- Konu Sahibi miss polat
-
- #1.001
deryaff tebrik ederim, sağ salim kavuş inşallah...
klomen mi kullanmıştın sen acaba?
klomen kistleri büyüttü mü, benim de atağa geçmiş kistim var 2 aydır büyüyor şu anda 3,5 cm((
Arkadaşım ben bu macunu internette araştırırken tesadüfen denk geldim, bitkisel bir macun çikolata kistleri için bire bir. Bende sağ yumurtalığımda 5 şer cm iki adet kist vardı (daha önce de 2 kez ameliyat geçirdim kistler için) fakat 1 ay soğan suyu kullandım ve arkasından hemen macunu kullandım 1 ay sonra doktora gittiğimde kistlerin sadece bir tanesinin kaldığını ve 1 cm olduğunu öğrendim Uğur Akyol isimli bir beydeb temin ediyorum burada tel no vermek yasak olduğu için sadece ismini verebilirim isteyen arkadaşlarımı özelden de tel no yazabilrim. İlk etapta çok tereddüt etmiştim macun hakkında ama kullandıktan sonra düşüncelerimin yanlış olduğunu anladım Rabbim hepimiz bu hastalıktan en kısa zamanda kurtulmamızı nasip etsin.
Canım özelden msj attım ama kabul edilmedi bir mahsuru yoksa msn adresini yazarsan eklerim seni tüm ayrıntılarıyla anlatayım.
sfyslmn kullanıcısından alıntı
Arkadaşım ben bu macunu internette araştırırken tesadüfen denk geldim, bitkisel bir macun çikolata kistleri için bire bir. Bende sağ yumurtalığımda 5 şer cm iki adet kist vardı (daha önce de 2 kez ameliyat geçirdim kistler için) fakat 1 ay soğan suyu kullandım ve arkasından hemen macunu kullandım 1 ay sonra doktora gittiğimde kistlerin sadece bir tanesinin kaldığını ve 1 cm olduğunu öğrendim Uğur Akyol isimli bir beydeb temin ediyorum burada tel no vermek yasak olduğu için sadece ismini verebilirim isteyen arkadaşlarımı özelden de tel no yazabilrim. İlk etapta çok tereddüt etmiştim macun hakkında ama kullandıktan sonra düşüncelerimin yanlış olduğunu anladım Rabbim hepimiz bu hastalıktan en kısa zamanda kurtulmamızı nasip etsin.
Merhaba bu macunu nasil temin edebiliriz bize yakindan yardimci olabilirsen memnun olurum . Bende Endometrosist hastasiyim yani cikolata kisterim var ve 6 seneden beri hamile kalmak istiyorum .
Merhaba arkadaşlar, ben bu bahsedilen macunu kullandım, 6 ay kullanılıyor zaten. bana hiç bir faydası olmadı, ama olan arkadaşlar da var. galiba kistlerin boyu küçükse ve tek taraflıysa faydalı oluyor. tabi şifa allahtan. kimseye bağlamamak lazım. o yüzden alın veya almayın gibi birşey söylemek doğru olmaz, çünkü kişiden kişiye değişiyor bu macunun faydası. ama başka bir aktardan macun aldım, karın ağrımı geçirdi en azından.
visanne kullanan var mı? ılk kutu bittiğinde 0.5 cm gerileme olmuştu. sımdı 3.kutudayım. bu bittikten sonra dr a goruneceğim. sonucu bildiririm..
visanne kullanan var mı? ılk kutu bittiğinde 0.5 cm gerileme olmuştu. sımdı 3.kutudayım. bu bittikten sonra dr a goruneceğim. sonucu bildiririm..
buraya tesadüfen girdim.yazılanları okudum.bende endo hastasıyım 2 amaliyat 1 aşılama geçirdim.10 senedir bunun mücadelesini veriyordum.5 sene haplar çatlatma iğneleri aşılam amaliyatlar olmadı çocugum.rahimde yaışıklıklar oluştu.ankarada hastanede heyet toplandı ve çocugu olmaz teşhisi konuldu bana.tabi bu 5 snelik sürecin ardından eşimle ayrıldım.daha sonra 5 senede dogum kontrol hpı kullandım.şuan 5 aylık evliyim.eşim ve eşimin ailesi çocugumun olmayısını bildiler olamzsa evlat ediniriz dediler ve evlendim.hapı bıraktıkdan sonra ben 2 ay önce hamile kalmışım.bu arada sancılarım azalmıştı o ay çok kötü sancılandım hemen doktoruma gitigimde hamilesin düşük yapıyorsun deyince dondum kaldım.eşimde şaşırmıstı.çünkü okadar doktor profösörler olmaz dedi yapmadıgım ilaç ot tedavi kalmamıştı.umidimmi kesmiştim.çocuk almak istiyordum yuvadan.inanırmısınız hala şaka gibi geliyor.tek ilaç ne biliyormusunuz stres.kaldımmı kalacammı buay tutarmı ve çevre.kalmasam ben kalmazdım tek uygulamanız gereken fazla beklenti içine girmeyin.ben hep adet oldugumda ağlar bidahaki ayı beklerdim.kısır damgası vurulmustu resmen bana hem cevre hem doktorlar tarafından.herşey beyinde bitiyor.benimde olacak umidiyle bakın verecek olan allahım veri inş sizede nasip eder
visanne ne anltırmısın bu arada maun hep para tuzağı almayn sakın
slm canım altı ay boyuncamı kullandın banada etki etmedi de bu arada kistim tek taraflıydı zaten hem okadar buyukte değil 2,5cmdi çikolata kistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?