çikmazdayim..:'(

banahuzurgerek

yalniz kalmayi ogrendim..
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
968
43
43
35
Herkese merhaba arkadaşlar..
Uzatmadan konuya girmek istiyorum..bu aralar cok acayip bi ruh hali içindeyim sürekli durup durup ağlıyorum...eşimin geçmişini(benden önceki evliliğini )kafama çok takiyorum su sole olduğu icin böyle olduğu bu yaşandığı icin boşandı falan gibi beynim bi türlü anlaniyo eşimin onu sevmedigini hayatında ilk sevdiği insann ben olduğunu..bazılariniz diye bilir senden önce yaşanmış şeyi kafana takma diye ama ben başında evlenmeden soledim bi aşkla evlendiysen sevdiysen beni uzme çık hayatımdan diye oda bana herseyi anlattı asla sevmediğini bi kizginlikla evlendigini zaten esimde o dönem cok farklı bi pskoloji içindeymiş kötü günler yaşamış ailevi olara Birazda dik basli biri herkes karşı çıkınca evlenmesine daha bi inada bindirip boşanmayi kafaya koyarak evlenmis..ve evlendiği gün başka bi kadınla aldatmış...neyse. ben bi ara acayip kafama takip bunu eşime yansıtıp evliligimi cok hirpladim birbirimizi cok severken cok uzdun herkesin cicim ayı olan bizim acı aylarimiz oldu...esimde bana kendince ceza niteliğinde soguk davranıyordu..son aylarda duzeldik cok şükür ama ben yine aynı konularla evliliğimi berbat etmek istemiyrm ama kafama takmadan da yapamiyorum..ve saldim kendimi eşime sabah kahvaltı hazirlamiyrm yataktan çıkmaya useniyrm...son günlerde güzel yemekler yapmiyrm daha cok makarna tarzi..veya basit yemekler..dün gece konuşurken bana benim iş terimin orda falan el ele tutusmamiz beni acayip bi pskolojiye aokuyo dedi hafta sonları veya normal zamanlarda seninle atlarim ziplarim ama iş yeri cevremde benim bizim gibi olan yok liseli aşık gibi geliyo bana dedi benimde bazı ki haklı onun yaşı benden büyük çevresi hem işi gücü düzgün olan insanlar...lutfen arkadaşlar kendinizi benim yerime koyup cevap verin ne yapayım ben bi sıkıntılardan kafama takmaktan biktim...kendimi toplamak evliliğimi toplamak istiyrm..cunki eşim beni cok seviyo biliyrm benim nazima kaprisime cok katlandi cok uzdum hatta hasta ettim adamı..ben artık mutlu olmak esimi mutlu etmek ve daha kadınsı olmak istyrm bu cocukluklardan çıkıp allah aşkına akıl verin...yazmadığım daha bir sürü detay var daha uzun olmaması için sorunuz olursa cevaplarim yeter ki cikiyim bu sıkıntılardan..

eşiniz boşanmayı kafasına koyarak evlenmiş ve ilk geceden aldatmış diyorsunuz o bayanın vebalini nasıl vercek bu bir siz bunları bilipte eşinize nasıl güvenerek evlendiniz bu iki madem bi evlilik yaşamış bunu biliyodunuz kaldıramıycaktınız kafanızda sorun olcaktı niye evlendiniz bu da üç ??

Aslında o kadın kocamin hakkına girmiş cunku herkes uyarmış onu.ama o evleniyim bana baksın bi kocam olsun buda ailesiyle görüşmuyo ben avucuma alırım mantığıyla evlenmis kocanla yoksa hangi kadın sevilmedigini onemsenmedigini ve aldatıldığını aradığı bi adamla evlenir...eşime guvendim cunku bana yanlısı hiç olmadı hatta beni tanıdıktan sonra yaptığı hatalrin tobesinden geldi diyim..üçüncüsü benim ilk evliliğimi banada herkes kaldiramazsin denginle olur dedi ama ben seviyrm dedim gözüm kördu..biz eşimle birbirimz icin doğru insanlarız ama karşılaşma zamanımız yanls oldu..ve gerçekten cok yoruldum yıprandım yıprattım..duzelmek istyrm

Sizin yaşınız kaç? Eşinizin yaşı kaç?
Öncelikle siz bu insanın daha önce başından bir ewlilik geçirdiğini biliyorsunuz dimi?
Neden şimdi kendinize bu eziyeti yapıyorsunuz ki?
Eşiniz sizi sewiyormuş..
Ve sizin de deiğiniz gibi birçok kaprisinize göz yummuş, neden demek ki sizi sewiyormuş..
Daha önceki ewliliği ne kadar sürmüş? Ondan bir çocuğu var mı peki?
Eşinizin eski eşiyle irtibat halinde olduğunu mu düşünüyorsunuz peki?
Sizi bu ruh haline sokacak bir sebep olmalı..
Alt yapısında bişi var bu konunun bence yaşanan !!

hayırlısı olsun ne diyim güveniyosanız eşinize neden bu kadar sorun yaptınız anlayamadım doğrusu

Ben 21 eşim 30 buda yanlış anlasilmasin eşimi gören en fazla 24 falan diyo banada keza oyle 17 18 saniyolar..yaş farkı olarak sorunumuz yok sadece o görmüş geçirmiş tecrübeli ben ise daha çocuğum..evet biliyrdum çocuğu var 3 yıl falan sürmüş oda çocuk icin zaten kadın hemen hamile kalmış eşim alkol aliyomis o dönem. Eşim çocuğu istememiş aldiralim demiş aldirmamis birazda tutucu bi ailesi var bu konularda kizmislar aldirtamamis..eşim yeminler ediyo ben seninle adam oldum diyo sen değiştirdim beni diyo..eski eşiyle irtibatı yok ki aklımdan bile geçmez zaten bu..bazen çocuğu almaya birlikte gidiyrz eşim başka tarafa bakiyo veya sen önden git al diyo..coktuhaf bi evlilk olmuş anlatsam şaşarsınız yani bana biri anlatsa hadi be derim o yüzden belki bende yadirgiyrm..amaben aartık bıktım bu durumdan bu çocukluktan çıkıp daha kadınsı olmak kafama bu ları takmamk istyrm

hayırlısı olsun ne diyim güveniyosanız eşinize neden bu kadar sorun yaptınız anlayamadım doğrusu

Bende kendimi anlayamıyorum ama bi mutsuzluktur gidiyo kimseyi gormrk konuşmak istemiyorum evden de cikmiyrm bi kaç gündür..ben artık mutlu olmk istyrm başaramiyrm

cnm benm takmakla kendine ve yuvana zarar verirsin benimde eşiminde ikinci evliliği bende baslarda çok taktımm 1 yıla yakında eşi ugraştııı adam evlenince kıymete geçtiii yapacak bişi yok önemli olan şuan senin kıymetini biliyomu seviyormu mesela ben ne kadar sorun yasarsam yasayım eşimi seviyorum ve ilk evlilimi hiç yasamamış gibi hissediyorumm bazen insanlar hata yapabiliyo bende birinci evlilimi bi inat ugruna yaptım basta kimse istemedi ama küüçümsendi die inat ettim kendide kıymet bilmedi bitti kafaya takma dert arama haline şükret yuvana sahip çık daha yeni evlisin galiba zamanla geçecektir ben aartık takmıorum bile sevseydi ayrılmazdı zaten diorum

Çok ekstrem bir durum olmadıkça hicbir insan sevmediği biriyle evlenmez, madem kabullenemeyecektiniz siz de ikinci eş olarak evlenmeseydiniz.

Kendi kendinize dert yaratıyorsunuz.

Aynen canm hem kendime hem evlilogime zarar veriyorum.evet bir yıllık evliyim bir yıl Olucak yani...sanırım seninde ikinci evliligin...bizde benim ilk eşimin ikinci evliliği...nasıl basardin canım takmamayi..veya kadin nasıl uğraştı..ve özek değilse neden bosanmislar...sen nasıl atlattin

eşinizi tutarlı biri olarak görmedim ben
bir insan neye inat edip te boşanmak amacı ile evlenir evlendiği gün eşini aldatır
o kadına da yazık olmuş
bak eşin şimdi seninle evli ve mutlu
peki geride kalan ?
açıkcası böyle bir ah kimseye kalmaz

yıkılan hayaller ve umutlar düşünüldüğünde eşin malesef ki hatalı
senin durumuna gelince
kafana takmaman gerekir
o yuvayı yıkan sen değilsin
geçmişi geçmişte bırakmayı da bilmeliyiz

ewt benmde ikinci evliliğim ama yinede sevdigi için insan kıskanıyo geçmişini hatta sana şunuda söylim haline şükret benim eşimle eski eşi şuan aynı iş yerinde çalışıyo nasıl kabul ettiysem bende şaşıyorum ama eşime güveniyorum sevseydi ayrılmazdı diorum kadın hastanede dedikodu çıkardı yapmadını bırakmadı çocugunu kullandı görüşmmeye çabaladı ama eşim tepksini gösterdi yapacak bişi yok çaremde yokk o patırrdasın dursun zamanında kıymetini bileydi annem hastaneye ggigtti konuşmak için oda annemi rezil etti o kadar şirletttt biri sonra araya kaynana kayınbaba girdi artık sesi çıkmaz oldu

Siz bence kendi kendinize dert yaratıyorsunuz..
Yaş farkı sorun değil..
Benim annemle babamın arasında da 9 yaş war..
30.yıllarına girdilerr

Kendiside aoluyo ben cok dengesizdim inat yaptım hayata toz pembe baktım diyo.cok cok pişman ama ben onu bu duruma getirenlere kiziyrm gaz verenlere eşimin bu cahilliginden faydalananlara kiziyrm..ve eski eşi herşeyi bilerek evlenmiş eşimle kendini akıllı zannedip ben bunu tutarım avcumda istediğimi yaptrrm gibisinden..bilmiyrm ya ben bu ruh halimden bıktım bu değildim ben hırslıydim azimliydim hayat doluydum suan kendimi cok yaşlı hissediyorm

Valla bilemiyorum da ben olsam benden önceki eşini ilk gece aldatmış bir adama güvenmezdim ve takıldığım kısım eskiden evli olması değil, evliyken karısını ilk gece aldatması olurdu. Bu çok iğrenç bir şey gerçekten kusura bakmayın

Bende cok kavga ettim o bizi huzursuz edemedi yani bana çıkıp koçan beni seviyodu falan diyemedi ben herşeyi soledim yüzüne her anlattığına sessiz kaldı eşime teyit ettirdim arattirip konuşturdum..kendisiyle konuştum...buda cok cok şirret eğer elinde imkan olsa bi kaşık suda boğar beni..sevmismi esin onu zamaninda

Sanki siz de biliyorsunuz eşinizin düzgün olmadığını ama bunu kendinize bile itiraf etmekten çekiniyorsunuz gibi geldi.
Yoksa geçmişte yaşananlar sizi bu derece bunalıma sokmazdı.
Yolunda gitmeyen şeylerin farkına varmak sizi yoran bence..
Önünüzü görememek.
Gerçekten sevilip sevilmediğinizi bile bilemiyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…