- Konu Sahibi miss polat
-
esinay merhaba yazdiklarin icin tesekkurler ama benim sana sormak istediklerim var. oncelikle seyi anlamadim. sen once bir tup bebekle hamile kaldin ve cocuk sahibi oldun uzerine bir de bitkisel tedavi uyguladin 2. ye kendiliginden mi hamile kaldin? dogru mu anlamisim?
bir de tabi dogal olarak hemen soracagim sey homopatik tedavide neler yaptıgın? dogal yollarla ilgili bende arastiriyorum neler var diye bircok sey de buldum ama tuplerdeki tıkanık ve yapışıklıkları açmak icin hala kesin tatmin edici bir dogal tedavi bulamadım.
MERHABA NE GUZEL YAZMISSIN CNM BENDE BU AY KENDIM DENIYORUM SOGAN KURU FALAN YAPMADIM İŞTE INTERNETTE BIRLESMEDEN IKISAAT ONCE NESCAFE ICMENIN IYI GELDIGINI GORDUM ONU YAPIYORUM YUMURTLAMA GUNLERIMI CIKARDIM 16-21 ARASI IKI GUNDE BIR DUZENLI OLMAK UZERE YAPIYORUM 16-21 ARASI HERGUN YAPTIM HENUZ CATLAMAYI HISSEDEMEDIM AMA BAKALIM BIRDE 14 GUNDEN SONRA PROGESTANA BASLADIM SU HALDE BANA ONEREBILECEGIN BIRSEY VARSA ANANAS GIBI DENEMEYE HAZIRIM INSALLAH TUTAR ALLAHIMIN IZNIYLE
:Saruboceq:
canım merhaba, homeopatiyi merak ettim, biraz açıklarsan sevinirim, rabbim hastalığı verdiği gibi şifasınada veriyor, yani inanırım bitkilerin faydasına, birnaz daha açıklayıcı olarak yazarsan sevinirim, yani nasıl öğrendin, kim tavsiye etti, kimlerle konuştun( dr. olarak) nereden aldın, yazarsan sevinirim. benimde tüplerim tıkalı hatta hidrosalpex var yani içleri sıvı dolu) 4 defa ameliyat oldum çikolata kistinden, adet zamanı çok ağrım oluyor ve kist hep lüksediyor, belki bir faydası olur ama iyice araştırmak lazım. şimdiden teşekkürler arkadaşım ama cevap yazarsan çok sevinirm.hayırlı kandiller....HAMILE KALMAK MÜMKÜN
arkadaslar bendede endometriosis var 20 senedir bu hastalik beni birakmadi
4 kere ameliyat oldum ama artik kesinlikle olmayacagim
her ameliyatda icinde yaralar olusuyor her adet döneminde onlarda sanciyor
baslarda cocuk istedik olmadi bizde tüp bebek tedavisini uyguladik oldu cok sükür
doktorlar kesinlikle hamile kalamazsin iki kanalllarinda kapali dediler normal yolla hamile kalman imkansizin imkansizi dediler
ama doktorlara her zaman inanmamak lazim
cok yollar denedim tedavi yollari cin tedavisi
akupunktur
son olarak almancasi homöopathie
türkcesi homopati yani homopatik tedavi
olan bitkisel tedavi faydasini gördüm
bu tedavi bittikten sonra bir ay kirli adet gördüm bir gariplik hissetim kendimde
kendim evde test yaptim birde ne göreyim hamile kalmisim
inanamadim tabii
doktora gittim bana kesinlikle hamile kalamazsin bu bitkisel tedavi sacmadir faydasini göremezsin diyen doktora
tabii sasirdi agzi acik kaldi
bu bitkisel tedavi ile hem agrilarim gitti hemde hamile kaldim
simdi yine bitkisel tedaviye basladim yani homopatik tedaviye
Allah hepimize acil sifalar versin
merhaba canim hayirli kandillercanım merhaba, homeopatiyi merak ettim, biraz açıklarsan sevinirim, rabbim hastalığı verdiği gibi şifasınada veriyor, yani inanırım bitkilerin faydasına, birnaz daha açıklayıcı olarak yazarsan sevinirim, yani nasıl öğrendin, kim tavsiye etti, kimlerle konuştun( dr. olarak) nereden aldın, yazarsan sevinirim. benimde tüplerim tıkalı hatta hidrosalpex var yani içleri sıvı dolu) 4 defa ameliyat oldum çikolata kistinden, adet zamanı çok ağrım oluyor ve kist hep lüksediyor, belki bir faydası olur ama iyice araştırmak lazım. şimdiden teşekkürler arkadaşım ama cevap yazarsan çok sevinirm.hayırlı kandiller....
teşekkür ederim canım sağol, sence bu iyi bir ilaç mı? internetten biraz baktın istanbul ve izmir de var ama çok iyi bir açıklama yok ben samsun' dayım burdada yok cevabın için teşekkürler.merhaba canim hayirli kandiller
canim benim almanyada yasadigim icin nasil aciklayabilirim bilmiyorum
burda bir arkadasimin tavsiyesi üzerine gittim homoopati doktoruna
ama eminim yasadiginiz sehirdede mutlaka vardir internette bakabilirsiniz homopatik tedavi eden bir doktor bulursunuz insaallah
güzelimteşekkür ederim canım sağol, sence bu iyi bir ilaç mı? internetten biraz baktın istanbul ve izmir de var ama çok iyi bir açıklama yok ben samsun' dayım burdada yok cevabın için teşekkürler.
çok teşekkür ederim zaten gitmediğim doktor kalmadı bunuda denesen ne olmuş ki, paylaşımın için teşekkürler.rabbim bizim için hayırlısını versingüzelim
bu bir ilac degil bir nevi bitkisel kücük kücük toplar seklindeler
aslinda bilmiyorum ama sanirim büyük sehirlerde bulunabilir böyle doktorlar
yaz tatilinde istanbulda gecirme imkaniniz varsa
orada bu tedaviyi uygulayabilirsin
zaten büyük bir hazirlik gerekmiyor
dr ilk gittiginde bütün hayatini ve hastaliklarini anlatiyorsun
oda sana bu bitsisel topcuklari hazirliyor
ilk dönemde biraz icindeki hastaliklar disina vuruyor harekete geciyor yani
sonra yavas yavas geciyor
ve birde bakmissin ALLAH in izni ile hamile kalmissin insaallah
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
elifcim endoyla baglantili oldugunu pek sanmıyorum benim donemin 25 gundur. 12-14. gunler arası yumurtlarım genelde. ama endo luteal faz yetmezligine sebep olabiliyor bazen. yani yeterli progesteron salgılamıyorsun
karin icindeki odalardan prostoglandin diye bir hormon salgılanıyormus o da adetin olması gerekenden 1-2 gun erken baslamasina neden olabiliyormus bazen. ama yumurtlama duzenini bozdugunu okumadım hic.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?