çikmazdayim..:'(

Siz bence kendi kendinize dert yaratıyorsunuz..
Yaş farkı sorun değil..
Benim annemle babamın arasında da 9 yaş war..
30.yıllarına girdilerr

Esimde oyle soluyo dert gormemissin dert ariyosun diyo..bana dün gece su eve geldiğimde bir kere seni gerçekten tam mutlu görmedim yayılıp oturduğunu görmedim dedi hep bi mutsuzluk aglaksin dedi..hiç faydalı bişey yaptığın yok lafa gelince iyisin icraattan yoksun dedi...ben seninle sırf yanyana uyumak icin canımı bile verirdim cok mutluyum bu yaşta adamim ilk seni sevdim seninle adam oldum ben dedi benide böyle yaparak uzuyosun dedi..bende mutlu olmk istyrm mutlu etmk istyrm artık

Cok cok iğrenç bişey hemde..ama o evlenmeden evvel de aldatmış kadını cok iğrenç bi ilişki yaşam tarzı varmış..he suan eşime guveniyomuyum guveniyrm beni aldatmax demiyrm allah sasirtmasin kimseyi diyrm..belki onun bu tür yaşantisi beni böyle pskolojik sıkıntıya sokuyo

sana şunu söylim hiç bi erkek gerçekleri söylemez huzurunun kaçmaması için sevmedim desede inanmam zaten ben sadece bi soru sordum bu yasına kadar aşırı baglandıgın sevdigin kişi kimdi dieee bekarken ünüversitede bir kızla olmş oymuş eşi deilmiş ama çok zor bi durum allah yardımcımız olsunn ve bu adam yasadıgı yas boyunca beni sevdigi gibi kimseyi sevmemiş bunu aileside dedi anası babası kendini bile öldürcek kadar ailesi beni istemeyince kendini balkondn atıcakmış zor tutmuşlar ve günlerce benm kapımda yattı ailen vermesse kaçırrım dedi çok koştu peşimden ömrümde görmedigim tatmadıgım duyguları yasattı bana sevgisine inandım için aynı işş yerinde çalışmasını bile takmadım

Ozaman neden yardım almıyorsun..
Bak böyle yaparak eşini kendinden uzaklaştıracaksın ve
bu sefer asıl ozaman dert sahibi olucaksınn söylim sana..
Eşinde sana destek çıkacaktır..
Bence git doktora yardım al..
Aşacağına inanıyorum çünkü eşin sana yardımcı olmaya çalışıyor
konuşmalarından bu anlaşılıyorr..

Evet belki de onun bu eski yaşanmışlıklarını dert ediyorsunuzdur içten içe...Ama güveniyorum diyorsanız tamamdır, düşünmeyin derim gerisini

Merhaba banahuzurgerek ,

Eşinizin çocuğu olması dolayısıyla eski eşiyle irtibatının asla kopmayacak olmasını kaldıramıyorsunuz bence. Neden böyle düşünmek istediğinizi anlamamakla beraber eşinizin sizden önce bir başka kadına aşık olmuş olmasını o kadar büyük bir sorun haline getiriyorsunuz ki ; eşiniz de sizi avutmak için ve belki de eski eşine bir kırgınlığı , kızgınlığı var ise size geçmişe dair garip açıklamalar yapıyor.

Eşinizin çocuğunun annesini severek ve aşkla evlendiğini sonrasında ayrıldıklarını kabullenirseniz bir gün dışlanmaktan ve eşinizin eski eşine dönmesinden endişe ediyor olabilir misiniz ?

Eşiniz iş yeri çevresinde el ele dolaşmayalım dediğine göre ; eşinizi elinizden alacaklar duygusuna kapılarak - bakın ben varım burda , onun sahibi benim - şeklinde bir beden dili sergiliyor olabilir misiniz ? Kırılmanız için söylemiyorum , kıskançlık ve kaybetme korkusuyla bilinçsiz bir eylem geliştirmiş ancak fark etmiyor olabilirsiniz.

Eşiniz sizi şu anki halinizle sevdi , beğendi , evlendi. Kiminle rekabet ettiğinizi bilemiyorum yanıtı sizde. Ancak kırmızı ile alıntıladığım yazınızdan bir rekabet seziliyor. Hayalinizde bir ideal kadın modellemişsiniz fark etmeden ve ona ulaşırsanız eşinizin gözünün sizden başkasını göremeyeceğini ve o zaman mutlak hakimiyet duygusuyla huzur bulup mutlu olacağınızı düşünüyorsunuz sanırım.

Çözüm ne derseniz ; uzman yardımı ve terapi. Ancak bir uzman size anlatırsa kendinizi değiştirmeye yönelirsiniz. Diğer gelecek yorum ve önerilerde ise - hayır öyle değil - diyerek göz ardı etmeniz muhtemel.

Sağlıcakla kalın.

Yasinix kaç buarda..evet bende inanmadım arayıp onada solettiriceksn dedim arattirdim ben seni hiç sevmedim bunu bilmiyomuydun dedi kadında evet biliyodum dedi..ayrıl.a sebebimdr yaşanan bazı olaylar değil bununda bilincindesin dimi dedi teyit etti..sanki ben yanında yokmusum gibi konuştu.. daha sonra ben yüz yüze görüştüm kadınla tabi arada bir sürü kavga oldu bi kaç ay önce ben görüştüm yuzyuze kadınla bende sordum biliyodum beni sevmediğini sevdiğine iananmk istedim dedibir suru kendince akıllıca şey anlattı niye evlrndin seni sevmediğini belki aldattığını bile bile dedim belki düZelir diye dedi..mantığa bak..ki yalan amacı başkaydı...bosanacagimz aşikardı herşey ona bahane oldu dedi bir sürü şey...esimde kapıma geldi bi gün ayrıldım ben bundan ciddi ciddi baktım agliyo hüngür hüngür dayanamadım sarıldık ağladık.beni kaybetmekten odu kopuyodu

Cok büyük destek allah razı olsun gidicem pskologada zaten...evet evliliğimi mahvediyrm

Kimi olursa olsun aladatmak karakteri sağlam birinin harcı değildir.
Unutmayın o iğrendiğiniz yaşam tarzının içinde sadece o kadın değil eşiniz de varmış.
Eşinizin ne işi vardı??
Sadece kadına yüklenerek eşinizi aklayamazsınız.
Sonradan anlamıştır hatasını, kendine çeki düzen vermiştir o ayrı.
Ama eğer öyle olsaydı bugün siz bu kadar kötü bir ruh hali içinde olmazdınız.

26 yasındayım ben hayatı çok erken yasadım :)) vala ben eski karısını hiç muhataba bile almadımki nie açıgımı verim geçmişe takıldımı nie bilsinki

26 yasındayım ben hayatı çok erken yasadım :)) vala ben eski karısını hiç muhataba bile almadımki nie açıgımı verim geçmişe takıldımı nie bilsinki

Ben 21 ben cok verdim o açığı..hemde cok kendimden nefret ediyrm bazen...ben nasıl bi yol izliyim veya siz nasıl başardınız takmamyi..veya nasıl daha kadınsı olurum falan iste..sizde benim geçtiğim yoldan geçmiş biri olarak tecrübelerinizi lutfen paylasun

ben bir erkeğe eşinin arkasından böyle küçük duşurucu konuşmalar yapmasını yakıştıramıyorum,
yerınde olsam eskı eşine aşık olmasını değil, evlendiği gece aldatmasını sıkıntı ederdim

Son düzenleme:

O ani cok sıkıntı etmemenin sebebi o onu hep aldatmış...eşime 100% guvenmiyrm ki zaten benim kocam aldatmaz mantiginada karşıyım allah kimseyi sasirtmsin..bana yanlısı olmadığı icin takmiyrm ...ama genel anlamda cok kotuyum bi kaç gündür adam gibi uyuyamiyrm da durup durup agliyrm

Yorumunuz icin teşekkürler..eşim bana anlattıklarını teyit ettirdi istediğinlede yuzlese bilirim
Dedi..rekabet değil ama kendimi yeteraiz goruyrm bazen..ve evet elini tutmam dediğiniz gibi bakın onun sahibi benim msji vermk istedgim icin sanırım bunu kendisinde soledim...bi uzmana gidicem..eşimin bu durumu oyle farkliki ben ben olmaktan çıktım ben böyle bi insan degildim

Evet aldatmak cok basit bi davranış..bende bunu sorguluyrm neden sende bu kadar alcaldin diyorum...ama biliyorum gerçekten kötü günler geçirmiş ailevi olarakta..bana seni tanıdıktan sonra degistim diyi

Neden ve neyi teyit ediyor yüzleşiyorsunuz anlayamıyorum kusura bakmayın. Bir evlilik yapmış , yürütememiş ayrılmışlar. Allah bağışlasın bir evlatları var. Buradaki asıl sorun ne sizin açınızdan ? Kendinize bu soruyu sormalısınız bence. Anlatmadıklarınız var muhtemelen yüzleşmeler yaşadığınıza göre.
Ne yaşadınız kısmını sorgulamıyorum.

Ancak eşinizin eski eşine tavır almaktan , onun için kötü söylemlerde bulunmaktan vazgeçin önce. Eşiniz o kadını bir zamanlar sevdi , aşık oldu , evlendi, çocukları oldu , yürütemediler ve ayrıldılar.

Eşiniz sizinle bir başlangıç yaptı , geçmişine saygı gösterip geleceği beraber yaşamak elinizde. Sağlıcakla kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…