Çikolata kisti (Endometriosis) Sebebiyle Hamile kalamayanlarn paylam alan

arkadaşlar inanamıyorum dün öğrendim hamileyim çok mutluyum Allah sizlerde nasip etsin dualarım sizinlerle...

arkadaşlar inanamıyorum dün öğrendim hamileyim çok mutluyum Allah sizlerde nasip etsin dualarım sizinlerle...

minik bir mucizeyle karsi karsiyasin galiba..bekliyorumuydun ki ???

allah tamanina erdirsin...
darisi benim ve misspolatin hatta bu dertle ugrasan bütün kadinlarin basina

doktor bekleyelim demişti ama bu kadar çabuk olacağını sanmıyordum darısı isteyen herkesin başına inşallah...

canım benim işte bu çok çooooooooook sevindim. :ecrin_bebek: inşallah bizlerde buraya güzel haberler veririz. sıra EliFatihEFU seninde güzel haberini bekliyorum. canım benim hamilesin diye bizleri bırakma haberlerini bekliyoruz.:lepi:

canlarım çok teşekkür ederim Allahım sizlere nasip etsin bir an önce cumartesi doktora gideceğim oda çok şaşıracak eminim benim gibi... karnım biraz ağrıyor kistten dolayı sanırım.. merak etmeyin buralardayım sizdende bekliyorum müjdeli haberler

arkadaşlar bu çikolata kistinin belirtileri nasıl oluyor. ben şöyle anlatayım bende evlendikten sonra her adetimden önce 3 gün falan kahverengi akıntı geliyor ondan sonra adetim başlıyor. sırf bunun için dr. gittim bişey yok dedi ama şimdi kafama takıldı acaba aşılama yapmak için mi dedi ki. ben hsg de çektirdim tüplerin açık hiç sorun yok dedi ultrasyon görünüyor mu bu kist yoksa ayrı bir test mi yapmak gerekiyor. çünkü bende bu bebek konusunda sürekli dr gittim ultrasyona girdim ayrı ayrı dr bana bişey demedi şimdi biraz ara verdim 1 aşılama yaptırdım sonuç negatif cevaplarınız için şimdiden teşekkürler GAMMA TEBRİK EDERİM

merhaba aramıza hoşgeldin. benim anlamdığım konular yanlış anlamazsan. hiçbirşey yokken niye sana aşılma yaptılar. çikolata kistinin başlangıcı kahverengi akıntılardır. ama senin ultrasonda kist yoksa yoktur o zaman. sen bence prof göster kendini yada doktora korkularından bahset. haberlerini bekliyoruz.

canım bende 3.5 bebek istiyorum ama olmuyor dr aşılama dedi ve yaptırdık olmadı burada yazılanları okudum bende de var acaba belirti mi diye merak ettim sebepsiz olmuyor bende kendime sebepler yaratıyorum galiba. kim ne yazsa bende var gibi geliyor. bazen bi unutuyorum amam olmazsa olmasın diye ama gelgelelim insan yinede teselli bulmuyor . ama tekrar dr gidecem o zaman ayrıntılı soracam cevabın için teşekkürler inşallah tez zamanda hamile kalırız

gamma sen kolay kurtuldun valla..darisi basimiza benimde asilama günüm yaklasio lütfen banada dua edermisin..iki canlisin belki karnindakinin hatrina rabbim duani kabul eder..bende olumlu sonuc alirim bu asilamadan.tabiki diger kizlara da....
k.i.b..bizi habersiz birakma..

canım benim etmez olur muyum heran aklımdasınız hep dua ediyorum cumartesi için sizde dua edin bebişimin kesesini göreyim çok çok sevgiler Allah nasip etsin sizlere :asigim:

ultrasonda kistin olduğu görünüyor sonra ne kisti olduğunu anlamak için test yapmıştı doktor öle tanı koydu bana umarım en kısa zamanda bebğine kavuşursun ayrıca teşekkür ederim Allah sana da nasip etsin..

canım benim etmez olur muyum heran aklımdasınız hep dua ediyorum cumartesi için sizde dua edin bebişimin kesesini göreyim çok çok sevgiler Allah nasip etsin sizlere :asigim:

c.tesi benim asilamami oldugum saatlerde insallah sende bebisinin kesesini görürsün.

ALLAH kalbimizi bilio, hayirlisini versin insallah..
haber ve bize:1rolleyes:

kızlar ben geldim. okudukça yazılanları çok seviniyorum. inşallah gamma bebişin uğurumuz olacak. sırayla bizde müjdeleri vericez...........................

canlarım inşallah hiç bozmayın moralinizi sizi çok seviyorum gerçekten de uğur getirir inşallah benim bebişim arka arka gelir müjdeli haberler kendiniz dikkat edin :1hug:

ay benim icim icime sigmiyor nedense..3 tane yumurta gelismis cok iyi dedi doktor..yarin sabah ovitrelle vurulcam c.tesi sabah asilama olucak.bu sefer daha az stres yapiorum..takmiyorum.insallah ALLAH yüzümüze bakicak...14 subatta bende yazicam burda mutlulugumu

yani sen inşallah eşine hediye vereceksin hadi bakalım. çok seviniyorum sizler için..................................................

biz sevgililer gününü sacma buldugumuz icin hic kutlamadik simdiye kadar insallah bu sefer ikimiz icinde ALLAH tarafindan güzel bir hediye olur..
sabah igneyi yaptim simdi yumurtaciklar catlamaya basliolar galiba akintim cok var cünkü..

canlarım cumartesi keseyi gördüm Allah sizde en kısa zamanda nasip etsin çok güzel bir duygu 10 şubatta gideceğim tekrar beni çok bekletmeyin gelsin güzel haberler

kizlar asilama oldu bu gün ikinci gün..dinleniyorum hala is yapmamaya özen gösteriyorum..insallah bu sefer tutar..sakin sayilirim gergin hissetmiyorum,..insallah bu ay bende misspolat ta hamile kalicaz,ALLAH in izniyle,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…