- Konu Sahibi miss polat
-
Allah sağlıklı hamilelik versin, zamanı gelince de kucağına almanı nasip etsin. sen de bilirsin böyle haberler ne kadar umut veriyor bizlere...
tebriklerrr..........her ne kadar dışarda hamişle bi kadın gördüğümde içim burkulsada çikolata kisti birinin hamile olduğunu öğrenince çoooook seviniyorum. allah kucağına almayı nasip etsin nazar değmesin:)merhaba kızlar, daha öncede bu topicte paylaşımlarım olmuştu, baştan sona kaç kere okuduğumu bilmiyorum bile, her hamile haberi aldığımda umut oldu bana ve şimdi bunu haber vermekte benim için farz oldu çünkü hamileyim
1,5 senedir gebe kalmaya çalışıyorum sol overde 4 cm kistim vardı, 2 aşılama yaptırdım olmadı en sonunda yeter artık dedim ve laparoskopi olmaya karar verdim ve 23 martta laporoskopi oldum,15 gün regl gecikmesiyle ameliyata girdim ve şok 8 cm kist çıkarıldı neyse ameliyattan sonra ki ilk denememde hamile kaldım dün itibariyle testlerim çift çizgireglime 2 gün var yarın kanda baktırıcam hala inanasım gelmiyorr çok mutluyum rabbim isteyen herkese versin hiç ümitsizliğe kapılmayın Allahım herkesin yüzünü güldürsün inşallahh
tebriklerrr..........her ne kadar dışarda hamişle bi kadın gördüğümde içim burkulsada çikolata kisti birinin hamile olduğunu öğrenince çoooook seviniyorum. allah kucağına almayı nasip etsin nazar değmesin:)
amin bizlerede dua et hamile kadının duası tutar derler:)saoalasın canım tahlili aldım 154 çıktı kesinleşmiş oldu rabbim isteyen herkese versin inşallah, çikolata kisti evet zorlaştıyor ama engel değil, ben ameliyat seçeneğini tercih ettim aldırdıktan sonra kaldım ama kistle birlikte kalanda çok insan var hayırlısı neyse hakkımızda o olsun inşallah
Kizlar ben de 8 aylik evliyim yaklasik 3 aydir bebek denemelerimiz sonucsuz( cikolata kistim yuzunden. Bekarken de vrdi evlen hamile kal dedi bugun dr lar fakat asil sorun o ki hame kalinmasi zor bu kise... Bu forumda ogrendigim kadariyle meryem suresini 41 defa okuyunca Rabbim veriyormus... Meali de de hz. Meryemin nasil gebe kaldigini, kisir olan zatlarin nasil bebek sahibi oldugunuvs. İfade ediyor. Denemek isteyen olur belki ben de deneyecem... Ama bir gece de 41 defa degil, 41 gece gunde 1 tane okunacakmis. Allah herkesin gonlune gore versin, bana da versin...
merhaba, meryem suresini okuduktan sonra secdesi var, tilavet secdesi yani, onu unutmayın :)
Secdesini nasil yapacaz peki?? Bilmiyordum ben( her okummizda mi yapacaz?
Kizlar ben de 8 aylik evliyim yaklasik 3 aydir bebek denemelerimiz sonucsuz( cikolata kistim yuzunden. Bekarken de vrdi evlen hamile kal dedi bugun dr lar fakat asil sorun o ki hame kalinmasi zor bu kise... Bu forumda ogrendigim kadariyle meryem suresini 41 defa okuyunca Rabbim veriyormus... Meali de de hz. Meryemin nasil gebe kaldigini, kisir olan zatlarin nasil bebek sahibi oldugunuvs. İfade ediyor. Denemek isteyen olur belki ben de deneyecem... Ama bir gece de 41 defa degil, 41 gece gunde 1 tane okunacakmis. Allah herkesin gonlune gore versin, bana da versin...
merhaba, meryem suresini okuduktan sonra secdesi var, tilavet secdesi yani, onu unutmayın :)
Merhaba Julide. 3 aydır deniyoruz zor demek doğru değil. Görünürde hiç bir sıkıntısı olmayan çiftler bile 3 ayda hamile kalamıyor. Çikolata kistin küçük mü?
Bu arada ben de Meryem'e başlamak istiyorum. Hem çok güzel bir süre o.
her okumada yapılır, evet. 1 dk bile sürmüyor canım.
TİLAVET SECDESİ NASIL YAPILIR?
--------------------------------------------------------------------------------
Kur'an okuyan veya dinleyen bir kimse, 14 yerde bulunan, secde âyetlerinden birini okursa veya duyarsa, secde etmesi gereklidir (Hanefi mezhebine göre vaciptir).
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.
selam şeker seni buldum :)
arkadaşlar bir şey soracağım. çikolata kisti olup da hiç belirtisi olmayan var mı?
benim adet sancım dışında bir belirtim yoktu canım.
ama bugün çikolata kisti olduğunu öğrendim.
geçmiş olsun canım. benim de hiç bir belirtim yok da bazen inanamıyorum kist olduğuna. adet sancım bile yok o kadar yani :) Hele bir de hamlie kalırsam kistime asla dokunmayacağım. Bana hiç bir zararı yok.
Nişanlıymışsın. Hayırlı olsun. Eğer şartlarınız da uygunsa evlenince çocuğu çok ertelememek belki mantıklı olabilir ama sakın çikolata kisti var diye çocuğum olmayacak diye düşünme. Benim doktorum bir çok hamile kadın geliyor ilk kez burda öğreniyorlar ç.kistleri olduğunu dedi.
çok sağoll canımm...
evet maddi durumumuz uygun olursa hiç beklemiycem inşallah.
üzülmüştüm çok ama artık üzülmiycem. Allah elbet dualarımızı kabul eder.
senin kaç cm ve kaç tane kistin var canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?