Çikolata kisti (Endometriosis) Sebebiyle Hamile kalamayanlarn paylam alan

arkadaşlar rahim filmi çektiren varmı??? çok zor oldugunu söyledıler.

ben hiç çektirmedim canım.
bende şunu merak ettim;
doktor bana doğum kontrol hapı verdi kullanmam için.
3 hafta kullanıp 1 hafta ara vericeksin dedi. siz de böyle mi kullanıyorsunuz?

arkadaşlar rahim filmi çektiren varmı??? çok zor oldugunu söyledıler.

hiç zor değil, kendini kasma. ist.da isen radyomar ı tavsiye ederim, jinekolojik muayeneden bile daha kolaydı sadece 1-2 dk sürdü geçen ay çektirdim daha.

ben hiç çektirmedim canım.
bende şunu merak ettim;
doktor bana doğum kontrol hapı verdi kullanmam için.
3 hafta kullanıp 1 hafta ara vericeksin dedi. siz de böyle mi kullanıyorsunuz?

ilaç kullanılır zaten içinde 28 tane oluyor. bitince ara verilir 1 hafta sonra tekrar başlanır.

Meryem suresinin 41 ini de arka arkaya gecelrde okumak mi gerekiyor acaba? 10 tane okusan 5 gun sonra devam etsen mesela olur mu???

Canım ne ameliyatı diye sormuşsun ya ben sanırım aldıracağım bu kisti.

hsg zor diyordu herkes. bir sıvı veriyorlarmış ve o ağrı yapıyormuş. içim rahatladı sen kolay değildi. bir ara ben de istiyordum ama vaz geçtim. kisti aldıracaksam hsg ye de gerek yok galiba. zaten lap esnasında tüplere de bakıyorlarmış di mi?

bu kadar hızlı karar verme canım gerçi sen de araştırmışsındır ama ben de söyleyeyim, bu ameliyatın çok usta ellerden yapılması gerekli, yumurtalıklara zarar verme tehlikesi nedeniyle... hsg çok basit bir operasyon ve bizim gibi kisti olanlar için en başlarda istenmesinin sebebi de, hani kistin yeri nedeniyle tüplerde tıkanıklık var mı ona bakıyorlar. ameliyatı göze al da hsg den kork, hey Allahım yaa :) sen hsg işini hallet hem bu hamilelik şansını yükseltiyor tüplerin filmi sırasında ilaç temizlik yaptığı için. yani benim tavsiyem :) hsg sonrası hamile kalan çok kişi var...

kızlar önce bir soğan suyu kürünü deniyelim tedavilerimizle birlikte. ben deniycem. faydası olabilir diye düşünüyorum.faydasını gören çok kişi olmuş.

evet soğan suyunu bende duydum tedavı edıyormus bırde uğur akyol dıye bır beyın adını gordum yıne bu sıtede bır macun yapıyormus ve o macun tum kıstı erıtıyormus sonra bebek bıle oluyormus bılgısı olan var mı dogrumudur acaba sızce de yada sızde duydunuzmu boylee bişey . Bende de çıkolata kıstı var Adetlerım çok agrılı oldugu için gıttım.Gecen kasım ayında bana 5 cm lık bır kıstım oldugunu ve hemen amelıyat olmam gerektıgını soyledı.Ben pek ustunde durmadım.Sonra bır kaç hafta once tekrar izmirde baska bır doktora gıttım kıstımın 4 cm bıle olmadıgını ve 4 cm ın altına amelıyat onermedıklerını soyledı hormon testlerımı oldum.onlarda da ve esımde de hiç bişi çıkmadı Üç ay yumurta takıbı yapalım sonra rahım fılmı çekelım dedı.izmirdekı doktor benı çok rahatlattı çerkezkoydekı hemen amelıyat demıstı ve 2 cm lık erıme oldu fakat neden erıdı nasıl erıdı bılmıyorum yarın tekrar doktora gıdıcem ama ne yazıkkı ızmırde buldugum benı ınanılmaz rahatlatan dr uma gıdıemıycem çunku ben çerkezkoyde yasadıgım için tedavıme burda devam etmem gerekıyor.Bırde hep duyuyorum kızlar sonuçta bayanlar tek yumurtayla bıle hamıle kalıyor.Benım sag yumurtalıgımda kıst var dıgerı temız ayrıca 10 cm lık kıstle bıle hamıle kalanı duydum.İnşallah bızlerınde olur....HERKESE IYI GUNLER DILIYORUM.

geçmiş olsun canımm...
tabiki olmaz diye bişey yok. Allah istedimi her koşulda olur canımm...

kızlar lütfen şu macunu kullanan varsa yazsın çok merak ediyorum gerçek mi yoksa kandırmaca mı ?ayrıca fiyaı nedir? ne olur bilenler yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…