- Konu Sahibi miss polat
-
milka zoruz biz..seni bilmiyorum ama benim durum vahim
dr tüp bebekten başka çaren yok diyor
16 ay oldu ameliyat olalaı kist çıkmış tekrar ve bu yumurtalaman kaliteye kadar etkiler
kidtim yokken yapılan tüp tutmadı
bilmiyorum artık allahaıma havale ettim
ne yaşayacaksam o olacak önüne geçemem
bence bundan korkmayın...pko olmaktan iidir... benim yakın bi arkadaşım ameliyat oldu ve 2 ay korundu 3. ay hamil ekaldı... başka bir arkadaşımsa kist küçük olduğu için aldırmadan 3. ayında hamil ekaldı kistiyle ve doğumunu da yaptı...
var canım ortalama 25 milyon ve harekette düşük dedi doktor ama aşılama ve doğal yola olabilir seviyesinde..haklısın zaten onun için ara vermek istiyorum koşturup kendimi kaptırmıyorum ..hepimiz için hayırlısı olsun inşallahcanım senin eşinde problem var mıydı?yoksa sadece sendeki endo.sorunu mu? bizim ikimizde de sorun çıktı.aslında biliyor musun bence senin sorunun psikolojik,bi şeye ne akdar ısrar edersen o kadar uzaklaşıyor senden.azıcık kendini rahat bırak.bikaç ay korunma da ilaç da alma.çıkacaksa çıksın yeniden.2 yumurtalığında kocaman kistlerle hamile kalan insanlar var.takmadıkları için oluyor işte.aslına bakarsan kistin varlığını bilmemek daha iyi biliyor musun?genelde öyle zaten,bilmeden hamile kalıyor insanlar.canını sıkma lütfen,her şey allahtan.
ya ben napayım?2 cmlik kistle 8 ay uğraştık olmadı.kisti aldırdık,menapoza girdim.şimdi de çıkmayı bekliyorum.çıkınca aşılama...eşimde de hareket sorunu...ben napıcam söyler misin :uhm:fisfisfis
arkadaşlar var ya bu "kistiyle hamile kaldı" cümlesini çok seviyorum.sizlerde öyle mi?bence bundan korkmayın...pko olmaktan iidir... benim yakın bi arkadaşım ameliyat oldu ve 2 ay korundu 3. ay hamil ekaldı... başka bir arkadaşımsa kist küçük olduğu için aldırmadan 3. ayında hamil ekaldı kistiyle ve doğumunu da yaptı...
ben çikolata kistim için soğan kürü yapıyorumda sizlerde bunu içerken rahimde kaşıntı oldumu beyaz akıntı geliyor kaşıntının sebebi bu olabilirmi acaba
arkadaşlar var ya bu "kistiyle hamile kaldı" cümlesini çok seviyorum.sizlerde öyle mi?
denizcim sende de kist var galiba kaç santim diye sormama gerek yok kaç olursa olsun aynı problem bence değişmiyor sonuç.ama sen gene de söyle benim ki 2.8 mm ama olmuyor benim de bebeğim. aslında oldu bir defa düşük yaptım bi defa da dış gebelik tüpümün biri alındı mecburen ameliyattan sonra hala hamiş olamadım.tüp bebek denedim daha yeni o da sonuç vermedi.herşey çok güzeldi doktorum hiçbir problem yok dedi.yşım 25 yumurta kalitesi ve embiryolarım güzeldi rahimde bir problem yoktu transver çok başarılı geçtia ama olmadı işte.rabbim istemedi bu defa olmasını.ne edelim Allah en hayırlı zamanda en hayırlı evlatlar nasip etsin ellerini açıpta dua edenlere inşallah.....bendeee :))hem de çok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?