- Konu Sahibi miss polat
-
kist boşaltımı mı? ilk defa senden duydum. eğer ilk doktor sana bunu diyorsa bence başka bir doktorlada konuş derim. şimdiden geçmiş olsun
peki bu islem rahim dokusuna yada tüplerine zarar vermiomu??genelde bu tarz kistlere basit kistler denilio bir sonraki adetle atilio cogunlukta,,,,,canım sen haklısın bilmemekte bende biraz yanlış anlattım bir önceki aydan yumurtam kalmış buna doktorlar kist te diyebiliyorlar içinde sıvı birikmiş vajinal yoldan ultrason ucuna takılı vakumlu bi iğne ile bu kiste ulaşıp içindeki sıvıyı boşaltıyolar ben bu işlemden çok korkuyorum benim durumumda olan yani kist boşalttıran arkadaşlarımız varsa bana cevap verirseler çok sevinirim birde doktorum bu işlemi genel anastezi gerektirecek bir işlem detil bayıltmaya deymez dedi ama ben korkuyorum benim isteyimle bana genel anastezi yaparmılar acaba bunu öğrenmek istiyorum
kısslar bende 5 aylık evliyim çikolata kisti çıktı 5 cm.doktor hamilelige engel olabilir dedi ameliyat lazım dedi ama tekrar yenileyebilirmiş ne anlamı kaldı ozaman yaa.uuff..uf
bu sogan kürü iyi geliyomu deneyen varmı kıslar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?