- Konu Sahibi miss polat
-
canım şu macunu alalım ya belki işe yarar. sen alırsan ben de alcam :)
arkadaslar 5 cm lık çıkolata kıstım var sadece 8 aydır korunmuyoruz va dr bana sadece tup bebek onerdı çıkolata kıstıde safha safha ayrılıyormus ve benımkı son safhadaymıs.dr sana asılama ıgne yada yumurta takıbı yapmak zaman kaybı bu sekılde gebelık oranı %5 dedı fakat tup bebekte %50 ımıs ben sımdı ne yapmalıyım benzer durumda olanlar varsa lutfen paylasırmısınız acaba hemen tup bebek mı yapmalıyım ayrıca dr yede pek guvenmıyorum
sanırım macunun fıyatı 160 200 tl arası daha once ben bır bayanlakonusmustum o almıs ama çok oldu 8 9 ay falan oldu belkı degısıklık olmustur
canım nasıl iletişim kurdunuz bi de faydası var mı? 250 tl çok ama faydası varsa alırımbana da 250 dedi 3 gün önce, kararsızım hala...
arkadaşım, bu karar tek dr. ile alınmamalı bence. benim de 2,5 cm civarı kistim, dr. her seferinde tüp bebeğe getiriyor lafı, yaşın müsait ise biraz oluruna bırakmakta fayda var diye düşünüyorum, bitkisel şeylere yönel mesela.
canım nasıl iletişim kurdunuz bi de faydası var mı? 250 tl çok ama faydası varsa alırım
Canım ben 28yasindayim artık olsun istiyorum bir bebis yana bana hic bir tedavi uygulamadan direk tüp bebek demesi biraz tuhaf geldi insanlar bes altı yıl tedavi görüyorlar sonra tüp bebek deniyorlar ama belki benim yasımdan dolayı demiştir Dr bilemiyorum suan soğan suyu iciyorum bide su macuna bakıcım iyice araştıralım kızlar gercekten ise yariyorsa alalım sen kac yaşındasin bebek icin bir tedavi goruyormusun
merhaba arkadaşlar ben de 2010 yılında öğrendim kistlerimin olduğunu, 6 yıllık evliyim ve hiçbir şekilde hamile kalalamadım, bir kez tüp bebek denedik, bütün bitkisel yöntemleri denedim, tüm macunları, ama olmadı, olmadı......ankarada bülent berker diye bir doktor varmış duyan varmı? uluslararası bir dernek varmış endometriozis derneği diye, türkiyeden de beş doktor varmış orda bir tanesi de bülent berkermiş ona gitmeyi düşünüyorm,artık ameliyat mı der tüp mü ne derse onu deneyeceğiz, yaşım da geçiyor bir yandan, başka bir çözüm bulan varsa lütfen paylaşın arkadaşlar,
merhaba arkadaşlar ben de 2010 yılında öğrendim kistlerimin olduğunu, 6 yıllık evliyim ve hiçbir şekilde hamile kalalamadım, bir kez tüp bebek denedik, bütün bitkisel yöntemleri denedim, tüm macunları, ama olmadı, olmadı......ankarada bülent berker diye bir doktor varmış duyan varmı? uluslararası bir dernek varmış endometriozis derneği diye, türkiyeden de beş doktor varmış orda bir tanesi de bülent berkermiş ona gitmeyi düşünüyorm,artık ameliyat mı der tüp mü ne derse onu deneyeceğiz, yaşım da geçiyor bir yandan, başka bir çözüm bulan varsa lütfen paylaşın arkadaşlar,
ayyyy:)çok sevindim tebrik ederim bizlere de dua etarkadaşlarım,bir seneyi geçkin bir süredir tedavi görüyorum,sağ yumurtalığımda 3,5 cm çikolata kistim var,sol yumurtalıgımdada sureklı basıt kıst olusuyordu,ılaclar falan derken cıkolata kıstını erıtemedık,bıraz zorda olsa tek yumurtalıkla hamıle kalabılecegımı soyledı dr um,uzun denemeler yaptık olmadı,her ay stresı cabası,son 2 aydır ise bebek ıstedıgımı bıle unuttum,
adetlerımın takıbını bıraktım,hersey oluruna varır dedım veeeeee sımdı 6 haftalık hamıleyım
rabbim dileyen herkese nasıp etsın ınsallahhhhh...
merhaba arkadaşlar, bahsettiğim dernek(endometriozis derneği) türkiyedeymiş, ama dünyada da yaklaşık 30 tane böyle dernek varmış, googleden yazınca çıkıyor. prof. dr. engin oral dernek başkanı, ben baktım, uluslararası çalışmaları falan anlatmışlar,
Birde arkadaşlar vanda bir macun yapan birisi varmış, onu kullanan varmı, benim kistlerim çok büyük (toplam 14 cm) acaba bana bir faydası olur mu.
Arkadaşlarım var bu kistlerle hamile kaldılar, bu kistleri ne tetikliyor acaba, yeme, içme, etkilimi yani beslenme, tabi öncelikle moral çok önemli, zaten prof. dr. engin oral ümmin yetmezliği diye birşeyden bahsetmiş sebep olarak, bu bağışıklık sistemi ile ilgili birşey sanırım. ben üç sene önce hayatımın en zor zamanlarını yaşadım ve ardından bu kistler oluştu, demekki stres de etkili diye düşünüyorum
ama şu da bir gerçekki sebeplerin arkasında bir sebep var !!!! ALLAH
RABBİM HERKESE ACİL ŞİFALAR VERSİN, HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN (AMİN)
ŞİFA İLE..........
arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun, evet gerçekten her diploma alan doktor değil, keşke demekle geri gelmiyor ama başka doktorlara da gitseydin keşke...ama insan bir an önce sağlığına kavuşmak istiyor, seni çok iyi anlıyorum, benim de çikolata kistlerim var, ve doktorların hepsi de birbirinden farklı söylüyor, bir prof ne dedi biliyormusun ameliyat gerekiyor, sağ kist için 8 000 TL sol kist için 8 000 TL alırım dedi. şok olduk, yuh ya bu kadar mı basit herşey para mı inan ameliyatın çözüm olacağını bilsem para pula bakmam ama malesef bizim hastalığımızın şimdilik bir çözümü yok. dermansız dert yaratmayan allah bize de acil şifalar versin sağlıcakla...merhaba arkadaşlar bende 4 senelik evliyiz ve 2 senedir korunmuyoruz. 2011 kasım ayında İlke hastanesi betül hanıma gittim rahim ağzında parça olduğunu ve alınması gerektiğini söyledi küçük bir operasyonla alındı. sonraki ayda süt hormonlarım yüksek çıktı onuda düşürdük ocak ayında klomen kullandım ve küçük bir kist oluşturdu bu yüzden hiçbir şey yapmadan her ay merakla bekledik bekledik ama ne kist gitti nede bebek oldu... nisan ayında rahim filmi çektirdik herşey normaldi. sonra betül hanım beni hocasına gönderdi ve çikolata kisti ameliyatı olmam gerektiğini söyledi dr bey ve verdikleri uçuk rakamla ve konuşmalarından dolayı tatmin olmadık ve denizlide Dr. Nihat beye gittik adam muayene çikolata kistimin olduğunu ve rahim ağzında ki parçanın tamamen temizlenmediğini ve ancak tüplerde ve içeride bir sorun olup olmadığını Laparoskopi yaparak kamerayla görüp müdahale edebileceğini söyledi ameliyatta çikolata kisti alındı, tüplerde yapışıklık oluşmuş onlar düzeltildi, parça kökü temizlendi ve nodüller oluşmuş onlar alındı, şimdi 3 ay boyunca iğneyle geçici menopoz la kanama olmaması sağlanacak. herşey yolunda gidiyor çok şükür hızlandırmak için aşılama yapılacak çok zor günler geçirdim ameliyat olalı 20 gün oldu ama hala tam iyileşemedim. arkadaşlar lütfen doktorunuzu iyi seçin ben doktor demeye dilimin varmadığı betül hanımın kurbanıyım allah kimsenin başına vermesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?