- Konu Sahibi miss polat
-
:Saruboceq:
inşallah tutar canım inşaaalllaaaaah dua ederiz biz de senin içiiin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
aman tanrım naaptın yaaa umut diye bişey bırakmadın arkadaşım4.evre Endometriose hastasiyim ameliyatla kistlerim temizlendi, bagirsak, rahim duvari, hatta arka kuyruga kadar ilerlemis, dünya kadar yapisiklik hepsi sükür temizlendi. 6 senedir cocuk icin ugras veriyoruz, 6 asilama, 8 tüp bebek, yumurta takibi, hormon tedavisi, ilacli tedavi gecici menopoz yapiyordu güya kist kücülsün diye, ates ölcümü, hsg filmi, histeroskopi amaaan bir sürü iste. Ama gecen ay ameliyat eden doktorum endo yüzünden tüpte kalici sivi kalmis ona bisey yapamayiz dedi. Salak doktor e o zaman baglasaydim bari tüpümü zaten ise yaramiyor bide bi sürü deneme yaptik, yillardir cocuk hasreti cektik, herkes sebepsiz diyordu ama olamaz diyordum illa bu kadar denemeden sonra biri olsa bile tutardi. Sivilar rahimde yapisan embroyu öldürüyor ve spermlere gecit vermiyor. Yavf anlamiyorum islev yapmayan tarafi neden baglamadan, herseyi temizledin icerinde bisey kalmadi diye gönderdiler anlam veremiyorum. 1½ sene oldu ameliyat olali, arkasindan 3 asilama ve 2 tüp bebek daha yaptik tutmadi valla simdi hem bosa giden parayami yikilan umut ve hayal kiriklarinami yanayim. Keske olsada para gerci önemli degil ama simdi kendimi enayi gibi hissediyorum. Yakinda randevum var tüpleri baglatacam.
kızlar size umut olsun diye yazıyorum ocak ayında laproskopik çikolata kisti ameliyatı oldum yapsıkılıklar da vardı veeeee bu ay hamileyim cok sukur ne olur umutsuzluga kapılmayın ve dua edin doktorum ameliyattan sonra hicbir tedavi vermedi folik asit ve coraspin dısında 1 yıl icinde hamile kalırsın dedi cok sukru 3 ay icinde oldu sizlerin de mutlaka olacak bebisi yeterki hic pes etmeyin ve doktorlarınıza guvenin isteyen olursa doktorumun irtibat bilgilerini verebilirim istanbulda ben bu ay bir de preseed kullandım esim de e vitamini icti her gun artı her aksam keci boynuzu suyu icirdim ben de 5 gun falan sabah aksam sogan suyu ictim ama yumurtma gunelrinden once bıraktım bi zararı olur diye iste benim yaptıklarım alalh isteyen herkesin bebislerini en kısa zamanda gonderir insallah hepinize dua ediyorum siz de bana dua edin ne olur
jasmin canım merhaba,
tebrik ederim seni umarım saglıkla bebegini kucagına almayı nasip eder rabbim, sonrasında da hayırlı uzun omurlu evlat olur. ama asıl sen bizim için dua et. hamilelerin duası daha çok kabul olur derler... :Saruboceq:
birşey sormak istiyorum sana. endo dan dolayı tuplerin tıkalı mıydı yoksa sadece kist ve yapışıklıkları mı temizledi doktorun?
momi; benim tüplerimin tıkalı olduğu söylendi ancak buna ek olarak sıvı geçişi de başlamış.ameliyat oldum.sol tüpümün tıkalı olduğu artık işe yaramayacağı sağın sağlam olduğunu söylediler.sol tüpümü aldılar.8 cm civarnda bir endo almışlar şanslıyım ki yumutalıkların üzerinde değilmiş.onun dışında da 1 er cm lik yumurtalıkların üzerinde çıkmaya başlayan miniklerin içini boşaltmışlar.onları alamamışlar yumurtalıklara zarar vermemek gerekiyor.tüplerden sıvı geçişi olursa tüp bebek de tutmuyormuş bu yuzden sıvı gecısın varsa tup bebek yaptırmadan tuplerı kesmeyı yada almayı tercıh edıyorlar.şimdi 2 ay beklemeye aldı amelıyat sonrası.temmuz gıbı tup bebege başlayacağım.bu arada bu benım ıkıncı amelıyatımdı.ılkınde tupler saglamdı.sımdı tekı gıttı.allah bır an once bebek sahıbı olmamızı kısmet eder ınsallah.
kızlar size umut olsun diye yazıyorum ocak ayında laproskopik çikolata kisti ameliyatı oldum yapsıkılıklar da vardı veeeee bu ay hamileyim cok sukur ne olur umutsuzluga kapılmayın ve dua edin doktorum ameliyattan sonra hicbir tedavi vermedi folik asit ve coraspin dısında 1 yıl icinde hamile kalırsın dedi cok sukru 3 ay icinde oldu sizlerin de mutlaka olacak bebisi yeterki hic pes etmeyin ve doktorlarınıza guvenin isteyen olursa doktorumun irtibat bilgilerini verebilirim istanbulda ben bu ay bir de preseed kullandım esim de e vitamini icti her gun artı her aksam keci boynuzu suyu icirdim ben de 5 gun falan sabah aksam sogan suyu ictim ama yumurtma gunelrinden once bıraktım bi zararı olur diye iste benim yaptıklarım alalh isteyen herkesin bebislerini en kısa zamanda gonderir insallah hepinize dua ediyorum siz de bana dua edin ne olur
fusfulu yanıtın için çok teşekkür ederim. ama sıvı geçişinden ne kastettiğini anlayamadım. tüplerdeki sıvının bebeğin tutunmasına engel olduğunu çok okudum. ama onun hydrosalpinx olduğunu sanıyordum. yani daha önce geçirilen enfeksiyon sonrası tüplerde kalan sıvı. endometriosis sebebiyle de tüplerde sıvı kalıyor mu ki??? :1shok:
merhaba selmacım coook gecmiş olsun, ben subatta öğrenmiştim kistimi, 3 ay normal yollardan denedik, 4,5 cm idi kistim, son ay rahim filmi cekildim, sağ tüpümde de yapısıklık var diyince ki kistim soldaydı, ameliyata karar verdik, ankarada oldum gecen hafta, bence de bekle ve rahim filmi cekilmeden ameliyat olma derim, artı ikinci bir doktora daha görün bence. allah yardımcın olsun, inşallah bunların hiç birine ihtiyacım olmadan hamile oldugun haberlerini verirsin burdan hayırlısıylamrb arkadaşlar hepimizin ortak derdi olan endometrioma bende de var sol da 3 cm sağda 1 cm.ben yaklaşık 3 ay önce öğrendim soldakini dr 6 ay deneyin olmazsa ameliyat dedi cuma günü kontrole gittim sağ tarafta da 1 cm lik bir oluşum varmış.çok moralim bozuldu.hemen ameliyat dedi ama hemen ameliyat olmak istemiyorum bir kaç ay normal yoldan hamile kalmayı denemek istiyorum.ama sizin yazılarını okuduktan sonra hemen ameliyat olsammı diye düşünmeye başladım.kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?