- Konu Sahibi miss polat
-
35 deniz umarım burda isteyen herkese allah bi bebek verir... ben hiç bi zaman umutsuz bi insan olmadım ama doktor beni sinir etti bi prof un bu kadar tutarsız konuşması aklımı karıştırıyor.eda 11 kistim 9 cm yani baya büyüktü yumurtalık ve tüplerim duruyor raporumda kistin total olarak temizlendiği yazıyor amelliyattan önce korunmasız ilişki dene dedi (1yıl) şimdi suratıma aval aval bakıyor dün annemde görüşmeye gitti beni böyle üzgün görünce ben kötü bişey söylemedim kızınız yanlış anlamış demiş zamana bıraksın çok erken paniklliyosunuz falan demiş bu seferde hepinize tek tek açıklama yapamam demiş v.s...ne yapıyım kızlar sizce başka bi doktora daha görüneyim mi?ankarada iyi bi doktor bilen var mı sanırım bu doktorla devam edemiycem
aminnnnn......merhaba arkadaşım;
bnde endometrioyu ucundanda olsa tanıyan biriyim.tesadüf eseri öğrendiğimde ve doktorun bana hemen ameliyat olmamı yoksa tüp bebek şansımın bile olmadıını sölediğinde daha 6aylık evliydim,dünya başıma yıkılmıştı..
sonra hemen ameliyat olunmaz bir doktora daha soralım dediğinde ailem,komşumuzdan gittiği doktorun numarasını alıp gittik afyondan ıspartalara...
biliosun tedavide moral ve doktora güven de en az şans kadar önemli..
ben doktorumu daha ilk muayenemde çok sevmiştim..allah bir değil binlerce defa razı olsun..
böle annelik için mücadele eden birinin ihtiyacı olabilecek herşeyi karşılayabilen bir doktor benm doktorum..ameliyattann sonra 3aylık menopoz iğneleri sonrası bana tanıdığı 6aylık sürenn 2.ayında oğluma hamile olduumu öğrenmiştim..
iki haftada bir afyondan ıspartaya mekikler dokuduk durduk:))
şimdi üç yaşında oğlum hepsi allah'a emanet..
ben şimdi yine hamileyim ve artık denizlide oturmama rağmen yine ıspartaya aynı doktoruma gidiorum...
eğer imkanların yeterliyse,ve doktorun sana güven vermiosa,seni bilglendirmiorsa BİR KEZ de olsa bi doktrların sölediklerini kıyas yapmak için imkanın varsa benim doktoruma görün derim..eğer istersen ayrıntılı konuşmak yada daha fazla bilgi,istersen numarasını hangi hastanede olduunu falan özelden mesaj yollayabilirsin..elimden geldiği kadar yardımcı olmaya,tanımlamaya çalışırım...
allah bütüüüün isteynlere nasip etsin inşllah arkadaşım,üzülme,rabbimden hayırlısını iste!
aminnnnn......
doktorun ıspartada sanırım yani bana uzakbugün ablamın kadın doğumcusuna sordum ameliyattan sonraki ayların önemli olduğunu doğum kontrol hapını bırakmamı söyledi bakalım rabbim nasip ettiyse olur...ilgilendiğn için çok tşk ederim bu arada kistin kaç cm di
keşke fydam olabilseydi canım,yinede aklında olsun,eğer hiç memnun kalacağın bir doktor bulamazsan bir kezde olsun şiddetle öneririm gitmeni.ama inşallah gerek kalmaz..
canım benm ameliyatım falan okadar acil olmuştu ki araştırmaya fırsatım olmamıştı.kaç cm.di bilmiorum ama ameliyata girdiğimde sol yumurtalık alınacak bir saatlik ameliyat die girmiştik.ama kesilip açıldıında doktorum ultrasonda görüldüü gbi sol yumurtalığımın tamamının değilde bi ceviz büyüklüğünde parçanın hala kist olmadını sağlam olduunu görmüş.ve hepsini alıvermek yerine orayı ayırarak kistli tarafı almış.sağ yumurtalığımda o zaman 18 yaşındaydım yaşıma göre gelişmemiş.15-16yaşındaki bi kızın yumurtalığı büyüklüğündeymiş.ameliyat sonrası üç ay her ayın aynı tarihi bir kez olmak üzre göbekten iğne vuruldum,geçici menopoza girmek için.
3ay adet görmedim,sonra dr.6aylık bekleme süresi verdi bize.ilişki konusunda bikaç uyarıyla beraber..
çook şükür allah'ıma ilk ayı değil 2.ayımda hamile olduumu öğrendmiştim..
bu bebeğime ise yine aynı ilişki uyarılarını uygulayarak kendiliğimden hamiş kaldım.ultrasona gittiğimde dr.yumurtalıklara bakmasını istedim ve sol yumurtalık yok,görünmüo bile.sağ yumurtalığımda simsiyahtı,yine kist kaplamış dendi.ama bunu söleyen doktor ıspartadaki doktorum deildi..iki ay sonraki muayenemde ise yumurtalık normal renginde duruodu,sordum kist var demiştiniz die,su kisti gbi önemsiz bişiy olsa gerekki düzelmiş dedi!!!! bende şaşırdım:!!!!!!!!
evet aslında çabalar hep bir yere kadar allahm nasip ettiyse olur inşallah..rabbim kimseyi evlatsızlıkla,evlatla imtihan etmesin ama biz elimizden geleni yapalım da,tevekkülü rabbime bırakalım değilmi?
endişelenme inşşallah varır sennde nasibinde annelik:Saruboceq:
keşke fydam olabilseydi canım,yinede aklında olsun,eğer hiç memnun kalacağın bir doktor bulamazsan bir kezde olsun şiddetle öneririm gitmeni.ama inşallah gerek kalmaz..
canım benm ameliyatım falan okadar acil olmuştu ki araştırmaya fırsatım olmamıştı.kaç cm.di bilmiorum ama ameliyata girdiğimde sol yumurtalık alınacak bir saatlik ameliyat die girmiştik.ama kesilip açıldıında doktorum ultrasonda görüldüü gbi sol yumurtalığımın tamamının değilde bi ceviz büyüklüğünde parçanın hala kist olmadını sağlam olduunu görmüş.ve hepsini alıvermek yerine orayı ayırarak kistli tarafı almış.sağ yumurtalığımda o zaman 18 yaşındaydım yaşıma göre gelişmemiş.15-16yaşındaki bi kızın yumurtalığı büyüklüğündeymiş.ameliyat sonrası üç ay her ayın aynı tarihi bir kez olmak üzre göbekten iğne vuruldum,geçici menopoza girmek için.
3ay adet görmedim,sonra dr.6aylık bekleme süresi verdi bize.ilişki konusunda bikaç uyarıyla beraber..
çook şükür allah'ıma ilk ayı değil 2.ayımda hamile olduumu öğrendmiştim..
bu bebeğime ise yine aynı ilişki uyarılarını uygulayarak kendiliğimden hamiş kaldım.ultrasona gittiğimde dr.yumurtalıklara bakmasını istedim ve sol yumurtalık yok,görünmüo bile.sağ yumurtalığımda simsiyahtı,yine kist kaplamış dendi.ama bunu söleyen doktor ıspartadaki doktorum deildi..iki ay sonraki muayenemde ise yumurtalık normal renginde duruodu,sordum kist var demiştiniz die,su kisti gbi önemsiz bişiy olsa gerekki düzelmiş dedi!!!! bende şaşırdım:!!!!!!!!
evet aslında çabalar hep bir yere kadar allahm nasip ettiyse olur inşallah..rabbim kimseyi evlatsızlıkla,evlatla imtihan etmesin ama biz elimizden geleni yapalım da,tevekkülü rabbime bırakalım değilmi?
endişelenme inşşallah varır sennde nasibinde annelik:Saruboceq:
Allah yardımcın olsun arkadaşım... ben bebek isteğiyle ameliyat olduğum için iğne kullanmadım..kullanan arkadaşlar yardımcı olurlar inşallah..geçmiş olsun.
slm arkadaşlar laparaskopi sonrası endometriozis tedavisi için lucrin depot kullanıp geçici menapoza giren arkadaşlardan bilgi rica ediyorumiğne tedavim bitmesine rağmen regl olamıyorum 8 aydır menapozdayım,benimle aynı durumda olan yada aynı tedaviyi gören kimse var mı ? 28 yaşındayım 50 yaşında bayanlardan daha ağır menapoz geçiriyorum ve bu ateş basmaları bitsin istiyorum artık...
mahcubiyetinizemi seviniyorsunuz anlamadımki ben sizlerin diger yüzünü ortaya çıkarıyorum siz zafer kazanmış gibi seviniyorsunuz milka beyaz hanım veya sayın iftiracı hanımlar ben eniyisi sizinle uğur beyin yazışmalarınızı burdan yayınlayayım ha ne dersin kullanmak için şu insanlara ısrarla kullanmayın yalan falan dedigin karışımı kullanmak için nasıl yakarışta bulundugunu falan yayınlayayım olmazmı?bence daha güzel olur hem biliyormusunuz bir hamile daha var kadınlar kulübünde onunda 2,7cm lik kisti vardı şimdi oda hamileligini paylaşırsa siz ne kadar üzülürsünüz demi ah canlarım ya :))))fazla sitres yapmayın siz ikiniz körler sagırlar bir birini agırlar misali tıbsal deneyimlerinizi paylaşa durun inşallah herşey gönlünüzce olur .bu arada unutma atdıgın her çamurda ilk önce senin ellerin kirlenir ama buyrun sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız facebook taki grubumuzda arama motoruna çikolata kisti çözüm grubu yazın aramaya basın çikolata kisti çözüm grubu davet gönderin ugur bey onaylayınca üye olursunuz kendinize iyi bakın by:)))))
pre seed i dene kendi kendine aşılama yapmış olursun googleden gir pre seed in ayrıntılarına bak tüp bebeğe sonra geç
lülülülülülüsositososito
bencede:))
iyiyim canım çarşamba kontrole gideceğim temmuzda son aşılamadan sonra doktora gitmedim hiç
sonra ocağa kadar beklemeyi düşünüyorum preseed aldık biz de.. aşılamadan sonra ki ay denedik
bu ay tekrar kalanı deneyeceğiz inşallah faydası olur.pozitif olmana çok sevindim ben aynı zamanda homeopatiden yardım alıyorum doktorum kesinlikle tüp bebeğe karşı çok tedavi olduğum için en az 1 sene ara vermemi istiyor ama ben ocak gibi yaptırabilirim..
tam anlamıyla bedenen ve ruhen rahat ve hazır olmak istiyorum..
eşime de vitamin başlayacağım 3 ay sonrasına hazırlık olsun bende bal polen çörek otu tarçın karışımına başladım
hakkımızda hayırlısı
sen tedavi için bekleyecek misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?