Çikolata kisti (Endometriosis) Sebebiyle Hamile kalamayanlarn paylam alan

çok ama çok sinir oluyorum,artık bebek görmek istemiyorum,seslerini duymak istemiyorum.çünkü yıldızlar gibi uzak geliyo bana bir çocuk...allah'ım nolur ben ve benim gibi çocuk isteyenlerden annelik duygusunu mahrum etme yarabbim :84:
cumartesi doktora gidicem 3 ay demişti ama 1,5 aydır ne olmuş çok merak ediyorum??

Son düzenleme:
ben şoktayım kızlar hamileymişim dün öğrendim..daha 4 haftalık dua edin lütfen sağlıkla devam etsin

teşekkür ederim
kistim olmaz mı
geeçn ay çıkmıştı 1,5 cm
eveli gün ultarsyona girdim daha bebiş görünmez ama lekelenmem vardı kanamalı odak var mı diye bakıldı
kist 2,5 cm olmuş
bebeğe etkisi var mı bilmiyorum 2 hafta sonra randevum var aslında merak ediyorum kistim solda bebiş nerde* düşüğe falan neden olur mu acaba?

merhaba içiniz rahat olsun benim 5.5 cm çikolata kistim var. tüp bebek tedavisindeyim doktorum yumurta rezervimi azaltabilir korkusuyla almadı kisti ve benden güzel yumurtalar çıktı çok şükür. hamile kaldığım takdirde kistin hamileliğe kötü bir etkisi yokmuş pozitif düşünün:)

bende de bu kistten var maalesef. 5,5 cm di ilk öğrendiğimde uzun bir süre aynı kaldı. bitkisel tedaviller uyguladım ve 3,5 cm geriledi ama eşimde de sorun var . 2 yıllık evliyim. şimdi rahim filmi istedi doktor çok korkuyorum kist tüplerde tıkanıklık ve yapışıklık yapabiliyormuş

senin adına çok sevindim..ne güzel bir haber böyle.. allah tamamına erdirsin, canını sıkma, herşey olacagına varır..
esme merhaba, benim de 5,5 cm lk kistim var, acaba sen hangi bitkileri kullandın ki 3,5 cm e geriledi?

slm arkadaslar en son 3 kasımda regl olmustum halada olmadım.Yalnız bahsetmiştim daha önce cikolata kistlerim vardı ve 5 yıldır doğum kontrol hapı kullanıodum evlendim 3 ay oldu dra gittik hemen hapı bırak ve cocuk dene dedi nitekim bu ayda denedik ama malesef sağ yumurtalıkta cumadan beri süren korkunc sancılarım var bugün dr a gidecem sanırım kistler ilacı bırakınca hemen tekrarladı puffff biz cocuk derken kistler tekrarlıooo üzgünüm çook(((

merhaba arkadaşlar 37 yaşındayım ve 1,5 yıllık evliyim bende 8 ay önce çikolata kistten ameliyat oldum 6,5 cmdi ve sol yumurtalığım alındı ameliyattan sonra ilk adetimi gördükten sonra doktorum çikolata kist tekrarlamasın diye 6 ay boyunca menepoza soktu aralık ayının başında ilk adetimi gördüm ilk zamanlar çok üzüldüm anne olamayacağım diye ama allah ne nasip eder bilemiyorum sadece dua ediyorum kontrollerimde herşey çok iyi gidiyor Ocakta tekrar doktora gideceğim herhalde aşılama yapacak biraz korkuyorum ama nasip allah herkeze anne olmayı nasip etsin inş. bende yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istedim

merhaba cubukoglu; herşeyin normal gitmesi ne kadar güzel. ben de ameliyattan yumurtalıklara zarar gelebilir endişesile korkuyorum ama bu şekilde de hamile kalma durum olmadı hic. aşagı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık misali

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. benim gibi çikolata kisti sorunu yaşayan arkadaşlarla fikir alışverişinde bulunmak istedim. ben 1 yıldır korunmadığım halde bebek sahibi olamadım. sağ yumurtalığımda iki tane 3 cmlik sol yumurtalığımda da bir tane 5 cmlik çikolata kistim var. 2 hafta sonra HSG çektiricem. sonrası için de doktorum aşılama önerdi. laporoskopi olmak istemiyorum. kistlerle hamile kalmayı deniycem fakat aşılama yöntemi hakkında pek fikrim yok. aşılama yaşayan arkadaşlar varsa tavsiye ediyor musunuz??

bitkisel tedavi olarak ne kullandın acaba? benim de farklı boyutlarda 3 tane kistim var en büyüğü 5 cm. ben bir süre çörek otu denedim ama faydasını göremedim. bu arada ben de rahim filmi çektiricem umarım çok zor olmaz...

slm ben de sag tarafımda 7cm sol tarafımda 3cm var ne aşılama yaptırdım nede tüpbebek paramız olmadığı için;5 senelik evliyim .evlendikten sonra 1 sene sonra çukulata kistim ortaya çıktı bi kere kapalı ameliyat oldum ama sonra yeniden büyüdü cahildim hiç bi doktor ameliyattan sonra büyüyecini söylemedi bir sürü bitkisel caylar içtim sogan suyu içtim sadece yerinde sayıyo büyümüyo şimdi de hayıt tohumu ve çivan perçemi kaynatıp içiyorum.bu ay doktora gidicem bakalım küçülmüşmü?durumdan size haberder ederim.inş herkese Allah bi gün hrk.bir çoçuk tattırır...

cnm üzüldüm ama mutlaka git dra sık sık kontrol ol bitkisel seyleri ise yardımcı olarak kullan.cok gecmiş olsunn

cnm benimde sağ yumurtalıkta 5 cm bi kistim var.İlginc olan adet olunca kayboluo sora yeniden cıkıo bende cocuk denemelerine yeni basladım doğum kontrol hapını bıraktım zaten ondan tekrarladı.Bu kistler yapısıklıklara neden olabiliyormus ondan hsg istemistir dr.Asılama yöntemi hakkında bilgim yok Dr bana klomen die bi ilac verdi.Kistini büyütebilir ama deneyelim dedi.güzel haberlerini duymak dileğiyle..

Son düzenleme:
inşallah kücülmüştür. haber et mutlaka.

Arkadaşlar 2 yıla yakın zamandır benimde çocuğum olmuyor.7defa klomenle denedik olmadı.Kendi halimize kalalım dedik.2ay sonra çok ağrım oldu.Dr gittim sol tarafımda 7cm kist olmuş.İlaç verdi.Aynı zamanda bende soğan suyuna devam ediyordum.Adetimde dr gittim kist kaybolmuştu.Dr. çok şaşırdı.Sanki hiç kist olmamış gibi dedi.2 ay doğum kontrol hapı kullan dedi.Fakat acelemiz varya! 1ay kullandım.Kist bu ay tekrarladı.Çok üzgünüm.

gecmiş olsun benim durumumda aynı sürekli tekrarlıo ama korkma dr.lar cocuk için engel diil dedi.belki klomende kist yapmıs olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…