- Konu Sahibi miss polat
-
asuman canım haklısın ameliyat çözüm degil bencede. cunku tekrarlıyor. şanslı olanlar ameliyattan 2-3 ay sonra hamile kalabiliyor ve en guzel tedavi o oluyor.
hayırlı olsun tedavin insallah olumlu sonuc alır birçok kişiye ümit olursun. bende vazgectim ameliyat olmaktan. 2. tup bebegi deneyecegim.
arkadaslar bence ameliyati ihmal etmeyin ben laposroskopi ameliyatindan 4 ay sonra hamile kaldim cok sukur darisi hepinizin basina ama ameliyati cok uzman bir doktor yapmali tum doktorlar degil bun u iyi arastirin ve ameliyattan sonra 6 ay icinde hamile klma sansi cok yuksek ameliyat olmadan tup bebege baslamayin bence bu benimnazcizane fikrim
inş seninkide hepimizin olumlu olur allah 9. aya ve doğuma kadar sağlıklı bir gebelik doğumdan sonra da sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize öyle içten diliyorum ki bizim durumumuzda olan herkez için bu sitede olan olmayan bebek isteyen tüm bebeksiz anneler için diliyorum allahım bizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etzemuszemus
dün doktora gittim, herhangi bir kistik oluşum göremiyorum dedi, önümüzdeki ay hsg çekileceğim, inşallah tüplerde de bişi yoktur :Saruboceq:
canııııım inşallah tertemiz çıkacak rahim filmin, allah yüzüne baksın...
endolu arkadaşlarım size güzel bir müjdem var....
bir kısmınız biliyordur hikayemi bilmeyenler için kısa bir özet... yıllardır 2-3 ayrı doktora belirtilerim olduğu halde ben bile anladığım halde doktorlara sordum hep bende endometriosis var mıdır diye. yoktur yoktur deyip gönderdiler. sonra eşimle bebek istemeye başladık 6 ay olmadı. 2009 mayısta bu konularda iyi olduğunu bildiğim bir prof.a gittim ve ilk muayenede sende endo var dedi. rahim filmi çektirdik sağ tüp tamamen kapalı. sol tüpten sıvı geçişi var ama uçlarında yapışıklıklardan dolayı işlevini göremez ve kendi halinde hatta aşılama ile hamile kalamazsın direk tüp bebek dedi. hatta yumurtlama takibi yaptırırken hep kontrol ettik sol taraftan yumurtlamıyordum zaten. yani hiç şansım yoktu.
temmuzda ilk tüp bebeği denedik kimyasal gebelik oldu transferden 17 gün sonra regl oldum yani ilk denemem negatifti. önümüzdeki ay ekimde 2. yi deneyelim diyorduk eşimle.
dün akşam neden hala adet görmedim bu tedavi tüm düzenimi bozdu derken hadi bir test yapayıp adet söktürücü ilaç almadan dedim. tek çizgiye bir yıldır alışmış biri olarak bakmadım bile testi yaptıktan sonra.
tuvaletten çıkarken aklıma geldi aaaa ben test yapmıştım dur çöpe atayım kalmasın diye elime aldım ve çift çizgiyi gördüm. 5 dakika kadar ellerim titreyerek baktım. eşime seslendim o da baktı inanamadık.
hastaneye koştuk ve kan tahlili yaptırdık sonuç 3353 ona hiç inanamadık. bugün doktora gittim ve keseyi gördük. şimdilik çok sağlıklı dedi doktor.
evet kızlar benim kadar ileri seviyede bir endo hastası bile dualarla kendi kendine gebe kalabiliyorsa hepiniz kalabilirsiniz sakın ümidinizi kaybetmeyin. benim yaşım 33 bir çoğunuz benden küçüksünüz ve şansınız daha fazla.
sakın ama sakın umudu yitirmek yok. en olmayacak dediğiniz zamanda geliveriyor mucizeniz.
bol dua ile isteyin rabbimden. ben çok dua ettim çok okudum. isteyen olursa özelden yazarım neler okuduğumu ama rabbimin rahmeti o kadar büyük ki ona zor hiçbirşey yok.
hepinizi çok seviyorum yürüdüğümüz yol çok zorlu biliyorum ama hepiniz bilinki bu yolun sonunda güzel bir ışık var hepimiz için umarım sizinki de benimki kadar yakın olur.
endolu arkadaşlarım size güzel bir müjdem var....
bir kısmınız biliyordur hikayemi bilmeyenler için kısa bir özet... yıllardır 2-3 ayrı doktora belirtilerim olduğu halde ben bile anladığım halde doktorlara sordum hep bende endometriosis var mıdır diye. yoktur yoktur deyip gönderdiler. sonra eşimle bebek istemeye başladık 6 ay olmadı. 2009 mayısta bu konularda iyi olduğunu bildiğim bir prof.a gittim ve ilk muayenede sende endo var dedi. rahim filmi çektirdik sağ tüp tamamen kapalı. sol tüpten sıvı geçişi var ama uçlarında yapışıklıklardan dolayı işlevini göremez ve kendi halinde hatta aşılama ile hamile kalamazsın direk tüp bebek dedi. hatta yumurtlama takibi yaptırırken hep kontrol ettik sol taraftan yumurtlamıyordum zaten. yani hiç şansım yoktu.
temmuzda ilk tüp bebeği denedik kimyasal gebelik oldu transferden 17 gün sonra regl oldum yani ilk denemem negatifti. önümüzdeki ay ekimde 2. yi deneyelim diyorduk eşimle.
dün akşam neden hala adet görmedim bu tedavi tüm düzenimi bozdu derken hadi bir test yapayıp adet söktürücü ilaç almadan dedim. tek çizgiye bir yıldır alışmış biri olarak bakmadım bile testi yaptıktan sonra.
tuvaletten çıkarken aklıma geldi aaaa ben test yapmıştım dur çöpe atayım kalmasın diye elime aldım ve çift çizgiyi gördüm. 5 dakika kadar ellerim titreyerek baktım. eşime seslendim o da baktı inanamadık.
hastaneye koştuk ve kan tahlili yaptırdık sonuç 3353 ona hiç inanamadık. bugün doktora gittim ve keseyi gördük. şimdilik çok sağlıklı dedi doktor.
evet kızlar benim kadar ileri seviyede bir endo hastası bile dualarla kendi kendine gebe kalabiliyorsa hepiniz kalabilirsiniz sakın ümidinizi kaybetmeyin. benim yaşım 33 bir çoğunuz benden küçüksünüz ve şansınız daha fazla.
sakın ama sakın umudu yitirmek yok. en olmayacak dediğiniz zamanda geliveriyor mucizeniz.
bol dua ile isteyin rabbimden. ben çok dua ettim çok okudum. isteyen olursa özelden yazarım neler okuduğumu ama rabbimin rahmeti o kadar büyük ki ona zor hiçbirşey yok.
hepinizi çok seviyorum yürüdüğümüz yol çok zorlu biliyorum ama hepiniz bilinki bu yolun sonunda güzel bir ışık var hepimiz için umarım sizinki de benimki kadar yakın olur.
sagol canım hep dualarımdasınız hepiniz en kısa zamanda kolaylıkla rabbim hepinize versin mucizelerinizi.
meryem suresini 41 gün okuyorsun. sen adetliyken senin niyetine ve senin yerine başka biri okuyor benim annem ve ablam okudu. adetin bitip temizlenince sen okuyorsun yine. 41. gün bittikten sonra 3 gün oruç tutuyorsun benim oruçlar ramazana denk geldiği için ikisine birden niyet etmiştim. bu arada meryem suresinin 58. ayeti secde ayetiymiş bana da dilkalmanla samurum söylemişti. tilavet secdesi yapıyorsun istersen onu özelden yazarım ayrıca. her okuduğunda sadece bir kez secdesi var.
ama her gün bu sureyi okurken rahman ve fetih surelerini de çok okudum. rahman suresinin 29. ayeti "huve fi şe'n" diye biten ayette durup allahtan dileğini isteyip okumaya devam ediyorsun. bol istigfar ettim ve her duada mutlaka salavat okudum. boyle daha kabul edilirmiş dualar.
bir de faydası oldu mu bilmem ama soğan suyu kürünü de yaptım 2 ay üst üste adet başlamadan 10-15 gün önce günde 2 kez taze taze yapıp içiyorsun.
canım allah dualarını kabul etsin inşallah tez zamanda gelsin bebeğin
merhaba bende 5 gün önce laparaskopi oldum çok şükür tüplerim açık dış gebelik geçirdigim için hep kapalımı diye soru işaretleri vardı kafamda bide dış gebelik geçirdigim tarafta hep agrı vardı.asıl ağrının sebebi için laparoskopi oldum.ameliyat sonrası doktor endo odakları var dedi ve 4 ay geçici menepoz önerdi bu benim çok canımı sıktı.düşünüyodum geçici menopoza girsemmi diye ama sizin yazdıklarınızdan sonra vazgeçtim.siz bana neler önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?