gormrk konuşmak istemiyorum evden de cikmiyrm bi kaç gündür..ben artık mutlu olmk istyrm başaramiyrm

Sorun ne biliyor musun? Bence çok boş vaktin var. Boş insanla şeytan uğraşır derler ya, sen de evde oturup kendi kendine kurup duruyorsun.

Hayatının merkezinde eşinden başka birşey yok mu senin? Gencecik bir insansın. Çalışmalı, ya da kendi eğitmek, geliştirmek adına bişeyler yapmalısın. Bundan artan vaktinde de, ev işlerinle ilgilen, arkadaşlarılna gez. Bu kadar boş vaktin olmasa, saçma sapan kuruntularla kendini üzmezsin.

Adamda bir süre sonra bıkar. Al işte bu evlilik de yürümüyor diye, sonlandırmayı düşünmeye başlarsa, asıl o zaman bunalımlardan çıkamazsın gibi gözüküyor. Acil silkelen ve hayatına bir düzen ver. Kendi değerini farkederek at ilk adımı.

.

Canım benim,sen kendini avutuyorsun.O şu an bir çocuk.Sen kan bağı kan çekmesi nedir bilmen lazım.Onun annesinin yerini hiç alma,hatta sana anne demesine izin verme annesi yaşarken.Çocuk bu.babadan yüz bulur babada kalmak ister,anne yasaklar koyuyordur herşeyine ziin vermiyordur gitmek istemez.Bu durumu bile artı olarak görme.Dünyanın en kötüsü de olsa AN-NE-Sİ

Olmuşla yenmişe çare yoktur
Kabul edip bir yuva kurmuşsun
Çizgiyi çekip devam edeceksin
Üç günlük dünya neyin derdindesin bitmiş gitmiş
Eşin seni üzecek bir şey yapmıyor, sana değer veriyor ne istiyorsun bundan başka
Ne yaşadılarsa yaşadılar, bitti gitti, dön hayatına
Fazla naz aşık usandırır, durman gereken yer çoktan geçmiş
Toparlanmaya bak

Normalde elimi hayatta bırakmaz yani normalde yaşanması gerktigi gibi o yüzden o yalanını normal karşıladım aynı sizin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…