Çikolata kisti (Endometriosis) Sebebiyle Hamile kalamayanlarn paylam alan

cnm korkularini yendigin icin senin adina sevindim ama sadece su bilgiyi palasmak istiyorum.kadinlar acisindan 35 yasindan sonra dogurma orani cok dusuyor.yani korkularini yendin diye koyuverme her seyi.optum cok

kizlar gecen ay ameliyatla endometrios ve sol tüpüm temizlendi doktorum bana üc aylik dogum kontrol hapi verdi kanama olmamasi icinde üc ay boyunca devamli kullanmami söyledi fakat hapa basladikta bir hafta sonra lekelenmem sonrada kanamam oldu su an kanama durdu ama halen lekelenme var doktorumu aradim bi süre daha kullanmami söyledi bu durumda ne yapmam gerekli bilmiyorum kanama olmamasi lazimdi tedavi icin cünkü bende adet kani yumurtaliklara siziyor tamda ameliyatla temizlenmisken simdi yine yumurtaliklara kan gitmismidir

Son düzenleme:

cnm korkularini yendigin icin senin adina sevindim ama sadece su bilgiyi palasmak istiyorum.kadinlar acisindan 35 yasindan sonra dogurma orani cok dusuyor.yani korkularini yendin diye koyuverme her seyi.optum cok[/QUOTE]

Allah kısmet ederse evlenir evlenmez doğum kontrol hapını bırakıcam canım.

canım bu bildiğimiz endometriosizse bunlar oluyor.dr bana ameliyat olduktan sonra hiçbir ilaç vermedi.3 ay sonra tüp denedik.başarısız olduk.1 yıldır da adet görüyorum .bu kadar sorun olsa bana ve diğerlerinede hap verirdi. aman adet olmayın diye .çok fazla takma diye söylüyorum. seni yanlış yönlendirmek istemem .dr unla konuş .Allah yardımcın olsun .

Son düzenleme:

4.5 cmlik çikolata kistimle hsg sonrası hamile kalanlardanım:) fındıkzade radyomarda çektrdim.hsg den sonra 2 ay adet gördüm sonrasında hamile kaldım.16. haftamdayım rabbim hepinizin dileklerini kabul etsin inşallah mübarek ayda...

Çok sevindim canımm...
Böyle güzel haberler duyunca inancımız ve umudumuz daha çok artıyor.
Allah herkesin gönlüne göre versin canım.
Sanada bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

darısı başımıza :) hayırlı olsun bebeğin...

sagolun cevabiniz icin ama gezdigim bir cok topikte önce üc ay korunma sonra tüp bebek demis dr
gecen hafta tekrar aradim gitim doktora hapimi degistirdi ama degisen bisey olmadi hatta kanama daha artti doktorda normal olmadigini dogum kontrol yan etkisi olabilir dedi kafam cok karisik su an

bide senin endometrios yumurtaliklarda varmi bunu sor doktoruna hamile kalmayi en cok etkileyen yumurtalik ici endoma

Arkadaşlar bende çikolata kistinden muzdaribim hamile kalamıyorum. Çikolata kistinin boyutları ne kadar olduğunda engel teşkil ediyor?

Arkadaşlar bende çikolata kistinden muzdaribim hamile kalamıyorum. Çikolata kistinin boyutları ne kadar olduğunda engel teşkil ediyor?

sanırım boyutlarla değil de ne kadar yapışıklık yapıp yapmadığıyla alakalı yada tüpleri tıkayıp tıkamadığıyla.
Ama 5 cm üstü kistleri ameliyatla alıyor.
sen hiç tedavi oldun mu canım?

2 kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama sonuç negatif.aradan birkaç ay geçti ve doktorumu değiştirdim şuan ki drum tekrar klomen yazdı günde 3 sonra muayeneye gidicem.Benim kistlerim küçük boyuttta en büyük 1 cm rahim filmi çekindim tüpler açık çıktı

kaç tane var kistin?

bide senin endometrios yumurtaliklarda varmi bunu sor doktoruna hamile kalmayi en cok etkileyen yumurtalik ici endoma

mrb canım msj ını yeni gördüm. 1 senedir temizdi tüplerim.ama maalesef tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar yüzünden tekrarladı.ankara başkent tüp bebeğe gidecem.bakalım .ne olacak ne diyecekler. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Arkadaslar 5 aydır çikolata kisti ile savasiyorum yasmin kullaniyordum en ufak bir küçülmeolmadı dr artık ameliyat dedi ve baska bir dr a yönlendirdi. Ama ben gitmedim baska bir hastaneye gittim orada dr asla ameliyata gerek yok yumurtaya zarar verir dedi yasmin devam diyerek konuyu kapatti o ay SOĞAN KÜRÜ başladım kist simdi 3/2 küçülmüş bir ay icinde bu cok hızlı bir küçülme doktoruma kontrolde soğan kürü yaptığımı söyledim sakın bırakma yasmin ileberaber devam et dedi bakalim bu ay ne olacak

Bence tum tedavilerden önce soğan kürü yapmak lazım saraçoglunun tarifini yaptim ben

Arkadaşlar merhaba, sağ ve sol yumurtalığımda çikolata kistim var. ama 3 gündür sol kasığımda bir acı var, hapşırırken, gülerken, tuvalette, hatta yürürken bile çok acıyor. PATLAMA BELİRTİSİ olabilirmi, bu konuda bilgisi olan lütfen cevap yazarmı, ACİİLLLL.....LÜTFEN....

Canım gene bir doktora görün ama patlasa kusma, bayılma gibi belirtiler de oluyormuş ve 3 gün duramazdın herhalde. çok şiddetli bir sancı oluyormuş çünkü. Ağır kaldırdıysanda ağrıyor olabilir.

selam kızlar bende de var endometriozis 5.5 ve 6 cm oldu ameliyat dedi doktorum yakın zamanda olucam inş. çok ağrı yapıyor ve insanın yürümesini zorlaştırıyor.adet döneminde ateş ve kusma üşüme yapıyor çok çektim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…