Çikolata kisti (Endometriosis) Sebebiyle Hamile kalamayanlarn paylam alan

deryaff tebrik ederim, sağ salim kavuş inşallah...

klomen mi kullanmıştın sen acaba?
klomen kistleri büyüttü mü, benim de atağa geçmiş kistim var 2 aydır büyüyor şu anda 3,5 cm ((

benim de 3.5 cm 1.5 yıldır uğraşıyoruz ama olmadı maalesef 4 kez klomen ve çatlatma iğnesi oldum.şimdi aşılamaya geçicez inş.allahım tüm isteyenlere versin.bu kistten de bizi tez zamanda kurtarsın inş.

çok teşekkür ederim dileirm en yakın zamanda yeniden hamile kalabilirim :)
açıkcası ben sadece soğan kürünü güvenilir buldum fakat demedim çünkü kistim oldukça büyüktü.2cm ve altı kistler için denenebilir bence fakat daha buyukları için çözüm olacagına inanmıyorum.evet belki uzun yıllar bu kistle yasayacagız ama biliyormusunuz ben herzaman şükrediyorum daha kötü bir hastalıkla yaşamadığım için.
hiçbirsey denememkten iyidir belki de bu kürler fakat işin içine para girince güven sıfır oluyor dilerim sizlerde iyi sonuçlar verir bu kürler.ben ameliyat olduktan sonra inanılmaz rahatladım hafifledim ağrım sızım kalmadı regl zamanlarım cok daha kolay geçiyor regl olamdan önce 3-4 gün yaşadıgım o kopkoyu pütürlü akıntı tamamiyle yok oldu sadece ameliyattan sonraki ilk regl gecem zor geçti o kadar.neyse çok konustum yine :)sormak istediğiniz birşey olursa cevaplarım,sevgiler

Son düzenleme:

bende aynı derteyım yenı ogrendım ama ameliyat olmak ıstemıyorum bekar oldugum ıcın korkuyorum bıraz bana yardımcı olurmusunuz? ugur akyola nasıl ulasabılırım?*

Canım özelden msj attım ama kabul edilmedi bir mahsuru yoksa msn adresini yazarsan eklerim seni tüm ayrıntılarıyla anlatayım.

bende çikolata kisti var ve bekarım ameliyat olmak istemiyorum sizinle konusabılırmıyız ugur akyolun teli varmı sızde bana yardımcı olursanız cok sevınırım..

sfyslmn kullanıcısından alıntı

Arkadaşım ben bu macunu internette araştırırken tesadüfen denk geldim, bitkisel bir macun çikolata kistleri için bire bir. Bende sağ yumurtalığımda 5 şer cm iki adet kist vardı (daha önce de 2 kez ameliyat geçirdim kistler için) fakat 1 ay soğan suyu kullandım ve arkasından hemen macunu kullandım 1 ay sonra doktora gittiğimde kistlerin sadece bir tanesinin kaldığını ve 1 cm olduğunu öğrendim Uğur Akyol isimli bir beydeb temin ediyorum burada tel no vermek yasak olduğu için sadece ismini verebilirim isteyen arkadaşlarımı özelden de tel no yazabilrim. İlk etapta çok tereddüt etmiştim macun hakkında ama kullandıktan sonra düşüncelerimin yanlış olduğunu anladım Rabbim hepimiz bu hastalıktan en kısa zamanda kurtulmamızı nasip etsin.

Merhaba bu macunu nasil temin edebiliriz bize yakindan yardimci olabilirsen memnun olurum . Bende Endometrosist hastasiyim yani cikolata kisterim var ve 6 seneden beri hamile kalmak istiyorum .

kistim var derken arkadasim neden laparoskopi olmuyorsun

slm arkadaşlar benimde sizin gibi çikolata kistim var daha önce başlık atmıştım uğur akyolun macununu kulanan varmı diye şifa afedersenz lağım suyundadır deseler içerim o kadar çekktim yalnızlık ve kimsesizlik hersey üst üstee macunu almakmı kullanmakmı istiyorsunuz bu zamanda doğru insan varmı babana bile güvenme demişler özelden nomu atardım olmuyor bende irtibata gecmek isteyen özelden nosunu yazsın sonra karar sizin konusrm yok bilmem macunu kullandım ilk seferde kistim küçüldü hamile kaldım bi tanesi gitti diğeri kaldı allahtan korkjunuz varsa insanlarla oynamayın yaa yanlışlar içinde nerdeyse doğruluk kaybolacak allah cümlemizle birlikte bizlerede şifa versin rabbim sen rahmet ve merhametini eksik eyleme şifa senden olsun amin

Merhaba arkadaşlar, ben bu bahsedilen macunu kullandım, 6 ay kullanılıyor zaten. bana hiç bir faydası olmadı, ama olan arkadaşlar da var. galiba kistlerin boyu küçükse ve tek taraflıysa faydalı oluyor. tabi şifa allahtan. kimseye bağlamamak lazım. o yüzden alın veya almayın gibi birşey söylemek doğru olmaz, çünkü kişiden kişiye değişiyor bu macunun faydası. ama başka bir aktardan macun aldım, karın ağrımı geçirdi en azından.

slm canım altı ay boyuncamı kullandın banada etki etmedi de bu arada kistim tek taraflıydı zaten hem okadar buyukte değil 2,5cmdi çikolata kistim

visanne kullanan var mı? ılk kutu bittiğinde 0.5 cm gerileme olmuştu. sımdı 3.kutudayım. bu bittikten sonra dr a goruneceğim. sonucu bildiririm..

visanne kullanan var mı? ılk kutu bittiğinde 0.5 cm gerileme olmuştu. sımdı 3.kutudayım. bu bittikten sonra dr a goruneceğim. sonucu bildiririm..

ben kullanıyorum eylülden beri. dr.hem visanne verdi hemde ginera. ikisini birlikte içiyorm hergün.

baska bir dr.a gittim kontrole tek tarafında mi kist vardı dedi. hayır 2 tarafımda dedim. çok ufak birşey kalmış tedaviye cevap vermişin dedi. Doğru yoldasın ilaçlarını 2 ay daha kullan gel dedi. Benim tüplerimdede tıkanık görüldü Mr.da. hidrosalpenkste varmış.
2 ay sonra rahim filmi çekelim dedi. ona göre artık laparoskopi görünüyor.

Bu arada netten bitkisel tedavi araştırıyordum. Selçuk kayanın sitesine rastladım. arastırdım. Ne kadar doğru tabi bilemiyorum ama inançla başladım kürlerine. En önce dr.raporlarımı istediler. mail attım ona göre hazırlanıyormuş ilaçlar.
6 Aylık bir kür dedi. İnş.işe yarar ver şifa olur. çünkü ameliyattı dr.du uğraşmak istemiyorumm :/

ben dr değilim anlatamam ama kistlerin küçülmesini sağladığını söyledi dr. 3 kutu bitince sonucu bildiririm sizlere de. ilk kutuda gözle görülür şekilde renkleri açıldı ve küçüldüler onu biliyorum ama..

buraya tesadüfen girdim.yazılanları okudum.bende endo hastasıyım 2 amaliyat 1 aşılama geçirdim.10 senedir bunun mücadelesini veriyordum.5 sene haplar çatlatma iğneleri aşılam amaliyatlar olmadı çocugum.rahimde yaışıklıklar oluştu.ankarada hastanede heyet toplandı ve çocugu olmaz teşhisi konuldu bana.tabi bu 5 snelik sürecin ardından eşimle ayrıldım.daha sonra 5 senede dogum kontrol hpı kullandım.şuan 5 aylık evliyim.eşim ve eşimin ailesi çocugumun olmayısını bildiler olamzsa evlat ediniriz dediler ve evlendim.hapı bıraktıkdan sonra ben 2 ay önce hamile kalmışım.bu arada sancılarım azalmıştı o ay çok kötü sancılandım hemen doktoruma gitigimde hamilesin düşük yapıyorsun deyince dondum kaldım.eşimde şaşırmıstı.çünkü okadar doktor profösörler olmaz dedi yapmadıgım ilaç ot tedavi kalmamıştı.umidimmi kesmiştim.çocuk almak istiyordum yuvadan.inanırmısınız hala şaka gibi geliyor.tek ilaç ne biliyormusunuz stres.kaldımmı kalacammı buay tutarmı ve çevre.kalmasam ben kalmazdım tek uygulamanız gereken fazla beklenti içine girmeyin.ben hep adet oldugumda ağlar bidahaki ayı beklerdim.kısır damgası vurulmustu resmen bana hem cevre hem doktorlar tarafından.herşey beyinde bitiyor.benimde olacak umidiyle bakın verecek olan allahım veri inş sizede nasip eder

allah mutlulugunu daim kılsın . . darısı bizlerin basına.. ben herhangi bir operasyon geçirmedim ılaca da yeni başladım 8 ay oldu denemeye baslayalı ama o bile yordu. allah senin sabrını ödüllendirmiş dile kolay 10 yıl

ben herhangi bir tedavi görmüyorum bıraktım herşeyi.kendiliginden kaldım ama düşükle sonuçlndı.olsun herşeyde bir hayır vardır.hamilesin kelimesini duymak bile güzeldi anlatamam

kızlar selam..beni tanıyan varmı bilmiyorum ama 6 aylık evliyim çikolata kistlerim vardı hatırlayan oldumu bilmem ..neyse kızlar dün doktora gittim kistlerim 1er mm küçülmüş..ağustosta gittiğimde sol overde 55*45 ve 45*40 iki adet birbirine yapışık kist vardı.soğan suyu 2 ay kullandım sonra başka bir kür buldum onu denedim hangisi etkili oldu allah bilir ama dün sonuçlarım şuydu.. sol overdeki kistler 1er mm küçülmüş 45*35 35*30 olmuş boyutları..sağda 20 mm lik bir kist oluşmuş ama :)) neden bilemiyorum.doktor yinede ameliyat dedi.eşimle konuştuk 6 aylık evliyiz 6 ay daha çaylara devam et sonra değişme olmazsa ameliyat olursun dedi..son haberler bunlar kızlar öpüyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…