- Konu Sahibi miss polat
-
umut verici hikayeler de var...canını sıkma sakın, herşey olacagına varıyor.arkadaşlar bu kadar mı kötü durumumuz ende endo hastasıyım ve tüplerim tıkalı doktorın söylediği en yüksek hasta olduğum hormon tahlillerim gayet ii o kadar kötü şey yazılmışki ben tedavideyim sanırım haftaya toplama ve transfer işlemim olacak açıkcası umutsuzluğa düştüm yazılanları okuyunca herkes de farklıdır gerçi ama gözü korktu(((
tatlım başkalarının hamile olmasına üzülme, sevin. Başkalarının sevinciyle sevinirsen, hayatta mutlu olursun.3 aydır ilaç içmekten çok sıkıldım,ve midem altüst oldu..evlenmeden önce hiç böyle sıkıntılarım olmazdı,çok yoruldum ama umarım sonucu benim ve benim gibi bu illetden çekenler için iyi olurisyan etmiyorum ama artık hamile insan duymak istemiyorum,sanırım psikolojim bozuldu
cnm benimde sağ yumurtalıkta 5 cm bi kistim var.İlginc olan adet olunca kayboluo sora yeniden cıkıobende cocuk denemelerine yeni basladım doğum kontrol hapını bıraktım zaten ondan tekrarladı.Bu kistler yapısıklıklara neden olabiliyormus ondan hsg istemistir dr.Asılama yöntemi hakkında bilgim yok Dr bana klomen die bi ilac verdi.Kistini büyütebilir ama deneyelim dedi.güzel haberlerini duymak dileğiyle..
tatlım başkalarının hamile olmasına üzülme, sevin. Başkalarının sevinciyle sevinirsen, hayatta mutlu olursun.
canım bu sitenin oldukça eskisiyim eskilerden beni hatırlayanlar mutlaka olacaktır ben burdan hergün bas bas bağırırdım çikolata kistiyim ve çocuğum olmuyor diye hergün gözyaşı dökerdim sitedeki arkadaşlarda beni teselli ederlerdi,gelelim konumuza bende izmirdeyim doktorum Erol Tavmergen şu anda 2 yaşında bir tosuncuğum var önce Allahım sonra onun sayesinde,öncelikle tavsiyem asla umudunuzu yitirmeyen zorlu bir aşama sizi bekliyor,bendeki çikolata kisti tüm yumurtalıkarımı ve tüm barsaklarımı sarmıştı ,bunun için önce laparoskobi oldum lap.dan sonra 6 ay içinde hamile kalmam gerekiyordu tekrar etmemesi için,lap.dan 2 ay sonra aşılama oldum sonuç negatif çıktı dünyam başıma yıkıldı sonra ne oldu biliyomusun ben aynen doktorumun dediği gibi tam 6 ay sonra hamile kaldım ama dediğim gibi asla umudumu yitirmedim,dilerim buradaki tüm aynı problemdeki sizlerinde biran önce sağlıkla bebişlerinizi kucaklarınıza almanızı....merhaba arkadaşlar ben bugün üye oldum 5 yıllık evliyim çikolata kistim var 4 yıldır korunmuyoruz ama hamile kalamıyorum 2 yıl önce tedaviye başlayacaktık fakat bazı maddi sorunlar yaşadık ve tedavimi olamadım. şimdi mart ayında tekrar tedaviye başlıcaz size sormak istediğim tedavimi izmirde olucam en iyi merkez neresi ve çikolata kisti olupta hamile kalanlar nasıl tedavi geçirmişler onu öğrenmek istiyorum bilgi verirseniz çok sevinirim
canım bu sitenin oldukça eskisiyim eskilerden beni hatırlayanlar mutlaka olacaktır ben burdan hergün bas bas bağırırdım çikolata kistiyim ve çocuğum olmuyor diye hergün gözyaşı dökerdim sitedeki arkadaşlarda beni teselli ederlerdi,gelelim konumuza bende izmirdeyim doktorum Erol Tavmergen şu anda 2 yaşında bir tosuncuğum var önce Allahım sonra onun sayesinde,öncelikle tavsiyem asla umudunuzu yitirmeyen zorlu bir aşama sizi bekliyor,bendeki çikolata kisti tüm yumurtalıkarımı ve tüm barsaklarımı sarmıştı ,bunun için önce laparoskobi oldum lap.dan sonra 6 ay içinde hamile kalmam gerekiyordu tekrar etmemesi için,lap.dan 2 ay sonra aşılama oldum sonuç negatif çıktı dünyam başıma yıkıldı sonra ne oldu biliyomusun ben aynen doktorumun dediği gibi tam 6 ay sonra hamile kaldım ama dediğim gibi asla umudumu yitirmedim,dilerim buradaki tüm aynı problemdeki sizlerinde biran önce sağlıkla bebişlerinizi kucaklarınıza almanızı....
beni teselli ederlerdi
canım sanıyorum ki yanlış biliyosun yinede iyce araştırın derim.laparoskobinin çok fazla riski yok benim yumurtalıklarımda yapışıklıklar zaten vardı şayet ben lap.olmasaydım direkt tüp bebeğe geçemezdik bunlardan kurtulmam için lap.şarttı doktorum tüp yumurtalık ve barsaktaki yapışıklıkları temizledikten sonra öncelikle aşılama deniyceğini söyledi bildiğiniz üzre aşılamadaki oran yaklaşık %20 civarlarında.tabiiki kistinizin ne durumda olduğu çok önemli benim riskim çok fazlaydı ve kistim en ileri derecedeydi,üstelik yaşımda 30 du :))sonuç itibarıyla ben herhangi bir merkeze gitmedim uzun araştırmalarımız sonucunda erol beyde karar kıldık ve yanılmadık erol bey ayrıca ege ünv.tüp bebek merkez müdürüdür prf.dur,ve uzmanlığı bu konudadır.erol bey lap,aşılama ve tüp bebekle ilgili işlemlerinide şifa hastanesinde yapmaktadır,tavsiye edermiyim kesinlikle ederim ama son karar senin..umudunuzu asla yitirmeyin ve bebişlerinizi sabırla bekleyin ha bu arada uykusuz gecelerede hazırlıklı olun....öncelikle soruma cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım Allah bebeğine uzun ömür versin inşallah. laparoskopi yönteminin çok gerekli durumlarda uygulandığını, çünkü yumurta rezervini azalttığını ve yapışıklık yaptığını duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum tabi. kistimin şu anda ne durumda olduğunuda bilmiyorum kontrole gittiğimde öğrenicem.Doktor sitesindenbu konuda uzman doktorlara soru sordum çikolata kistinde en iyi yöntemin vakit kaybetmeden direk tüp bebek yaptırmak olduğu aşılamaların tut a ihtimalinin az olduğunu söylediler bu durumda en iyi doktor ve en iyi merkezi bulmak zorundayım.Bununla ilgili deneyimi olanlardan yardım istiyorum en iyi merkez neresi ayrıca erol tavmergenide araştırıcam inşallah benimde en kısa zamanda bebeğim olur
arkadaşlar ağustos ayında çikolata kistinden ameliyat oldum ve tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendim kasım ayının sonunda international hastanesinde isail çepniyle tedaviye başladım dün 11.günümdü ağlaya ağlaya korka korka gittim test verdim ve sonuç 147 ve hamileyim mutluluğumu anlatmaya kelimeler yetmez lütfen benim gibi olan olan arkadaşlar hiç umutsuzluğa kapılmayın allahım ol deyince oluyor allah şimdi sağlıkla kucağıma alacağım günleri nasip etsin hastaneyi tavsiye ederim ismail bey ve ekibi çok ilgilililer allahherkese nasip etsin
canım sanıyorum ki yanlış biliyosun yinede iyce araştırın derim.laparoskobinin çok fazla riski yok benim yumurtalıklarımda yapışıklıklar zaten vardı şayet ben lap.olmasaydım direkt tüp bebeğe geçemezdik bunlardan kurtulmam için lap.şarttı doktorum tüp yumurtalık ve barsaktaki yapışıklıkları temizledikten sonra öncelikle aşılama deniyceğini söyledi bildiğiniz üzre aşılamadaki oran yaklaşık %20 civarlarında.tabiiki kistinizin ne durumda olduğu çok önemli benim riskim çok fazlaydı ve kistim en ileri derecedeydi,üstelik yaşımda 30 du :))sonuç itibarıyla ben herhangi bir merkeze gitmedim uzun araştırmalarımız sonucunda erol beyde karar kıldık ve yanılmadık erol bey ayrıca ege ünv.tüp bebek merkez müdürüdür prf.dur,ve uzmanlığı bu konudadır.erol bey lap,aşılama ve tüp bebekle ilgili işlemlerinide şifa hastanesinde yapmaktadır,tavsiye edermiyim kesinlikle ederim ama son karar senin..umudunuzu asla yitirmeyin ve bebişlerinizi sabırla bekleyin ha bu arada uykusuz gecelerede hazırlıklı olun....
evet canım yanlış biliyo olabilirim çünkü bu konularda henüz tecrübem yok doktora gittiğim zaman ne olduğunu öğrenicem. tavsiyen üzerine doktor erol tavmengeni araştırdım çoooook menun kalan fakat bir o kadarda memnun olmayan var tabi herkezin doktorlardan beklentisi farklıdır kimi ilgi alaka ister kimide sadece işini iyi yapsın yeter der. çok iyibir doktor olduğu tartışılamaz bile ama son zamanlarda işini biraz daha maddi açıdan yaptığını tedavinin gidişatıyla ilgilenmediğini tedavi süresince kendisiyle 2 yada 3 defa görüşülebilindiği yazıyor giden hastalar. bende görmeden yorum yapamam tabi ama tüm bu olumsuz yorumlara rağmen ilk muaynemi ona yaptırıp öyle karar vericem
evet canım yanlış biliyo olabilirim çünkü bu konularda henüz tecrübem yok doktora gittiğim zaman ne olduğunu öğrenicem. tavsiyen üzerine doktor erol tavmengeni araştırdım çoooook menun kalan fakat bir o kadarda memnun olmayan var tabi herkezin doktorlardan beklentisi farklıdır kimi ilgi alaka ister kimide sadece işini iyi yapsın yeter der. çok iyibir doktor olduğu tartışılamaz bile ama son zamanlarda işini biraz daha maddi açıdan yaptığını tedavinin gidişatıyla ilgilenmediğini tedavi süresince kendisiyle 2 yada 3 defa görüşülebilindiği yazıyor giden hastalar. bende görmeden yorum yapamam tabi ama tüm bu olumsuz yorumlara rağmen ilk muaynemi ona yaptırıp öyle karar vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?