- Konu Sahibi miss polat
-
öncelikle bebeğini sağlık ve mutlulukla büyütmeni dilerim allah bizim durumumuzda olan herkese nasip etsin.bende endo hastasıyım nişanlıyım evliliğe hazırlandığım şu günlerde 2. laparoskopimi oldum doktor ümitsizmiş gibi konuştu çok moralim bozuldu kistin kaç cmdi neler yaşadın anlatırmısın
ben 2007 kasımda daha 4 aylık evliyken çikolata kistinden amelyat oldum üstelik yumurtallıımı zor kurtardılar vs baya zor bi amelyat geçirdim 1 2 saatlik amelyat 6 7 saati geçmiş
yıllarca uğraştım olmadı olmaz dediler defalarca kistim tekrar etti defalarca patladı defalarca hastahanede yattım çok ama çok zor bir dönem geçirdima rtık solyumurtalığım çalışmayı bıraktı iflas etti çikolata kistiyle uğraşmaktan oda yoruldu ve ben pes ettim derken bir dr la tanıştım öle pahalı bi dr diil yada harcdıım paralar yanında hiç para harcamadım bu dra ve arada 4 ay sonra ben artık bitti olmayacak derken reglim şaştı 2 3 gün bi test yaptım hamileyim nanmadım inanamadım bağıra bağıra ağladım o an eşim uyuyodu garibim korktu testi görünce gözlerinde ki o ışık var ya allahım ne güzel bi duyguydu benim yüzümden baba olamıyordu ama artık oda baba olacaktı allahım ne çok ağladık ogün teyzesiyle yakın oturuyoruz gece 2 3 gibi ayrılmıştık koşa koşa onlara gitti evde bekar bi ablamız var bizim neyse
ablam yine ne die geldiniz bktık be sizden die dalga geçio giderken simit almıştım bak ne getirdim dedim kanmam ben ona ya dedi mutfağa geçtik ozaman bak bde bu var die testi cebimden çıkarttım ablamın gözlri dolu dolu oldu bn anlamam ama o pozitifmi dedi evet diince evde bir ağlama kriziki sormayın herkes ağlıo garibim teyzem wcde koş anne koş die bağırınca kadında korktu koşa koşa geldi nooldu die hepimiz ağlıoruz tabiii birine bişimi oldu dedi olmazmı gelin mayalanmış dedi ablam o ne dedi teyzem tsti görüp pozitif olduğunu duyunca oda başladı ağlamaya bir yandanda bana önce bi dra git belki test yanlıştır emin ol die konuşuolar nese gittik dr miniğimi usgde gördü kan testi istedim yaptı evet kızm benleydi o gün kızım olacak adı esma melek olcak dedim ....
ve sonra bulantılarki feci şeyler başladı vs dewam etti şimdi 32 haftalığız ve kızım kocaman bişi içimde bazen çok acıtıyo canımı ben ah uhh diince şim hemen sewgilim yawaş ol annenin canını yakıosun dio minik sewgilissiymiş eşimin kızı...
inanın ağlayarak yazıyorum bunları çok zor şeyler atlattık ama hep birbirimize sarıldık sıkısıkı tutunduk kızımızın gelişi için hazırlık yapıoruz artık amcası ve teyzesi tabii yengesi pek mutlu babanne ananne dedeler....herkes deli gbi mutlu ama en çok mutlu olan sanırım benim kocam baba olacak ben engel olmayacağım ve miniğim beni seçip geldi kıymetlim biriciğim....
demem oki sakın üzülmeyin bekleyiyn sabredin neolurr gelecek minik melekleriniz ama drunuza ve tedavinizede güvenmeniz lazım drunuzu sewmezseniz olmuyo bişi onu sewin seweceğiniz bir dr bulun sewgiyle kalın rabbim sizlerede bu güzel duyguyu yaşatsın inşllah ve bizlerede sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin....
ha unutmadan doğum sancısı çeken kadın ne dilerse rabbim görür duyarmış sesini ve kabul olurmuş benim dileğim:ALLAHIM TÜM KADINLARA U MASADA BU ACIYI YAŞAT HEPSİNE ANNELİĞİ NASİP ET OLACAK SÖZVERİYORUM
hayatımın hem en zor heemde en güzel günlerini yaşıyorum bi yandan düğün hazırlıkları diğer yandan kist ameliyatları ve çocuğun olmaz söylemleri iyice dengesiz oldum ameliyattan sonra şansım ne kadar yüksek bilmiorum doktor hiç de böyle şeyler söylemedi moralim bozuldu kafayı yemek üzereyim arkadaşlar nişalıma üzüntü yaşatmak istemiyorum.....bu arada bu endo dietinden biraz bahsedermisiniz soğan kürü hamilelik içinde işe yarayor mu sadece kisti mi eritiyor ne gibi formüller uyguluyorsunuz allah rızası için yardım edinŞeker Pembe, çok teşekkürler canım yanıtına, hepimizi gülümsetti umut dolu yazın :1hug:
Aynı şeyleri yaşıyoruz, regl üzüntüleri, eşlere ayrı üzülme, belli etmemeye çalışma... Büyük yükler bunlr, diliyorum hepimiz en kısa zamanda kurtuluruz bu üzüntüden...
Yumurta oluşmaz dediklerinde geldi demek bebeğin, ne sürpriz olmuş ama :1rolleyes::1rolleyes: Peki sen bu soğan kürü vs. yaptın mı ? Herhangi bir ilaç, beslenme vs. uyguladın mı ? Ben bu ay soğana başlamayı düşünüyorum artık, bir de çayları içiyorum...
Sewal 84 pek çok yerde ameliyat sonrası 6 ayda gebelik şansının epey yüksek olduğu yazıyor, umarım sende de öyle olur...
Elifce canım, hep aynı ağlamaları, hayal kırıklıklarını yaşıyoruz, zor toparlanıyor insan, bir kötü doktor haberi, tekrar regl, başa dönüp oturup ağlıyorsun yine mafoldumben Artık o kadar karıştı ki durum regl olsam FSH yüksek olduğundan olduğuna mı sevineyim, yine hamilelik yok ona mı üzüleyim ben de şaşırdım artık :bbo: Ben de de kalite ve sayı problemi aynı... İkinci tüpe niyetleniyorum, sen düşünüyor musun ?
Bir de herkes kafandan at bu konuyu, herkesin o zaman kendiliğinden geliyor demiyor mu, deli oluyorum ... Bu kadar kötü doktor saptamalarından, 3-4 yıllık denemeden sonra, doktorlar bir an önce şunu yap bunu yap derlerken, her reglde aynı krizleri yaşarken nasıl bırakacağız bu konuyu, nasıl unutacağız !! Ben beceremiyorum:sinifsinif:
elifim ben ne çok ağladım o adet oluşlarda ama son ağlamam kurban bayramında 27 kasımda oldu 5 gün gecikmeyle oldum ve sabaha kadar hiç susmadan ağladım bu defada olmadı olmiiicak diye eşime sezdirmicem desemde onun gözlerindeki hüzün bir damla gözyaşımdan neferet eder ben öle ağladıkça onda gördüğüm hüzün....
olmiycaana okadar inandımki snraki ay çalışmayan ymurtaluğım 1 tek hücre üretmiş iğneleri olacağım zaman yani çatlama döneminde 13mm olmaz dedi drum boşuna hormon yükletme kendine buayı es geçelim dedi ama işte o es geçelim dediğimiz ay var ya hamiş kaldım bu defada sewinçten bağıra bağıra ağladım eşim ben teyzem kızı hepimiz ağladık ama asla unutmayacağım şey eşime bu test pozitif diyo dediğimde yüzündeki o tatlı şaşkın sırıtış :)))
allahım herkese yaşatsın hikayemizi anlatırken herseferinde ağlıorum eşim kızıo ağlıyorum die kızını üzüomuşum paşamın allaha şükürler lsun
hayatımın hem en zor heemde en güzel günlerini yaşıyorum bi yandan düğün hazırlıkları diğer yandan kist ameliyatları ve çocuğun olmaz söylemleri iyice dengesiz oldum ameliyattan sonra şansım ne kadar yüksek bilmiorum doktor hiç de böyle şeyler söylemedi moralim bozuldu kafayı yemek üzereyim arkadaşlar nişalıma üzüntü yaşatmak istemiyorum.....bu arada bu endo dietinden biraz bahsedermisiniz soğan kürü hamilelik içinde işe yarayor mu sadece kisti mi eritiyor ne gibi formüller uyguluyorsunuz allah rızası için yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?