Çikolata kisti (Endometriosis) Sebebiyle Hamile kalamayanlarn paylam alan

merhaba canim
evet ikinciye kendiliginden hamile kaldim yani homopatik tedaviyi uyguladiktan sonra
bendede tüplerin tikanik olmasina ragmen hamile kaldim
homopatik tedavi eden bir doktor bulmalisin arkadasim
sonrasi gelir zaten
yardimci olabildiysem ne mutlu bana

bence sadece 16-21 gunleri arası iliski yerine daha uzun bir periyoda yay canım biz adetim bittikten sonra hemen gun asırı iliskiye baslamıstık ve 22. gune kadar devam etmistik yumurtlamamın olabilecegi 13 14 ve 15. gunelrde ise her gun iliskiye girmistik bri de sabahları iliskiye girdik cogunlukla iliskiden sonra kalkmadım hemen en az yarım saat yattım belimin altına yastık koyup ayaklarımı yuksek bir yere dayayarak preseed kullanmanı da oneririm bence faydası var bir de esine de e vitamini icir mutlaka her sabah bir tane benim bir arkadasımın 8 ay cocugu olmamıstı esindeydi sorun hatta esi ameliyat olacaktı o ay e vitamni iç demis doktor o ay oldu kendiliginden bebisleri yani bu doktor tarafından tavsiye edilen bisey e vitamini

ne mutlu size arkadaşlar allahtan tüpleriniz açık kendiniz deneyip hamile kalabiliyorsunuz. rabbim yardım eder kendin hamile kalırsın insallah canım...

jasmincim sende bebişini kucağına alırsın inşallah sağlıkla arkadaşım. sen bizlere çok dua et hamilelerin duası kabul olur rabbim isteyen herkese bize de versin insallah.

Tesekkur ederım ıyı dualarınız ıcın amın cumlemıze versın allah jasmın yazdıklarını okudum yapacagım mutlaka tesekkur ederım allah hıc kımseyı aratmasın...

merhabalar bu konuyu açtığımda buraya kadar geleceğini ummuyordum.... ve çok güzel dostluklarda kurdum....bayadan beri girmiyordum ve baktım ki çok faydalı bilgilerle dolmuş burası..... e vitamini olayını tuttum...... çakşır otuda benden size olsun.... çok faydalı bir bitkiymiş...... internette araştırsanız.... eminim çok ii bir bitki olduğunu göreceksiniz......eşime alacağım.... e vitaminide denettireceğim......... sizlere çok teşekkür ederim......

hayırlısıyla inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız.....burada sohbet ederken hamiş kalan arkadaşlarımız var. mübarek üç aylarda ALLAH herkesin duasını kabul etsin.....

arkadaslar hepimizin mubarek regaib kandili hayırlara vesile olsun.... bu guzel gunlerin hurmetine bol bol dua edelim de su endo denen hastalıktan verdigi sıkıntılardan kurtulup, saglıklı, hayırlı guzel evlatlarımıza tez zamanda kavusalım... meleklerimizi saglik, huzur ve mutlulukla buyutelim...
Allahım sen hepimize nasip et Yarabbim....

hepinizin kandılı mübarek olsun rabbim tüm kullarına her şeyin hayırlısı sağlık ve sabır versin. hepimizin kısmen derdi aynı ama biliyorum ki beterin beteri var sabır her şeyin ilaçı rabbim bizi böyle sınıyor demekki, dua ediyorumki allahım tüm kullarını caresiz bırakmasın .:Saruboceq:

hayırlı kandiller kızlar, Allahım kimsenin kucagını boş koymasın, sağlıcakla gelsin bebişlerimiz...
dularımız kabul olsun..

canım merhaba, homeopatiyi merak ettim, biraz açıklarsan sevinirim, rabbim hastalığı verdiği gibi şifasınada veriyor, yani inanırım bitkilerin faydasına, birnaz daha açıklayıcı olarak yazarsan sevinirim, yani nasıl öğrendin, kim tavsiye etti, kimlerle konuştun( dr. olarak) nereden aldın, yazarsan sevinirim. benimde tüplerim tıkalı hatta hidrosalpex var yani içleri sıvı dolu) 4 defa ameliyat oldum çikolata kistinden, adet zamanı çok ağrım oluyor ve kist hep lüksediyor, belki bir faydası olur ama iyice araştırmak lazım. şimdiden teşekkürler arkadaşım ama cevap yazarsan çok sevinirm.hayırlı kandiller....

merhaba canim hayirli kandiller
canim benim almanyada yasadigim icin nasil aciklayabilirim bilmiyorum
burda bir arkadasimin tavsiyesi üzerine gittim homoopati doktoruna
ama eminim yasadiginiz sehirdede mutlaka vardir internette bakabilirsiniz homopatik tedavi eden bir doktor bulursunuz insaallah

teşekkür ederim canım sağol, sence bu iyi bir ilaç mı? internetten biraz baktın istanbul ve izmir de var ama çok iyi bir açıklama yok ben samsun' dayım burdada yok cevabın için teşekkürler.

teşekkür ederim canım sağol, sence bu iyi bir ilaç mı? internetten biraz baktın istanbul ve izmir de var ama çok iyi bir açıklama yok ben samsun' dayım burdada yok cevabın için teşekkürler.
güzelim
bu bir ilac degil bir nevi bitkisel kücük kücük toplar seklindeler
aslinda bilmiyorum ama sanirim büyük sehirlerde bulunabilir böyle doktorlar
yaz tatilinde istanbulda gecirme imkaniniz varsa
orada bu tedaviyi uygulayabilirsin
zaten büyük bir hazirlik gerekmiyor
dr ilk gittiginde bütün hayatini ve hastaliklarini anlatiyorsun
oda sana bu bitsisel topcuklari hazirliyor
ilk dönemde biraz icindeki hastaliklar disina vuruyor harekete geciyor yani
sonra yavas yavas geciyor
ve birde bakmissin ALLAH in izni ile hamile kalmissin insaallah
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

çok teşekkür ederim zaten gitmediğim doktor kalmadı bunuda denesen ne olmuş ki, paylaşımın için teşekkürler.rabbim bizim için hayırlısını versin

merhaba arkadaslar bır sorum olacak acaba gec yumurtalam hakkında bılgısı olan varmı ve bu olayın bızım endomuzla baglantısı olurmu cevaplarınızı beklıyorum tesekkurler

elifcim endoyla baglantili oldugunu pek sanmıyorum benim donemin 25 gundur. 12-14. gunler arası yumurtlarım genelde. ama endo luteal faz yetmezligine sebep olabiliyor bazen. yani yeterli progesteron salgılamıyorsun
karin icindeki odalardan prostoglandin diye bir hormon salgılanıyormus o da adetin olması gerekenden 1-2 gun erken baslamasina neden olabiliyormus bazen. ama yumurtlama duzenini bozdugunu okumadım hic.

Tesekkur ederım benım adet dongum hep otuz gundu amelıyat sonrası da yıne aynı oldu bu ay da ortalama hesapla pc den hesapladım 16-21 arası en uygun donem dedı ama sankı benım daha dun catlama oldu hıssettım bu nedenlemi acaba gecoldu belkıde normal kafam cok karıstı walla :uhm:

kızlar bende endometrio var ameliyat oldum geçen yıl ama tekrarladı napalım buda bizim sınavımız galiba bende bilmiom hep d.kontrol hapımı içicez yaw

merhaba ben aranıza yeni katıldım bende de aynı durum söz konusu ben yeni öğrendim ve şok oldum üzüldüm ama elden ne gelir bu ay doğum kontrol hapı almaya başlıycam ama sonrası ne olur bilmem allahım hepimize yardım etsin inşallah bu arada çikolata kisti varken hamile kalanlar olduğunu öğrendim.tabiki herkesin ki bir değil ama umudumuzu kaybetmeyelim derim bu konuda bilgisi olan herkes paylaşsın da öğrenelim lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…