- Konu Sahibi miss polat
-
bu yapışıklıklar tüp bebek şansını etkilemiyorsa herhalde ameliyat olmayacağım. Karın içi yapışıklıkların tüp bebek şansını azalttığına dair birşey duydunuz mu hiç?
Benim sağ tüp tamamen tıkalı ve birbine de yapışık olduğu için ameliyatta onun hiç açılma şansı yok gibi. Diğer sol tüp de açılsa bile hızlıca geri kapanabiliyormuş. o yüzden en iyisi biraz bekleyip tüp bebek denemek herhalde.
benim kistim 4,5 cm. ağrısından ayıptır söylemesi kusuyorum artık ben, çekmeyen bilmiyorseninki ne kadar büyüklükte?
haklısın ama bu işler biliyorsun çok da 2+2=4 diil. ben mesela hiç ağrılı adet görmedim, sadece bir anda regl düzensizliği başladı (20 güne indi sonra 32'ye çıktı mesela), sonra bir gün karın ağrısı ile acile kaldırıldım, ama anlatamayacağım kadar feci bir ağrıydı. sonra vajinal ultrasonda 5cm kist göründü. oysaki bu teşhisten 6 ay önceki muayene bulgularımda 0 kist vardı.. ne sans diil mi
benim de sağ tüpüm tıkalı, solda da meşhur kistim varbu yapışıklıklar tüp bebek şansını etkilemiyorsa herhalde ameliyat olmayacağım. Karın içi yapışıklıkların tüp bebek şansını azalttığına dair birşey duydunuz mu hiç?
Benim sağ tüp tamamen tıkalı ve birbine de yapışık olduğu için ameliyatta onun hiç açılma şansı yok gibi. Diğer sol tüp de açılsa bile hızlıca geri kapanabiliyormuş. o yüzden en iyisi biraz bekleyip tüp bebek denemek herhalde.
benim kistim 4,5 cm. ağrısından ayıptır söylemesi kusuyorum artık ben, çekmeyen bilmiyor
benim de sağ tüpüm tıkalı, solda da meşhur kistim varama karın içi yapışıklıgın tüpe engel olup olmadıgı hakkında bişii duymadım canım
sen ameliyat olmayı düşünüyor musun peki cetrefilli?
evet çilekcim bu ayın sonunda allah kısmet ederse, başka yolu yok diyorlar 2 uzman doktor ve eşimin kardeşi o da doktor( yani bu illetin seyri normal yolları denemek olmadı, 2 ay sonrası hsg (rahim filmi), orda da açılmayan yapışıklık veya tıkanıklığa da ameliyat, ameliyat sonrası da gebelik olmazsa (ki bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum) aşılama ve tüp bebek. inşallah aşılama tüp bebek aşılamasına geçmeden kucagıma alacagım cocugumu hayırlısıyla tabi..
seninki ne kadar büyüklükte?
haklısın ama bu işler biliyorsun çok da 2+2=4 diil. ben mesela hiç ağrılı adet görmedim, sadece bir anda regl düzensizliği başladı (20 güne indi sonra 32'ye çıktı mesela), sonra bir gün karın ağrısı ile acile kaldırıldım, ama anlatamayacağım kadar feci bir ağrıydı. sonra vajinal ultrasonda 5cm kist göründü. oysaki bu teşhisten 6 ay önceki muayene bulgularımda 0 kist vardı.. ne sans diil mi
evet çilekcim bu ayın sonunda allah kısmet ederse, başka yolu yok diyorlar 2 uzman doktor ve eşimin kardeşi o da doktor( yani bu illetin seyri normal yolları denemek olmadı, 2 ay sonrası hsg (rahim filmi), orda da açılmayan yapışıklık veya tıkanıklığa da ameliyat, ameliyat sonrası da gebelik olmazsa (ki bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum) aşılama ve tüp bebek. inşallah aşılama tüp bebek aşılamasına geçmeden kucagıma alacagım cocugumu hayırlısıyla tabi..
Neymiş bu çikulata kisti böyle ya bendede var soğan kürü kullandım şikayetlerim geçti ama kist geçtimi gidip baktırmadım daha.Hamile kalınmıyor demek benim iki çocuğum var. Bu ay bir gün korunmadık korktum gebe kalırmıyım diye demek hamile kalınamıyo ha aaa ne kötü şey ya Allah hepinize şifa versin çok üzüldüm. Sizin derdinize bakın bide benimkine utandım vallaha ya.Allah hepinizi evlat sahibi etsin çok üzüldüm.ilacı yokmu bunun ya ben sigara içiyorum diye doktor vermedi bana tedavisi yok demek ameliyattan başka.Bütün dertler kadınlar için sankitekrar hepinize şifa diliyorum.Geçmiş olsun.:teselli:
kızlar merhaba hepinize geçmiş olsun..bende end hastasıyım..aralık ayında çekildiğim hsg den sonra 2tüpümünde kapalı olduğu ortaya çıktı..sonrasında laparaskopi olmak istedim ve nedeninin end.olduğu ortaya çıktı aynı anda histeroskopi ile temizlendi kistlerim..benim bağısrsaklar yumurtalıklar ve rahime yayılmış durumdaymış çok şükür temizlendi..kendiliğinden rahatlıkla gebe kalabilrsin artık dendi ama 3 ay oldu ben gebe kalamadım..hastalık tekrarladığı için çok korktum bu ay aşılama yaptırdım..bir hafta sonra belli olcak netice bakalım..herşey gönlünüzce olsun...
canııım inşallah tutmustur denemeniz, ne zordur beklemek şimdi herşeyin hayırlısı...kızlar merhaba hepinize geçmiş olsun..bende end hastasıyım..aralık ayında çekildiğim hsg den sonra 2tüpümünde kapalı olduğu ortaya çıktı..sonrasında laparaskopi olmak istedim ve nedeninin end.olduğu ortaya çıktı aynı anda histeroskopi ile temizlendi kistlerim..benim bağısrsaklar yumurtalıklar ve rahime yayılmış durumdaymış çok şükür temizlendi..kendiliğinden rahatlıkla gebe kalabilrsin artık dendi ama 3 ay oldu ben gebe kalamadım..hastalık tekrarladığı için çok korktum bu ay aşılama yaptırdım..bir hafta sonra belli olcak netice bakalım..herşey gönlünüzce olsun...
ya kızlar bu arada bu yumurta kalitesi embriyo kalitesi rahim için kimyasal denge sorunları vs. diyor ya doktorlar bende biraz besin takviyeleri ile acaba destekler miyiz bu sıkıntıları diyorum.
arı sütü + polen + bal karışımı var. araştırdım en düzgünü olan hangi marka diye merak eden olursa özelden veririm markasını. her türlü sıkıntıya, halsizliğe, bağışıklık sistemine iyi geliyor ama bizdeki yumruta kalitesini arttırmaya da çok faydası var diye okudum çok yerde. Ayrıca aklınızda bulunsun mutlaka omega-3 (DHA+EPA) ve prenatal bir multivitamin de kullanın diyorlar. doğal yolla, aşılama veya tüp bebek fark etmez daha sağlıklı ve güçlü yumurtaların oluşmasına yardım ediyorsa denemekten bir zarar gelmez bence.
inşallah, inşallah güzel haberlerini verirsin bize de umut olur:)evet kızlar düşük bir ihtimal ama tutanlarda var sitede her gün birinin haberini alıyoruz..inş benim kide tutar..tutmazsa bir süre daha beklemeyi düşünyorum..benim tüpler tamamen tıkalı çıktı arkadaşlar hiç geçiş olmadı...izmir de yaptırdım lap. ameliyatımı Ege üniversitesinde bir prof girdi ameliyatıma özel hast yaptırdım..aşılamama da aynı doktor girdi..izmir de bilinen bir doktor..bakalım hayırlısı
ben de duymuştum polenin yumurta gelişimine faydasını, benim her ay bir yumurtam görünüyor allahıma şükür. bala çörek otunu toz halinde katıp içmek de faydfalı imiş.
evet kızlar düşük bir ihtimal ama tutanlarda var sitede her gün birinin haberini alıyoruz..inş benim kide tutar..tutmazsa bir süre daha beklemeyi düşünyorum..benim tüpler tamamen tıkalı çıktı arkadaşlar hiç geçiş olmadı...izmir de yaptırdım lap. ameliyatımı Ege üniversitesinde bir prof girdi ameliyatıma özel hast yaptırdım..aşılamama da aynı doktor girdi..izmir de bilinen bir doktor..bakalım hayırlısı
inşallah, 16sı adetim, 26 sı ameliyat tarihin 3 asagı 5 yukarı, çocugum gelse de beni ameliyattan kurtarsaevet çörek otunu taze taze hemen çekip bala karıştırıyorlarmış. tane olarak yenince sindirilmeden atılır diyorlar. bir ara onu da denerim şu arı sütü bitince. önce 20 gün öteki kürü yapacağım. Bir de tüp bebek denemesinde kür yapacağım.
Çetrefilli canım benimde adetim ve yumurtlamam çok düzenlidir. şimdiye kadar yumurtlamadan geçen ayım pek yok gibi. Ama doktor yumurtluyor olman değil kalitesi ve kimyası da önemli diyor. Bende bir zararı yok nasıl olsa yumurtalar oluyorsa bari sağlıklı olsun diyorum. Bakarsın bir mucize ile sağlıklı yumurtalar sayesinde hamile kalırız bizde delikafadulden
inşallah, 16sı adetim, 26 sı ameliyat tarihin 3 asagı 5 yukarı, çocugum gelse de beni ameliyattan kurtarsa)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?