- Konu Sahibi miss polat
-
- #1.041
6 aylık evliyim çok şkür ama bebek olmuyo kistlerden dolayı malesefbnde ağustosta doktora gittiğimde bunlar 1mm daha büyüktü.doğum kontrol hapı verdi doktor ama bünyem ilacı kabul etmedi bnde önce soğan suyu denedim ama midem onuda kabul etmedi.bunu abşam çalıştığı işyernden duymuş bende bi denim dedim bak kullandım 4 ay sonra doktora gittim geçen hafta gittim işte hepsi 1 mm küçülmüş dua ettm ve devam ediyorum içmeye..eğer gebeysen bilmiyorum valla ama o bebeğin nasibi varsa hiçbir şey olmaz bundan derim yine de sen bilirsin ben anlatıyom bak bunları aktardan aldın tamammmı.adetine bir hafta kala başlıyorsun 2 hafta içiyorsun sonra bırakıp yine adete bir hafta kala başlıyorsun kullanımı bu.yapılışıda şöyleee 1 litre suyu güzelce kaynatıyorsun bu dediğim civanperçemi+adaçayı+hayıt otu+aslan pençesi+çoban çantası bitkilerden birer tutam kaynayan suya atıyorsun.dolu dolu değil hepsinden birer tutam atıyorsun.kapağını kapatmadan bir iki fokurtu kaynat.sonra altını kapatıp kapağını kapatıyorsun.kapağı güzelce kapandıktan sonra 6-7 dakika böylece bekletiyorsun.sonra alıp bir su bardağı içiyorsun aç karnına.limonsuz şekersiz.sabah akşam aç karnına muhakkak...bu kadar dikkat etmen gereken en önemli nokta bekleme süresi 6 dakikadan az 7 dakikadan çok olmayacak etkisini göstermiyo yoksa ben denedim mal gibi bi tadı oluyo bu işte tatlım bitkiler toplam aktarda 13 lira tutuyor ve sana 2 adet dönemi gidiyor bu.2-3 ay iç sonra git bakalım doktora ne oluyo anlamadığın takıldığın bir şey olursa sor hep burdayım
bu arada işyerindeyim ben çıkıyorum sabah yazarım çok öptm sende yaz evlimisn bekarmsn
evet canım ya o kadar iğrençki birde bana diyo tazminat davası açmazsam etek giyip gezerim küfür ediyo sonrada eşimi arayıp eşiniz küfür etti diyo halbuki o etti ben sonradan cevap verdim niye kötülemişssin diyo ben yorum yapınca birini araya koymuş sonra bende nasıl bi insansa anlattım 300 liraya macunu sattı bana bende denize düşen yılana sarılır misali yılana sarıldım
deryaf senin kistinmi vardı nasıl bebiş oldu anlatsana
canım ya ne davası benim gibi kaç kişi yazmış öyle doğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlarmış madem öyle kalksın bana desin ürünüm sağlık bakanlığı onaylı artı o kadar pahalıya veriyo macunu vergisini veriyormu kavanozun üstünde etiket bile yok ozaman anlarımki haklıadam hırs yapmış resmen ya :) eğer dava olayını merak ediyorsan e-devlet şifresi al ptt den. onunla internetten adına açılmış dava var mı görebilirsin
canım yaa süper anlattın ben seninki anlatamazdım kesinlikle anlatımlarım hep eksik olurdu herhalde bunları kaynayan suya koyuyoruz 6dk felan bekletiyoruz kız peki sudada biraz kaynatsam olurmu
kist değil kistlerim var canım hala da var. bebekle yarışıyorlardı ama bebeğim onları geçti sonunda :))
önce bir dr. a gidiyordum ben deli etti, hemen aşılama tüp bebek falan muhabbeti yaptı, baktım stresse sokuyor beni onu bıraktım başka dr buldum. sağolsun olumlu bir dr. hala da ona devam ediyorum gebelik takibi için. bu dr.a gitmeden önce hsg(rahim filmi) çektirdim, tüpler açık çıkınca rahatladım tabi. neyse bu dr.da yumurta takibine başladık. ilk ay olmadı tutmadı sonra araya ramazan girdi, ramazandan sonraki ay yine takip yapıldı, klomen kullandım, çatlatma iğnesi oldum, bunlara rağmen yumurtam çatlamadı, çok üzüldüm ağladım. ayın 5iydi. sonra tekrar yeni ay yeni umut dedim kendimce. söylemesi ayıp bu kontrolden sonra 1 hafta ilişki olmadı istemedim dr çatlamadı deyince. sonra bir kez ilişki oldu bu muayeneden sonra ve adetten önce. ve ben hamile kaldım :) 5inde çatlamayan yumurtamla 20 sinde hamile olduğumu öğrendim. hiç ama hiç umudu yitirmedim, olmaz diyenlere kulaklarımı kapadım. elimden geldiğince gebelik şansını artıran şeyler yiyip içtim, mesela yumurtlama zamanı ananas gibi... bol bol dua ettim ve oldu... şu anda hala kistlerim var ve kistlerle hamile kaldığım için riskli gebelik sayıldığından progestan içiyorum ama o da kistleri büyütüyor... eğer çok büyürse sezaryan olup doğumda aldırmayı düşünüyoruz. kalmadan önce 3 cm e yakındı şimdi 4 cm e doğru gidiyor bakalım.
Rabbim tüm isteyenlere hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin, rahatsız olanlara da şifa kapılarını açsın inşallah...
öncelikle allah analı babalı büyütsün tez zamanda hayırlı doğumlar versin diyim amin.benmde 6 ay oldu deneyeli ama tık yok.şey dicem yumurtlama dönemini bildiren testlerden kullanıyorum benm yumurta çatlıyo ama olmuyo bnde anlamadım
arkadaşlar int buldum bunu yapıp hamile kalan adeti düzene girenler var isterseniz bir araştırın denemek isterseniz ben yapacam yanlız adet görünce bırakılıyor kanamayı çogaltıyormuş.sadece kadınlar içiyor
arkadaşlar int buldum bunu yapıp hamile kalan adeti düzene girenler var isterseniz bir araştırın denemek isterseniz ben yapacam yanlız adet görünce bırakılıyor kanamayı çogaltıyormuş.sadece kadınlar içiyor
nesrin kist varmı sende ?? ben bir kaç bitkiyi karıştırıp zaten içiyorum sence hayıtı ayrıca böyle denim mi
canım ya ne davası benim gibi kaç kişi yazmış öyle doğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlarmış madem öyle kalksın bana desin ürünüm sağlık bakanlığı onaylı artı o kadar pahalıya veriyo macunu vergisini veriyormu kavanozun üstünde etiket bile yok ozaman anlarımki haklı
haklısın canım. akıllı adamın işi değil bu...
derya merhaba canım senin doktorun kim
öncelikle allah analı babalı büyütsün tez zamanda hayırlı doğumlar versin diyim amin.benmde 6 ay oldu deneyeli ama tık yok.şey dicem yumurtlama dönemini bildiren testlerden kullanıyorum benm yumurta çatlıyo ama olmuyo bnde anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?