- 7 Mart 2014
- 968
- 43
- 43
- 35
- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
Bak güzelim aynı hatayı yapıyorsun.Kadının hayatını yargılamak,hele ki analığını yargılamak kimseye düşmez.Kusura bakma,kırılma ama her yorumun birbirinden facia.Diyorsun ki bi yorumunda,kadın bana kocan beni seviyordu diyemedi.Yahu neden desin.Zaten ikisin bir imzası (çocuk)var.Kadını arattırmıuşsın kocana.Birşeyleri teyit ettirmişsin.Kadınla yüzleşmişsin.Anlayamadığım ne gerek var bunlara.Bir de herkesin yapısı bir değil.Kadın senle tartışmak,konuyu uzatmakta istememiş olabilir.Herkesin tepkileri farklı.Önceden bir evlilik yapması o evliliğinden çocuğunun olması günah mı suçmu.Sen nasıl kız olarak evli ve çocuklu bir adamla evlendiysen.Kocan da erkek olduğu halde evli ve çocuklu kadınla evlendiyse ben buna pek inat demiyorum.Kim kime inat yapacak ya.Herkes kendi evlenir o evliliğin getirdiklerine kendi katlanır.Millete inat yapsa ne.
Bir de şu kırmızıyla belirttiğim yer var ya,ne aşağılayıcı ne iğrenç ne ucuz bir hareket.Erkek olan ADAM,hiç bir elin adamına çocuğunun anası hakkında böyle konuşmasına izin vermez.Yarın o çocuk büyüyecek.Gerçekten yapılanlar çok ayıp.Siz kadını öyle bir cephe almışsınız ki,bir insanın bu kadar günahına girilmez.
Eğer kadının elinde gerçekten güzel anlar olsa bana çatır çatır söyler beni mutsuz ederdi beni suan bile bi kaşık suda bogabilir imkanı olsa...kendisin yasayamadiklarini ben yasadagim icin..kadına cephe almak değil onu tanıdığım icin biliyorum siz annesiniz belkide ama anne gibi annesinDir..onun anneligini yargilamiyrm he ben anne olunca oyle bi anne olurmuyum hayır..eşimin konusturmaso yanlış belki evet ama bu solelenlerden binde biri belkide..bende üzülüyorum yarın obur gün o çocuğa aa şeyin çocuğu dense benim eşimin başı agricak evlat sonuçta..ama bunu eşim değil o düşünmeli onun namusu beni alakadar etmez o yüzden başka biaey demiyim onunla alakalı benim sıkıntım bi cok kafama takiyrm..he bi yorumlarri okuyunca gözüm daha bi aciliyo daha gerçekçi bakiyrm o yüzden hepinizden allah razı olsun
Evet aldatmak cok basit bi davranış..bende bunu sorguluyrm neden sende bu kadar alcaldin diyorum...ama biliyorum gerçekten kötü günler geçirmiş ailevi olarakta..bana seni tanıdıktan sonra degistim diyi
Neden ve neyi teyit ediyor yüzleşiyorsunuz anlayamıyorum kusura bakmayın. Bir evlilik yapmış , yürütememiş ayrılmışlar. Allah bağışlasın bir evlatları var. Buradaki asıl sorun ne sizin açınızdan ? Kendinize bu soruyu sormalısınız bence. Anlatmadıklarınız var muhtemelen yüzleşmeler yaşadığınıza göre.
Ne yaşadınız kısmını sorgulamıyorum.
Ancak eşinizin eski eşine tavır almaktan , onun için kötü söylemlerde bulunmaktan vazgeçin önce. Eşiniz o kadını bir zamanlar sevdi , aşık oldu , evlendi, çocukları oldu , yürütemediler ve ayrıldılar.
Eşiniz sizinle bir başlangıç yaptı , geçmişine saygı gösterip geleceği beraber yaşamak elinizde. Sağlıcakla kalın.
Sorun ne o zaman.
Geçmişe takılıp kalmayın.
Eğer değişmediyse de dünyanın sonu değil bu..
Önce kendi sağlığınızı düşünün.
Beden ve ruh sağlığınızı..
Ayakta kalabilmek için şart..
Eğer kadının elinde gerçekten güzel anlar olsa bana çatır çatır söyler beni mutsuz ederdi beni suan bile bi kaşık suda bogabilir imkanı olsa...kendisin yasayamadiklarini ben yasadagim icin..kadına cephe almak değil onu tanıdığım icin biliyorum siz annesiniz belkide ama anne gibi annesinDir..onun anneligini yargilamiyrm he ben anne olunca oyle bi anne olurmuyum hayır..eşimin konusturmaso yanlış belki evet ama bu solelenlerden binde biri belkide..bende üzülüyorum yarın obur gün o çocuğa aa şeyin çocuğu dense benim eşimin başı agricak evlat sonuçta..ama bunu eşim değil o düşünmeli onun namusu beni alakadar etmez o yüzden başka biaey demiyim onunla alakalı benim sıkıntım bi cok kafama takiyrm..he bi yorumlarri okuyunca gözüm daha bi aciliyo daha gerçekçi bakiyrm o yüzden hepinizden allah razı olsun
Hala güzel anlar olsa diyorsun.Kötü bir anda tecavüzle mi hamile kaldı.Kadın dediğin kadar kötü olsa,istese seni yine mutsuz eder,güzel anları bile olmasa kötüyse yalancıysa atar tutar çatır çatır neler anlatır.Kadının sen kafaya taktığını düşünmüyorum.Sen kendin çok büyütmüşsün.Ben anne değilim.Ama Dünya küçük Allah büyük.Kimsenin ne anneliğini,ne NAMUSUNU yargılayamam.O çocuğa aaa şeyin çocuğu denmesini istemiyorsanız önce seni o kocan,yani o çocuğun BABASI bu laflara çanak tutmayacak.Evladını düşünüyorsa,evladının anasına saygı duyacak.Ne başkasına,ne yeni karısına kötülemeyecek kötülenmesine müsade etmeyecek.Napıyor ya kadın parayla bedenini mi satıyor.Ne ayıp ya.Kendisinin yaşayamadıklarını ben yaşıyorum diyorsun.Ne yaşıyorsun güzelim.Mutlu değilsin,eskiye takılmışsın.Geçmişe bakarak yürüdüğün için,önünü göremiyorsun.Namuslu namussuz,sevmiş sevmemiş,kötüymüş iyiymiş neyse ne,btmiş gitmiş boşanmışlar.Ne kadınla yüzgöz olurum,ne evimde lafını ettiririm.Ben öncedne bir evlilik yapmış olsam,eski kocam evlense,eşi benle yüzleşmeye çalışsa,eski kocaya aratıp bazı şeyleri teyit ettirse,valla oooohhh derim.Karısı güvenmiyor,teyit ettrimeye yüzleşmeye çalışıyor.Beni huzurlu etmedi kendide huzursuz yaşıyor derim ve kılımı kıpırdatmam.
Ben 21 eşim 30 buda yanlış anlasilmasin eşimi gören en fazla 24 falan diyo banada keza oyle 17 18 saniyolar..yaş farkı olarak sorunumuz yok sadece o görmüş geçirmiş tecrübeli ben ise daha çocuğum..evet biliyrdum çocuğu var 3 yıl falan sürmüş oda çocuk icin zaten kadın hemen hamile kalmış eşim alkol aliyomis o dönem. Eşim çocuğu istememiş aldiralim demiş aldirmamis birazda tutucu bi ailesi var bu konularda kizmislar aldirtamamis..eşim yeminler ediyo ben seninle adam oldum diyo sen değiştirdim beni diyo..eski eşiyle irtibatı yok ki aklımdan bile geçmez zaten bu..bazen çocuğu almaya birlikte gidiyrz eşim başka tarafa bakiyo veya sen önden git al diyo..coktuhaf bi evlilk olmuş anlatsam şaşarsınız yani bana biri anlatsa hadi be derim o yüzden belki bende yadirgiyrm..amaben aartık bıktım bu durumdan bu çocukluktan çıkıp daha kadınsı olmak kafama bu ları takmamk istyrm
Bence sen eşinin daha önce evlenmiş olmasını kabul edemiyorsun öncelikle. İlk evliliği ben olmalıydım, ilkleri benle yaşamalıydı diyorsun. Üstelik çocuğuda varmış. Sen de bunları bilerek evlenmişsin. Evladı olduğu için de ömür boyu görüşmek, irtibat içinde olmak zorundalar. İşte sen bunları sindirememişsin ki kendi içinde. Duyguların bunu yenme mücadelesi veriyor. Bende de eski sevgili takıntısı vardı. Geçti. Ama konu eski Evlilik olunca durum farklılaşıyor tabii. Yaşanmışlıklar açısından. Eşin sana değer veriyorsa, takılmanın anlamı yok bence. Kendine çeki düzen ver, kocanı da üzme. Yaşanmış ve bitmiş. Şimdi seninle yahu. Hem zaten sevmemiş diyorsun. Daha ne istiyorsun sen?
Şu an tek o çocuğa üzüldüm başka kimseye üzülmedim.. Dünyanın yükünü çocuklar mı çekmek zorunda? Peydahlamayın arkadaşım o zaman..yazık ya babasına gidecem diye seviniyo belki yavrucak sen git öncen al diyo adam. Saçmalık içinde saçmalık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sevmedigine dair bi yüzleşme..bazen diyorum keşke olseydim hiç tanimasaydim sevmeseydim seni diye o da diyo keşke ben olseydim böyle berbat bi hayat yasamasaydim...ya ben cok aptalim esimede her koşulda inanıp siniyrm bilmiyrm belki yaşım küçük cahilce davraniyrm veya kimseyi dinlemeyip evle diyim ve suan sorunlar yaşadıgik icin içimdEbocaliyrm
Hala güzel anlar olsa diyorsun.Kötü bir anda tecavüzle mi hamile kaldı.Kadın dediğin kadar kötü olsa,istese seni yine mutsuz eder,güzel anları bile olmasa kötüyse yalancıysa atar tutar çatır çatır neler anlatır.Kadının sen kafaya taktığını düşünmüyorum.Sen kendin çok büyütmüşsün.Ben anne değilim.Ama Dünya küçük Allah büyük.Kimsenin ne anneliğini,ne NAMUSUNU yargılayamam.O çocuğa aaa şeyin çocuğu denmesini istemiyorsanız önce seni o kocan,yani o çocuğun BABASI bu laflara çanak tutmayacak.Evladını düşünüyorsa,evladının anasına saygı duyacak.Ne başkasına,ne yeni karısına kötülemeyecek kötülenmesine müsade etmeyecek.Napıyor ya kadın parayla bedenini mi satıyor.Ne ayıp ya.Kendisinin yaşayamadıklarını ben yaşıyorum diyorsun.Ne yaşıyorsun güzelim.Mutlu değilsin,eskiye takılmışsın.Geçmişe bakarak yürüdüğün için,önünü göremiyorsun.Namuslu namussuz,sevmiş sevmemiş,kötüymüş iyiymiş neyse ne,btmiş gitmiş boşanmışlar.Ne kadınla yüzgöz olurum,ne evimde lafını ettiririm.Ben öncedne bir evlilik yapmış olsam,eski kocam evlense,eşi benle yüzleşmeye çalışsa,eski kocaya aratıp bazı şeyleri teyit ettirse,valla oooohhh derim.Karısı güvenmiyor,teyit ettrimeye yüzleşmeye çalışıyor.Beni huzurlu etmedi kendide huzursuz yaşıyor derim ve kılımı kıpırdatmam.
Evet size katılıyorum. Tecavüzle hamile kalmadı ya bu kadın. Güzel zamanları tabii ki olmuştur. Hep kavga edecek değiller ya. Ayrıca kadını tebrik ediyorum.Büyüklük göstermiş ,olgun bir hanımmış ki ay şöyle yaşadık, bunları severdik eşimle, böyle yapardık diye dillendirip hiçbişeyinize burnunu sokmamış. Bence o sizi umursamıyor bile. Hem kocası değilmiydi, ne yaşarsa yaşar, bunlar sizi ilgilendirmez. Her karı kocanın yaşadıklarını yaşamışlardır tabii doğal olarak. Adamın karısı sonuçta.Bunları sizi kıskandırmak için söylememiş bile, bravo bayana. Ha ayrıca eşin de sevmemiş diyorsun ya, bu çocuk neden var o zaman? İnsan sevmediği birine dokunmak bile istemez. Demek ki neymiş yaşanan yaşanmış ve bitmiş. GELECEĞE BAK.
Herkese merhaba arkadaşlar..
Uzatmadan konuya girmek istiyorum..bu aralar cok acayip bi ruh hali içindeyim sürekli durup durup ağlıyorum...eşimin geçmişini(benden önceki evliliğini )kafama çok takiyorum su sole olduğu icin böyle olduğu bu yaşandığı icin boşandı falan gibi beynim bi türlü anlaniyo eşimin onu sevmedigini hayatında ilk sevdiği insann ben olduğunu..bazılariniz diye bilir senden önce yaşanmış şeyi kafana takma diye ama ben başında evlenmeden soledim bi aşkla evlendiysen sevdiysen beni uzme çık hayatımdan diye oda bana herseyi anlattı asla sevmediğini bi kizginlikla evlendigini zaten esimde o dönem cok farklı bi pskoloji içindeymiş kötü günler yaşamış ailevi olara Birazda dik basli biri herkes karşı çıkınca evlenmesine daha bi inada bindirip boşanmayi kafaya koyarak evlenmis..ve evlendiği gün başka bi kadınla aldatmış...neyse. ben bi ara acayip kafama takip bunu eşime yansıtıp evliligimi cok hirpladim birbirimizi cok severken cok uzdun herkesin cicim ayı olan bizim acı aylarimiz oldu...esimde bana kendince ceza niteliğinde soguk davranıyordu..son aylarda duzeldik cok şükür ama ben yine aynı konularla evliliğimi berbat etmek istemiyrm ama kafama takmadan da yapamiyorum..ve saldim kendimi eşime sabah kahvaltı hazirlamiyrm yataktan çıkmaya useniyrm...son günlerde güzel yemekler yapmiyrm daha cok makarna tarzi..veya basit yemekler..dün gece konuşurken bana benim iş terimin orda falan el ele tutusmamiz beni acayip bi pskolojiye aokuyo dedi hafta sonları veya normal zamanlarda seninle atlarim ziplarim ama iş yeri cevremde benim bizim gibi olan yok liseli aşık gibi geliyo bana dedi benimde bazı ki haklı onun yaşı benden büyük çevresi hem işi gücü düzgün olan insanlar...lutfen arkadaşlar kendinizi benim yerime koyup cevap verin ne yapayım ben bi sıkıntılardan kafama takmaktan biktim...kendimi toplamak evliliğimi toplamak istiyrm..cunki eşim beni cok seviyo biliyrm benim nazima kaprisime cok katlandi cok uzdum hatta hasta ettim adamı..ben artık mutlu olmak esimi mutlu etmek ve daha kadınsı olmak istyrm bu cocukluklardan çıkıp allah aşkına akıl verin...yazmadığım daha bir sürü detay var daha uzun olmaması için sorunuz olursa cevaplarim yeter ki cikiyim bu sıkıntılardan..
cnm benm takmakla kendine ve yuvana zarar verirsin benimde eşiminde ikinci evliliği bende baslarda çok taktımm 1 yıla yakında eşi ugraştııı adam evlenince kıymete geçtiii yapacak bişi yok önemli olan şuan senin kıymetini biliyomu seviyormu mesela ben ne kadar sorun yasarsam yasayım eşimi seviyorum ve ilk evlilimi hiç yasamamış gibi hissediyorumm bazen insanlar hata yapabiliyo bende birinci evlilimi bi inat ugruna yaptım basta kimse istemedi ama küüçümsendi die inat ettim kendide kıymet bilmedi bitti kafaya takma dert arama haline şükret yuvana sahip çık daha yeni evlisin galiba zamanla geçecektir ben aartık takmıorum bile sevseydi ayrılmazdı zaten diorum
Bende kendimi anlayamıyorum ama bi mutsuzluktur gidiyo kimseyi gormrk konuşmak istemiyorum evden de cikmiyrm bi kaç gündür..ben artık mutlu olmk istyrm başaramiyrm
Çocuk babasından cok bana agliyo babasiyla oturalım gelir nana sarilir annem diye...ben kızarım gelir öper beni babasi kızar trip atar daha ufak gerçi..çocuk annesine bile gitmk istemiyo verirken agliyo sıkı sıkı yapisiyo bana..he bende çocuğu çık seviyorm sadece dogurmadim onu tek fark
Evet mutlu değilm pskolojim bozuk böyle iğrenç insanlarla muhatap olduğum icin ailemi dinlemedigim icin...onumu artık göremedigim icin...nefret ediyrm herşeyden herkesten he kendime itiraf edemesen bile galiba kocamdan sogumaktan korkuyrm cunku kendimi biliyrm dogursam umrumda olmaz..evet o cocuk tecavüzle olmadı ama benim kocamda o zamanlar sadece uckurunu düşünen bi varlikmis içip içip kendinden geçen kadının geçmişteki yaşamına deginmiyrm deginmicemde..gerçekten mutsuzum
Ne kadar ayıp etmişsiniz ikinizde. Ne eşinizin ne de sizin eski eşine bunları yaşatmaya hakkınız yoktu. Bir şeyler bitmese idi boşanmazlardı. Yaşınızın ardına saklanmayın , hatalarınıza bahane olarak sunmayın lütfen. Evlilik bağı kuracak kadar kendini olgun hisseden bir insan kendini zorda hissedince ama yaşım küçük dememeli.
Bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız önce düşünce yapınızdan başlayın. Eşinizin eski eşini hırpalamayı , arkasından konuşmayı , kadının bitmiş evliliği için garip çıkarımlarda bulunmayı bırakın.
Şunu düşünün anlamakta zorlanıyor iseniz. Allah korusun çok sevdiğiniz eşinizden yarın öbür gün anlaşamayıp ayrıldınız. Yaşım küçük dediniz ya eşiniz sizden 1-2 yaş küçük bir kadınla evlendi. Ve bu defa size anlattığı hikayeleri sizin için yeni eşine anlattı. O kadın da sizinle yüzleşmeye geldi. Ne yapardınız ? Yazması kolay okuması , düşünmesi çok acı değil mi ?
Dün dünde kaldı. Bugünü yaşamaya çalışın , umarım çocukları bu süreçten zarar görmez. Sağlıcakla kalın.[/Q
Ben herşeyden evvel oyle bi insanla evlenmezdim yani eşim bana o kadında olduğu gibi olsaydı evlenmezdim...yaşimnda ardına siginmiyrm hatalarimi goruyrm
o kadar ayrıntılı öğrenmen aslında iyi olmamış... kendine meşguliyet bulmalısın en iyi yol bu...
birde el ele tutuşma konusunda kendi durumumuzu yazayım. eşimle aynı işteyiz. o benim müdürüm... iş yerinde o şekilde gezmemiz uygun olmadığı için bahçede bile el ele tutuşmuyoruz. millette garip bakıyor zaten... ama bahçe dışında elini tutuyorum. başlarda o da karşı çıktı. ki burası köy gibi bi ilçe olduğu içindi... sonra alıştık. el ele dışarda geziyoruz. ama milletin çok olduğu etkinliklerde resmiyiz... başka zaman nasıl davrandığını bilirsen belki hoş karşılayabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?