- Konu Sahibi miss polat
-
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.kafaya takmamak lazım haklısın ama insanın elinde olmuyor işte. burdan böyle haberler almak çk hoş oluyor çok seviniyorum açıkcası bu arada 3 cmlik kistin halen duruyor mu yoksa ilaçla baskılayıp öyle mi hamile kaldın biraz anlatır mısınumutsuzluğa kapılmayın...
benım 5cm. buyuklugunde 2tane cıkolata kıstım vardı.mart ayında acık amelıyat oldum.1ay nerdeyse kalkamadım.cok zor gectı iyilesme surecı.korkutmak ıstemem...mayıs ayında kontrole gıttım ve 3cm tekrardan olusmus.tabı ben aglamaktan öldüm.. derken bu ay doğal yoldan hamıle oldugumu öğrendim. sakın umutsuzluga kapılmayın.lütfennnn stress yapmayın uzulmeyın.kafanızdan bebek dusuncesını atın.zamana bırakın oluyor..Allah herkese nasıp etsın...
amiin lütfen bana dua et hamilelerin duası kabul olurmuş:)bu arada kistin bebeğe zarar vermesinden korkuyorum demişsin dr la konuştun mu böyle bir olasılık var mı? umarım hiç bişey olmaz rabbim meleğini korusun sağlıklı bi şekilde doğsun.....canım kıstım duruyor ve ben bu ay once asılama olmazsa tup bebek tedavısıne baslayacaktım.sans doktorum tatıldeymıs onu beklıyorduk.ve kıst varken kalmısım...hala nur topu gıbı kıstım duruyor.tek korkum kıstın bebege zarar vermesi.Allahım bebegımı korusun.sanada nasıp etsın .yurekten dıledım..
amin çok tşk ederim. stres konusunda haklısın ayrıca o kuma meseleside çok mantıklı kendini rahat bıraktığı an gebe kalabiliyosun halamın kızıda tedaviyi bıraktı ümidi kesiti çocuğu oldu rahat olmaya çalışıcam ama bu aydanda ümidimi kesiyim çünkü negatif elektrik yüklüyüm:)canımsın...Allah sanada hayırlısıyla nasıp etsın.gercekten dua edecegım sana.ben yasadım ve cok ıyı anlıyorum o umutsuzluğu.ama hıc bırsey ımkansız değilmiş hayatta.artık mucızelere inanıyorum:))sende inan ve dua et.sadece uzulme... demek kolay ama bılıyorsun stres en buyuk dusman bebek olusumuna...
yaslı kadınlar derki; eskıden cocugu olmayan kadınların uzerıne kuma alırlarmıs ve aradan zaman gecmeden 1.es hamıle kalırmıs.sebebı ıse cocuk olmuyor stresının kalkmasıymıs. bılemıyorum işte oyle derler.
Allahım sanada en kısa zamanda anne olmayı hayırlısıyla nasıp etsin:)
arkadaşlar bende 6 ay önce çikolata kistinden ameliyat oldum.kistim 5 cm çapında ve 1 taneydi.1.5 yıllık evliyim gebe kalamadım hiç.ameliyattan sonra gebe kalırsın dede dr. ama olmadı. çok sıkılıyor bu illet kadınların baş belası.bu durumda olan arkadaşlar varsa lütfen bilgilerini yazsınlar.
bende 3 ay kadar önce laparoskopi ile kistlerimi aldırdım, bu sırada tabii hamile kalamıyordum:) 6+5+3 cm di benim, iki taraflı, amilyattan 1 ay geçti hamile kaldım
benim diyeceğim şuki, olabiliyorsanız laparoskopi olun,
kapalı amilyat doktor için zor hasta için kolay
açık amilyat doktor için kolay hasta için zor
bunu bana doktorum söylemişti...
ben de 9 ay önce ameliyatolmuştum. ama ne yazıkki tekrarlamış, küçülmezse doktorum laporoskopi önerdi, sonrasında aşılama ya da tüp bebek dedi. kist varken tüp bebek ya da aşılama yapılamıyor mu?
merhaba, aşılama değilde tüp bebeği öneriyorlar, bu sırada ama kistlerinin daha da büyüme ihtimali gündeme geliyor aldığın hormon iğnelerinden dolayı, tüp bebeğin tutma oranı daha yüksek oldugundan onu öneriyorlar.. peki neden amilyat sonrası doğal yolla olmasınki? yumurta rezervine baktırdınmı? amh?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?