- Konu Sahibi miss polat
-
Ben nişanlıyım canım. 29 yaşındayım. ama bende Allah kısmet ederse anne olmak istiyorum.
Bir dönem ya olmassa yaşım geçiyor gibi korkulara kapıldım. sonrada çikolata kistlerim çıktı.
Belkide bu korkularım yüzünden çektim bazı şeyleri hayatıma.
Ben de kitap okuyarak bunu yenmeye çalıştım.
Yaşım kaç olursa olsun anne olabilirim diye düşünüyorum artık. üstümden bir yük kalktı bunu düşününce.
Dediğin gibi korkularımız bizim en büyük düşmanımız. bizi engelliyorlar.
Aslında bizde istediğimiz şeyleri yaratma gücü var.
ama egomuz ( korku,endişe v.s) yüzünden buna izin vermiyoruz.
İnşallah korkularından arınır ve Allahın izniyle bebeğini kucağına alırsın canım. Ben inanıyorum buna. Sen de inan.
Ben nişanlıyım canım. 29 yaşındayım. ama bende Allah kısmet ederse anne olmak istiyorum.
Bir dönem ya olmassa yaşım geçiyor gibi korkulara kapıldım. sonrada çikolata kistlerim çıktı.
Belkide bu korkularım yüzünden çektim bazı şeyleri hayatıma.
Ben de kitap okuyarak bunu yenmeye çalıştım.
Yaşım kaç olursa olsun anne olabilirim diye düşünüyorum artık. üstümden bir yük kalktı bunu düşününce.
Dediğin gibi korkularımız bizim en büyük düşmanımız. bizi engelliyorlar.
Aslında bizde istediğimiz şeyleri yaratma gücü var.
ama egomuz ( korku,endişe v.s) yüzünden buna izin vermiyoruz.
İnşallah korkularından arınır ve Allahın izniyle bebeğini kucağına alırsın canım. Ben inanıyorum buna. Sen de inan.
kizlar gecen ay ameliyatla endometrios ve sol tüpüm temizlendi doktorum bana üc aylik dogum kontrol hapi verdi kanama olmamasi icinde üc ay boyunca devamli kullanmami söyledi fakat hapa basladikta bir hafta sonra lekelenmem sonrada kanamam oldu su an kanama durdu ama halen lekelenme var doktorumu aradim bi süre daha kullanmami söyledi bu durumda ne yapmam gerekli bilmiyorum kanama olmamasi lazimdi tedavi icin cünkü bende adet kani yumurtaliklara siziyor tamda ameliyatla temizlenmisken simdi yine yumurtaliklara kan gitmismidir
bu kadar hızlı karar verme canım gerçi sen de araştırmışsındır ama ben de söyleyeyim, bu ameliyatın çok usta ellerden yapılması gerekli, yumurtalıklara zarar verme tehlikesi nedeniyle... hsg çok basit bir operasyon ve bizim gibi kisti olanlar için en başlarda istenmesinin sebebi de, hani kistin yeri nedeniyle tüplerde tıkanıklık var mı ona bakıyorlar. ameliyatı göze al da hsg den kork, hey Allahım yaa :) sen hsg işini hallet hem bu hamilelik şansını yükseltiyor tüplerin filmi sırasında ilaç temizlik yaptığı için. yani benim tavsiyem :) hsg sonrası hamile kalan çok kişi var...
4.5 cmlik çikolata kistimle hsg sonrası hamile kalanlardanım:) fındıkzade radyomarda çektrdim.hsg den sonra 2 ay adet gördüm sonrasında hamile kaldım.16. haftamdayım rabbim hepinizin dileklerini kabul etsin inşallah mübarek ayda...
4.5 cmlik çikolata kistimle hsg sonrası hamile kalanlardanım:) fındıkzade radyomarda çektrdim.hsg den sonra 2 ay adet gördüm sonrasında hamile kaldım.16. haftamdayım rabbim hepinizin dileklerini kabul etsin inşallah mübarek ayda...
canım bu bildiğimiz endometriosizse bunlar oluyor.dr bana ameliyat olduktan sonra hiçbir ilaç vermedi.3 ay sonra tüp denedik.başarısız olduk.1 yıldır da adet görüyorum .bu kadar sorun olsa bana ve diğerlerinede hap verirdi. aman adet olmayın diye .çok fazla takma diye söylüyorum. seni yanlış yönlendirmek istemem .dr unla konuş .Allah yardımcın olsun .
canım bu bildiğimiz endometriosizse bunlar oluyor.dr bana ameliyat olduktan sonra hiçbir ilaç vermedi.3 ay sonra tüp denedik.başarısız olduk.1 yıldır da adet görüyorum .bu kadar sorun olsa bana ve diğerlerinede hap verirdi. aman adet olmayın diye .çok fazla takma diye söylüyorum. seni yanlış yönlendirmek istemem .dr unla konuş .Allah yardımcın olsun .
Arkadaşlar bende çikolata kistinden muzdaribim hamile kalamıyorum. Çikolata kistinin boyutları ne kadar olduğunda engel teşkil ediyor?
2 kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama sonuç negatif.aradan birkaç ay geçti ve doktorumu değiştirdim şuan ki drum tekrar klomen yazdı günde 3 sonra muayeneye gidicem.Benim kistlerim küçük boyuttta en büyük 1 cm rahim filmi çekindim tüpler açık çıktı
bide senin endometrios yumurtaliklarda varmi bunu sor doktoruna hamile kalmayi en cok etkileyen yumurtalik ici endoma
mrb dr um toplu iğne ucu kadar ama çok sayıda dedi.
Arkadaşlar merhaba, sağ ve sol yumurtalığımda çikolata kistim var. ama 3 gündür sol kasığımda bir acı var, hapşırırken, gülerken, tuvalette, hatta yürürken bile çok acıyor. PATLAMA BELİRTİSİ olabilirmi, bu konuda bilgisi olan lütfen cevap yazarmı, ACİİLLLL.....LÜTFEN....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?