- Konu Sahibi miss polat
-
Merhaba...
Ben az önce üye oldum..
15 gün önce sağ overde 4.7 cm sol overde 3 cm çikolata kistim olduğunu öğrendim...Daha doğrusu 27 yaşından beri kistim vardı faat bana ki raporlarımda var polikistik over denmişti ve hiçbir tedavi görmedim..Yeni evlendim 4 ay oldu,bebek istedik olmadı...Doktora gittiğimde kistlerimin polikistik over deil çikolata kisti olduğunu öğrendim.Şok oldum masada,35 yaşındayım ve yıllardır kontrole giderim aynı doktora, polikistik over der dururdu, evlenince çikolat mı oldu şimdi bu...Deli olcam bu nasıl genç bir kadının sağlığıyla dalga geçmek gibi...şimdi endometriosis 3. evre denyor..Yaşım 35 eşim bunalımda 15 gündür..
Ameliyat dendi ama olmak istemiyorum doktorlara güvenimden şüpheliyim bu aşamada.Psikolojim bozuldu....
Ve şimdi soğan suyu kürüne başladım- bugün 7. gün ...Yüzüm sivilce doldu gözümde su kistleri gibi bişeyler çıktı...Sol overimde ağrı var...Acaba işe yarar mı devam ediyorum içmeye,sonrada incir kürüne başlamak istiyorum...Eşimle birlikte olamıyoruz gerçi psikolojimiz bozuldu...15 gündür farkındayım o bilgisayarında bu konuyla ilgili bişeyler arıyor ben de ayrı bir köşede aynını yapıyorum...Çok istemiştik bebeği şoktayız...
--------------------------------------------------------------------------------
GÜnaydın arkadaşlar...
Benim bi sorum olacaktı yardımcı olur musunuz?
DÜn ultrason cekindim ( bebeğim olmuyor nedenini araştırıyor doktor ) şöyle yazıyordu ultrason kagıdında doktora gösteremidim daha, kötü bişey mi merak ettim,
SOl overde 2.5 cm follikül saptandı, sağ overde folliküle rastlanılmadı
Nedir bu, hamile kalmak için bi engelmi?
Yardımcı olursanız sevinirim, doktora gidene kadar sabredemiycem
merhabalar ;
bendede çikolata kisti var 5 aydır deniyoruz fakat halan bir şey yok eşimde sorun yok. doktorum bana kistin hamileiğe engel değil dedi zamanı var bekle dedi .ama ben çok ümitsizleniyorum hep aklımda ya olmazsalar var napıcam bana akıl verin lütfen
ca 125 testim temiz çıkmışdı teyiti için başka doktora gittim temiz çıkdı kist falan yok dedi çikolta kisti teşhisi yapan doktor üstten usg ile bakmışdı başka doktorda evli bayanların üstten muayene edilmesinin yanlış olduğunu sölemişdi kafam çok karışdı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?