- Konu Sahibi miss polat
-
arkadaşlar inanamıyorum dün öğrendim hamileyim çok mutluyum Allah sizlerde nasip etsin dualarım sizinlerle...
arkadaşlar inanamıyorum dün öğrendim hamileyim çok mutluyum Allah sizlerde nasip etsin dualarım sizinlerle...
canım benim işte bu çok çooooooooook sevindim. :ecrin_bebek: inşallah bizlerde buraya güzel haberler veririz. sıra EliFatihEFU seninde güzel haberini bekliyorum. canım benim hamilesin diye bizleri bırakma haberlerini bekliyoruz.:lepi:
gamma sen kolay kurtuldun valla..darisi basimiza benimde asilama günüm yaklasio lütfen banada dua edermisin..iki canlisin belki karnindakinin hatrina rabbim duani kabul eder..bende olumlu sonuc alirim bu asilamadan.tabiki diger kizlara da....
k.i.b..bizi habersiz birakma..
arkadaşlar bu çikolata kistinin belirtileri nasıl oluyor. ben şöyle anlatayım bende evlendikten sonra her adetimden önce 3 gün falan kahverengi akıntı geliyor ondan sonra adetim başlıyor. sırf bunun için dr. gittim bişey yok dedi ama şimdi kafama takıldı acaba aşılama yapmak için mi dedi ki. ben hsg de çektirdim tüplerin açık hiç sorun yok dedi ultrasyon görünüyor mu bu kist yoksa ayrı bir test mi yapmak gerekiyor. çünkü bende bu bebek konusunda sürekli dr gittim ultrasyona girdim ayrı ayrı dr bana bişey demedi şimdi biraz ara verdim 1 aşılama yaptırdım sonuç negatif cevaplarınız için şimdiden teşekkürler GAMMA TEBRİK EDERİM
canım benim etmez olur muyum heran aklımdasınız hep dua ediyorum cumartesi için sizde dua edin bebişimin kesesini göreyim çok çok sevgiler Allah nasip etsin sizlere :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?